Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή και έγινε (ολοκληρώθηκε) πριν λίγους μήνες. Το όνομα μου είναι Α. Είχα 7 χρόνια σχέση με μια κοπέλα την Κ. Την είχα γνωρίσει όταν εγώ ήμουν 19 και αυτή 21. Η Κ, μια πολύ χαρούμενη κοπέλα που αν και πανέμορφη ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα με την εμφάνιση της μιας και πάντα το ντύσιμο της ήταν σεμνό και καθημερινό, χωρίς να αφήνει τίποτα στη φαντασία. Ακόμα και μετά από δικές μου παροτρύνσεις, να αφήσει τον εαυτό της λίγο πιο ελεύθερο, αυτό δεν έγινε ποτέ. Η Κ ήταν μια κοπέλα περίπου στο 1.65 και γύρω στα 70 κιλά. Όπως καταλαβαίνετε είχε κάποια κιλάκια παραπάνω αλλά ήταν μια γυναίκα φωτιά. Μεγάλο στήθος αν και λίγο πεσμένο και ένας κώλος φωτιά. Δε χόρταινα να τον βλέπω.

Τα πρώτα χρόνια της σχέσης μας η Κ και εγώ κάναμε σεξ σαν τα κουνέλια. Συνέχεια και παντού. Αυτή έβγαζε πολύ μεγάλη θερμή και πηδιόταν σαν το σκυλί. Αν και τη παρότρυνα να κάνει και άλλα πράγματα στο κρεβάτι αυτή ήταν πολύ μαζεμένη. Ο καιρός πέρναγε και εμείς κάναμε τα ίδια και ίδια και έτσι αναπόφευκτα η ερωτική επιθυμία μειώθηκε όπως μειώθηκαν και η επαφές μας. Η εργασία και των δύο, μας είχε απομακρύνει. Η εργασία η δικιά της ως υπάλληλος σε εταιρία την έκανε να δείχνει μια προσεγμένη κοπέλα που πήγαινε στη δουλειά της με ωραία παντελόνια και τακούνια και σακάκι. Εγώ από την άλλη ως βοηθός καθηγητή στο Πανεπιστήμιο αναπόφευκτα συναναστρεφόμουν με φοιτήτριες οι οποίες συχνά πυκνά μιας και ήμουν νέος κάνοντας το διδακτορικό μου, με προκαλούσαν. Αν και ήθελα πολύ, ποτέ δεν έκανα κάτι. Υποθέτω πως ούτε και η Κ θα έκανε κάτι με κάποιον από τη δουλειά της. Η καθημερινότητα μας έφθειρε και έτσι ήρθε και η αλλαγή στην εξωτερική μας εμφάνιση αφού με τα χρόνια ήρθαν και κάποια παραπάνω κιλάκια και η έλλειψη γυμναστικής συνετέλεσε σε αυτό.

Κάποια στιγμή εγώ θεώρησα πως όσο και να ήθελα, η Κ θα αποτελούσε ένα σεμνό και μαζεμένο κορίτσι που δεν έκανε πολλά. Έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω να πηγαίνω γυμναστήριο εντατικά μόνος μου και να προσέχω τον εαυτό μου. Η αλλαγή ήρθε στην εξωτερική μου εμφάνιση, μαζί ήρθαν και διάφορα κομπλιμέντα από το φιλικό μας περιβάλλον και από το εργασιακό μου περιβάλλον. Εγώ συνέχισα να παροτρύνω τη κοπέλα μου να νιώσει πιο ελεύθερη χωρίς αλλαγή όμως. Έτσι μια μέρα μου ανακοινώνει πως θα πάει στα γενέθλια μιας φίλης της αν ήθελα να πάω και εγώ. Της είπα βέβαια και έτσι βρεθήκαμε για να πάμε μαζί. Η Κ για άλλη μια φορά μαζεμένη χωρίς να έχει φορέσει κάτι το ιδιαίτερο. Μπαίνουμε σπίτι και βλέπω την φίλη της τη Φ. Ήταν σκέτη καύλα. Φόραγε ένα κολάν δερμάτινο μαύρο, μποτάκια και πουκάμισο χωρίς σουτιέν από μέσα. Μου έπεσαν τα σαγόνια.

