Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Απιστία στη Θάσο (3ο μέρος)

Ωχ... μπλέξαμε.

Εγκλωβισμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με δύο πουτανάκια. Πως ξεμπλέκουμε τώρα; Η Ειρήνη μίλησε πρώτη. "Να σας συστήσω την Άννα. Η φίλη μου που σας έλεγα." Άννα... Ίδιο περίπου ύψος με την Ειρήνη, μελαχρινή με μακριά μαύρα μαλλιά πιασμένα σε κοτσίδα. Αν βαθμολογούσα την πουτανιά της Ειρήνης με 10 στα 10, στην Άννα έπρεπε να ξεφύγω από αυτή την κλίμακα. Κάθε της λίκνισμα και η στάση του σώματος της ούρλιαζε "Ξέσκισε με... ξεφτίλισε με".

"Χάρηκα Άννα" κατάφερα να ψελλίσω."Ετοιμάζεστε για έξοδο ε;" είπα προσπαθώντας να συζητήσω όσο το δυνατόν πιο γενικά θέματα."Η Ειρήνη είπε πως δε θα έρθετε μαζί μας οπότε είπαμε να σας κάνουμε παρέα" αποκρίθηκε η Άννα.

Προσπάθησα να αποφύγω τη συντροφιά τους, προφασιζόμενος κούραση, προετοιμασία για τη διημερίδα κλπ, αλλά ο πούτσος μου ετοιμαζόταν για πάρτι. Ευτυχώς η πιτζάμα ήταν φαρδιά και δε φανέρωνε πολλά. Η Ειρήνη δε μιλούσε. Είχε σχηματιστεί ένα αινιγματικό χαμόγελο στο προσωπάκι της και απλά κοίταξε την Άννα και της έγνεψε.

Δηλαδή; Τι είχαν κανονίσει; Όσο και να ήθελα να τις ξεκωλιάσω, η λογική μου έλεγε να τις αποφύγω. Αρκετό κέρατο έριξα στην Ξένια τους τελευταίους μήνες (δεδομένου πως της ήμουν πιστός σα σκύλος πριν την Θάσο).

Η Ειρήνη κλείδωσε την πόρτα του δωματίου, η Άννα πήρε το τηλεχειριστήριο και δυνάμωσε την ένταση της τηλεόρασης και μου λέει στο αυτί "Η φίλη μου πέρασε τόσο καλά στο αυτοκίνητο... αλήθεια έλεγε;"

Έριξα ένα άγριο βλέμμα στην Ειρήνη, η οποία είχε μείνει μόνο με τα εσώρουχα και άρχισε να πλησιάζει. "Θέλαμε να σας δείξουμε τα νέα μας εσώρουχα" και πλέον στέκονται μπροστά μου με τα εσώρουχα τους δύο καυλωμένες νεαρές.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Νίκησε το κάτω κεφάλι. Τρίο δεν είχα κάνει ποτέ, αλλά η όλη φάση με είχε καυλώσει τόσο που ο πούτσος μου ήταν πιο σκληρός από ποτέ. Καιρός να αλλάξουμε ρόλους.

Ξαπλώνω στο κρεβάτι, γδύνομαι εντελώς και λέω στην Ειρήνη "Δεν δείχνεις στην φίλη μας τι έκανες στο αμάξι". Έτοιμη η Ειρήνη ξεκινάει ένα υπέροχο τσιμπούκι, ενώ η Άννα μας βλέπει και αρχίζει να χαϊδεύει το ξυρισμένο μουνάκι της. Της αρπάζω το χέρι και της λέω "Δεν θα βασανίσεις το μουνάκι σου. Να δεις δεν ήθελες; " Κάτι μουρμούρισε αλλά υπάκουσε. Η Ειρήνη συνέχιζε το τσιμπούκι της προσπαθώντας να πάει όλο βαθύτερα, με αποτέλεσμα να πνίγεται. "Μην ζορίζεσαι μικρή. Έχεις και βοηθό απόψε." και με ένα νεύμα του κεφαλιού μου δίνω το σύνθημα για να ξεκινήσει τις πίπες η Άννα. Η Ειρήνη στέκεται δίπλα μου και με φιλά στο λαιμό, στις πλάτες και εγώ της χουφτώνω το απίστευτο κωλαράκι της.

"Αρκετά με τις πίπες για σήμερα! Ανοίξτε τα ποδαράκια" και ξαπλώνουν στο κρεβάτι η μία δίπλα στην άλλη με τα μουνάκια τους φάτσα κάρτα. Αρχίζω να γλείφω πρώτα την Ειρήνη και ταυτόχρονα παίζω με την κλειτορίδα της Άννας. Τα βογκητά τους τα καλύπτει η τηλεόραση. Δε χρειάζεται να συνεχίσω το γλειφομούνι στην Ειρήνη. Έχει υγρανθεί αρκετά και το στόμα μου είναι πλημμυρισμένο από τα υγρά του μουνιού της. Έτσι όπως είμαι σκάω ένα γλωσσόφιλο στην Άννα. Έχει ωραία γεύση η φίλη σου; Μήπως την έχεις ξαναγευθεί;" Το μουγκρητό της μου έδωσε την εντύπωση πως κάτι είχε παιχτεί. Έτρωγε μουνάκια κι αυτή.

