Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Φορτισμένη από την καθημερινή ρουτίνα αποφάσισα να πάρω 3 φίλες μου και να ανέβουμε Αθήνα για ένα ξέφρενο 4ημερο. Φυσικά, φτάνοντας Αθήνα από την πρώτη κιόλας βράδια πήγαμε μπουζούκια. Αφού γυρίσαμε τις πρώτες 3 μέρες τα πιο δυνατά σχήματα είπαμε το τελευταίο βράδυ να κάνουμε κάτι πιο χαλαρό. Η μία μου όμως φίλη είχε άλλα στο μυαλό της. Ήθελε σόνι και ντε να πάμε ένα μπαράκι - live stage όπου θα έκανε σόου ένας γνωστός τραγουδιστής. Εγώ τον συγκεκριμένο δεν το συμπαθούσα ιδιαίτερα γιατί ούτε το υφάκι του μ' αρέσει αλλά ούτε και η μουσική του. Επειδή όμως οι υπόλοιπες θα ακολουθούσαν και θα εμένα μόνη, αναγκάστηκα να πάω.

Η φίλη μου γνώριζε τον τύπο που είχε το μαγαζί μίας και εκεί δούλευε μέχρι πρότινος οπότε κατάφερε να βρει σταντ ακριβώς μπροστά στα decks όπου και θα βρισκόταν ο τραγουδιστής. Φτάσαμε στο μαγαζί με εμένα τελείως ξενερωμένη και με μια μόνιμη ξινίλα στη μούρη. Κάπνιζα και μιλούσα στο κινητό με μια φίλη γιατί ειλικρινά βαριόμουν την ζωή μου εκεί μέσα. Κάποια στιγμή άφησα το κινητό και σήκωσα το κεφάλι. Είδα τον τραγουδιστή, θα τον ονομάσουμε τυχαία Μάνο, να κοιτάει προς τη μεριά μου. Επειδή φορούσε μαύρα γυαλιά και δεν ήμουν σίγουρη ότι με κοιτούσε, γύρισα αλλού το κεφάλι μου. Τον έπιασα κι άλλες φορές μέσα στο βράδυ να κοιτάει προς την ίδια κατεύθυνση… "θα βλέπει ότι δε διασκεδάζω καθόλου και θα παραξενεύεται" σκέφτηκα. Επιτέλους το μαρτύριο τελείωσε γύρω στις 3 αλλά οι δικές μου ήθελαν να κάτσουν και άλλο.

Η μουσική άλλαξε και εγώ ξεκίνησα να κάνω κέφι. Έπειτα από λίγη ο Μάνος ήρθε για να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του και να τον χαιρετήσει οποίος ήθελε. Πέρασε από δίπλα μου και η φίλη μου η λυσσάρα τον τράβηξε για φωτό. Όλες ήθελαν φωτό μαζί του εκτός από εμένα οπότε αναγκαστικά έπρεπε να τους τραβήξω εγώ. Τις χαιρέτησε και πήγε λίγο πιο μέσα. Εγώ συνέχισα το χορό μου και τα ποτά μου, ώσπου ένιωσα κάποιον να μου χαϊδεύει τη μέση και να ακουμπάει τα χείλη του στο αυτί μου.

- Τώρα που σταμάτησα μια χαρά τη βρίσκεις!

Γύρισα ξαφνιασμένη και τον είδα πίσω μου. Οι φίλες μου με ρωτούσαν επίμονα τι μου είπε και η πρώτη δικαιολογία που μου ήρθε ήταν να πω πως μου είπε να κάνω λίγο άκρη γιατί δε χωρούσε να περάσει. Η ώρα πέρασε μέχρι που ένας σερβιτόρος ήρθε και μου έκανε ένα νεύμα σαν να ήθελε κάτι να μου πει.

- Συγγνώμη αλλά ένας κύριος μου είπε να σας φωνάξω να έρθετε στο ταμείο.

- Μα πληρώσαμε αμέσως μετά την παραγγελία μας.

- Είπε ότι είστε γνωστή του.

