Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Πως πηδήξαμε την κολλητή μας (2ο μέρος – Στην παραλία)

Δύο ημέρες μετά το ξέσκισμα της Ελένης στην παραλία, σηκώθηκα το πρωί με ένα αίσθημα ανελέητης καύλας. Δε μου ήταν πρωτόγνωρο, το είχα κοντά δέκα ημέρες, από τότε που την πηδήξαμε πάνω στο τραπέζι στα μπουζούκια. Εκείνο το πρωί όμως ήταν ακόμα πιο έντονο, καθώς ξέροντας ότι θα πήγαινα σπίτι της είχα πιέσει τον εαυτό μου να μην τραβήξει καμία μαλακία, ώστε να έχω περισσότερες αντοχές.

Μόλις πήγε 9 και ήμουν σίγουρος ότι οι δικοί της θα είχαν φύγει ξεκίνησα με το αμάξι για το σπίτι της. Δεν πήρα λεωφορείο γιατί θα μου έπαιρνε ώρες. Στο σημείο αυτό να πω ότι η Ελένη έμενε στη Βουλιαγμένη, είχε ένα σπίτι κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα, που έβλεπε σε μια απόμακρη παραλία, αλλά στο πίσω μέρος διέθετε και μια μικρή πισίνα. Δεν υπήρχαν άλλα σπίτια δίπλα και οι δικοί της θα έλειπαν σίγουρα για ώρες. Ήξερα ότι το γαμήσι που θα ακολουθούσε δε θα είχε προηγούμενο και το καυλί μου αντιδρούσε ανάλογα, σε σημείο που φοβόμουν μην τρακάρω. Ήμουν τέρμα καυλωμένος, θα είχα την Ελένη δική μου για ώρες σε ένα απομονωμένο σπίτι που δε θα μας ενοχλούσε κανείς.

Έφτασα λοιπόν, πάρκαρα και της χτύπησα το κουδούνι. Όταν την είδα η καύλα μου ήταν σα να πολλαπλασιάστηκε. Φορούσε ένα απαλό ροζ λεπτό τιραντάκι και ασορτί κοντό καρό σορτς. Καύλα, για άλλη μια φορά, οι μπουτάρες της εκτεθειμένες και ξυπόλητη. Αντιστάθηκα στον πειρασμό να την αρπάξω επί τόπου, είπα να τη βασανίσω πρώτα λίγο. Πέρασα μέσα, κάθισα στο σαλόνι και την περίμενα να φέρει τον καφέ της. Κάθισε στον απέναντι καναπέ, έβαλε τα πόδια το ένα πάνω στο άλλο και με κοίταξε.

- Ανδρέα θέλω να πούμε για αυτό που έγινε στην παραλία και τα μπουζούκια.

- Τι να πούμε δηλαδή;

- Πρέπει να το συζητήσουμε, δεν ήταν σωστό.

- Οκ, θα μου κάνεις όμως κι εμένα ένα καφεδάκι; Δε με ρώτησες αν θέλω.

- Ναι φυσικά, με συγχωρείς.

Σηκώθηκε να πάει στην κουζίνα και δεν έχασα καιρό. Αν την άφηνα να μιλήσει μπορεί και να μη γαμούσαμε σήμερα. Την ακολούθησα αθόρυβα, χωρίς να με πάρει χαμπάρι, όρμησα και χούφτωσα τους μηρούς της γερά και δυνατά. Και με τα δύο χέρια, ένα σε κάθε μπούτι. Πριν προλάβει να αντιδράσει έβαλα το ένα χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της και το άλλο γύρω από την κοιλιά, τη σήκωσα στον αέρα και ξεκίνησα γρήγορα για την κρεβατοκάμαρα.

- Ανδρέα σε παρακαλώ, είπαμε να μιλήσουμε.

- Πρώτα το γαμήσι, μετά η κουβέντα Ελενάκι. Με έχεις καυλώσει φουλ.

Προσπάθησε να πει κάτι αλλά δε μπόρεσε να αρθρώσει τη λέξη, την άφησε στη μέση. Προς στιγμήν αναρωτήθηκα τι έγινε, όχι για πολύ όμως. Ένιωσα ξαφνικά μια υγρή αίσθηση στο χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της. Πρακτικά η γκόμενα είχε τελειώσει ντυμένη πάνω στο χέρι μου. Με ένα μου άγγιγμα, σε λιγότερο από δύο λεπτά!

- Τι καριόλα που είσαι εσύ μωρή; Σήμερα θα φας το καλύτερο γαμήσι της ζωής σου.

