Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ανοίγεις την πόρτα από το δωμάτιο με το που γυρνάμε από την παραλία, την κλείνεις και με κολλάς πάνω της. Με κοιτάς με το βλέμμα όλο καύλα και με φιλάς με πάθος. Φεύγεις για το μπάνιο και λίγο πριν μπεις γυρνάς, κοιταζόμαστε έντονα και δαγκώνεις το κάτω χείλος σου. Αυτό με τρελαίνει και αυξάνει κι άλλο την καύλα που υπάρχει μετά την περιπέτεια στην παραλία. Βγαίνεις από το μπάνιο πετάς το παρεό πάνω στις βαλίτσες, πας στο κρεβάτι και ξαπλώνεις.

Πάνω στην έξαψη στην παραλία μου υποσχέθηκες ότι θα κάνουμε τη φαντασίωση που σου ζητάω τόσο καιρό. Σε κοιτάω χαμένος μέσα στις σκέψεις μου ενώ πάω και πλένω τα χέρια μου. Ακουμπάω στην κάσα της πόρτας και σε χαζεύω. Ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια ελαφρώς λυγισμένα και όρθια, με το κεφάλι πάνω στο μαξιλάρι και τα μαλλιά να χύνονται προς τα πίσω. Διατηρείς ένα μειδίαμα στα χείλη που με κάνει να χαμογελάσω πριν ξεκινήσω να πλησιάζω. Γυρνάς το κεφάλι, μου ανταποδίδεις το χαμόγελο, με ρωτάς πόση ώρα στέκομαι εκεί, αλλά δε σου απαντάω.

Μπορεί να είναι οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές μαζί, αλλά ξέρουμε πολύ καλά τι αρέσει και τι ερεθίζει τον άλλο. Τεντώνεις τα πόδια στη γωνία του κρεβατιού κοντά στον τοίχο και παίρνεις το βλέμμα σου από πάνω μου. Ανεβάζεις τα χέρια σου στα μαλλιά σου και τα τοποθετείς καλύτερα, αφήνοντας χώρο να κάτσω από πίσω σου στην κορυφή του κρεβατιού δίπλα στο κομοδίνο. Αφήνεις το αριστερό χέρι στο πλάι από το κορμί σου ενώ με τα δάχτυλα από το δεξί χαϊδεύεις απαλά το σώμα σου ξεκινώντας από το μέτωπο, κάνοντας μια μικρή στάση στα χείλη που τα διατρέχεις σε όλο το μήκος, πηγούνι, λαιμό και καταλήγεις με κυκλικές κινήσεις στο δεξί στήθος πάνω από το μαγιό. Από μακριά φαίνεται ότι οι ρώγες σου έχουν ερεθιστεί, θέλοντας να τρυπήσουν το πάνω μέρος από το μπικίνι. Ταυτόχρονα εκείνη τη στιγμή λύνεις το πλαϊνό από το κάτω μέρος και σηκώνεις το ύφασμα να πάει προς τα δεξιά για να μη σε εμποδίζει.

Καταλαβαίνω πως αυτή είναι η πρόσκλησή μου να έρθω δίπλα. Πετάω ότι φοράω στο πάτωμα στο μπάνιο και έρχομαι στη χώρο που μου είχες αφήσει. Τα σημάδια από το μαγιό που έχεις αφήσει να φαίνονται οριακά στην ηβική περιοχή και το αριστερό πόδι έχουν κάνει τη δουλειά τους και είμαι πέτρα. Γυρνάς και με κοιτάς χαμηλά πρώτα, βλέπεις τον πούτσο μου καυλωμένο, διακρίνω το μειδίαμα σου για άλλη μία φορά, αλλά μόλις βλέπεις ότι σε κοιτάω, χάνεις αμέσως την έκφραση ευχαρίστησης που είχες καθώς ήξερες ότι έχεις πετύχει το στόχο σου και γυρνάς πάλι μπροστά. Η εναλλαγή συναισθημάτων κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών μας είναι κάτι που με σκληραίνει περισσότερο αλλά ξέρω ότι αν ορμίσω θα χάσω την ευκαιρία εκπλήρωσης της φαντασίωσης.

