Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Το εκπληρωμένο ανεκπλήρωτο (1ο μέρος)

Όλα έβαιναν καλά, για καιρό η σχέση μου με την Κ είχε αναβαθμιστεί τόσο στον σεξουαλικό τομέα, που τα γαμήσια μας τα άκουγε όλη η γειτονιά αφού πια γούσταρε να την ξεσκίζω δυνατά, όσο και στον διαπροσωπικό τομέα όπου πια επικοινωνούσαμε καλύτερα . Ένα απόγευμα ενώ μιλάμε στο τηλέφωνο μου λέει να το κλείσουμε. Με ξαναπαίρνει πίσω και μου ανακοινώνει πως θέλει να μου πει κάτι σοβαρό αλλά χαρούμενο. Στην αρχή φοβήθηκα για εγκυμοσύνη. Έρχεται σπίτι με αγκαλιάζει και μου λέει ότι κέρδισε για το Ιούνιο ένα δωμάτιο 10 μέρες στα Κουφονήσια για δύο. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ μιας και ήταν στα σχέδιά μας η απόδραση σε κάποιον καλοκαιρινό προορισμό. Στο μυαλό μου είχα κάνει διάφορα σχέδια για διακοπές και μπάνια.

Οι μέρες περνάγανε και ετοιμαζόμουν όλο και πιο πολύ ψυχολογικά για αυτό το ταξίδι. Έτσι, ένα απόγευμα που είχαμε μαζευτεί όλοι μαζί στο σπίτι της κοπέλας μου και το συζητάμε, η Φ γεμάτη παράπονο πως δεν έχει κάτι σταθερό για να κανονίσει κι αυτή διακοπές, άρχισε να γκρινιάζει (χαϊδεύεται) όπως κάνουν όλες οι κοπέλες. Τότε η δικιά μου της λέει γιατί δεν κλείνεις να έρθεις μαζί μας. Στην αρχή χάρηκα αλλά μετά σκέφτηκα πως θα μας τα πρήξει και θα μου χαλάσει τα σχέδια για ατελείωτο γαμήσι. Πάνω στη κουβέντα αποφασίζουν τελικά να έρθει τη δεύτερη βδομάδα . Γυρνώντας σπίτι το αναφέρω στην Κ και της εκφράζω τον ενδοιασμό μου, αλλά με διαβεβαιώνει πως όλα θα είναι μια χαρά.

Πάνω στη πλάκα της λέω… "γιατί θα κάνουμε τρίο" και γελάω. Χωρίς να το περιμένω μου απάντησε ότι δεν της αρέσει να προγραμματίζει . Μένω μαλάκας. Πρώτα η κοπέλα μου ούτε που θα το σκεφτόταν. Με τη σκέψη να δω τις δύο φίλες να γλείφουν η μία την άλλη πάμε σπίτι και ξεκινάμε να κάνουμε σεξ. Γδύνω το μωρό μου, αρχίζω να του γλείφω τα βυζάκια τα οποία με τρελαίνουν και να της χουφτώνω τον κώλο. Σκύβει, μου βγάζει την πούτσα έξω και αρχίζει να με γλείφει. Κάνει απίστευτο τσιμπούκι. Και τότε κάνει αυτό που με τρελαίνει. Βάζει τον πούτσο μου ανάμεσα στα βυζιά της και μου κάνει ισπανικό κοιτώντας με στα μάτια. Δεν αντέχω και τη χύνω στο στήθος. Σαν πουτάνα που έχει γίνει τα παίρνει με το δάχτυλο και τα γλείφει. Η νύχτα δεν είχε συνέχεια όμως.

