Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Για τη JEMMA με αγάπη

Η μούσα της πρώτης ιστορίας λοιπόν είχε διαβάσει την ιστορία που έγραψα για εκείνη εδώ μέσα και αυτό οδήγησε στο να έρθουμε σε επικοινωνία. Δεν ήταν δύσκολο άλλωστε για εκείνη μιας που στο site είχα αφήσει και το mail μου. Της άρεσε πολύ κατά τα λεγόμενα της και πως να μην την πιστέψω όταν αυτό το είχε αποτυπώσει ήδη με το αρχικό της σχόλιο. Ήταν ξαφνιασμένη που μετά από τόσα χρόνια που είχαμε χαθεί και αυτό αποτελεί καθαρά λάθος δικό μου, είχα γράψει μια τόσο όμορφη ιστορία αφιερωμένη σε εκείνη. Επικοινωνούσαμε πάλι όπως παλιά σχεδόν και μάλλον η σπίθα που υπήρχε από τότε ξανά φούντωνε σταδιακά. Αμφότεροι ήμασταν πολύ χαρούμενοι που μαθαίναμε πράγματα ο ένας για τον άλλον.

Ένα βραδάκι πριν από λίγες μέρες και πριν επιστρέψω στο σπίτι διαβάζω το εξής μήνυμα στο ταχυδρομείο μου:

"Τι θα έλεγες αύριο να πάμε για καφεδάκι και να τα πούμε από κοντά;"

Η αλήθεια είναι ότι η πρότασης της με ξάφνιασε λιγάκι και δεν την περίμενα, νόμιζα ότι η επαφή μας θα έμενε στο να είναι μονάχα ηλεκτρονική και από τηλεφώνου. Ξεπέρασα γρήγορα την παγωμάρα και απάντησα ως εξής:

"Αύριο το πρωί θα βρεθούμε για καφέ στους Θρακομακεδόνες, ραντεβού στις 10 στην πλατεία".

Το επόμενο πρωί ξύπνησα με μεγάλη αγωνία για να δω αν θα έχει απαντήσει στο μήνυμα μου, η αλήθεια είναι ότι ήθελα πολύ να την δώ, να δω το γλυκό της προσωπάκι, το χαμόγελό της! Άνοιξα το mail μου και ναι είχε απαντήσει ότι ευχαρίστως να πάρει τα όρη και τα Βουνά για να πιει έναν καφέ μαζί μου απλά μου άλλαξε το ραντεβού για τις 11. Αφού απάντησα ότι συμφωνώ με την αλλαγή του χρόνου πήγα να ετοιμαστώ γεμάτος αγωνία και προσμονή για τη συνάντησης μας. Φόρεσα ένα σκούρο πράσινο παντελόνι, ένα καρό μπλε πουκάμισο και ένα μπλε σακάκι. Φόρεσα και την μαύρη μου χοντρή καπαρντίνα μιας και έπιανε κρύο και ανηφόρισα σιγά-σιγά προς το σημείο του ραντεβού. Προσπαθούσα να είμαι ήρεμος αν και με είχε φάει η αγωνία να την δω μετά από τόσα πολλά χρόνια επικοινωνίας, βλέπεται θα ήταν η πρώτη μας φορά!

Ω ναι μετά από χρόνια επικοινωνίας και μετά από μια τριετία που είχα εξαφανιστεί από εκείνη θα αντίκριζα από κοντά μια γυναίκα που είχε κυριεύσει το μυαλό μου, που είχαμε κάνει τηλεφωνικό σεξ, που αρνήθηκα την πρώτη της πρόταση να βρεθούμε από κοντά. Μια γυναίκα που αποτέλεσε την έμπνευση για την πρώτης μου ιστορία εδώ μετά από πολλά χρόνια!

Στις 11 λοιπόν και ενώ ήμουν στην πλατεία στους Θρακομακεδόνες και στεκόμουν έξω από το αμάξι μου κοιτάζοντας τριγύρω για να την αναγνωρίσω με πλησιάζει ένα τζιπ και σταματάει ακριβώς μπροστά μου. Κατεβαίνει το φιμέ τζάμι και τότε την αντικρίζω να μου χαμογελάει με ένα πανέμορφο γλυκό χαμόγελο η Jemma και να μου λέει:

- Καλημέρα δεν πιστεύω να άργησα;

Της αποκρίθηκα ότι δεν άργησε καθόλου και της πρότεινα να παρκάρει το αυτοκίνητό της και να πάμε για καφέ στην πανέμορφη καφετέρια της πλατείας. Όμως εκείνη είχε διαφορετική ιδέα και μου πρότεινε να μπω στο αυτοκίνητο της για να μην κρυώσω. Ακολούθησα πειθήνια την πρόταση της, δε μπορούσα και δεν ήθελα να κάνω και αλλιώς και βρέθηκα να κάθομαι στην θέση του συνοδηγού δίπλα της. Που πάμε; της αποκρίθηκα και εκείνη ετοιμόλογη όπως πάντα μου είπε ότι θα πάμε να πάρουμε καφεδάκια και θα βρούμε ένα ήσυχο σημείο με θεά για να την απολαύσουμε συζητώντας.

- Δεν ανέβηκα για χάρη σου τόσο ψηλά για να καθίσω σε μια καφετέρια… είπε χαμογελώντας και ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια.

- Μάλλον έχεις σκοπό να με αποπλανήσεις… της απάντησα και η απάντηση της ήταν αποστομωτική.

