Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Δημήτρη, είμαι 38 ετών, 1.94 , πολύ γυμνασμένος με ανοιχτές πλάτες, μελαχρινός, με έναν πούτσο 23εκ και αν κρίνω από το φλερτ που δέχομαι τόσα χρόνια, αρέσω αρκετά στις γυναίκες. Επίσης είμαι παντρεμένος 5 χρόνια με την Έλενα και έχουμε και έναν πιτσιρικά 4 ετών. Η Έλενα είναι ο ορισμός της μουνάρας. Είναι 1,78 με απίστευτες σέξι γυμνασμένες ποδάρες, ένα φυσικό ζουμερό και στητό στήθος με δύο ροζ ρώγες. Η σωματάρα της είναι απίστευτη, είναι καλογυμνασμένη με λεπτή μεσούλα και έναν τουρλωτό κώλο που σε προκαλεί να τον γαμήσεις και να τον μελανιάσεις. Στο πρόσωπο είναι πανέμορφη, έχει καφέ μάτια, ζουμερά χείλη και μαύρο μαλλί μέχρι τη μέση. Είναι η απόλυτη καύλα και πάντα όλοι την κοιτάνε, αυτή όμως είναι μονίμως ξινή, με ένα υφάκι ντίβας που όσο το μισώ στις άλλες, τόσο το λατρεύω σε αυτήν. Μαζί μου βέβαια είναι το κάτι άλλο, είναι πραγματική φωτιά .

Το περασμένο λοιπόν καλοκαίρι αποφασίσαμε να αφήσουμε για λίγο τις δουλειές στην Αθήνα και να πάμε διακοπές. Πήραμε το μικρό και πήγαμε σε γνωστό νησί των Κυκλάδων για ένα 5ημερο.

Φτάσαμε νωρίς το πρωί, αφήσαμε τα πράγματα στο σπίτι και πήγαμε στην παραλία. Η Έλενα φόρεσε ένα χρυσό μπικίνι, το κάτω μέρος καυτό μπραζίλ και πάνω τριγωνάκι από το οποίο ξεχείλιζαν οι βυζάρες της. Έβαλε λαδάκι στο μαυρισμένο της κορμί και ξάπλωσε. Από την ώρα που πήγαμε όλοι την κοιτούσαν, όλοι ήθελαν να την σκίσουν. Μπήκε στη θάλασσα και έπαιζε με το μικρό. Η εικόνα την μαμάς με το σώμα αυτής της καύλας ήταν απίστευτη. Τη χάζευαν όλοι.

Επιστρέψαμε στο σπίτι και βρήκαμε μια νταντά να κρατήσει τον μικρό ώστε να βγούμε το βράδυ.

Φόρεσε ένα άσπρο φόρεμα που έδενε στο λαιμό χωρίς σουτιέν, μίνι, με σανδάλια που έδεναν πιο πάνω από το γόνατο. Για ακόμη μια φορά καύλα η μιλφάρα μου. Πήγαμε σε γνωστό μπαρ να βρούμε κάτι φίλους που βρίσκονταν κι αυτοί στο νησί. Με το που μπαίνουμε στο μαγαζί πάλι όλοι κοιτούσαν το μωρό μου.

Ήπιαμε τα ποτά μας και αποφασίσαμε από το να πάμε σπίτι να συνεχίσουμε κάπου αλλού. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο που ενοικιάζει βίλες στο νησί αν έχει κάποια να μας δώσει για το βράδυ. Αμέσως ήρθε και μας έδωσε τα κλειδιά. Μπήκαμε στο σπίτι η Έλενα έλυσε και πέταξε στο πάτωμα το φόρεμα της ενώ ήταν με πλάτη σε εμένα. Έμεινε με ένα αστραφτερό ασημί στρινγκάκι και τα πέδιλα της. Προχωρώντας προς το μπαλκόνι τα έβγαλε και αυτά. Φτάνει στο τζακούζι. Λίγο πριν μπει μέσα κατεβάζει το βρακάκι της και σκύβει δίνοντας μου μια θέα του απίστευτου κώλου της. Έπιασα μια σαμπάνια και μπήκα στο τζακούζι μαζί της γυμνός. Πίναμε για λίγη ώρα την σαμπάνια μας χαζεύοντας της πανοραμική θέα του νησιού. Ξαφνικά πάει απέναντι και μου τουρλώνει την κωλάρα της, πάω αμέσως και χώνω την γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα της. Άρχισα να τη γαμάω με τη γλώσσα μου όσο αναστέναζε. Κατέβηκα στο μουνί της . Απαλό χωρίς ίχνος τρίχας πέρα από μια λεπτή γραμμούλα στην κορυφή του. Ήταν υγρή και ήθελε τον πούτσο μου. Έπιασα το εργαλείο μου και το έχωσα με δύναμη στην υγρή μουνάρα της. Η Έλενα είναι πολύ στενή και με τρελαίνει. Την γαμούσα σιγά, αλλά τον έβαζα όλο μέσα. Έπειτα από λίγη ώρα ξεκίνησα το κάρφωμα την πηδούσα δυνατά και της χτυπούσα τον κώλο .