Φτάνει η μέρα της αναχώρησης. Το καράβι από Πειραιά φεύγει ξημερώματα και έτσι έχει έρθει σπίτι μου, μιας και μένω κοντά, να μείνει σε μένα. Πηγαίνοντας να πάρω το αντηλιακό να το βάλω στη δικιά μου τσάντα βλέπω κάτι καινούργια εσώρουχα, μαγιό κλπ. Τη ρωτάω και Μου απαντάει γελώντας να μην είμαι ανυπόμονος. Φτάνουμε στο καράβι. Ήμασταν κατάστρωμα. Παίζαμε χαρτιά και λέγαμε βλακείες. Έτσι της έρχεται μήνυμα από τη Φ. "Τα πήρες όλα έτσι;". Ρωτώντας τι εννοεί μου λέει πως είναι γυναικεία πράγματα. Φτάνουμε στο δωμάτιο. Πολύ όμορφο. Παραδοσιακό. Αλλάζουμε γρήγορα και πάμε στην παραλία η οποία βρισκόταν 400 μέτρα από το δωμάτιο. Μόλις φτάνουμε βλέπω την Κ να φοράει ένα αποκαλυπτικό μαγιό που δεν είχα ξαναδεί. Της έδειχνε τα απίστευτα στήθη της μεγάλα και ήταν κοφτό μπραζίλ όσο έπρεπε στον κώλο. Καυλώνω και φαίνεται. Η πούτσα μου έχει γίνει κάγκελο. Το μωρό μου χαίρεται. Τον κοιτάει και γελάει.

Μπαίνω στη θάλασσα για να μην φαίνεται. Η Κ με ακολουθεί. Έχει πάρει το καυλιάρικο ύφος. Σκέφτομαι δεν θα την βγάλουμε καθαρή. Της λέω πως έχει κόσμο η παραλία. Πιο παλιά ούτε που θα το σκεφτόταν. Τώρα μου λέει πως δεν την νοιάζει, μου πιάνει τον πούτσο και αρχίζει να μου τραβά μαλάκια μέσα στη θάλασσα. Εγώ τη χουφτώνω. Μετά από λίγο χύνω. Έτσι ηρεμώ λίγο και βγαίνουμε έξω. Εκεί που αράζουμε και λέμε διάφορα έρχεται μια παρέα κοριτσιών. Δεν ήταν πάνω από 20. 4 κοπέλες, μάλλον φοιτήτριες οι οποίες πήραν την απόφαση να πάνε διακοπές με ορέξεις από ότι φαίνεται. Έτσι μένουν και οι 4 τόπλες. Οι δύο αν και είχαν κώλο σφιχτό και ωραίο είχαν μικρά βυζιά. Η μία ήταν αδιάφορη πλήρως. Η τέταρτη όμως, ήταν ένα μπουμπούκι με τατουάζ ανάμεσα στο στήθος, στήθος μεγάλο και αρκετά στητό λόγω του νεαρού της ηλικίας της. Ο κώλος της φανταστικός . Είχε τρύπα στον αφαλό. Ήθελα πραγματικά να το ξεσκίσω.

Η Κ βλέπει ότι μου τρέχουν τα σάλια και γυρνάει και μου λέει "τον πούτσο αυτόν θα τον καυλώνω μόνο εγώ". Έτσι με μια κίνηση βγάζει το πάνω μαγιό, παίρνει λάδι και αρχίζει και το απλώνει πάνω στα βυζιά της με μαεστρία. Πριν λίγο καιρό ούτε που θα το φανταζόμουν. Η απόλυτη αλλαγή. Καυλώνω και αυτό φαίνεται. Έτσι ξαναπάμε μέσα στη θάλασσα και αρχίζουμε και γαμιόμαστε. Σίγουρα μας πήραν μάτι. Η Κ να φωνάζει επιδεκτικά. Είμαι σίγουρος πως το έκανε επίτηδες. Χύνουμε και οι δύο, αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον βγαίνουμε στη παραλία και πάμε στο δωμάτιο. Το μωρό μου πάει κάνει μπάνιο, ως κοπέλα αργεί παραπάνω οπότε εγώ βρίσκω χρόνο να βγω στο μπαλκόνι και να χαλαρώσω να κάνω ένα τσιγάρο. Ξαφνικά ακούω μια φωνή. "Μήπως μπορώ να έχω και εγώ ένα τσιγάρο". Γυρνάω και βλέπω τη κοπέλα από τη παραλία. Φοράει ένα φανελάκι το οποίο έχει κολλήσει στο βρεγμένο μαγιό. Είχε τέλειες ρώγες. Έτσι πιάνουμε κουβέντα. Οι κοπέλες οι άλλες ήταν φίλες της από το σχολείο. Σπούδαζαν Αθήνα και αυτή Κρήτη. Είχαν έρθει για λίγες μέρες μιας και θα κάνανε τουρ.