Μόλις ανέβηκα στον πάνω όροφο πήγα γραμμή στο δωμάτιό της και την πέταξα πάνω στο κρεβάτι. Μετάνιωσα όμως, δεν ήταν ακόμα η στιγμή. Την άρπαξα ξανά και την έριξα στο πάτωμα. Άρχισα να τη σέρνω από τα χέρια, όχι πολύ έντονα για να μην πονέσει. Πόσο καύλα που την έκανα ό, τι γούσταρα! Άλλαξα ξανά, την άφησα κάτω και έπιασα τα πόδια της. Την έσυρα ξανά, με προσοχή να μη βρει πουθενά το κεφάλι της. Κρατούσα τις ποδάρες της από τους αστραγάλους, ξυπόλητες και γυμνές, να καταλήγουν στο μικρό και αδύναμο κορμάκι της. Η Ελένη ακόμα δεν είχε συνέλθει από τον απότομο τρόπο που τελείωσε, δεν αντιδρούσε, ήταν πλήρως παραδομένη στις ορέξεις μου.

Δεν άντεχα άλλο, ώρα για γαμήσι. Έβγαλα το σορτσάκι και το ραντάκι της και δεν πίστευα στα μάτια μου. Είχε φορέσει ένα μαύρο ολόσωμο εσώρουχο, που ξεκινούσε από τα θεσπέσια βυζιά της και κατέληγε να μπαίνει στο κωλαράκι της σα στρινγκ. Ήταν που δεν ήθελε πήδημα η καργιόλα. Της το έβγαλα από τα πόδια με μια απότομη κίνηση, αφήνοντάς την ολόγυμνη. Ήταν φανερό ότι είχε περιποιηθεί τον εαυτό της, το δέρμα της ήταν απίστευτα απαλό και το μουνάκι της πλήρως ξυρισμένο. Έτοιμη για ξέσκισμα.

Έβγαλα απότομα τη μπλούζα μου και έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη στο πάτωμα έδεσα με αυτή τα χέρια της πάνω από το κεφάλι. Ήταν απόλυτα παραδομένη, βαριανάσαινε και δε μιλούσε. Σειρά είχε η βερμούδα και το μποξεράκι μου. Έπειτα την άρπαξα από τους αστραγάλους και με τον πούτσο μου να κοιτάει τον ουρανό στήθηκα μπροστά από το μουνάκι της. Ήταν απίστευτα υγρή, δε δυσκολεύτηκα καθόλου να μπω. Από τη δεύτερη διείσδυση κιόλας, το πουτανάκι βογκούσε. Τύλιξε τα πόδια της γύρω από τη μέση μου και με έσπρωχνε. Έμπαινα μέσα της όλο και πιο βαθιά, όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο βίαια. Για να μην τρίβεται η πλάτη της στο πάτωμα τη σήκωσα στον αέρα από τους γοφούς, την κράτησα σταθερή και την ξέσκιζα κουνώντας τη μέση μου. Όρμησα στον εκτεθειμένο λαιμό της και τη δάγκωνα. Το σώμα της ήταν μόνο ένα παιχνιδάκι στα χέρια μου.

Όταν έφτασα κοντά να τελειώσω, θυμήθηκα πως δε φορούσα καπότα και έπρεπε να τελειώσω αλλού. Έκανα κίνησα να βγω από μέσα της, και η Ελένη με σταμάτησε πιάνοντας το χέρι μου. Με κοίταξε, μάζεψε όπως μπορούσε την αναπνοή της και μου είπε:

- Παίρνω το χάπι, μη βγεις, συνέχισε.

Ώστε έτσι, το πουτανάκι. Παίρνει χάπι και δε μου είχε πει τίποτα. Η συνειδητοποίηση ότι μπορούσα να τη χύσω δίχως κίνδυνο με έκανε τούρμπο. Αύξησα ρυθμό, εισέβαλα διαρκώς στον πάτο της και το πουτανάκι ούρλιαζε. Όρμησα στο στόμα της, της έδωσα ένα γερό γλωσσόφιλο, πρακτικά δαγκώνοντας τη γλώσσα της και την ίδια στιγμή έδωσα την τελική ώθηση. Έφτασα όσο βαθύτερα γινόταν και άρχισα να χύνω. Ποτάμια σπέρματος ξεχύνονταν μέσα της, η Ελένη έτρεμε. Σε ένα λεπτό τελείωσε κι αυτή δυνατά. Άφησα το στόμα της για να μπορέσει να αναπνεύσει, την κοίταξα και φοβήθηκα ότι θα μου έμενε στα χέρια. Ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει.

