Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο "Τάσος" ήταν γνωστός μου από μία κοινή παρέα. Κάποιες μέρες μάλιστα δουλεύαμε μαζί σε ένα μπαράκι, είναι πολύ καλό παιδί και τον συμπαθούσα ιδιαίτερα. Τον τελευταίο χρόνο έφυγε για Αθήνα, αφού εκεί βρήκε μία πολύ καλή δουλειά. Παρ όλο που αντικειμενικά είναι πολύ ωραίος και έχει πέραση στις γυναίκες εμένα δεν μου είχε κάνει το... κλικ.

Για να σας τον περιγράψω λίγο...Είναι 1,85 Μελαχρινός με αρκετές γκρίζες τούφες που τον κάνουν πολύ σέξι, σκούρο δέρμα, πολύ γυμνασμένο σώμα και 46 ετών.

Όπως καταλαβαίνετε είχα να τον δω περίπου έναν χρόνο όταν ξαφνικά τον πέτυχα στο γυμναστήριο. Εκείνη την στιγμή έκανα ένα μικρό διάλειμμα όταν παρατήρησα κάποιον αρκετά ογκώδη να περιφέρεται στον χώρο και σαν σωστό αρπακτικό έπρεπε να τον κεντράρω. Όταν διαπίστωσα φυσικά ότι ήταν ο Τάσος αμέσως ξέχασα οτιδήποτε περί του φλερτ και έτρεξα να του μιλήσω.

- Τάσο μου;

- Επ... μικρό που είσαι;

Μου είπε και με αγκάλιασε σφιχτά. Μιλήσαμε για λίγο και επιστρέψαμε στην προπόνηση μας. Εκείνο το απόγευμα μόλις φθάναμε κοντά ο ένας στον άλλο δε χάναμε χρόνο για λίγο κουτσομπολιό. Έτσι, κανονίσαμε κάθε μέρα να πηγαίνουμε μαζί γυμναστήριο μέχρι την μέρα που θα έφευγε.

Δύο λοιπόν εβδομάδες κάναμε μαζί προπόνηση και παρατηρούσα το σώμα μου να δυναμώνει ακόμα περισσότερο και ας γυμναζόμουν χρόνια μόνη μου.

- Πάντως έχω δυναμώσει αρκετά αυτές τις δύο εβδομάδες που κάνουμε μαζί.

- Είναι επειδή σε ανέλαβα εγώ μικρό μου. Εσύ μόνη σου μόνο να γυμνάζεις κωλαράκι ξέρεις.

- Χα, χα ναι γιατί νομίζω είναι το νούμερο ένα σημείο στο γυναικείο σώμα.

Χαμογέλασε πονηρά και μου τσίμπησε το μάγουλο. Συνεχίσαμε την γυμναστική μας , μέχρι που σε κάποια φάση ενώ έκανα μια άσκηση με τράβηξε ένα νεύρο στην πλάτη και μου ξέφυγε μια κραυγή.

- Ανατολή τι έπαθες;

- Μέ τράβηξε ένα νεύρο στην πλάτη μου.

Του έδειξα το σημείο που πονούσα και το έτριψε λίγο για να καλμάρει. Με σήκωσε και με πήρε αγκαλιά φιλώντας με στο κεφάλι. Για κάποιο λόγο ανατρίχιασα και οι ρώγες μου κόντεψαν να σκίσουν το αθλητικό μπουστάκι μου. Ο Τάσος το κατάλαβε και διακριτικά με έσπρωξε από πάνω του. Μου είπε να κάνω ξανά την άσκηση μα στην δεύτερη επανάληψη με πόνεσε ξανά και πιο δυνατά αυτή την φορά.

- Έλα μικρό άστο άλλαξε και πάμε σπίτι τέλος για σήμερα.

- κάτσε εσύ μην αφήσεις το πρόγραμμα σου στη μέση θα φύγω μόνη.

- Όχι δε θα σε αφήσω να οδηγήσεις καλύτερα να σε πάω εγώ σπίτι.

Μπήκα στα αποδυτήρια και άλλαξα, βασικά κράτησα το κολάν και έβαλα μια στενή αθλητική μπλούζα χωρίς σουτιέν. Φεύγοντας όλο το γυμναστήριο κοιτούσε τις ερεθισμένες ρώγες μου.

Μπήκαμε στο αμάξι και ξεκινήσαμε για το σπίτι. Στην διαδρομή έκανα μια απότομη κίνηση και πάλι πόνεσα πολύ. Ο Τάσος ανήσυχος μου είπε:

- Μικρό καλύτερα να σου κάνουν λίγο μασάζ. Να λυθεί το νεύρο.

- Που χρόνος βρε Τάσο μου για μασάζ με ένα παιδί και δύο δουλειές;

- Μπορώ να σου κάνω εγώ τώρα αν έχεις χρόνο.