Τα χάδια και το μπουκάλι κρασί πριν λίγες ώρες στη θάλασσα έχουν κάνει τη δουλειά τους και έχουν απελευθερώσει τους ενδοιασμούς σου για αυτό που σε πρήζω μήνες τώρα. Λίγη υπομονή ακόμη και θα εκπληρωθεί η μεγαλύτερη μου φαντασίωση μου. Ζητάς να αρχίσω να μιλάω και να σου περιγράψω ένα από τα παιχνίδια μας. Δε χρειάζεται να ανατρέξω περισσότερο στη μνήμη πέραν του σημερινού πρωινού στη θάλασσα.

Τρίτη μέρα στο νησί των Δωδεκανήσων και αποφασίσαμε να ζητήσουμε από ένα ντόπιο ψαρά να μας πάει στην πιο ωραία και απομονωμένη παραλία με βότσαλο που γνωρίζει και να έρθει να μας πάρει λίγο μετά τις 17:00.

Μας αφήνει σε μία παραλία περικυκλωμένη από ψηλά βράχια και δύο μεγάλα καταπράσινα δέντρα στη ρίζα των βράχων. Τα καταγάλανα νερά να αναμειγνύονται με το σκούρο μπλε στα 5 μέτρα από εκεί που σκάει το κύμα. Μέχρι να ξεφορτώσω από το καΐκι έχεις παρατήσει τα πράγματα στην ακτή και έχεις βουτήξει. Η ώρα πλησιάζει έντεκα και εγώ στήνω την ομπρέλα με τον ψαρά να απομακρύνεται από την ακτή.

Βουτάω και σε πλησιάζω. Το σεξ το πρωί μου έδειξε ότι έχεις ξυπνήσει ερεθισμένη. Σε παίρνω αγκαλιά, τυλίγεις τα πόδια σου γύρω από τη μέση μου και φιλιόμαστε. Όταν αρχίσει να μπαίνει και η γλώσσα στο παιχνίδι απομακρύνεις το κεφάλι σου και με κοιτάς με ένα ντροπαλό βλέμμα και λες ότι μπορεί να μην έχει απομακρυνθεί τελείως η βάρκα ή ότι μπορεί να μας βλέπει κανείς από πάνω. Σου αρέσει πάρα πολύ να με φτιάχνεις και να με αποπαίρνεις για λίγο, δείχνοντας πως μπορείς να αποκτάς το πάνω χέρι. Θυμώνω στιγμιαία αλλά την ώρα που τελειώνεις την πρόταση σου έχω παραμερίσει το μαγιό και χαϊδεύω με το πίσω μέρος του δείκτη τη ρώγα σου που είναι ερεθισμένη. Σου αρέσει πάρα πολύ αλλά δε θέλεις να χάσεις τον έλεγχο και βγαίνεις προς τα έξω.

Δε θέλω να δεις πόσο με έχει καυλώσει το σκηνικό αν και το ένιωθες ανάμεσα στα πόδια σου. Κολυμπάω για κανένα 20λέπτο και μετά ξαπλώνω δίπλα σου. Είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα σε πετσέτα έξω από την ομπρέλα, διαβάζεις το βιβλίο σου ενώ στο πλάι έχεις μισογεμάτο το ποτήρι με το κρασί. Γεμίζω κι εγώ το δικό μου ποτήρι, τσουγκρίζουμε στις υπέροχες διακοπές μας, γυρνάς μπρούμυτα και μου ζητάς να σου βάλω αντηλιακό στην πλάτη.

