Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το Νικόλα τον γνωρίζω αρκετά χρόνια μέσω μιας κοινής παρέας. Έξω από όλο αυτό το αλήτικο και μυστήριο look, πάντα ξέραμε πως κρύβεται μια παιδική ευαίσθητη ψυχούλα που μόνο σε λίγους την είχε αποκαλύψει. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση "κολλητός" μου αλλά ήμασταν πάντα πολύ κοντά και πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο. Ήταν ο τύπος που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει ως φίλο, σύντροφό, σύζυγό, αδελφό. Εξαιτίας μίας πολύ σοβαρής σχέσης που είχε (σε σημείο πρότασης γάμου), δε μου επετράπη ποτέ να τον δω διαφορετικά πέρα από φίλο και φύλακα άγγελο, που όπως μου είχε πει και ο ίδιος είναι για μένα. Είναι βέβαια στο γούστο μου, 1.85 με καλογυμνασμένο σώμα, κάστανα μάτια, τα μαλλιά του είναι κουρεμένα στο πλάι ενώ στη μέση είναι πιο πλούσια, έχει πολύ όμορφα χαρακτηριστικά και φυσικά το φετίχ μου, είναι γεμάτος τατουάζ.

Ο Νικόλας έχει συνεργείο αυτοκινήτων, αν και δεν μου χρειάστηκε ποτέ να του αφήσω το αμάξι μου, τον τελευταίο καιρό είχε αρχίσει να μου δημιουργεί κάποια προβλήματα και έτσι αναγκάστηκα να το πάω στο συνεργείο του. Όπως μου εξήγησε από κάπου έχανε βενζίνη και θα χρειαζόταν λίγες μέρες για να το επισκευάσει. Έπειτα από 2-3 μέρες μου είπε πως ήταν έτοιμο έτσι πήγα να το πάρω. Δεν πέρασε μια εβδομάδα και πάλι πρόβλημα το αυτοκίνητο. Ξανά η ίδια δουλειά άλλες 2 φορές και ο Νικόλας ούτε λόγο για λεφτά.

-     Έλα ρε Νικολάκη 4 φορές μου το έχεις φτιάξει κάτι πρέπει να σου δώσω.

-     Καλά βρε Λίλη είσαι με τα καλά σου; Ξένη είσαι;

-     Τουλάχιστον να σου πάρω ή να σε κεράσω κάτι!

-     Ούτε συζήτηση! Τίποτα δε θέλω. Εσύ μόνο να μην ταλαιπωρείσαι με το κωλοάμαξο.

-     Σε ένα ποτό δε θα πεις όχι… σε ξέρω!

Με τα πολλά δέχτηκε και κανονίσαμε για το επόμενο βράδυ και επί της ευκαιρίας είπαμε και στα υπόλοιπα παιδιά της παρέας να έρθουν.

Το επόμενο βράδυ είχε φτάσει. Επέλεξα ένα μίνι μαύρο φόρεμα με παγέτες, μακρυμάνικο, με βαθύ ντεκολτέ και μαύρο δραματικό μποτάκι μέχρι λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Είχα φροντίσει να είμαι αρκετά σέξι και όχι για το Νικόλα αλλά για οποιονδήποτε θα προέκυπτε φάση. Μπήκα στο αμάξι και ξεκίνησα.  Έφτασα στο σημείο που είχαμε ραντεβού και βρήκα τα παιδιά να με περιμένουν. Πλησιάζοντας τους, τους είδα να με παρατηρούν από πάνω μέχρι κάτω και ιδιαιτέρως ο Νικόλας. Χάζευε τα πόδια μου, τα οποία φαινόντουσαν απίστευτα με αυτό το μίνι φόρεμα και το στιλέτο μποτάκι μου. Τούς χαιρέτησα και κατευθυνθήκαμε στο μαγαζί.