Μετά από ώρα βγαίνει η δικιά μου και μας βλέπει να μιλάμε. Κλασσική γυναικεία γκρίνια η οποία όμως μετουσιώνεται σε όρεξη για γαμήσι. Έτσι η πουτάνα μου, ετοιμάζεται να πάμε μια βόλτα, να φάμε κάτι και για ποτό. Βάζει ένα σορτσάκι υφασμάτινο, με στρινγκ που φαίνεται και από πάνω ένα δαντελωτό μπλουζάκι χιαστί χωρίς σουτιέν. Μου πέφτουν τα σαγόνια. Την αρπάζω την φιλάω αλλά με σπρώχνει και μου λέει ότι είναι ώρα να βγούμε. Η πουτάνα όλη την ώρα με καύλωνε. Έσκυβε επίτηδες και έκανε άλλα τέτοια. Τρώμε κάτι και πάμε για ένα ποτάκι. Το πουτανάκι μου στα δύο ποτά κάνει κεφάλι και αρχίζει και μου τρίβεται στο μπαρ. Μου πιάνει "τυχαία" το πούτσο, με φιλάει με γλώσσα, με αγγίζει στο λαιμό. Εγώ έχω γίνει πύραυλος. Δεν αντέχω άλλο. Έτσι πάμε σπίτι όσο πιο γρήγορα γίνεται. μιας και ήμασταν με τα πόδια. Στο δρόμο, σταματά σε μια γωνιά, με φιλάει, μου πιάνει τον πούτσο, σκύβει και ξεκίνα να μου παίρνει τσιμπούκι σε δημόσια θέα. Ευτυχώς που ήταν ερημικά.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα σηκώνεται και πάμε σπίτι. Μένουμε γυμνοί. Ξαπλώνει, φτάνω μέχρι τα μουνόχειλα της. Τη γλείφω, το μωρό μου ουρλιάζει, έχει στάξει, νιώθω τα υγρά της. Σηκώνεται και κάθεται σε στάση 69. Μου κάνει ένα τέλειο τσιμπούκι. Το βάζει όλο μέσα. Με τα πολλά ξεκινάμε να τη γαμάω στα τέσσερα. Το μωρό μου να ουρλιάζει. Νομίζω ήθελε να μας ακούσουν. Δε χάνω εύκαιρα και της βάζω δάχτυλο στον κώλο αν και δεν μου είχε δώσει ποτέ. Αναστενάζει. Δεν κάνω άλλη κίνηση όμως. Ο πούτσος μου τη γαμάει δυνατά. Της ξεσκίζω το μουνί. Η πουτάνα φώναζε "γάμα με γάμα με ". Μου λέει χύσε μέσα σε πουτσαρά μου. Έτσι όπως τη γαμάω δυνατά χύνω μέσα στο μουνάκι της. Βλέπω τα χύσια μου να βγαίνουν. Ξαπλώνουμε και η Κ κουρασμένη κοιμάται αμέσως. Εγώ κάνω ένα μπάνιο και βγαίνω να κάνω ένα τσιγάρο. Εκεί βλέπω τις 3 κοπέλες να γυρνάνε.

Έλειπε μια...




Copyright protected OW ref: 166072



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).