Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν γύρω στα 16-17 όταν πήγα για τελευταία χρονιά διακοπές με τους γονείς μου και μερικές φιλικές μας οικογένειες και ζευγάρια! Μεταξύ τους κι ένας ελεύθερος, 35αρης τότε, γυμνασμένος, ηλιοκαμένος, με καταπράσινα μάτια και βλέμμα που κολάζει. Εκτός από αυτόν, ας τον πούμε Αντρέα, η μοναδική μου ασχολία το κινητό μου. Τα μηνύματα έπεφταν βροχή. Οι καύλες στο φουλ. Ένα βράδυ όπως φεύγαμε από ένα ταβερνάκι σε παραδιπλανό χωριό, μου έπεσε το κινητό χωρίς να το καταλάβω. Φτάσαμε στα δωμάτια και πάνω στην καληνύχτα με τους υπόλοιπους το αντιλήφθηκα και φυσικά άρχισα να πρήζω το μπαμπά μου να γυρίσουμε πίσω για να το πάρω. Ο μπαμπάς δεν έδειξε και τόσο μεγάλη προθυμία είναι η αλήθεια κι έτσι προσφέρθηκε ο Αντρέας που δε νύσταζε και τόσο, όπως είπε, να με πάει πίσω στο άλλο χωριό. Στη διαδρομή ψιλό έτρεχε, είχε και σπορ διθέσιο, και μου ανέβασε λιγάκι την αδρεναλίνη. Φτάνουμε στο ταβερνάκι και διαπιστώνω πως κάποιος πρόλαβε και μου το έκλεψε. Κατεβάζω τα μούτρα μου μέχρι το πάτωμα και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Από τη στιγμή που μπήκαμε πήγαινε πολύ σιγά. Μου είπε ότι ήθελε να απολαύσει την πανσέληνο και τη θάλασσα.

Α: τόσο πολύ χαλάστηκες για ένα κινητό;

Ε: δεν είναι το κινητό, είναι που έχασα τις επαφές μου, τα μηνύματα μου κι έπειτα τί θα κάνω όλες τις υπόλοιπες μέρες με τους γέρους;

Α: Ώπα… κάτσε, δηλαδή κι εγώ γέρος σου φαίνομαι;

Ε: Χα, χα, χα, δεν ξέρω, σε 20 χρόνια θα σου πω…

και γυρνάω και του βγάζω την γλώσσα. Τραβάει επιτόπου χειρόφρενο στη μέση του πουθενά κι αρχίζει να με φιλάει. Εγώ έχω σοκαριστεί. Είναι επιθετικός και με την χαλασμένη μου διάθεση ήταν το τελευταίο που ήθελα. Τον σπρώχνω και του λέω να σταματήσει. Για λίγο σταματάει, βγάζει την ζώνη του και βγαίνει έξω από το αμάξι. Έρχεται στην μεριά μου και μου ανοίγει την πόρτα για να βγω, με τραβάει από το χέρι με βγάζει και με στήνει πάνω στο καπό. Έρχεται πίσω μου, μου πιέζει το κωλαράκι με τον καυλωμένο του πούτσο και με φιλάει στον λαιμό ενώ με το ένα χέρι κρατάει τα δικά μου και με το άλλο σε κλάσματα του δευτερολέπτου με πιάνει από τον ώμο και με γυρίζει στο μέρος του! Μου κλείνει το στόμα απευθείας με ένα παθιασμένο φιλί που αυτή τη φορά με καυλώνει τόσο πολύ που χάνω τα λογικά μου. Με πιάνει από τα μαλλιά και με ακινητοποιεί. Συνεχίζει να με φιλάει μέχρι που νιώθει την ανάσα μου να αλλάζει. Ανοίγει το φερμουάρ του παντελονιού του κι όπως με κρατάει πάντα από τα μαλλιά με κατεβάζει κάτω και μου τον δίνει στο στόμα. Τον καρφώνει όλο με την μία μέσα και με πνίγει χωρίς να τον νοιάζει.

Α: Έτσι πουτανάκι μου, όλο το βράδυ σε έβλεπα να στέλνεις μηνύματα και να καυλώνεις και μου πέτρωνες τον πούτσο. Τώρα θα τον φας.

Με γυρνάει ξανά πίσω, μου κατεβάζει το σορτσάκι και χαϊδεύει το μουνάκι μου!

Α: Αυτό είναι που δεν ήθελες; Μόνο που δε στάζει το μουνάκι σου

Μου τραβάει τα μαλλιά και με αναγκάζει να σηκώσω το κεφάλι και να κοιτάξω την πανσέληνο. Εκείνη ακριβώς την στιγμή χάνεται μέσα μου κι αρχίζει να με καρφώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς! Το μουνάκι μου έχει τρελαθεί και ανοιγοκλείνει πάνω στο καυλί του γεμίζοντας τον κάθε φορά που βγαίνει προς τα έξω με μια μικρή λευκή γραμμή παχύρευστα χύσια. Βγάζει τον πούτσο του και παίρνει όσα έχουν τρέξει έξω από το μουνάκι μου με το δάχτυλο του και μου τα δίνει στο στόμα να τα πιω. Σαν υπάκουο πουτανάκι του το καθαρίζω καλά σαν να του παίρνω πίπα στο δάχτυλο Και τον καυλώνω κι άλλο. Με ξανά κατεβάζει κάτω στα γόνατα και μου γαμάει το στόμα σαν να είχε μπροστά του το μουνάκι μου. Σηκώνω το βλέμμα μου να τον κοιτάξω, τα χαρακτηριστικά του έχουν αλλοιωθεί από την καύλα. Με κοίταξε κι εκείνος στα μάτια κι άρχισε να χύνει μια μεγάλη ποσότητα σπέρμα μέσα στο στόμα μου. Μου έπιασε το κεφάλι και μου το κρατούσε προς τα πάνω μέχρι να τα καταπιώ όλα. Μόλις το έκανα άνοιξα το στόμα μου και του το έδειξα. Με σήκωσε και με φίλησε ξανά πιο ήρεμα και πιο απαλά αυτή τη φορά. Σήκωσε το παντελόνι του και έπιασε από την τσέπη του το κινητό μου!

Α: Είδα πόσο το λατρεύεις το κινητό σου μικρή κι όταν σου έπεσε ήμουν σίγουρος πως θα το χρειαστείς…

και μου έκλεισε το μάτι!




Copyright protected OW ref: 165109



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.