Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Συναντηθήκαμε σε ένα χαλαρό περιβάλλον φίλων. Όλοι ήμασταν μεγάλοι σε ηλικία, κάποιοι από εμάς παραδομένοι και συμβιβασμένοι με τις αδυναμίες της ηλικίας. Έτυχε να καθίσω κοντά της και αρχίσαμε να μιλάμε σαν πολιτισμένοι άγνωστοι. Η Κατερίνα, πενηντάρα τότε, ήταν καλή στην κουβέντα αλλά δεν έλαμπε σα γυναίκα. Αυτό που λέμε χαμηλών τόνων. Καλό κορμάκι με τα απαραίτητα περιττά κιλά της ηλικίας. Πρέπει να μιλήσω και για τον εαυτό μου. Πενηνταοκτώ την εποχή εκείνη, σε σχετικά καλά φυσική κατάσταση. Δώσαμε τα διαπιστευτήρια μας. Μόνοι μας και οι δυο. Από δύο μεγάλα παιδιά και οι δυο και τα τέσσερα στο εξωτερικό.

Για μένα, μετά την απώλεια της γυναίκας μου πριν δύο χρόνια ήταν η πρώτη φορά που έμενα μόνος σε ένα σπίτι. Το σπίτι μου συνέχισε να λειτουργεί κανονικά αλλά δε μου άρεσε και ποτέ δεν μου άρεσε να ζω μόνος μου. Τα ίδια μου είπε και η Κατερίνα. Όταν γνωριστήκαμε καλύτερα, μου εξομολογήθηκε ότι δεν άντεχε την μοναξιά στο κρεβάτι. Όχι γιατί δεν έκανε έρωτα αλλά γιατί δεν ένιωθε κάποιον κοντά της. Άλλωστε, όπως μου εξομολογήθηκε, είχε ξεχάσει πότε το έκανε για τελευταία φορά και συμπλήρωσε ότι δεν απάτησε ποτέ τον άντρα της. Για μένα το σεξ ήταν απαραίτητο και μετά την απώλεια της συμβίας μου ικανοποιούσα τις ανάγκες μου με περιστασιακές σχέσεις ή πληρωμένες συνευρέσεις. Δεν μου άρεσε καθόλου και σε καμιά περίπτωση δεν με κάλυψε αληθινά η αυτού του είδους "σχέση" με το άλλο φύλο. Μου άρεσε πάντα να έχω σχέση, πραγματική σχέση, με τη γυναίκα που θα έκανα έρωτα.

Όλο το βράδυ το περάσαμε συζητώντας, σχεδόν απομονωμένοι από τους άλλους καλεσμένους. Χωρίσαμε και ο καθένας με το αυτοκίνητό του. Την άλλη μέρα πήρα το φίλο μου τηλέφωνο να τον ευχαριστήσω για το ωραίο βράδυ που περάσαμε.

- Τι της έκανες ρε φίλε της Κατερίνας. Πήρε πρωί-πρωί τη Γιώτα να της πει πόσο ωραία πέρασε μαζί σου.

- Μανώλη και εγώ πέρασα καλά μαζί της.

- Κοίτα, μας είπε να σου δώσουμε το τηλέφωνό της και μας τόνισε ότι είναι χαζό αυτό που κάνει αλλά δε μπορεί να σε πάρει αυτή τηλέφωνο.

- Πες μου ότι ντρέπεται, να τρελαθώ.

- Σκέψου ότι θες αλλά πάρε το τηλέφωνο.

Με το τηλέφωνο στην τσέπη έφυγα από το σπίτι και πήγα Γλυφάδα για να βρω κάποιους κολλητούς για να πάρουμε καφέ και να χαζοκουβεντιάσουμε. Φεύγοντας για το σπίτι μου κατά τη μία το μεσημέρι πέφτω πάνω στην Κατερίνα που είχε πάει για ψώνια. "Που πας, τι κάνεις εδώ ρε Κατερίνα" και όλα αυτά τα κοινότυπα. Πάμε για φαϊ, τη ρωτάω και η απάντηση ήρθε άμεσα «πάμε σπίτι μου, έχω οσομπούκο με κριθαράκι».

- Να πάρω ένα κρασάκι για να το συνοδεύσουμε.