Η δικιά μου το κατάλαβε και μου έκανε συνηθισμένη σκηνή αλλά έπαιρνε την απάντηση πως αυτή δεν γουστάρει να γίνει έτσι για να κοιτάω μόνο αυτή. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς είχαμε μείνει 7 άτομα. Εμείς, άλλο ένα ζευγάρι, η φίλης της η Φ με το αγόρι που κάνανε κάτι εκείνη την περίοδο και ένας φίλος τους αρκετά πιο μεγάλος σε ηλικία. Έτσι ξεκινήσαμε και πίναμε . Και δωσ' του τα σφηνάκια και δωσ' του τα ποτά. Όλοι είχαμε κάνει ένα περίεργο κεφάλι. Η κουβέντα δεν άργησε να πάει στο ερωτικό. Ο Π που ήταν και αρκετά μεγαλύτερος μας έλεγε για τις εμπειρίες του και πως έβγαινε με δύο φίλες ταυτόχρονα και πως κατέληξαν στο ίδιο κρεβάτι. Η δικιά μου ήταν ανένδοτη και αρνητική σε οποιαδήποτε τέτοια ιδέα. Από την άλλη η Φ έλεγε πως κάποια στιγμή αν το έφερνε η τύχη δεν θα έλεγε όχι. Το άλλο ζευγάρι μας είπε πως είχαν προσπαθήσει αλλά τελικά η ζήλεια ήταν μεγάλη και έτσι το κόψανε.

Η συζήτηση πήγε στο ποιο ήταν ποιο τρελό που έχουν κάνει. Η δικιά μας σχέση δεν είχε τίποτα τρελό, μόνο μια φορά που το κάναμε στο αυτοκίνητο και δίπλα ήταν ένα άλλο ζευγάρι και το κάνανε και αυτοί. Έτσι άρχισε η Φ να λέει στη δικιά μου. "Μωρή δε στο είχα, και να που είσαι κι εσύ τσουλί κλπ". Εγώ περίμενα τι θα πει η Φ η οποία με αυτά που είπε με καύλωσε πολύ. Σε μια προηγούμενη σχέση της ενώ είχαν βγει για ποτό έβαλε ότι πιο έκφυλο είχε και καυλάντιζε με άλλους. Έτσι έκανε Τούρκο των πρώην της που τη γάμησε μέσα στις τουαλέτες. Εγώ να βλέπω τη κωλάρα της να τη σκέφτομαι και να λιώνω. Καθώς αποφάσισε να φύγει το άλλο ζευγάρι έφυγαν και οι δύο άντρες και μείναμε εμείς οι 3. Τότε βρήκα ευκαιρία να πάω να την παίξω στη τουαλέτα. Τότε ήρθε από πίσω μου η κοπέλα μου που με έπιασε και άρχισε να κάνει σκηνή, ενώ εγώ της έλεγα απλά πως είναι το ποτό. Όλα αυτά τα άκουσε η Φ και προσπάθησε να ηρεμήσει κάπως τη κατάσταση. Έτσι άρχισαν να λένε ιστορίες από τότε που ήταν μικρές.

Από αυτά που άκουγα η Κ ήταν μεγάλο τσουλί… τα άκουγα αυτά και καύλωνα, ενώ καύλωνα και με τη φίλη της την Φ. Έτσι κάποια στιγμή πάω να φέρω πάγο και της αφήνω μόνες τους. Έρχεται από πίσω η Φ, με κοιτάει στον πούτσο και μου λέει:

- Καύλωσες ε;

- Το ποτό είναι.