Ξεκινάω από το λαιμό σου να απλώνω κάνοντας παράλληλα λίγο μασάζ και φτάνω μέχρι το βρακάκι. Με τα προτρέπεις να σου βάλω και στο πίσω μέρος των ποδιών ενώ σηκώνεις αργά τον κορμό σου από την πετσέτα για να βγάλεις το πάνω μέρος από το μαγιό και ξαπλώνεις αμέσως. Οι ρώγες σου συνεχίζουν να είναι ερεθισμένες και αυτό είναι κάτι που με διεγείρει ξανά. Αλείφω το αντηλιακό από τους γοφούς προς το εσωτερικό των μηρών με κινήσεις επαναλαμβανόμενες ενώ πάντα "κατά λάθος" ακουμπάω με τα δάχτυλα μου το μουνάκι σου που καίει πάνω από το μαγιό, κάτι που ξέρω ότι σε διεγείρει. Γυρνάς το κεφάλι, μου λες να αλλάξω σημείο και να συνεχίσω στις γάμπες.

Σε ακούω για άλλη μια φόρα ενώ το μυαλό μου κατακλύζεται από τις σκέψεις με όσα θέλω να σου κάνω εκείνη τη στιγμή. Μόλις ολοκληρώσω την πλάτη σου βάζω αντηλιακό στο μπροστά μέρος από το σώμα μου, ξαπλώνω κάτω από την ομπρέλα και διαβάζω βιβλίο με τη σειρά μου.

Ο ήλιος και η καύλα σε έχουν κάψει και βουτάς για να δροσιστείς. Γυρνάς και μου προτείνεις να μου απλώσεις στην πλάτη μέχρι να στεγνώσεις για να σου βάλω και μπροστά. Με το που τελειώνεις μου δίνεις ένα υγρό φιλί στο μάγουλο και προχωράς προς το αυτί μου όπου γλείφεις το πτερύγιο, χώνεις τη γλώσσα σου μέσα και σταματάς για να μου δαγκώσεις το λοβό. Ξαπλώνεις στην πετσέτα ανάσκελα κλείνεις τα μάτια και περιμένεις. Χύνω αντηλιακό στο δεξί μου χέρι και ξεκινάω από τα πόδια. Κάθε φορά που πλησιάζω ανάμεσα στα πόδια σου νιώθω την αυξημένη θερμότητα πάρα το γεγονός ότι το μαγιό σου είναι βρεγμένο. Ακολουθώντας τις προηγούμενες προτροπές κατεβαίνω στις γάμπες για να τελειώσω με τα πόδια.

Αφήνω γενναία ποσότητα στο δεξί χέρι και ξεκινάω οριακά πάνω από το μαγιό να το απλώνω στη δεξιά μεριά σου. Το σημείο από το στήθος σου το προσπερνάω διατηρώντας την επαφή όμως με την πίσω μεριά της παλάμης και συνεχίζω μέχρι τον ώμο και τα χέρια. Παρατηρώ ότι υπάρχει μεγαλύτερη ποσότητα στο ύψος της κοιλιάς και χρησιμοποιώντας όλη την παλάμη τη σπρώχνω μέχρι το στήθος σφίγγοντας στο πέρασμα δυνατά το μαστό, και καταλήγοντας να απλώνω το υγρό περιμετρικά στης θηλής.

Οι αναστεναγμοί σου δίνουν και παίρνουν, εγώ δε μπορώ να αντισταθώ άλλο και βλέποντας ότι έχεις κλειστά τα μάτια ανοίγω ξανά το αντηλιακό και αφήνω μια ποσότητα ξεγελώντας την αίσθηση της ακοής σου. Με ένα γρήγορο έλεγχο παρατηρώ ότι δεν είναι κανείς τριγύρω και συνεχίζω στην αριστερή μεριά από εκεί που τελείωσα, με μόνη διαφορά ότι πλέον η γλώσσα μου ενυδατώνει την επιδερμίδα σου στην περιοχή της ρώγας. Η καύλα μου έχει εκτοξευθεί και βλέποντας τη ρώγα να προεξέχει έντονη και σκληρή τη δαγκώνω σιγά-σιγά και κοιτάω πάνω προς το πρόσωπο σου. Το μειδίαμα μετατρέπεται σε δάγκωμα του κάτω χείλους, ανοίγεις τα μάτια και διακρίνω τον πόθο στο βλέμμα σου. Βάζω όση περιοχή χωράει στο στόμα μου και δαγκώνω πιο δυνατά. Μου κολλάς έντονα το κεφάλι στο σώμα σου και απολαμβάνεις, κοιτώντας πως χάνομαι στα δύο σου στήθη με χάδια και φιλιά.