- Δ: Γουστάρεις που σε γαμάω σαν πουτάνα και σε ακούει από κάτω όλο το νησί;

- Ε: Ναι γαμιά μου πιο δυνατά ακόμα θέλω. Να μου τη σκίσεις τη μουνάρα.

Τη βούτηξα από τα μαλλιά και ξεκίνησα να τον βάζω με όλη μου την δύναμη. Νόμιζα θα της έσκιζα το μουνί . Εκείνη τσίριζε και παραμιλούσε.

- Ε: Χύνω γαμιά μου σου χύνω τον πούτσαρο…

και τα υγρά της πετάχτηκαν παντού πάνω μου. Σηκώθηκε με πήρε από το χέρι και με πήγε σε έναν καναπέ λίγο πιο πέρα. Στήθηκε ξανά στα τέσσερα με το σώμα κάτω και τον κώλο τούρλα και έπιασε τον πούτσο μου. Τον κατεύθυνε στον κώλο της. Με λίγη δυσκολία γλίστρησε στην κωλάρα της .

- Δ: Γουστάρεις καύλα μου να τον παίρνεις στον κώλο;

- Ε: Ναι μωρό μου. Γάμησε τα μου όλα σήμερα.

Της χτυπούσα δυνατά την κωλάρα και την έσκιζα. Την ένιωσα να τρέμει και ένιωσα τα καυτά της υγρά να μου βρέχουν τα αρχίδια. Με καύλωσε απίστευτα αυτό. Τη γύρισα στα γόνατα και έχυσα τις βυζάρες της. Μάζεψε μερικά με τα δάχτυλα και τα έγλειψε.

Αράξαμε λίγο στον καναπέ και κάναμε τσιγάρο. Μετά από λίγο σηκώθηκε και κουνώντας επιδεικτικά τον κώλο της πήγε στο τζακούζι. Έπιασε την σαμπάνια και αφού έριξε στα βυζιά της ξάπλωσε άνοιξε τα πόδια της και έριξε πάνω στο όμορφο μουνάκι της. Την πλησίασα και της πήρα την σαμπάνια και έχυσα λίγη ποσότητα πάνω στο μουνί της. Το έγλειψα αμέσως και το μωρό μου καύλωσε πάλι. Το επανέλαβα αυτό αρκετές φορές μέχρι που τελείωσε το μπουκάλι. Άνοιξα άλλα 2 μπουκάλια και τα έχυσα πάνω στην κορμάρα της.

- Δ: Χαλάλι σου τα 500€ που τις πήρα μωρή καύλα.

- Ε: Έχεις για γυναίκα σου την καλύτερη πουτάνα μωρό μου.

Την άρπαξα και την έστησα στα τέσσερα στο καναπεδάκι μέσα στο τζακούζι και έχωσα τη σαμπάνια στον κώλο της. Τον γαμούσα με το μπουκάλι και η καργιόλα μου τσίριζε από καύλα. Απροειδοποίητα της έχωσα και τον πούτσο μου στο καυτό στενό της μουνάκι.

- Δ: Έτσι σε γαμούσαν μωρή και όταν ήσουν βίζιτα;

- Ε: Κάνεις δεν με γαμούσε όπως εσύ καύλα μου, γι' αυτό σε παντρεύτηκα.

Της γαμούσα δυνατά μουνί με την ψωλή μου και κώλο με το μπουκάλι μέχρι που σε μια φάση την ένιωσα να τρέμει αρχίσαμε να χύνουμε μαζί.

Σε αυτές τις διακοπές την ξέσκισα παντού. Με τη γυναικάρα μου κάνουμε πολλά τρελά στο κρεβάτι και είναι η καλύτερη πραγματικά πουτάνα!




Copyright protected OW ref: 166294



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.