Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν τέλη Ιουνίου. Ο καιρός αν και ζεστός εκείνες τις ημέρες ήταν βροχερός. Την περίμενα στο αμάξι. Το τελευταίο της μήνυμα έγραφε. «Καυλιάρη μπαμπά μου έρχομαι». Είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε καθώς μένω εξωτερικό πια. Την είδα στον καθρέφτη να πλησιάζει. Φορούσε ένα χακί συνολάκι. Από ότι είδα μετά ήταν ένα ενιαίο αμάνικο με σορτς. Και τις πλατφόρμες της. Αυτή η γυναίκα είναι αυτό που λέμε καυλάκι. Κοντούλα αλλά με ωραίες αναλογίες. Ωραίο σμιλεμένο κωλαράκι, ωραίο γλυκό προσωπάκι, μελαχρινό μακρύ μαλλί, ζουμερά χείλια, απίστευτα πράσινα μάτια και μικρό αλλά με τέλειες ρώγες στήθος.

Μπήκε στο αμάξι και ξεκινήσαμε για κάπου απόμερα. Στη διαδρομή μιλούσαμε για άσχετα πράγματα. Φτάσαμε και πάρκαρα το αμάξι. Η συζήτηση κινήθηκε σε γενικά πράγματα τα οποία φούντωναν την καύλα μας. Εγώ είμαι γύρω στο 1.84 κανονικός. Πρότεινα να βγούμε έξω. Βγήκαμε από το αμάξι και την πλησίασα. Την πήρα αγκαλιά και ένιωσα πως και αυτή καιγόταν. Φιληθήκαμε με πάθος. Έπειτα γύρισε την πλάτη της και χώθηκε στην αγκαλιά μου. Σίγουρα ένιωθε τον πούτσο μου σκληρό στο κορμί της. Αλλά έκανε την αδιάφορη. Με ρωτούσε διάφορα. Έπειτα έκανε την ερώτηση που ξέραμε πως είναι η αρχή. Γύρισε, με κοίταξε στα μάτια και μου είπε με το γνωστό ναζιάρικο βλέμμα της:

- Μπαμπάκα δε σου έλειψα καθόλου ε;

Την τράβηξα κοντά μου και της είπα…

- τι είναι αυτά που λες κορούλα μου;… και βέβαια μου έλειψες…

αλλά έκανε πως προσπαθούσε να τραβηχτεί λέγοντας πως λέω ψέματα. Της έριξα μια δυνατή σφαλιάρα στο κωλαράκι της και ένα καυλιάρικο "αχ" βγήκε από το στόμα της.

- Μα γιατί με χτυπάς μπαμπά μου, με ρώτησε.

- Γιατί δεν είσαι καλό κοριτσάκι και βγαίνεις με αγοράκια και θες να κάνεις σεξ μαζί τους…

της απάντησα ενώ μια δεύτερη σφαλιάρα ακολούθησε μόλις τέλειωσα την πρότασή μου.

- Μα μπαμπά μου δεν ήθελα να σε κάνει να θυμώσεις…

μου είπε με παράπονο μέσα στην καύλα. Την έπιασα από το λαιμό και της είπα…

- ναι αλλά θύμωσα και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις τώρα.

- Αχ ναι μπαμπάκα μου, θέλω πολύ να το κάνω για να μη μου είσαι θυμωμένος…

μου είπε και μου χάιδεψε τον πούτσο πάνω από το τζιν που φορούσα. Αργά μου ξεκούμπωσε το τζιν, γονάτισε και τον έβαλε στο στόμα της ενώ με κοιτούσε στα μάτια. Ξέρει τι πρέπει να κάνει να με καυλώνει και το έκανε. Έβαζε τον πούτσο μου όλο στο στόμα της και τα μάτια της ήταν γεμάτα καύλα. Εγώ της έλεγα πόσο καλή κορούλα είναι και πόσο καλά με πιπώνει. Συνέχισε να με πιπώνει σαλιώνοντας καλά τον πούτσο μου. Με είχε καυλώσει πολύ αλλά δεν ήθελα να τελειώσω ακόμη. Την έπιασα από τα μαλλιά και τη σήκωσα. Της έδωσα ένα βαθύ φιλί και μια σφαλιάρα στον κωλαράκο της. Τη γύρισα μούρη στο αυτοκίνητο, παραμέρισα το σορτσάκι και έχωσα ένα δάχτυλο στο μουνάκι της. Ήταν μούσκεμα και έκαιγε.

- Τη πουτάνα κορούλα έχω εγώ που καυλώνει να γλείφει τον πούτσο του μπαμπά της…

ψιθύρισα στο αυτί της και μου απάντησε:

- Ναι μπαμπάκα μου, είμαι για σένα.

Τη δάγκωνα στο λαιμό ενώ τα δάχτυλά μου έπαιζαν με το μουνάκι της. Είχε γεμίσει υγρά και τα ένιωθα να τρέχουν στα μπούτια της.