Πήρα το κινητό μου και ακολούθησα το σερβιτόρο λέγοντας στις φίλες μου ότι κάποιος που με γνωρίζει με ζητάει. Στη διαδρομή ο σερβιτόρος δεν με πήγε στο ταμείο αλλά στην κουζίνα. Παραξενεύτηκα. Αναρωτήθηκα που πηγαίνουμε και εκείνος μου είπε πως πρέπει να τον ακολουθήσω. Από την κουζίνα φτάσαμε σε μια άλλη μεγάλη μαύρη πόρτα, την τράβηξε:

- Περάστε.

- Να πάω που; Γιατί με τραβάς τόση ώρα; Γνωριζόμαστε;

Με το που τελειώνω τη φράση μου ακούω από την πόρτα να έρχεται μια φωνή:

- Άσε την κυρία μικρέ. Σε ευχαριστώ.

Πλησιάζει και ήταν ο Μάνος. Πάγωσα λίγο. Τι μπορεί να με ήθελε, σκεφτόμουν. Εγώ δεν του έδωσα την παραμικρή σημασία.

- Περάστε κυρία Ανατολή.

- Που ξέρεις το όνομα μου;

- Α… θα σε μαλώσω! Εγώ σου μιλώ ευγενέστατα στον πληθυντικό και εσύ είσαι τόσο απότομη;

- Άσε τους πληθυντικούς και λέγε που με ξέρεις.

- Έλα βρε μέσα δε θα σε φάω και θα στα εξηγήσω όλα.

Προχώρησα μέσα μαζί του. Πήγαμε στο καμαρίνι του και μου προσέφερε ένα ποτήρι ουίσκι.

- Ευχαριστώ αλλά δεν πίνω. Λοιπόν, θα μου πεις;

- Καταρχάς θέλω να σου πω ένα μπράβο.

- Μπράβο;

- Ναι, είσαι η μόνη γυναίκα που δε με κοιτάει την ώρα που τραγουδάω. Και ενώ την καλώ συνεχίζει να μου ρίχνει Χ. Και όσο για το πώς σε βρήκα, όταν ενδιαφερόμαστε για κάποιον ψάχνουμε.

- Το περίεργο είναι ότι εδώ δεν με ξέρει κανείς. Και σου πήρε ελάχιστο χρόνο για να με βρεις.

- Μυστικά το επαγγέλματος κυρία Ανατολή.

- Ωραία λοιπόν χάρηκα για την γνωριμία! Καλό σου βράδυ!

Δεν πρόλαβα να γυρίσω, με κόλλησε πάνω του και με έσπρωξε στην πόρτα. Κόλλησε τα χείλη του πάνω μου και κρατούσε σφιχτά τα χέρια μου ακίνητα από τους καρπούς. Τον κλώτσησα στο επίμαχο σημείο και άνοιξα την πόρτα να φύγω. Με πρόλαβε και με τράβηξε ξανά μέσα κλειδώνοντας.

- Άσε με μαλάκα θα τσιρίξω.

- Σκάσε μωρή! Δε φεύγεις από εδώ αν δε σε γαμήσω.

Μου έκλεισε το στόμα και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό. Τον παρακολουθούσα από τον καθρέφτη. Δεν καταλάβαινα πώς ακριβώς ήταν στο πρόσωπο γιατί φορούσε γυαλιά, αλλά είχε καλογυμνασμένα μπράτσα και σώμα. Αντιστάθηκα λίγο ακόμα αλλά τα φιλιά του στο λαιμό και η καυτή του ανάσα με παρέλυσαν.

- Στείλε στις φίλες σου ότι δεν θα επιστρέψεις. Πάμε σπίτι μου.

- Δε θέλω!

- Τα μάτια σου άλλα μου λένε.

Με τράβηξε έξω, βγήκαμε από την πίσω πόρτα και μας περίμενε ένας κύριος με τα κλειδιά του αμαξιού στο χέρι.

- Τα κλειδιά σας κύριε καλό βράδυ!

Πήρε τα κλειδιά και μου άνοιξε την πόρτα μπήκα μέσα και ξεκινήσαμε. Στο δρόμο με άγγιζε και με έγδυνε με τα μάτια του.