- Άσε… έχω δει πως με κοιτάς…

και τότε βρίσκω ευκαιρία και της πιάνω τον κώλο. Με πιάνει και με φιλά. Πιάνει τον πούτσο μου που είναι σηκωμένος και μου ψιθυρίζει στο αυτί ότι θέλει να τον γλείψει. Τον βγάζω έξω και περιμένει. Η πουτάνα όμως σκύβει το βάζει στο στόμα της και φεύγει για το σαλόνι. Μόλις φτάνουμε σαλόνι η Κ μας κοιτάει περίεργα . Θα ορκιζόμουν ότι μας άκουσε. Η Φ χωρίς να χάσει ευκαιρία ζητά άδεια να πάει να βάλει κάτι πιο άνετο μιας και μείναμε οι 3 μας. Εμείς τότε λέμε να φύγουμε και αυτή σχολιάζει και λέει στη δικιά μου:

- Άντε μωρή… καλό πούτσο. Κοίτα να τον τρως μην τον αφήνεις τέτοιο παιδαρά και στον φάει καμία άλλη.

Στο δρόμο για το σπίτι εγώ ήμουν φανερά καυλωμένος και έτσι άλλη μια αφορμή για τσακωμό έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα . Μόλις την αφήνω σπίτι της φεύγω προς το δικό μου.

Καθώς φτάνω σπίτι μου καταλαβαίνω πως έχω ξεχάσει το κινητό μου στην τσάντα της. Οπότε ξεκινάω να πάω να το πάρω. Για κακή μου τύχη είχε στείλει μήνυμα η Φ η οποία μου έγραφε:

"Ελπίζω να ξεσκίζεις τη φίλη μου και να σκέφτεσαι εμένα, γιατί στο τέλος αυτός ο πούτσος θα γίνει δικός μου"

Μόλις μπαίνω σπίτι της ένας καυγάς χωρίς να μπορώ να τον περιγράψω λαμβάνει χώρα. Μόνο φωνές και βρισιές. Έτσι φεύγω από το σπίτι. Μετά από καμιά δεκαριά μέρες μου στέλνει μήνυμα η δικιά μου και μου λέει ότι πρέπει να μιλήσουμε. Πάμε για ένα καφέ και ενώ πίστευα πως άλλος ένας τσακωμός θα λάμβανε μέρος μου λέει πως κατανοεί πως αυτή φταίει και πρέπει να τα αλλάξουμε όλα και να της δώσω λίγο χρόνο και θα μιλήσει και στη Φ και να μην κάνω οτιδήποτε εγώ. Μιας και θα έλειπα μερικές μέρες με την οικογένειά μου και μετά είχα ένα επαγγελματικό ταξίδι, της είπα πως είχε χρόνο περίπου 20 μέρες να κάνει ότι θέλει. Καθώς περνάνε οι μέρες και γυρνάω πίσω, κανονίζουμε να πάμε για ένα ποτό όλοι μαζί. Στην αρχή ήμουν διστακτικός γιατί ήξερα ότι θα ήταν και η Φ και πάλι θα καύλωνα. Καθώς μπαίνω στο μαγαζί βλέπω τη Φ. Φόραγε ένα γκρι εφαρμοστό φόρεμα με την πλάτη έξω χωρίς σουτιέν, ψηλές μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο και ένα κόκκινο κραγιόν. Μου πέφτουν τα σαγόνια. Όμως, το σοκ ήρθε μετά. Βλέπω μια κοπέλα με μια ανοιχτή μπλούζα με όλο το στήθος έξω, εφαρμοστό παντελόνι και ψηλή μπότα, σκέτη καύλα να μιλάει και να γελάει με έναν από τη παρέα. Μόλις καταλαβαίνω ποια είναι μένω μαλάκας.

