Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Νίκο είμαι 30 χρονών εμφανίσιμος με σφιχτό κορμί. Η κοπέλα μου η Δήμητρα, είμαστε μαζί 5 χρόνια 27 χρονών με μεγάλο στήθος πεταχτό κωλαράκι και πολύ καυλιάρα.

Για να καταφέρνουμε να κρατάμε τη σπίθα στον ερωτικό τομέα είχαμε πει από την αρχή ότι θα μιλάμε ανοιχτά για τα θέλω μας και κάπως έτσι ξεκίνησαν να έρχονται όλες οι ωραίες εμπειρίες η μία μετά την άλλη.

Ένα βράδυ εκεί που αράζαμε σπίτι και χαζεύαμε τηλεόραση έδειξε μια σκηνή που φιλιόταν με πάθος στη βροχή οι πρωταγωνιστές.

- Δ: Και εγώ θα ήθελα να φιληθούμε έτσι στη βροχή.

- Ν: Μόνο να φιληθούμε;

- Δ: Α… δεν ξέρω ανάλογα τα πράγματα.

Καταλήξαμε να κάνουμε παθιασμένο σεξ λέγοντας τι θα θέλαμε να κάνουμε στη βροχή.

Μετά από 2 βδομάδες από το περιστατικό η ώρα ήταν 10 το βράδυ και εκεί που βαριόμασταν στον καναπέ και έξω έριχνε μια απαλή βροχή από αυτές του Ιουνίου που έχει ζέστη της λέω "σήκω… πάμε".

- Δ: Που να πάμε μέσα στη βροχή;

- Ν: Θα δεις και θα σου αρέσει.

Μπαίνουμε στο αμάξι και κατευθυνόμαστε προς την πηγή στη Χασιά. Φτάνουμε σε ένα ερημικό μέρος και της λέω κατέβα να δούμε τη θέα στην βροχή.

Εκεί που καθόμασταν είχαμε πιάτο όλη την Αθήνα με τα φώτα της και εκεί… της πιάνω το χέρι, την τραβάω επάνω μου, περνάω το χέρι μου από το σβέρκο της και αρχίζω ένα παθιασμένο φιλί.

- Ν: Αυτό δεν ήθελες να ζήσεις;

- Δ: Ναι αυτό ήθελα.

- Ν: μόνο που εμένα δε μου φτάνει μόνο αυτό...

και όπως είναι αρχίζω να τη φιλάω και να ζουμπάω το κωλαράκι της. Της βγάζω τη μπλούζα και αρχίζω να παίζω με τις υπέροχες βυζάρες της. Ρούφαγα και δάγκωνα τις ρώγες της όπως της αρέσει και αυτή αναστέναζε. Της κατεβάζω το σορτσάκι της και αρχίζω να τρίβω το μουνάκι της. Μαζί με το νερό της βροχής είχα στο χέρι μου και τα πρώτα υγρά του οργασμού της.

Τη γυρίζω με πλάτη σε εμένα και τη σπρώχνω να ακουμπήσει στο καπό με τις παλάμες της. Μου τουρλώνει το κωλαράκι της και μπαίνω μέσα της. Τη γάμαγα αρκετή άρα έτσι. Μου αρέσει να την περνώ έτσι και να της τραβάω τα μαλλιά για να καρφώνεται περισσότερο πάνω μου και να της ρίχνω ξυλιές στο κωλαράκι της.

Μετά από 20 λεπτά δυνατού σφυροκοπήματος έχυσε πάλι. Αλλά αυτή τη φορά δε μπορούσε να κρατηθεί στα πόδια της. Το κατάλαβα και βγήκα από μέσα της.

- Ν: Ήρθε η ώρα να κάνεις κι εμένα να χύσω καυλιάρα μου.

Χωρίς να πει κουβέντα, τον πήρε στο στόμα της, τον έπαιζε, τον ρούφαγε, τον έτριβε στο πρόσωπο της και με κοίταζε στα μάτια μέχρι που τελείωσα. Σαν κυρία τα καθάρισε όλα, σηκώθηκε, με φίλησε με πάθος, ντυθήκαμε, καλοριφέρ στο τέρμα να ζεσταθούμε και κάπου στο δρόμο του γυρισμού γυρίζει και μου λέει:

- Δ: Σε ευχαριστώ για την εμπειρία την επόμενη την κερνάω εγώ.




Copyright protected OW ref: 166734



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.