- Ποτέ δεν ξέρεις μικρέ μου!

Πήραμε πράγματι καφέδες και τριγυρνώντας στην περιοχή βρήκαμε μια ήσυχη τοποθεσία ανάμεσα στα δέντρα σε έναν χωματόδρομο που μας έδινε παρόλα αυτά και πολύ όμορφη θέα προς την πόλη της Αθήνας. Η Jemma ήταν πανέμορφη, φορούσε ένα γκρι φόρεμα στενό σχετικά το οποίο και διέγραφε όμορφα πάνω στην κορμάρα της. Όση ώρα ψάχναμε να βρούμε που θα αράξουμε με το αυτοκίνητο μιλάγαμε τόσο χαλαρά που το οποίο άγχος είχαμε αρχικά το είχαμε αφήσει στην πλατεία πίσω μας. Κάναμε μια αναδρομή σε όσα είχαμε περάσει και συζητήσει στο παρελθόν και η αλήθεια είναι πως είχα αρχίσει να ερεθίζομαι αλλά η καπαρντίνα έκρυβε τον ερεθισμό μου. Η Jemma με μάλωσε που είχα εξαφανιστεί τόσα χρόνια μα πάνω από όλα που αρνήθηκα την πρώτη της πρόταση να συναντηθούμε στα Χανιά. Όμως εκτίμησε το γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια αυτή η άρνηση αποτέλεσε την έμπνευση μιας τόσο όμορφης και ερωτικής ιστορίας.

- Τι ένιωσες όταν την διάβασες;… τη ρώτησα κάποια στιγμή.

- Ξαφνιάστηκα πολύ, δεν το περίμενα μετά από τόσα χρόνια να διαβάζω κάτι που ήταν γραμμένο για μένα και μάλιστα από σένα, νόμιζα ότι με είχες ξεχάσει!

- Είδες που δε σε ξέχασα ποτέ;… τι άλλο ένιωσες;

- Για να σου πω τι ένιωσα βγάλε την καπαρντίνα σου καταρχάς για να είσαι πιο άνετα και μετά θα σου πω.

Έβγαλα λοιπόν την καπαρντίνα που αποκάλυψε τον ερεθισμό μου και περίμενα με αγωνία να μου πει. Το βλέμμα της χάιδεψε τον ερεθισμό μου και τότε μου είπε κοιτώντας με στα μάτια

- Ήταν τέτοιο το σοκ της ιστορίας σου που έπρεπε να τη διαβάσω δεύτερη και τρίτη φορά. Ερεθίστηκα, ερεθίστηκα πολύ και ήταν σα να ζω την ιστορία μέσα από τις περιγραφές σου, τον τρόπο που με φίλαγες, τον τρόπο που με έγλειφες χαμηλά, τον τρόπο που κάναμε σεξ.

Την άρπαξα από το πρόσωπο και την φίλησα με πάθος. Ανταποκρίθηκε στο φιλί μου, φιλούσα με πάθος τη γυναίκα αυτή, τη μούσα μου! Από εκεί και πέρα δε μας ένοιαζε τίποτα, δεν υπήρχε τίποτα τριγύρω μας. Εκεί μέσα στο αμάξι στη μέση του πουθενά βγάζαμε ο ένας τα ρούχα του άλλου γρήγορα, με πάθος, σα να φοβόμασταν μήπως είναι όνειρο όλο αυτό το σκηνικό και κάποιος μας ξυπνήσει! Δεν κατάλαβα για ποτέ η Jemma σκυμμένη μπροστά μου είχε τον πούτσο μου στο στόμα της και μπουκωμένη όπως ήταν μουγκρίζει από καύλα και ικανοποίηση όπως κι εγώ άλλωστε. Δεν ξέρω πόση ώρα ήταν εκεί σκυμμένη αλλά ξαφνικά τη βλέπω να μου φοράει ένα προφυλακτικό που είχε μαζί της και να με καβαλάει με δύναμη! Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει γρήγορα πάνω στον πούτσο μου αλλά την σταμάτησα απότομα.

- Μη βιάζεσαι, άσε με να σου δείξω... της είπα.

Τότε την κάρφωσα με δύναμη πάνω στον ερεθισμένο πούτσο μου και την άφησα να μείνει ακίνητη για να νιώσει το κάθε εκατοστό μέσα της. Καρφωμένη όπως ήταν πάνω μου της έβγαλα το σουτιέν και άρχισα να της γλείφω της υπέροχες ρώγες που ήταν και αυτές ερεθισμένες και μετά να τη φιλάω απαλά στο στόμα. Είδα στο βλέμμα της την ικανοποίηση της και τότε μόνο με αργές κινήσεις την παρέσυραν στον ρυθμό μου. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω μου στην αρχή αργά και μετά γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Οι ανάσες μας, τα βογκητά μας όλα γινόντουσαν πιο έντονα. Αυτός ο χορός των γυμνών σωμάτων μας δεν άργησε να τελειώσει... χύσαμε μαζί και έντονα, ήταν πραγματική μαγευτική εμπειρία που θα έπρεπε να είχαμε ζήσει τόσα χρόνια πριν. Όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Ο χρόνος επανήλθε στα κανονικά του κι εμείς μαζί μετά από αυτή την όμορφη εμπειρία. Με άφησε στο αμάξι μου στην πλατεία δίνοντας μου ένα γλυκό φιλί στο στόμα και μου χαμογέλασε.




Copyright protected OW ref: 165999



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.