Βγήκα σιγά-σιγά από μέσα της και ξάπλωσα στο πάτωμα. Φυσικά δεν είχα χορτάσει, τώρα που την είχα μόνος μου θα το εκμεταλλευόμουν. Όταν ηρέμησα κάπως πήγα μέχρι την κουζίνα για ένα ποτήρι νερό και γύρισα στο δωμάτιο. Η Ελένη, που είχε συνέλθει στο μεταξύ, είχε λύσει τα χέρια της και ξαναφόρεσε το σέξι εσώρουχό της. Μόλις την είδα άναψα ξανά

- Ποιος σου είπε να λυθείς και να ντυθείς; Τώρα θα δεις.

Όπως ήταν την άρπαξα, την έβαλα στον ώμο μου και βγήκαμε από το δωμάτιο. Μου πέρασε καινούρια ιδέα από το μυαλό. Την πήγα ευθέως στην κρεβατοκάμαρα των γονιών της και την πέταξα στο διπλό κρεβάτι. Θα την πηδούσα και στο κρεβάτι των γονιών της.

Όπως ήταν τη γύρισα μπρούμυτα και έμεινα ξανά να θαυμάζω τα μπούτια της. Τα χάιδευα, τα τσιμπούσα, τα μάλαζα. Ασταμάτητα, με μανία, ήταν ένα απωθημένο ετών. Όταν χόρτασα εστίασα στο κωλαράκι της. Η αλήθεια είναι ότι ήταν από τα λίγα πράγματα πάνω της που δε με ενθουσίαζε, το εσώρουχο όμως το αναδείκνυε τόσο τέλεια που δε μπορούσα να αντισταθώ. Το παραμέρισα με μια κίνηση και έχωσα μέσα ένα δάχτυλο. Εκεί με περίμενε μια έκπληξη. Δε θα το έλεγα στενό, αντιθέτως η τρυπούλα της ήταν αφύσικα χαλαρή, δεδομένου ότι είχε περάσει καιρός από όταν πηδήχτηκε από εκεί. Εκτός εάν…

- Ελένη οι άλλοι δύο σε πήδηξαν κι από πίσω στα αποδυτήρια;.

Δεν απαντούσε τίποτα κι αυτό με τσάντισε. Έχωσα και δεύτερο δάχτυλο μέσα της, ακόμα πιο βαθιά, κι όταν βόγκηξε την ξαναρώτησα.

- Λέγε, ο Χάρης κι ο Βασίλης σε πήραν από κώλο την προηγούμενη φορά;.

- Ναι.

Α τα καθίκια. Για αυτό την είχαν πάει στα αποδυτήρια, δήθεν για να μην ακουστούν. Ώστε της πήδηξαν τον κώλο πριν από εμένα. Η σκέψη ότι με πρόλαβαν με τρέλανε. Τη γύρισα ξανά ανάσκελα και της έδωσα το καυλί μου στο στόμα. Το πουτανάκι το πήρε υπάκουα και άρχισε να το ρουφάει, ενώ παράλληλα με το χέρι τρόμπαρε και μου χάιδευε τα αρχίδια. Όταν το ένιωσε ξανά να σκληραίνει ενεργοποιήθηκε κι η γλώσσα της. Προς στιγμήν είπα να αφήσω να τελειώσω στο στόμα της, όμως συγκρατήθηκα. Προτεραιότητα είχε το κωλαράκι της. Τη γύρισα μπρούμυτα, της έβγαλα το ολόσωμο, έδεσα ξανά τα χέρια πίσω από την πλάτη της και την έβαλα στα τέσσερα με τουρλωμένο τον κώλο. Το μουνάκι της έτρεχε ακόμα. Έχωσα για λίγο το καυλί μου να υγρανθεί, της άνοιξα ξανά τα κωλομάγουλα και χώθηκα στην τρυπούλα της. Έβγαλε ένα βογκητό πόνου, αλλά εγώ δεν κόλλησα. Συνέχισα να μπαινοβγαίνω χωρίς έλεος. Πολύ με τσάντισε που οι άλλοι με είχαν προλάβει.

- Θα το πληρώσεις μωρή κάργια που άφησες να ξεσκίσουν το κωλαράκι σου. Μετά από το σημερινό γαμήσι δε θα μπορέσεις να ξανακαθίσεις σε καρέκλα.

