Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, με λένε Κώστα, είμαι 18 και η ιστορία αυτή διαδραματίζεται όταν έκανα μαθήματα για τις πανελλήνιες Έκθεση έκανα ιδιαίτερα με μια καθηγήτρια γύρω στα 34-37. Ύψος 1.73 με 1.75 περίπου, ξανθιά, με μακριά σγουρά ξανθά μαλλιά. Στήθος μικρό και κώλος λίγο πεσμένος, αλλά εντάξει… καθηγήτρια ήταν. Το μάθημα ήταν ένα 2ωρο και πολλές φορές καύλωνα ενδιάμεσα λόγο ηλικίας ή χανόμουν στις σκέψεις μου και στις φαντασιώσεις μου που πολλές φορές περιλάμβαναν αυτή. Φόραγα σορτς η φόρμα και τον έχω πάνω από το μέσο όρο 18+ οπότε ήταν εμφανές πολλές φορές. Ειδικά αν έπρεπε να σηκωθώ για να πάρω κάτι κλπ .

Μια μέρα λοιπόν ήρθε στο μάθημα κανονικά και η μάνα μου έπρεπε να φύγει οπότε ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι. Τότε άρχισα να σκέφτομαι το ποσό πολύ θα βόλευε να παιχτεί κάτι και να τη γαμήσω. Αλλά δεν το πίστευα ότι θα γινόταν αληθινό. Προφανώς το φούσκωμα στη φόρμα μου ήταν εμφανές και εκείνη το είδε. Το θέμα εκείνη την ημέρα ήταν οι σχέσεις. Γενικά το μάθημα ήταν πολύ χαλαρό και ελεύθερο και μιλάγαμε ελεύθερα και είχαμε ξεκολλήσει από το μαθητής- καθηγήτρια στερεότυπο, είχαμε μια διαφορετική σχέση. Μάλλον αφού είδε το φούσκωμα στη φόρμα μου με ρώτησε αν θέλω να παίξουμε θάρρος η αλήθεια λέγοντας ότι τα πάω καλά και ότι θα έπρεπε να χαλαρώσουμε λίγο για να μην κουραστώ. Συμφώνησα. Με ρώτησε θάρρος η αλήθεια και είπα αλήθεια. Η πρώτη της ερώτηση ήταν αν έχω κοπέλα. Είπε ότι έκανε την ερώτηση με αφορμή το θέμα Αλλά ήξερα ότι την έκανε επειδή έβλεπε ότι είναι καυλωμένος. Απάντησα όχι και ότι αυτό κάνει τις ορμόνες χειρότερα. Τη ρώτησα κ εγώ αν έχει αγόρι και είπε όχι. Ωραία σκέφτηκα από μέσα μου. Η επόμενη ερώτηση της ήταν αν θα πήγαινα με μεγαλύτερη. Της απάντησα λέγοντας "φυσικά" αφού είναι μια από τις φαντασιώσεις μου. Τη ρώτησα και εγώ αν θα πήγαινε με μικρότερο και είπε "ναι" και ότι το έχει κάνει κιόλας. Δεν το περίμενα Αλλά μου άρεσε.

Ξανά λέω αλήθεια και με ρωτάει αν καύλωσα για αυτή και επειδή μείναμε μόνοι μας. Είπα ναι και εκείνη χαμογέλασε Αλλά αμέσως το έκρυψε. Τότε εκείνη είπε θάρρος. Και της λέω έχεις το θάρρος να μου τον παίξεις; Εκείνη κόλλησε δεν το περίμενε τόσο απότομα. Για να την προτρέψω κούνησα την καρέκλα μου μπροστά από τη δική της και κατέβασα το σλιπάκι μου, τον έβγαλα έξω και τον κούναγα και τον έπαιζα αργά. Εκείνη δάγκωσε τα χείλια της, έπεσε στα γόνατα και άρχισε να τον παίζει αργά και αισθησιακά. Το όνομα της ήταν Δέσποινα.

- Δ: Όταν τελειώσεις σταματάμε δε θα συνεχιστεί αυτό άλλο.