- Είσαι πανέμορφη.

- Θέλω να με πας στο ξενοδοχείο μου.

Έστριψε το αμάξι στην άκρη του δρόμου και το ακινητοποίησε.

- Ποιό είναι το πρόβλημα σου μικρή;

- Ότι δε θέλω να πηδηχτώ μαζί σου! Δε θέλω να γίνω ένα από τα πουτανάκια σου.

Άνοιξε το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και έβγαλε δύο δεσμίδες πεντακοσάρικα.

- Σου κάνουν;

Τα έπιασα και του τα πέταξα στη μούρη.

- Δε θέλω ούτε τα λεφτά σου ούτε τον πούτσο σου. Για να έχουμε καλά ξεμπερδέματα , πάρε με στο ξενοδοχείο μου αλλιώς αύριο θα βρεθείς φυλακή!

Με τράβηξε πάνω του και με ξαναφίλησε. Είχε τα χέρια του στο σβέρκο και στη μέση μου. Τον έσπρωξα .

- Εντάξει θα σε πάω! Για να μη θες ούτε λεφτά ούτε πούτσο μάλλον είσαι καλό κοριτσάκι. Αλλά δες τι μου έκανες που μου το παίζεις δύσκολη.

Τράβηξε κάτω την φόρμα του και πετάχτηκε ο πούτσος του. Ήταν μεγάλος χοντρός και με πολλές φλέβες. Έμεινα να τον κοιτάω ξελιγωμένη. Όρμησα πάνω του και έβαλα το κεφαλάκι του στο στόμα μου.

- Μ… έτσι μωρή καύλα, φάε τον πούτσο μου.

Τον ρουφούσα ενώ εκείνος ξεκίνησε να οδηγεί για το σπίτι του. Σε όλη τη διαδρομή τον ρουφούσα. Φτάσαμε σπίτι. Ήταν πολυτελέστατο, στο δωμάτιο του είχε θερμαινόμενη πισίνα. Μπήκαμε μέσα και ξεκίνησε να με φιλάει. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και εγώ πήγα ανάμεσα στα πόδια του. Του έβγαλα τη φόρμα και έπιασα τον πούτσο του. Τον έφτυσα και άρχισα πάλι να τον τσιμπουκώνω. Τον έγλειφα από τα αρχίδια μέχρι το πουτσοκέφαλο και τον βύθιζα βαθιά στο λαρύγγι μου. Με άρπαξε από τα μαλλιά μου έδινε ρυθμό.

Με γύρισε ανάσκελα και μου έβγαλε το τζίν. Με άφησε με το μπραζίλ μαύρο δαντελένιο κορμάκι μου μιας και αυτό φορούσα μόνο από πάνω και τις μαύρες γόβες μου. Έκανε στην άκρη το κορμάκι και μου έγλειψε λίγο την κλειτορίδα. Έχωσε τη γλώσσα του στο μουνί μου και γεύτηκε τα υγρά μου.

- Δεν το χορταίνω το μουνάκι σου μικρή! Σκέτη καύλα είναι.

Με έγλειψε λίγο ακόμα και ήρθε από πάνω μου. Έβαλε προφυλακτικό και μπήκε μέσα μου. Ξεκίνησε να με γαμάει αμέσως δυνατά και δεν άργησα να χύσω. Το κατάλαβε και μου έχωσε ένα χαστούκι.

- Όταν θα χύνεις καργιόλα θα μου το λες κατάλαβες;

Έγνεψα καταφατικά και αυτός με γύρισε στο πλάι. Με κρατούσε από το λαιμό έχοντας το βλέμμα του καρφωμένο μέσα στο δικό μου και με γαμούσε πιο ήρεμα. Μια στιγμή τον τράβηξε όλον έξω και άφησε μέσα μονάχα το πουτσοκέφαλο .

- Μη, μη βγεις σε παρακαλώ.