Με το δεξί χέρι πιέζω την κλειτορίδα πάνω από το μαγιό. Πλέον νιώθω τα υγρά σου να πλημμυρίζουν το μαγιό και σου το βγάζω. Ξαπλώνω στο πλάι σου ενώ τα βλέμματα μας έχουν κλειδώσει. Τα φιλιά μου έχουν ανέβει στο λαιμό και στο αριστερό σου αυτί ενώ τρίβω με το μεσαίο δάχτυλο το καυτό μουνάκι σου και το χώνω με αργές κινήσεις προς τα μέσα. Δύο τρεις διεισδύσεις και το βγάζω για να απλώσω τα υγρά στις ρώγες σου. Κατεβάζω για λίγα δευτερόλεπτα το κεφάλι μου πάνω από το δεξί στήθος και βάζω όσο χωράει στο στόμα. Παράλληλα χώνω το δάχτυλο όσο πιο βαθιά μπορώ. Γυρνάω στο αυτί σου δαγκώνω το λοβό, χώνω τη γλώσσα μου μέσα και εντείνω τις κινήσεις με το χέρι. Τα βογκητά σου αυξάνουν σε συχνότητα και γίνονται πιο έντονα. Βρίσκω το ρυθμό που σου αρέσει και το σώμα σου παίρνει μια μικρή καμπυλότητα. Δε σταματάω και πιέζω πιο έντονα και σου ψιθυρίζω ότι θέλω να τελειώσεις για εμένα. Είσαι πολύ κοντά, πλησιάζεις το στόμα σου στο αυτί μου και αρχίζεις να βγάζεις κραυγές απόλαυσης μέσα στο τύμπανο. Αυτό έχει σαν συνέπεια να κινήσω το χέρι όσο πιο έντονα μπορώ και εσύ να τελειώσεις βγάζοντας το χέρι μου από μέσα σου.


«Κοριτσάρα μου, σήμερα με τρέλανες στην παραλία. Ενώ μόλις είχες τελειώσει, έρχεσαι με φιλάς έντονα στο στόμα, δαγκώνεις το πάνω χείλος μου, και αρχίζεις να με φιλάς στο λαιμό, στο στήθος, στην κοιλιά για να καταλήξεις να με φιλάς εκεί που αρχίζει το μαγιό. Μου σηκώνεις τη μέση και το βγάζεις με συνοπτικές διαδικασίες. Βλέπεις τον πούτσο που το σημερινό μας παιχνίδι τον έχει κάνει τούρμπο, σκας ένα χαμόγελο και συνεχίζεις τα φιλιά σου από εκεί που σταμάτησες και κατεβαίνεις μέχρι τα αρχίδια μου. Τα φιλάς, γλείφεις την περιοχή που ενώνονται με το πέος, βάζεις το ένα μέσα στο στόμα σου ενώ σφίγγεις με την παλάμη σου τον πούτσο μου. Διατρέχεις με τη γλώσσα σου τη βάση μέχρι το κεφαλάκι όπου σταματάς και το χώνεις το καυλί μου βαθιά μέσα στο στόμα σου.»

Τα χέρια σου χαϊδεύουν τις ρώγες σου πάνω από τα μαγιό και κατεβαίνουν προς το κάτω μπικίνι. Το δεξί χέρι το αφήνεις πάνω από την κλειτορίδα και τα δάχτυλα του αριστερού απλώνουν τα υγρά σου πάνω στα χείλη του αιδοίου σου. Το κρασί και η καλοκαιρινή κάψα έχουν κάμψει τις άμυνες σου, για πρώτη φορά σε βλέπω να αυνανίζεσαι για μένα και η καύλα μου έχει φτάσει στο απροχώρητο καθώς μου εκπληρώνεις τη μεγαλύτερη μου φαντασίωση.