- Έχω, έχω στο ψυγείο μου ένα ροζέ τέλειο.

Με πήρε στο αυτοκίνητό της και φτάσαμε σπίτι της. Η Κατερίνα ήταν όλο φιλοφρονήσεις και ήταν πολλή διαχυτική. Τελείωσε το γεύμα και πήγαμε στο σαλόνι για να πάρουμε ένα καφέ. Εκεί έγινε η φάση, η πρώτη επαφή. Όρθιοι και οι δυο μας η Κατερίνα με τους καφέδες στα χέρια και εγώ μπροστά της.

- Κατερίνα μου αρέσει η παρέα σου

- Και έμενα μου αρέσεις Γιάννη.

Κάνω ότι δεν καταλαβαίνω την αμηχανία της με τους δυο καφέδες στα χέρια και σκύβω και της φιλάω τα χείλια, ίσα που τα ακουμπάω.

- Περίμενε βρε παιδί μου, να αφήσω τους καφέδες

- Δε μπορώ να περιμένω, και την αγκαλιάζω

- Μη θα χύσω τους καφέδες.

- Δεν πειράζει, καφέδες είναι. Ελπίζω να προχωρήσουμε και σε καλύτερα.

Απιθώνοντας τους καφέδες συμπληρώνει «και εγώ το εύχομαι Γιάννη».

Μετά τις πρώτες «εξηγήσεις» το πράγμα έγινε πιο απλό. Ήταν σαφές ότι ο ένας ήθελε τον άλλο. Και αυτό το «ήθελε» φαίνεται να ήταν πολύ δυνατό. Μόλις καθίσαμε στον καναπέ της είπα ότι προτιμώ τα χείλη σου από το φλιτζάνι του καφέ. Την αγκάλιασα και άρχισα να τη φιλάω. Δυνατά και βαθιά γλωσσόφιλα με απόλυτη ανταπόκριση και από τη μεριά της. Σταμάτησα και σηκώθηκα, με κοίταξε με απορία.

- Κοίτα τι μου έκανες.

- Τι σου έκανα;… ανταπάντησε με μεγάλη έκπληξη. Και μετά είδε το αντίσκηνο στο παντελόνι μου.

- Εγώ είμαι η αιτία για όλο αυτό είπε και έσκασε ένα φιλάρεσκο γελάκι.

- Θέλω να ξέρεις ότι σε γουστάρω και θέλω να είμαστε μαζί όσο φυσικά περνάμε καλά, επίσης πρέπει να σου πω ότι χθες σε σκεφτόμουν. Και εσύ σκέψου ό,τι και όσο πονηρό θες.

- Καλά δε σε πιστεύω, μη μου πεις ότι χαϊδεύτηκες για μένα.

- Και γιατί να μην στο πω, και βέβαια στο λέω.

- Έλα κοντά μου μεγάλο μου αγόρι.

Μου έλυσε τη ζώνη και κατέβασε το φερμουάρ. Το παντελόνι έπεσε στο πάτωμα και ο Γιαννάκης εμφανίστηκε ωραίος και σχετικά σκληρός. Μου τον έπιασε στη χούφτα της και τον έπαιξε για λίγο. Πρέπει να σημειώσω ότι δεν υπάρχει πιο γελοίο θέαμα από ένα άντρα με τα παντελόνια στο πάτωμα και την πούτσα στον αέρα. Ας το ξεπεράσουμε τώρα αυτό. Κανένας δε με έβλεπε σ' αυτή τη γελοία κατάσταση.

- Είναι μεγάλος και όμορφος, μου αρέσει, πολύ μου αρέσει, μου είπε.

- Πάμε στην κρεβατοκάμαρα;

- Περίμενε μια στιγμή σε παρακαλώ.

Έγειρε το κορμί της και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλάκι στο καυλί μου. Με έπιασε με τις δυο χούφτες της και με ξεσκούφωσε. Η καύλα μου δεν περιγράφεται. Λυνόταν τα γόνατά μου. Άρχισε να παίζει τη γλώσσα της στην κορυφή του πουτσοκέφαλου. Με το άλλο της χέρι μου χάιδευε τα' αρχίδια. Δε με πήρε μέσα της παρά το ότι της το ζήτησα. Αλλά με είχε και με έπαιζε τέλεια.