Γέλασε και με δύναμη τον έχωνε μέσα μου δίνοντας μερικές σφαλιάρες στον κώλο μου. Με έστησε στην άκρη του κρεβατιού όρθια και τον έβαλε μέσα μου. Με σήκωσε κρατώντας τα χέρια μου πίσω από την μέση μου και καρφωμένος μέσα μου με πήγε μέχρι τα σκαλιά της πισίνας. Με έστησε στα τέσσερα. Μόνο ο κώλος μου και το κεφάλι μου ήταν έξω από το νερό. Μου γαμούσε δυνατά το μουνάκι και εγώ έκανα twerking πάνω στον πούτσο του και αυτός μου χτυπούσε τον κώλο.

- Έτσι πουτάνα που θα μου το παίξεις και δύσκολη! Καμία δεν λέει όχι στο Μάνο. Βρωμόμουνο!

Δε μπορούσα να αρθρώσω λέξη από την καύλα. Με γαμούσε τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα λιποθυμούσα. Με άρπαξε από τα μαλλιά και με σήκωσε λίγο πιο ψιλά για να τον βλέπω.

- Τι είναι μωρή ξινή; Σου αρέσει τελικά ο πούτσος μου; Ε;

- Μου αρέσει…

είπα με δυσκολία.

- Σε όλες αρέσω καργιόλα. Όσες λένε το αντίθετο ζηλεύουν! Είσαι η πρώτη που δεν είσαι φαν και τη γαμάω και θα σε σκίσω μέχρι να αλλάξεις γνώμη.

Ξάπλωσε στα σκαλιά και έκατσα από πάνω του. Ένιωθα την ψωλή του να πιάνει πάτο μέσα μου και άρχισα να κουνάω την μέση μου μπρος-πισω μέχρι που έχυσα.

- Έτσι πουτάνα μου χύσε τον πούτσο που σε γαμάει. Ξινή! Θα σε σκίσω!

Χοροπηδούσα για ώρα πάνω του χωρίς να σταματάω. Δεν ένιωθα κούραση μόνο καύλα και δίψα για την ψωλή του. Σε μια φάση γύρισα και έκατσα με πλάτη σε αυτόν. Του έδωσα μια εκπληκτική θέα της βρεγμένης κωλάρας μου και την εικόνα του πούτσου του να σκίζει το μουνάκι μου. Με κρατούσε από τη μέση και με ανεβοκατέβαζε ενώ μου έδινε πολύ δυνατά χαστούκια στον κώλο. Με έπιασε από τα μαλλιά και με κάρφωσε δυνατά πάνω στον πούτσο του και με άφησε εκεί.

- Χύνω μωρή ξινή καριόλα. Χύνω τη μουνάρα σου.

Σηκωθήκαμε και εγώ έβγαλα το κορμάκι μου και κολύμπησα λίγο. Εκείνος είχε πάει στην κουζίνα. Βγήκα, σκουπίστηκα και έβαλα το παντελόνι μου. Εκείνη τη στιγμή μπήκε στο δωμάτιο.

- Μάνο μήπως έχεις να μου δώσεις μια μπλούζα να βάλω γιατί το κορμάκι μου βράχηκε;

- Τι εννοείς;…

μου είπε και μου έδωσε ένα ποτήρι σαμπάνια.

- Πως θα πάω στο ξενοδοχείο, χωρίς μπλούζα;

- Δε θα πάς εδώ θα μείνεις…

μου είπε και με φίλησε.

Έκατσα στον καναπέ και έπινα την σαμπάνια μου όταν άκουσα το κινητό μου να χτυπάει. Το σηκώνω και ήταν η φίλη μου.

- Καλά βρε ηλίθια που είσαι; Δύο ώρες σε ψάχνουμε.

- Έλα ρε μωράκι συγγνώμη αλλά ήταν ένας γνωστός μου από τα παλιά... ξέρεις γκομενάκι, ε… και είπαμε να το γλεντήσουμε λίγο σπίτι του να θυμηθούμε τα παλιά

- Καλά ρε γιατί δεν είπες τίποτα; Άντε σε αφήνω καλά να περάσετε τα λέμε το πρωί.