Έκανα σαν τρελός. Δε μπορούσα πλέον να συγκρατηθώ, την ξέσκιζα δίχως παύση και έλεος. Είχα ανοίξει την τρυπούλα της όσο δε μπορούσε περισσότερο. Και όλα αυτά, που;

- Που σε γαμάω μικρό πουτανάκι; Που είναι οι γονείς σου να δουν που σε ξεσκίζω πάνω στο κρεβάτι τους;

Δεν άργησε η ώρα που θα έχυνα. Με υπεράνθρωπη προσπάθεια επιτάχυνα κι άλλο, έφτασα ακόμα βαθύτερα και την κόλλησα πάνω μου. Άδειασα τα αρχίδια μου μέσα στο κωλαράκι της, ενώ είχα φέρει το αυτί της στο στόμα μου και της ψιθύριζα. Όταν το ακούμπησα με τη γλώσσα μου την ένιωσα κι αυτή να τελειώνει δυνατά. Τότε μόνο ικανοποιήθηκα και βγήκα.

Αφού την είχα ήδη ξεσκίσει δύο φορές, είχα κάπως ηρεμήσει. Την άφησα και πήγα γραμμή στο μπάνιο να πλύνω τον πούτσο μου. Μόλις γύρισα είχε σηκωθεί και είχε αλλάξει τελείως. Πλέον φορούσε ένα κοντό άσπρο νυχτικό, και καθόταν στον καναπέ. Πήγα δίπλα της, γιατί όπως της είχα υποσχεθεί, μετά το γαμήσι έπρεπε να κουβεντιάσουμε.

- Για πες λοιπόν, τι ήθελες;

- Ήθελα να σου πω ότι δεν ήταν σωστό που κάναμε σεξ, υποτίθεται ότι είμαστε φίλοι.

- Άστα αυτά μικρούλα, σήμερα έφτασες στον έβδομο ουρανό. Το ευχαριστιέσαι, μη μου λες μαλακίες.

- (Χαμογέλασε). Ανδρέα δεν το αρνιέμαι ότι μου άρεσε, αλλά με ενοχλεί κιόλας. Εσύ και τα παιδιά ουσιαστικά με είδατε σαν αντικείμενο, δεν ήταν σωστό να με πηδήξετε όλοι.

Στο σημείο αυτό τσαντίστηκα, και αποφάσισα να της τα πω μαζεμένα.

- Άκου να δεις Ελένη, κι εμένα και τους άλλους μας έχεις βασανίσει πολύ όλο αυτό το διάστημα. Σε βλέπαμε να νταραβερίζεσαι με τον ένα και με τον άλλο και να μας μοστράρεις τα κάλλη σου. Στα μπουζούκια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

- Μπορούσες να μου πεις κάτι, να προσπαθήσεις να με προσεγγίσεις.

- Δε μπορούσα, όχι χωρίς να βάλω την παρέα σε κίνδυνο.

- Ναι αλλά ένιωσα πολύ άσχημα που με πηδήξατε όλοι μαζί. Τουλάχιστον να το έκανες μόνος σου.

Στο σημείο αυτό κόλλησα. Δεν το είχα φανταστεί ποτέ, δεν είχα κάτι να απαντήσω. Η Ελένη το κατάλαβε και είπε να με διευκολύνει.

- Αν γινόταν κάτι μόνο με εσένα δε θα είχα πρόβλημα. Ήταν πολύ λάθος όμως να το κάνετε με τους άλλους δύο. Το ξέρεις ότι με αυτούς δεν έχω τόση άνεση.

- Εντάξει το δέχομαι, αυτό ήταν λάθος. Σου ζητώ συγγνώμη.

- (Χαμογέλασε). Εντάξει τώρα έγινε, δε μπορεί να ξεγίνει. Σε παρακαλώ όμως να μην επαναληφθεί. Να μιλήσεις στους άλλους δύο και να το ξεκόψεις.

- (Αναθάρρησα). Μόνο στους άλλους δύο;

- Μεταξύ μας δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κρατήσουμε "friends with benefits". Αρκεί να μην το μάθουν οι άλλοι.

Πόσο καλύτερα μπορούσαν να πάνε τα πράγματα; Θα ακολουθούσαν κι άλλα γαμήσια. Δεν πίστευα στην τύχη μου. Χαμογέλασα, κούνησα το κεφάλι συγκαταβατικά και την αγκάλιασα. Η φιλία μας μόλις είχε περάσει σε άλλο στάδιο.




Copyright protected OW ref: 165735



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.