Η νύχτα κυλούσε χαλαρά. Κέρασα στον Νικόλα τα ποτάκια του, χορέψαμε όλοι μαζί και γενικότερα ήταν ακόμη ένα ξέφρενο βράδυ. Το μαγαζί χαλάρωσε κατά τις 4+ από κόσμο και έπιασα λίγο την συζήτηση με τον Νικόλα. Επειδή το καλοκαίρι χαθήκαμε αρκετά λόγω δουλειάς είχα χάσει κάποια επεισόδια. Με την κοπέλα που διατηρούσαν 5 χρόνια σχέση χώρισαν και τώρα είναι πλέον ελεύθερος.  Αυτό για εμένα δεν αποτέλεσε αφορμή για να κάνω κίνηση αλλά για κάποιον περίεργο λόγο ανακουφίστηκα.

Η ώρα πέρασε και φύγαμε από το μαγαζί, οι περισσότεροι τύφλα εκτός από εμένα που δεν ήπια γιατί οδηγούσα και το Νικόλα που είχε πολύ λίγο ζαλιστεί. Μπήκα λοιπόν στο αμάξι και έβαλα μπροστά. Εκεί παρατήρησα ότι πάλι η βενζίνη μου ήταν 0. Πήρα τηλέφωνο το Νίκο που ευτυχώς δεν είχε φύγει ακόμα. Ήρθε, το κοίταξε και μου είπε πως μάλλον πρέπει να το αλλάξει τελείως το μηχάνημα.

-     Έλα Λίλη θα σε πάω εγώ στο σπίτι, δρόμος μου είναι.

-     Ευχαριστώ ρε Νικόλα! Δεν πιστεύω να ήπιες, άμα είναι να πάρω ταξί.

-     Έλα αγάπη μου με το Σουμάχερ μιλάς…

μου είπε και σκάσαμε και οι δύο στα γέλια. Στη διαδρομή μιλούσαμε για διάφορα θέματα, ώσπου ξαφνικά έστριψε το αμάξι προς την παραλία.

-     Ρε Λιλίτσα να κάτσουμε να κάνουμε κανένα τσιγάρο, δε θέλω να πάω σπίτι ακόμα. Θα τη σκέφτομαι (την πρώην) και θα κοντεύω να τρελαθώ πάλι.

-     Αγάπη μου εννοείται! Πες μου τα να βγουν από μέσα σου.

Ανάψαμε τσιγάρο και μιλούσαμε για ώρα. Μου άρεσε η παρέα του. Αισθανόμουν μια ασφάλεια και μια περίεργη χαρά. Σε μία στιγμή γυρίζει και μου λέει:

-     Μία σαν εσένα θέλω. Μουνάρα και κύρια. Ευαίσθητη και ταυτόχρονα να τα γράφει όλα στ' αρχίδια της. Να μην με πίεζει για το μέλλον, να ζει το τώρα.

-     Με ξέρεις καλά ε;…

είπα και γελάσαμε δυνατά. Με πλησίασε.

-     Λίγο πιο έξυπνη μόνο να ήταν.

-     Τι εννοείς…

είπα γεμάτη απορία.

-     Έπρεπε να καταλάβεις ότι τόσο καιρό δεν φτιάχνω το αμάξι μόνο και μόνο για να σε βλέπω συνέχεια.

Κάτι πήγα να πω αλλά με τράβηξε πάνω του και άρχισε να με φιλάει. Η γλώσσα του έμπαινε βαθιά στο στόμα μου και τα χείλη του ρουφούσαν και δάγκωναν τα δικά μου. Ήξερα ότι ήταν λάθος αλλά δε μπορούσα να το σταματήσω. Δεν με άφηνε το φιλί του. Κατέβηκε στον λαιμό μου. Τα έχασα. Ήταν το σημείο μου και το ήξερε. Κατέβασα αργά το χέρι μου από τον λαιμό του στο παντελόνι του. Άρχισα απαλά να το χαϊδεύω. Το ένιωθα σκληρό και αρκετά μεγάλο. Με το ένα του χέρι έπιανε το στήθος μου μέσα από το φόρεμα και με το άλλο με κρατούσε σφιχτά πάνω του από το σβέρκο.