- Πάμε στο κρεβάτι σε παρακαλώ. Δεν αντέχω, τρέμω από...

- Καύλα; Πες μου αλήθεια, τρέμεις από καύλα;

- Ναι καυλιάρα μου γυναίκα. Τρέμω από καύλα για σένα, σε θέλω τώρα.

Την πήρα από το χέρι και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρά της. Γύρισε με κοίταξε και χωρίς δεύτερη κουβέντα γονάτισε και με πήρε. Άρχισε μια βαθιά "ήρεμη" πἰπα και με σκλήρυνε. Την έπιασα από το κεφάλι και της έδωσα ρυθμό. Σε λίγο σταμάτησε και σηκώθηκε. Την αγκάλιασα και την έγδυσα. Σιγά και με πολλά χάδια και φιλιά σε όλα τα γυμνά της σημεία. Έμεινε με το σλιπάκι της. Ένα όμορφο λευκό δαντελένιο σλιπάκι. Γονάτισα μπροστά της και της το κατέβασα. Έσκυψα και τη φίλησα στο μουνάκι της. Πίεσα την κλειτορίδα της με τη γλώσσα μου. Ξαπλώσαμε και αρχίσαμε το παιχνίδι μας, στην αρχή διερευνητικά. Της ζήτησα να ξαπλώσει μπρούμυτα και πήρα το μπουκάλι με το baby oil που ήταν στο κομοδίνο της και άρχισα να της χαϊδεύω το κορμί αρχίζοντας από τα ακροδάχτυλα των ποδιών της. Όταν έφτασα στα γόνατα της άνοιξε τα μπούτια της για να μπορώ να ανέβω πιο ψηλά. Πράμα που έκανα. Είχα καυλώσει τρελά και άρχισα να τη χαϊδεύω πιο έντονα και πιο πρόστυχα. Ανταποκρίθηκε σηκώνοντας τη λεκάνη της. Της άνοιξα τα μπούτια και στήθηκα στην είσοδο του μουνιού της. Έπιασα την πούτσα μου και με το πουτσοκέφαλο της άνοιξα τα μουνόχειλα και άρχισα να της βουρτσίζω την μουνάρα της. Μικρές κραυγούλες ακουγόντουσαν που επιβεβαίωναν την καύλα της. Κάποια στιγμή μου είπε:

- Πάρε με σε παρακαλώ, τώρα πάρε με.

Τη σήκωσα, την έστησα στα τέσσερα και χώθηκα μέσα της με δύναμη. Μια δυνατή ανάσα και ένα "αχ…" ακούστηκε. Άρχισα να τη γαμάω με δυνατές γαμιές. Ακουγόταν το φλαπ φλαπ στα κωλομάγουλα της. Σήκωσε τον κώλο της και άρχισε να τον τρίβει πάνω στον πούτσο μου. Η κίνηση του κώλου της υπέροχη.

- Γιάννη μου θα τελειώσω, μη με αφήσεις, συνέχισε καύλα μου!

- Θα χύσω κι εγώ, σε περιμένω. Έπαθε μια τρέλα και άρχισε να χτυπιέται πάνω στην ψώλα μου.

- Χύνω καύλα μου, χύνω!

Έχυσα και εγώ. Ξέπνοοι πέσαμε στο κρεβάτι. Αφήσαμε λίγη ώρα να βρούμε τις ανάσες μας. Πήγε στο μπάνιο και μετά από λίγα λεπτά την ακολούθησα. Πριν μπω στο μπάνιο πήρα ένα χαπάκι για βοήθεια, φοβόμουν μήπως με προδώσει ο Γιαννάκης. Τη σαπούνισα από το λαιμό μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών της επιμένοντας στο μουνί της και στο κωλί της. Για να είμαι πιο αποτελεσματικός τούρλωσε τα κωλομέρια της και η τρύπα του κώλου της στον αέρα. Την ξέπλυνα με προσοχή επιμένοντας στην τρύπα του κώλου της. Κατάλαβε και τούρλωσε τα κωλομέρια της ακόμα περισσότερο για να έχω καλύτερη πρόσβαση στις τρύπες της. Όταν τελείωσα με κάλεσε να μπω στην ευρύχωρη ντουζιέρα της. Πήρε το μαλακό σφουγγάρι και άρχισε να με σαπουνίζει. Με επιμέλεια με σαπούνισε σε όλο μου το κορμί. Με ξεσκούφωσε και μου σαπούνισε την πούτσα και τ' αρχίδια μου φτάνοντας μέχρι την τρύπα του κώλου μου. Λύγισα τα γόνατά μου για να μου την πλύνει επιτυχώς. Μου είχε τύχει μια φορά να έχω πάρει μια κυρία και να μυρίζει η κωλότρυπα της. Έλεος. Την έδιωξα άμεσα, μου ήταν αδύνατο να κάνω κάτι με τη βρωμόκωλη.

