Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη γυναίκα μου την Ειρήνη γενικά μας αρέσει να πειραματιζόμαστε κι αυτό κρατάει την ερωτική μας ζωή ζωντανή μετά από 11 χρόνια γάμου.

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι, σε μια ερημική παραλία ενός νησιού.

Είχε αρχίσει να σουρουπώνει κι οι λιγοστοί λουόμενοι έφευγαν. Στο τέλος είχαμε μείνει μόνο εμείς κι ένας τύπος μόνος του, ξαπλωμένος στην πετσέτα του, ανάσκελα, λίγο πιο κάτω. Περιττό να πω ότι όλοι κάναμε γυμνισμό, άντρες και γυναίκες, άλλωστε η παραλία προσφερόταν. Ήταν τελείως απομονωμένη.

Η γυναίκα μου όλη την ημέρα κοίταζε τον τύπο που ήταν δίπλα μας. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν καλοφτιαγμένος, ψηλός, 1.90, γυμνασμένος, ηλιοκαμένος και πολύ προικισμένος. Είχα καταλάβει ότι το πουτανάκι μου τον γούσταρε και ήθελε να γαμηθεί μαζί του. Όταν κατάλαβε ότι είχαμε μείνει μόνοι στην παραλία, μου λέει:

- Θέλω να με γαμήσει αυτός ο τύπος, αλλά αυτή τη φορά θέλω να είμαι μόνη μου. Εσύ θέλω να φύγεις κι απλά να μας βλέπεις να γαμιόμαστε!

Σκηνοθετήσαμε ένα καβγαδάκι, να μαζέψω εγώ τα πράγματά μου, να φύγω, δήθεν θυμωμένος και να κρυφτώ πίσω από κάτι θάμνους και να τους βλέπω να γαμιούνται. Έτσι κι έγινε.

Τσακωθήκαμε πολύ δυνατά ώστε να μας ακούσει ο τύπος. Έφυγα και κρύφτηκα πίσω απ’ τους θάμνους στο μονοπάτι για να τους παίρνω μάτι. Μετά από λίγο το πουτανάκι μου σηκώθηκε, πήρε τσιγάρο και πήγε στον τύπο δήθεν να του ζητήσει φωτιά. Όπως ήταν φυσικό, έπιασαν την κουβέντα αλλά εγώ δε μπορούσα ν’ ακούω τι λένε και δεν είχε και νόημα άλλωστε.

Σε λίγο βλέπω τη δικιά μου ν’ απλώνει το χέρι της και ν’ αρχίζει να χαϊδεύει τον πούτσο του. Αυτό ήταν. Ο τύπος ξάπλωσε κι άρχισε να απολαμβάνει το παίξιμο.

Αφού τον καύλωσε καλά, πράγμα που έγινε γρήγορα, ο τύπος την αρπάζει απ’ το μαλλί και με μια απότομη κίνηση της κατεβάζει το κεφάλι και της χώνει τον πούτσο του στο στόμα της. Η πουτάνα άρχισε να τον ρουφάει με λύσσα. Εγώ είχα καυλώσει αφόρητα. Τον έβγαλα έξω κι άρχισα να τον παίζω αργά-αργά για να μη χύσω αμέσως. Η δικιά μου τον τσιμπούκωνε πολύ άγρια.

Ο τύπος ήταν ζόρικος. Της έριχνε πουτσοσκάμπιλα, την έπιανε απ’ το μαλλί, της σήκωνε το κεφάλι και της έριχνε δυνατά χαστούκια στα μάγουλα και στα βυζιά της.

Μετά από λίγο σηκώθηκε όρθιος, την έστησε στα 4, της χούφτωσε τα κωλομέρια, της τα άνοιξε και με μια απότομη κίνηση της τον κάρφωσε στη μουνάρα της. Άρχισε να τη γαμάει γρήγορα και δυνατά ενώ της έριχνε χαστούκια στα κωλομέρια της. Η δικιά μου το απολάμβανε, αν και δεν άκουγα τις φωνές της. Σε λίγο κατάλαβα ότι αντιδρούσε και είδα ότι ο τύπος της είχε βάλει κωλοδάχτυλο.

Μερικά δυνατά χαστούκια στα κωλομέρια τη συνέφεραν και σε λίγο έφαγε και 2ο κωλοδάχτυλο, χωρίς ν’ αντιδράσει καθόλου αυτή τη φορά. Το είχε πάρει απόφαση φαίνεται ότι θα την γαμούσε απ’ τον κώλο και πήγαινε γυρεύοντας. Κι όντως, μετά από λίγο, όταν ένιωσε ότι ήταν έτοιμος, βγαίνει απ’ το μουνί της, χουφτώνει τον πούτσο του, της τον ακουμπά στην κωλοτρυπίδα κι αρχίζει να τον χώνει μέσα στον κώλο της.

Στην αρχή η δικιά μου φάνηκε να ζορίζεται, αλλά όταν μπήκε για τα καλά μέσα της, άρχισε να γαμιέται σαν τρελή. Την ξέσκιζε απ’ τον κώλο και τότε άρχισα ν’ ακούω τις κραυγές της. Όπως ήταν φυσικό, ο τύπος δεν άντεξε για πολύ και σε λίγο ήταν έτοιμος να τη χύσει.

Βγαίνει απ’ την κωλοτρυπίδα της, την πιάνει απ’ το μαλλί και τη φέρνει γονατιστή μπροστά στον πούτσο του ενώ τον έπαιζε με το άλλο χέρι του. Το πουτανάκι του έγλειφε τ’ αρχίδια και πολύ σύντομα ο τύπος άρχισε να τη χύνει παντού. Στο πρόσωπο, στα μαλλιά, στα βυζιά. Την γέμισε με τα χύσια του.

Βλέποντας αυτό το σκηνικό, δεν άντεξα κι έχυσα κι εγώ.




Copyright protected OW ref: 166298



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.