Ήταν η Κ. Είχε γίνει άλλος άνθρωπος. Έρχεται πέφτει στην αγκαλιά μου και μου λέει πως της έλειψα πολύ. Αρχίσουμε πίνουμε και το κέφι ανάβει. Εγώ κοιτάω συνέχεια και τη Φ και την Κ. Η δικιά μου το καταλαβαίνει και έρχεται συνέχεια και μου τρίβει το κώλο της στο πούτσο μου. Κάποια στιγμή μπαίνει ένα τσιφτετέλι και ανεβαίνει πάνω στο τραπέζι. Ήταν σκέτη καύλα η κοπέλα… όπως δεν την είχα ξαναδεί ποτέ. Εγώ να μη μπορώ να ηρεμήσω, να έχω καυλώσει πολύ. Την έβλεπα να μιλάει με άλλους και να κάνει πλάκα, ειδικά με εκείνον τον μεγαλύτερο σε ηλικία που της έπιανε και τα μπούτια. Κάποια στιγμή πάει αυτός τουαλέτα και μετά από λίγο πάει και η δικιά μου. Εκεί θολώνω. Την ακολουθώ την πουτάνα και πάω στη τουαλέτα του. Μπουκάρω και ήμουν έτοιμος να κάνω σκηνή. Και τι να δω, αυτός με μια άκυρη, εκείνη την ώρα περνάει η δικιά μου. Με βλέπει και έρχεται και φωνάζει. Της ζητάω συγγνώμη λέγοντας ότι ζήλεψα και μου λέει τώρα θα ζηλέψεις. Βγαίνουμε, πάμε στο τραπέζι και αρχίζει να χορεύει όσο πιο προκλητικά γίνεται. Όλα τα αγόρια της παρέας έχουν μείνει μαλακές. Όλοι κοιτάνε το στήθος της, τις βυζάρες της που πάνε πάνω κάτω. Έρχεται και η Φ στην οποία δεν έδινε κανένας σημασία και μου κωλοτρίβεται. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω.

Δέχομαι μήνυμα στο κινητό. Ήταν η Κ.

"Έλα τουαλέτες να με καμαρώσεις"

Θολώνω πάλι. Μπαίνω στις γυναικείες και τη φωνάζω. Μου μιλάει και μπαίνω έτοιμος να αντικρίσω ότι πιο ταπεινωτικό υπάρχει. Αντί αυτού την βλέπω να βάζει δάχτυλο. Κλείνει την πόρτα, με ξεκουμπώνει και μου λέει "καυλιάρη μου για σένα είναι η πουτάνα σου" και αρχίζει το τσιμπούκι. Το βάζει όλο μέσα και το κάνει σαν πουτάνα χρόνια στο κουρμπέτι. Χύνω μέσα σε λίγα λεπτά και μου λέει "χαλάρωσε, σε λίγο θα πάμε σπίτι να με ξεσκίσεις". Μετά από λίγο φεύγουμε από το μαγαζί. Στο αυτοκίνητο από μόνη της αρχίζει πάλι τη πίπα. Μια Κ που δεν είχα ξαναδεί. Η απόλυτη αλλαγή. Μπαίνουμε στο σπίτι και τα βγάζει όλα. Έχει μείνει με ένα μικροσκοπικό Στρινγκ. Στήνεται στα 4 και μου λέει "σκίσε με". Αρχίζω και τη γαμάω. Τη γάμαγα με λύσσα. Δεν είχε ξαναπηδηχτεί έτσι η πουτάνα. Φώναζε και ούρλιαζε. Μου λέει "χύσε μέσα". Μένω μαλάκας. Μου ανακοινώνει πως παίρνει αντισυλληπτικά. Αυτό ήταν. Της αδειάζω τα χύσια μου μέσα στη μουνάρα της. Ηρεμούμε και τη ρωτάω πως και τέτοια αλλαγή. Μου λέει "ακόμα δεν έχεις δει τίποτα". Ξυπνάω το πρωί και βλέπω μια καύλα να με περιμένει με την πούτσα στο στόμα της. Χύνω και πάω να ετοιμαστώ. Εν τω μεταξύ βρίσκω μήνυμα στο κινητό μου. Ήταν η Φ.

"Καυλιάρη μου είμαι σίγουρη ότι πέρασες καλά, είδες πουτάνα που στην έκανα".

Δεν ήξερα τι εννοούσε. Και δυστυχώς, ή ευτυχώς έμαθα.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 166060



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.