Ώρα για γαμήσι. Αρχίζω να πινελώνω το μουνί της Άννας, η οποία είχε παραδοθεί στην καύλα της."Βαλ' τον..." μούγκρισε οπότε δεν της χάλασα το χατίρι. Μπήκα μέσα της και ο πούτσος μου κολυμπούσε στην θάλασσα του μουνιού της. Η Ειρήνη ήρθε από πίσω μου. Έχει κολλήσει πίσω μου και έχει συντονιστεί με τις κινήσεις του κορμιού μου σαν να γαμούμε μαζί την Άννα. Σιγά-σιγά χαμηλώνει και ξαφνικά νιώθω τη γλώσσα της να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα. Σα να με κτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα.

Βγαίνω από το υγρό μουνί της Άννας, αρπάζω την Ειρήνη και την ρίχνω μπρούμυτα στο κρεβάτι."Δεν κατάλαβες... κώλο ήθελες; Κώλο θα δώσεις!" και ο πούτσος μου αρχίζει να πιέζει το κωλαράκι της. Γυρίζω στην Άννα και της λέω "Ετοίμασέ τον μου" και η γλώσσα της Άννας σαλιώνει τον πούτσο μου και την τρύπα της Ειρήνης. Μπήκα μέσα της και αρχίζω να μπαινοβγαίνω στον κώλο της. Η Άννα έχει πάρει θέση και αυτή και χαλαρώνω τον πρωκτό της με τα δάκτυλά μου.

Τρία ιδρωμένα κορμιά να λικνίζονται, να παλεύουν, να χαϊδεύονται. Άνοιξα και την πίσω πόρτα της Άννας (με μεγαλύτερη ευκολία μιας και ήταν φαν του πρωκτικού απ' ότι έμαθα αργότερα). Η Ειρήνη μου έγλειφε τα αρχίδια ενώ γαμούσα τον κώλο της Άννας. Καύλα… δεν άντεξα και έχυσα απίστευτη ποσότητα σπέρματος μέσα στο κωλαράκι της Άννας.

Μείναμε αγκαλιά στο κρεβάτι και μας πήρε ο ύπνος. Ευτυχώς είχα το ξυπνητήρι στο κινητό και το πρωί σηκώθηκα έγκαιρα για τη διημερίδα. Κάναμε μπανάκι οι τρεις μας (χωρίς να γίνει κάτι), ντυθήκαμε και εγώ με την Ειρήνη συνεχίσαμε το πρόγραμμα μας.

Μέχρι τη λήξη της διημερίδας δεν ξαναβρεθήκαμε με την Άννα και η ώρα της επιστροφής ήρθε. Συμφωνήσαμε ότι δε θα συνεχιστεί αυτή η σχέση όσο ωραία και να ήταν. Ώρα να γυρίσω στην Ξένια μου...

Φτάνω σπίτι και φτάνω έξω από την πόρτα. Ανοίγω και αντί να ακούσω τις φωνές των παιδιών ακούω βογκητά από το υπνοδωμάτιο. Πλησιάζω και τα αυτιά μου δε με γελούν. Κάποιοι γαμιούνται στο δωμάτιο μου! Ανοίγω απότομα την πόρτα και τσακώνω την Ξένια στα τέσσερα να της γαμάει τον κώλο ο Ηλίας (συνάδελφος από τη δουλειά της).

Άρχισα να ουρλιάζω, άρπαξα τον Ηλία από τον λαιμό και η Ξένια μου λέει: "Γιατί φωνάζεις; Κι εσύ τα ίδια δεν έκανες;" και μου δείχνει στο κινητό της φωτογραφία με εμένα και την Άννα αγκαλιά γυμνούς στο κρεβάτι.

Ο Ηλίας έφυγε κακήν κακώς, αλλά με την Ξένια έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε. Η Ξένια είχε κρατήσει επαφές με την Ειρήνη και μάλιστα της είχε προτείνει η ίδια να αιτηθεί δουλειά στην εταιρεία μου. Η στάση της Ειρήνης ήταν αποτέλεσμα ενός στοιχήματος που είχε βάλει η Ξένια με την Ειρήνη ότι της είμαι πιστός κλπ. Μετά το σκηνικό με το γαμήσι στην Εθνική, η Ειρήνη ενημέρωσε την Ξένια για τα καθέκαστα και η Άννα έγινε μέρος του στοιχήματος.

Όταν έδεσε το "κατηγορητήριο" μου η Ξένια αποφάσισε να με πληρώσει με το ίδιο νόμισμα και ο Ηλίας έγινε "θύμα" ενός στοιχήματος. Οφθαλμός αντί οφθαλμού λοιπόν.

Δεν το διαλύσαμε με την Ξένια, αλλά είχαμε ψυχρανθεί για αρκετό καιρό. Μας πήρε λίγο καιρό αλλά το συζητήσαμε και δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία. Το γυαλί όμως είχε ραγίσει.

ΥΓ: Συγγνώμη άμα σας κούρασα. Ο βασικός κορμός και παραπάνω είναι αληθινά και όχι προϊόν μυθοπλασίας. Η εξιστόρηση των παραπάνω ήταν μια "κάθαρση" (όπως λέει και ο ορισμός της τραγωδίας).

Θα με ενδιέφερε η γνώμη σας για να συνεχίσω με άλλες ιστορίες.




Copyright protected OW ref: 165184



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.