Πήγαμε στο κρεβάτι και ξαπλώσαμε. Ετοίμασε ένα ουισκάκι με παγάκια και ξάπλωσε δίπλα μου. Είχαν περάσει κάπου τρία τέταρτα και ο Γιαννάκης άρχισε να αντιδρά πάλι θετικά. Το είδε και τον χούφτωσε.

- Με πιάνει κάτι όταν σε νιώθω να καυλώνεις για πάρτη μου. Τρελαίνομαι σου λέω…

και με έσφιξε στη χούφτα της. Έσκυψε και με πήρε στο στόμα της για λίγες στιγμές. Μετά σηκώθηκε και κάθισε με τη μουνάρα της ανοιγμένη στο στόμα μου και έσκυψε και με πήρε στο στόμα της και πάλι. Το τέλειο 69.

- Θέλω να με γλείψεις και εσύ. Πάρε με και κάνε με να χύσω. Το θέλω τόσο πολύ.

- Μπορώ να παίξω με τη σκοτεινή σου τρύπα καυλίτσα μου;

Χωρίς να μιλήσει μου έδειξε το baby oil. Το πήρα και "λάδωσα" το δείκτη και τον μεσαίο. Πήρα στο στόμα μου την κλειτορίδα της και δαχτύλωνα τις δυο τρύπες της. Εκεί τα είδε όλα. Με ρουφούσε και μούγκριζε σα να τη σκότωναν. Κάποια στιγμή σταμάτησε και μου ζήτησε να τη δαχτυλογαμήσω πιο γρήγορα. Είχα ήδη κουραστεί αλλά δε μπορούσα να την αφήσω. Σταμάτησα όταν την ένιωσα να τελειώνει με σπασμούς και στις δυο τρύπες της.

- Σου αρέσει να σε πάρω από κώλο μικρή μου;

- Μη με ρωτάς απλά πάρε με όπως θες εσύ και αν δεν μου αρέσει, που δεν το πιστεύω, θα σου πω. Απλά να ξέρεις πως δε μου αρέσει να με πονάς, πολύ εννοώ.

Το έχω ξαναπεί ότι θα με τρελάνετε. Πότε θέλετε γλύκες, πότε θέλετε πόνο, πότε θέλετε τρυφεράδες, πότε θέλετε αγριάδες δε θα το μάθω ποτέ. Κάποιος φίλος λέει "μην ασχολείσαι, κάνε ότι θες και μην ρωτάς, αν δεν θέλει στο λέει και σταματάς. Τι κάθεσαι και ψάχνεις;"

Μπήκα μέσα της, σωστότερα γλίστρησα μέσα της και ένιωσα το σπασμό του πόνου της. Συνέχισα χωρίς να σκέφτομαι αν πονάει κλπ, κλπ. Κάποια στιγμή τα αρχίδια μου τα χάιδευε με τα δάχτυλά της την ώρα που έπαιζε την κλειτορίδα της.

- Γιάννη μου με τρελαίνει το γαμήσι σου, συνέχισε μη σταματάς. Χύνω σου λέω, χύνω καύλα μου. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να νιώσω έτσι στην ηλικία μου…

μου είπε λαχανιασμένη. Ήταν υπέροχο, υπέροχο, αλήθεια. Σηκωθήκαμε και αποφάσισα ότι πρέπει να φύγω. Με παρακάλεσε να μείνω και κοιμηθήκαμε μαζί. Πρώτο βράδυ συγκατοίκησης.




Copyright protected OW ref: 166345



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.