Με μια κίνηση ξεκούμπωσα το παντελόνι του και τον χάιδεψα πάνω από το μποξεράκι. Τώρα με κρατούσε με το ένα χέρι από το σβέρκο και με το άλλο από τον λαιμό κολλημένη πάνω του. Άρχισα να τον παίζω. Ήταν μεγάλος, περίπου 21εκ και χοντρός. Με μια απότομη κίνηση κατέβασε το κεφάλι μου στον πούτσο του και άρχισε να μου το γαμάει . Πνιγόμουν και του άρεσε. Βγήκε έξω από το αμάξι και ήρθε στην μεριά μου. Με γύρισε στα τέσσερα μου έσκισε το καλσόν και παραμέρισε το λεοπάρ στρινγκάκι μου. Με έγλειφε από την κλειτορίδα ως τον κώλο και τρελαινόμουν. Επικεντρώθηκε στο κωλαράκι μου, μου το έγλειφε και το ρουφούσε ενώ μου έδινε δυνατές σφαλιάρες στον κώλο. Με τράβηξε ξανά έξω και παρ' όλο το κρύο που είχε εκείνη τη μέρα, με είχε καυλώσει τόσο ώστε να μη νιώθω τίποτα.

Μου έσκασε μερικά πουτσοσκάμπιλα και τον έβαλε ξανά στο στόμα μου. Τον κρατούσα δυνατά από την βάση ενώ ρουφούσα το πουτσοκέφαλο του και παράλληλα το έγλειφα γρήγορα με τη γλώσσα μου. Τον έβγαλα έξω και τον κοπανούσα στην γλώσσα μου μέχρι που τον βύθισα βαθιά στο λαρύγγι μου κοιτάζοντας τον στα μάτια. Μου κρατούσε το κεφάλι για λίγη ώρα καρφωμένο. Ξεκίνησα να δακρύζω και να πνίγομαι αλλά δε με ένοιαζε, απλά τον ήθελα στο στόμα μου. Με άφησε και τώρα τον έπαιρνα πιο βαθιά, ενώ παράλληλα τον έπαιζα. Τον βάζω ολόκληρο στο στόμα μου και αρχίζω να το γαμάω μόνη μου.

-     Μωρή πουτάνα τι τσιμπούκι κάνεις; Πώς χάνεται έτσι ο πούτσος μου στο στοματάκι σου;

Δε μπορούσα να αντισταθώ στην ψωλάρα του. Ήταν τέλεια και ήθελα να παίξω ώρες μαζί της. Την έφτυνα και την κατάπινα λαίμαργα. Με σήκωσε όρθια και έσκισε το στρινγκ μου, με έβαλε να ακουμπάω στην πόρτα του αυτοκινήτου και με άρπαξε από τον λαιμό. Με κόλλησε πάνω του και ξεκίνησε να μου βάζει για ώρα δάχτυλο στο μουνάκι. Κάθε φορά που πήγαινα να τελειώσω σταματούσε απότομα και μου χτυπούσε δυνατά τον κώλο.

-     Όταν θέλω εγώ θα τελειώσεις. Κατάλαβες;

-     Κατάλαβα! Αλλά σε παρακαλώ δώσε μου τον πούτσο σου. Δε βλέπεις πως στάζει το μουνάκι μου για σένα;

-     Τον θες πολύ ε;

Και με το που τελειώνει την φράση, με μια απότομη κίνηση τον χώνει μέσα μου. Τσίριξα από την καύλα και τον πόνο. Ξεκίνησε να με γαμάει ήρεμα και φρόντιζε σε κάθε σπρώξιμο να ακουμπάει ελαφρώς τη μήτρα μου.  Έκλεισε τον πόρτα και από το ανοιχτό παράθυρο με έσπρωξε μέσα στο αμάξι μέχρι την κοιλιά ενώ ο κώλος μου ήταν στημένος έξω. Με έπιασε από τη μέση και με τραβούσε δυνατά πάνω του. Έμπαινε ολόκληρος μέσα μου και με πονούσε.