- Κ: Ναι όπως θες. ( ήξερα ότι δεν το εννοεί)

Όταν καύλωσα εντελώς την είδα που της φάνηκε μεγάλο το μέγεθος αφού έβαλε και δεύτερο χέρι λες και μετράμε πόσες παλάμες μεγάλο ήταν. Όταν το έκανε αυτό πλησίασε το κεφάλι της στην πούτσα μου κι εγώ δεν έχασα ευκαιρία και έβαλα το χέρι μου πίσω από το κεφάλι της, το άλλο στο πουλί μου και της τον έβαλα μέσα στο στόμα. Τρόμαξε και αντιστάθηκε προσπάθησε να φύγει αλλά μετά ηρέμησε και άρχισε να παίζει με την γλώσσα της το κεφάλι. Με κυκλικές κινήσεις. Μετά της έσπρωξα το κεφάλι να τον πάρει όλο αλλά δε μπορούσε. Την άφησα και άρχισε την πίπα μόνη της. Ρούφαγε όσο χόραγε το στόμα της και το υπόλοιπο το έπαιζε με τα χέρια της. Όταν ήταν η ώρα να χύσω τραβήχτηκα και την έχυσα στο πρόσωπο. Εκείνη νευρίασε

- Δ: Ρε είσαι μαλάκας ; Έχω να πάω και σε άλλο μάθημα μετά μαλακισμένο…

και σηκώθηκε να φύγει λογικά για να πάει να πλυθεί. Σηκώνομαι κι εγώ και την πετάω στο κρεβάτι.

- Κ: Που νομίζεις ότι πας; Δεν τελειώσαμε.

- Δ: Είπαμε μόνο πίπα τίποτα άλλο, άσε με να πλυθώ τώρα.

- Κ: Νομίζεις καργιόλα. Θα σε γαμήσω σήμερα, θα σε ξεφτιλίσω. Καργιόλα !

- Δ: Άσε με!

Της έβγαλα το τζιν και όταν είδα ότι το βρακάκι που φορούσε ήταν βρεγμένο γέλασα.

- Κ: χα, χα είναι που δε θες μωρή τσουλάρα. Είσαι αγάμητη και τώρα που βρήκες πούτσα το παίζεις δύσκολη; Ε όχι μωρή σκρόφα θα σε σκίσω. Αφού πρώτα αναπληρώσω τη χάρη.

Της έβγαλα το βρακί και έπεσα με τα μούτρα στο μουνί της. Άρχισα να το γλείφω, να βάζω δάχτυλο και έβαζα την γλώσσα μου βαθιά. Μου αρέσει πολύ το γλειφομούνι και δε χάνω ευκαιρία να το κάνω.

- Δ: Αχ δεν είναι σωστό σταματά αχ όχι...

- Κ: κοίτα πως αναστενάζεις… αφού σου αρέσει άσε με να σε ευχαριστήσω για αυτό που έκανες.

Μετά από λίγα λεπτά έχυσε και τα ήπια όλα.

- Δ: εντάξει τώρα την αναπλήρωσες τη χάρη άσε με να φύγω.

- Κ: Όχι πουτάνα… θα σε γαμήσω και τότε θα φύγεις.

Έφτυσα το μουνί της για να μπω πιο εύκολα και έβαλα το κεφάλι. Ήταν πολύ στενή και δυσκολεύτηκα να μπω.

- Δ: Τι πούτσα είναι αυτή;… καιρό έχω να με γαμήσει τέτοια πούτσα καυλιάρη μου.

Αφού συνήθισε το μέγεθος μου, άρχισα να μπαίνω πιο γρήγορα.

- Δ: Έτσ… γάμα με πουτσαρά μου δώσε μου πούτσα. Έτσι… αχ… ναι… ναι.

Με μια απότομη κίνηση βγήκα από μέσα της, τη γύρισα στα 4 και μπήκα βιαία. Εκείνη έβγαλε μια κραυγή πόνου αλλά δε σταμάτησα. Την άρπαξα από τα μαλλιά και άρχισα να τη γαμάω και τις βάραγα τον κώλο με χαστούκια.

- Κ: Σου αρέσει μωρή καργιόλα, σκουπίδι της κοινωνίας, τσούλα;

- Δ: Ναι γαμιά μου, γάμα με σε παρακαλώ μην σταματάς.

Μετά από λίγα λεπτά μου ερχόταν ν χύσω και έτσι μπήκα όσο πιο βαθιά μπορούσα και έχυσα μέσα της. Εκείνη φώναξε και μου είπε όχι μέσα, αλλά εγώ είχα άλλα σχέδια. Είδα την ώρα και η μητέρα μου θα ερχόταν από στιγμή σε στιγμή. Της είπα να ντυθεί έτσι όπως είναι με τα χύσια μου μέσα της και το έκανε. Πήγε πλύθηκε στο πρόσωπο και πήγε στον επόμενο μαθητή της . Πριν φύγει μου είπε ότι νιώθει τα χύσια μου να γλιστράνε από το μουνί της. Εγώ πήγα και τον έπαιξα καθώς σκεφτόμουν τι έγινε και ότι δεν προλάβαινε να τη γαμήσω και 2η φορά και ότι θα κάνει μάθημα καθώς τα χύσια μου γλιστράνε από το μουνί της.




Copyright protected OW ref: 166325



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.