- Τώρα ήρθε η ώρα να σε πηδήξει ο μπαμπάκας κορούλα μου… της είπα, εδώ στην ερημιά θα σε γαμήσω.

- Αχ ναι μπαμπάκα μου, τιμώρησε με έλεγε, μου αξίζει.

Εκεί στημένη στο αμάξι, την έβαλα να σκύψει λίγο και έχωσα αργά τον πούτσο μου στο μουνάκι της. Αυτή η αίσθηση της τριβής στο καυτό μουνάκι της με καυλώνει ακόμη, αλλά εκείνη τη στιγμή με τρέλανε. Ντυμένοι και οι δυο γαμιόμασταν κάτω από τα αστέρια μέσα στην ερημιά. Την ένιωθα να καίγεται καθώς ο πούτσος μου σφιγγόταν από το μουνάκι της. Πηδούσα την κορούλα μου στα όρθια. Δεν άντεξα για πολύ, τραβήχτηκα και τέλειωσα πάνω στα μπουτάκια της. Μαζευτήκαμε και μπήκαμε άρον-άρον στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου. Γδυθήκαμε εντελώς, έπεσε στην αγκαλιά μου και φιλιόμασταν. Ο πούτσος μου δεν άργησε να αρχίσει να αντιδρά. Και μόλις τον αισθάνθηκε, έσκυψε και τον πήρε στο στοματάκι της. Ένιωθα τη γλώσσα της να χαϊδεύει το κεφαλάκι του πούτσου μου και καύλωνα. Της είχα τρία δαχτυλάκια στο αχόρταγο μουνάκι της, ενώ με το άλλο χέρι της χάιδευα το κωλαράκι και την πίσω της τρυπούλα. Μόλις έγινε αρκετά σκληρός στο στόμα της γύρισε με κοίταξε και μου είπε.

- Μπαμπάκα μου θέλω να καθίσω στα πόδια σου, με αφήνεις;

- Έλα κορούλα μου…

της είπα. Αμέσως με καβάλησε, έπιασε τον πούτσο μου που ήταν γεμάτος από τα σάλια της και καρφώθηκε πάνω του. Ένιωσα τον πούτσο μου να βρίσκεται μέσα σε μια καυτή υγρή τρυπούλα. Αμέσως έβαλα το δεξί της βυζάκι στο στόμα μου και το έτρωγα, ενώ με τα χέρια μου είχα πιάσει τον κώλο και της έριχνα σφαλιάρες. Χοροπηδούσε πάνω μου και έπαιρνε όσο πιο βαθιά γινόταν τον πούτσο μου. Τα δάχτυλά μου χώθηκαν στην πίσω τρυπούλα της και την άνοιγα μέσα σε βογκητά καθώς είχα στο στόμα μου μια το ένα στήθος της μια το άλλο και δάγκωνα απαλά και τις ρώγες της που είχαν σκληρύνει απίστευτα πολύ. Μετά από λίγη ώρα. Τον έβγαλα από το μουνάκι της, γεμάτο υγρά τον ακούμπησα στο κωλαράκι της.

- Αχ ναι μπαμπάκα μου, γάμα μου το κωλαράκι σε παρακαλώ, πρέπει να με γαμήσεις…

μου ψιθύρισε στο αυτί. Αργά έσπρωξα τον πούτσο μου. Ένιωσα τον σφιγκτήρα της να υποχωρεί. Φαίνεται πως της άρεσε. Και φαίνεται πως το είχε ξανακάνει πέρα από εμένα και αυτό με νευρίασε. Τον έσπρωξα με τη μια όλο μέσα στον κώλο της ενώ την τράβηξα κάτω από τη μέση. Μια κραυγή πόνου βγήκε από το στόμα της και πήγε να παραπονεθεί.

- Σκάσε πουτανάκι, της είπα. Πας και δίνεις το κωλαράκι σου σε άλλους ε; Έχεις πει πως το κωλαράκι σου είναι μόνο για τον μπαμπά σου…

της είπα ενώ την τράβηξα από τα μαλλιά και τις έριξα μια δυνατή σφαλιάρα στον κώλο. Θα στον ανοίξω κι άλλο και θα σε χύσω, της είπα.

- Ναι μπαμπάκα, γάμα με, τιμώρησε με…

μου φώναζε. Συνέχισα να της ανοίγω το κωλαράκι ενώ ένιωθα τα υγρά από το μουνάκι της να τρέχουν πάνω μας. Μετά από λίγα λεπτά τέλειωσα βαθιά στο κωλαράκι της φωνάζοντας.

- Παρ' τα στον κώλο σου κορούλα μου, πουτάνα μου.

Μείναμε εκεί αγκαλιασμένοι. Μέχρι να ξεκινήσουμε ξανά.




Copyright protected OW ref: 166250



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).