-     Πιο σιγά μωρό μου πονάω.

-     Κάτι κωλάρες σαν την δικιά σου έτσι πρέπει να τις γαμάνε… δυνατά.

Μου έσκιζε το μουνάκι και μου βαρούσε χαστούκια στον κώλο. Ένιωθα να τελειώνω και γέμισα τον πούτσο του με τα υγρά μου. Με τράβηξε έξω και με πήγε στα πίσω καθίσματα. Ξάπλωσα ανάσκελα και έβαλε τα πόδια του στους ώμους του. Βίαια μπήκε μέσα μου και με γαμούσε. Ένιωθα την ψωλή του να ακουμπάει τη μήτρα μου. Με κρατούσε με το ένα χέρι από τον λαιμό και με το άλλο από τα βυζιά.

-     Θέλω να χύσω.

-     Όταν σου πω εγώ θα χύσεις. Τι μουνάρα είσαι; Τι έχανα τόσο καιρό που δεν σε πηδούσα καργιόλα μου;

-     Πηδά το μουνάκι μου δυνατά. Θέλω να χύσω πάλι την ψωλάρα σου.

Σε εκείνη τη φάση με γάμησε τόσο δυνατά που φοβήθηκα ότι θα έσπαγε το μουνάκι μου. Άρχισα να χύνω δυνατά και να πιτσιλάω τον πούτσο του , τους κοιλιακούς του και τα καθίσματα. Ανέβηκε πάνω μου και μου έδωσε τον πούτσο του στο στόμα.

-     Γλείψε τον να δεις τι γεύση έχει το μουνί σου πουτάνα.

Τον έγλειφα και τον κοιτούσα στα μάτια ναζιάρικα και πουτανίστικα.

-     Μη με κοιτάς έτσι θα χύσω και δεν τελείωσα ακόμη μαζί σου. Θα σε διαλύσω σήμερα.

Με γύρισε στα τέσσερα και αφού θαύμασε για λίγο τον κώλο μου του έδωσε μερικά ακόμα χαστούκια. Έφτυσε την κωλοτρυπίδα μου.

-     Πόσο καιρό έχουν να σου ανοίξουν τον κώλο;

-     Αρκετό.

-     Ε καιρός είναι λοιπόν να τον φας πάλι.

Δεν πρόλαβα να αντιδράσω και έχωσε μέσα το πουτσοκέφαλο του. Πονούσα αρκετά αλλά όσο έμπαινε πιο βαθιά τόσο πιο πολύ καύλωνα. Με άρπαξε από τα μαλλιά και μου πηδούσε με απίστευτη δύναμη τον κώλο. Ήθελα πάλι να χύσω. Δεν άντεξα πολύ.

-     Χύνω μωρό μου χύνω αχ…

Τον ένιωσα να τρέμει μαζί με μένα. Ένιωθα τα χύσια του να κυλάνε μέσα στον κώλο μου καυτά. Μείναμε για λίγο έτσι μέχρι να βγούμε τις ανάσες μας.

-     Τι το θελες και εσύ βρε μωρό μου αυτό το "χύνω"; Ήθελα να σε σκίσω τελείως και δεν πρόλαβα.

-     Πόσο ακόμα να με σκίσεις;

Γελάσαμε, κάναμε ένα τσιγάρο και φύγαμε. Το στρινγκ μου το κράτησε εκείνος. Εκείνο το βράδυ κοιμηθήκαμε μαζί και το πρωί τον ξύπνησα με τον πούτσο του στο μουνάκι μου. Με το Νικόλα πηδηχτήκαμε πολλές φορές και ήταν όλες μια και μία.

Ελπίζω να απολαύσατε την ιστορία μου.




Copyright protected OW ref: 166251



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.