- Ξέρεις ή θα με κάνεις χειρότερα;

- Ξέρω πολύ καλά βρε, απλά θα πάμε σπίτι μου γιατί έχω ειδικό λάδι για μασαζάκι.

Συμφώνησα και πήγαμε σπίτι του. Πήγα στην κρεβατοκάμαρα έβγαλα την μπλούζα, ξάπλωσα μπρούμυτα και τον περίμενα. Δεν άργησε να έρθει, έκατσε από πάνω μου και μου έριξε μια γερή ποσότητα λαδιού στην πλάτη. Ξεκίνησε να με τρίβει από τούς ώμους μέχρι την μέση με κυκλικές κινήσεις και έπειτα επικεντρώθηκε στο σημείο που πονούσα.

Η ευχαρίστηση που μου προσέφερε ήταν απίστευτη και μικρά βογκητά έφευγαν από τα χείλη μου. Άρχισα να νιώθω ανάμεσα στα κωλομέρια μου τον πούτσο του να σκληραίνει και ασυναίσθητα άρχισα να τον κουνάω πάνω κάτω κάνοντας τον ακόμα πιο σκληρό.

- Τι κάνεις μωράκι μου;

Μου είπε και ένα μικρό πονηρό γέλιο μου πήρε ως απάντηση. Κατέβασε το κολάν μου και έριξε λάδι στην κωλάρα μου και το άπλωσε με τα χέρια του χουφτώνοντας με παράλληλα. Άνοιξε τα κωλομέρια μου και έχωσε ένα δάχτυλο στην τράπουλα μου. Επειδή είχε πολύ λάδι δεν πόνεσα, αντιθέτως το ευχαριστήθηκα και αναστέναζα δυνατά.

Μου δαχτύλωνε το κωλαράκι αρκετή ώρα μέχρι που κατέβασε την φόρμα και μου αποκάλυψε τον πούτσο του. 18 εκατοστά περίπου, χοντρός με μια κλίση προς τα πάνω. Υπό άλλες συνθήκες θα είχα ορμήσει να το καταπιώ αλλά από το βλέμμα του κατάλαβα πώς ήθελε κολασμένα τον κώλο μου. Όπως ήμουν μπρούμυτα με τεντωμένο το κωλαράκι μου, ένιωσα την ψωλή του να μπαίνει με την μία βαθιά μέσα μου και να σπρώχνει δυνατά για να το πάρω όλο. Με γαμούσε δυνατά και βαθιά και έκανε το μουνάκι μου απίστευτη υγρό. Σε μια φάση με κρατούσε σφιχτά από την μέση και με έσπρωχνε στο στρώμα, ενώ γαμούσε με απίστευτη ταχύτητα τον κώλο μου.

- Χύνω μωρό μου. Χύνω με τον πούτσο σου.

Εκείνος επιτάχυνε και τα υγρά μου έβρεξαν τα αρχίδια και τους κοιλιακούς του. Βγήκε και μου τον έδωσε στο στόμα. Τον έφτυσα και τον ρούφηξα δυνατά. Τον έβαλα βαθιά στο λαρύγγι μου και τον γαμούσα μέχρι να πνιγώ και να τον ξαναφτύσω. Ανέβαινα πάλι στο πουτσακέφαλό του, το πιπιλούσα και το έγλειφα.

- Τι πίπες κάνεις πουτανάκι μου; Από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει.

Με γύρισε στα τέσσερα και μπήκε με σχετική ευκολία στον κώλο μου. Τον γαμούσε δυνατά και μου τον χτυπούσε. Ξεκίνησα να σπρώχνω το κωλαράκι μου προς το μέρος του και παράλληλα να κάνω twerking. Άρπαξε το λάδι και το έριχνε πάνω στον κώλο μου, το άπλωνε και με χτυπούσε.

- Έτσι πουτανάκι μου, θα πληρώσεις τώρα τις μαλακίες που τραβάω δύο εβδομάδες για την κωλάρα σου στο gym .


Τον έβγαλε μου τον έδωσε στο στόμα κι έπειτα από λίγο πάλι μέσα μου. Με πήρε πίπα-κώλο για την υπόλοιπη ώρα μέχρι που ήρθε η ώρα να χύσει. Είχε αρπάξει τη αλογοουρά μου και με τράβηξε προς τα πίσω, κρατούσε τη μέση μου και με γαμούσε δυνατά.

- Χύνω πουτανάκι την κωλάρα σου.

Βγάζοντας τον έξω ένιωσα τα χύσια του να κυλάνε μέχρι τα μπούτια μου. Ήρθε μπροστά μου και με πρόσταξε να τον καθαρίσω. Αφού τον γυάλισα, με σήκωσε για ντους.

- Την επόμενη φορά έχει σειρά η μουνάρα σου!

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 166640



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.