Κλείσαμε και ο Μάνος πήρε το ποτήρι από τα χέρια μου και με έβαλε να κάτσω πάνω του. Έπαιζε με τα βυζιά μου και με φιλούσε παράλληλα στον λαιμό και στα χείλη. Δεν είχε βγάλει καθόλου τα γυαλιά του όλο το βράδυ και με καύλωνε αυτό το "μυστήριο" του πως μπορεί πραγματικά να είναι χωρίς αυτά.

- Είσαι πολύ καύλα όταν μου το παίζεις δύσκολη!

- Θα βγάλεις τα γυαλιά;

- Επειδή είσαι καλό κοριτσάκι και θες μόνο να περάσεις καλά μαζί μου , θα κάνω μια μικρή εξαίρεση για σένα.

Τα έβγαλε και άρχισε ξανά να γλείφει το στήθος μου. Οκ λίγο χωρίς το γυαλί χάλαγε η εικόνα αλλά δεν με ένοιαζε και πολύ. Με σήκωσε αγκαλιά και με πήγε στο κρεβάτι. Με έριξε μπρούμυτα και με δύο κινήσεις μου έσκισε το τζίν.

- Ρε Μάνο!

- Θα σου πάρω άλλο μωρό μου καλύτερο. Δεν τελείωσε όμως η τιμωρία σου.

Άνοιξε τα κωλομέρια μου και έγλειψε την κωλοτρυπίδα. Ήξερα τι ήθελε και δεν θα αρνιόμουν να του το δώσω. Όχι βέβαια ότι θα μου άφηνε περιθώρια να πω όχι. Μου έφτυσε τον κώλο και έβαλε ένα δάχτυλο μέσα του. Μια μικρή κραυγή μου ξέφυγε. Έπειτα από λίγο έβαλε δύο. Όταν αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμη στήθηκα στα τέσσερα. Γύρισα τον κοίταξα και χτύπησα δυνατά τον κώλο μου

- Παρ' τον…

του είπα. Μου χαμογέλασε πονηρά και σιγά-σιγά έβαλε τον πούτσο του μέσα μου. Είχα το κεφάλι κάτω και είχα σπάσει όσο πιο πολύ μπορούσα τη μεσούλα μου. Με κρατούσε από τη μέση και με κάρφωνε δυνατά. Φώναζα και έχυνα. Ήταν ο πρώτος που μου γαμούσε τον κώλο και ένιωθα τέτοια ηδονή. Μου τραβούσε χαστούκια και με έβριζε.

- Έτσι μωρή καύλα! Πάρε την ψωλάρα μου στην κωλάρα σου. Αφού σου αρέσει να σε σκίζουν.

Έμεινε ακίνητος και τραβούσε εμένα πάνω στον πούτσο του. Τον έσπρωξε λίγο ακόμα μέσα μου και ένιωσα τα καυτά του χύσια να κυλάνε μέσα στην κωλάρα μου. Πήγαμε στο ντους και εκεί ακολούθησε ακόμη ένας γύρος. Εκείνο το βράδυ με τον Μάνο κοιμηθήκαμε μαζί και το πρωί μου έδωσε ένα ζευγάρι φόρμες του για να πάω στο ξενοδοχείο. Μπαίνοντας στο δωμάτιο μου λέει η φίλη μου:

- Καλώς την! Πώς πέρασες πουλάκι μου;

- Τέλεια!

- Φαίνεται! Ούτε ρούχο δεν σου άφησε.

- Ωραία πάντως η φόρμα…

είπε η άλλη φίλη μου.

- Θα στη δώσω αν θες.

- Ναι αμέ! Αν και είναι πολύ "Μάνος" το στιλ της.

Πάγωσα λίγο και το γύρισα στην πλάκα πριν καρφωθώ.

- Ναι σε λίγο θα μου πεις ότι πηδιόσουν μαζί του χθες.

Σκάσαμε στα γέλια και το λήξαμε εκεί. Με το "Μάνο" αναπτύξαμε καλή φιλία και ήρθε και με βρήκε 2 φορές στο νησί. Είμαι πλέον το πουτανάκι του αλλά και η καλύτερη του φίλη.




Copyright protected OW ref: 166345



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.