«Χωρίς να το καταλάβω, έχεις ανέβει από πάνω μου. Κρατάς με το χέρι σου τον πούτσο και τον καθοδηγείς να μπει στο μουνί σου. Τα υγρά σου διευκολύνουν την είσοδο και επικεντρώνω το βλέμμα μου στο πρόσωπο σου ενώ το καταβροχθίζεις σιγά-σιγά όλο μέσα. Μόλις φτάσεις μέχρι τη βάση ανοίγεις τα μάτια και μου σκας ένα χαμόγελο που με κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον πλανήτη. Σε κάθε σου ανεβοκατέβασμα προσπαθείς η κλειτορίδα σου να τρίβεται με το σώμα μου.»

Έχεις χώσει δύο δάχτυλα στο μουνί σου ενώ το δεξί εναλλάσσεται ανάμεσα στην κλειτορίδα και τα δύο στου στήθη. Η θέα, με το κορμί σου να πιάνει όλο το κρεβάτι και τα χέρια σου να οργώνουν κάθε σπιθαμή σου με κάνει να παίζω δυνατά τον πούτσο μου. Μου λες ότι θέλεις να τελειώσω πάνω στο στήθος σου και με το δεξί χέρι παραμερίζεις το μπικίνι για να φανούν οι πέτρινες ρώγες σου. Σηκώνομαι και κάθομαι με τα γόνατα μου στο πλάι προσπαθώντας να μην περιορίσω τις κινήσεις σου.

«Σου ζητάω να μου γυρίσεις πλάτη χωρίς να με βγάλεις από μέσα σου γιατί θέλω να βλέπω πως το μουνάκι σου καταπίνει τον πούτσο μου σε κάθε σου κίνηση. Δε μου χαλάς χατίρι καθώς ξέρεις ότι με τρελαίνει αυτή η στάση και το να βλέπω την περιοχή ανάμεσα στο μουνάκι σου και την πίσω τρύπα σου μαζί με την τρυπά.»

Οι ανάσες σου έχουν βαρύνει και η ένταση που κινείς τα χέρια σου αυξάνεται. Εγώ κοντεύω να τελειώσω και ακουμπάω τον πούτσο μου πάνω στο αριστερό σου στήθος.

«Το σκηνικό με έχει ανάψει τρελά, ο αντίχειρας μου χαϊδεύει την περιοχή ανάμεσα στο μουνί και την κωλοτρυπίδα ενώ τον ακουμπάω απαλά πάνω από την πίσω τρύπα χωρίς να πιέσω τίποτα. Αρχίζεις να αναστενάζεις έντονα και αναλαμβάνω εγώ τις πρωτοβουλίες των κινήσεων. Κρατώντας δυνατά από τη μέση σου, σπρώχνω δυνατά και όσο πιο γρήγορα μπορώ. Τα βογκητά σου δυναμώνουν και πληθαίνουν και φέρνεις το στήθος σου να ακουμπήσει την πετσέτα και με τα χέρια σου σφίγγεις τους αστραγάλους μου και τους αγκαλιάζεις. Τα σημάδια ότι τελειώνεις με απελευθερώνουν και γεμίζω με τα χύσια μου το προφυλακτικό.»

Η ένταση των κινήσεων θυμίζει την παραλία και δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο. Τα χύσια μου εκτοξεύονται στα σεντόνια και πάνω στο στέρνο σου. Χρησιμοποιώ τον πούτσο μου σαν πινέλο για να τα απλώσω πάνω στις ρώγες σου και μόλις σε ακουμπάω, κυρτώνεις το σώμα, φωνάζεις δυνατά και ακολουθείς την έκσταση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Ανοίγεις τα μάτια σκας το χαμόγελο της ολοκλήρωσης με ζητάς στην αγκαλιά σου και μας παίρνει ο ύπνος.

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα.




Copyright protected OW ref: 165140



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.