Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η πουτάνα, μέσα μας (19ο μέρος)

Η «δύσκολη» μέρα είχε φτάσει. Οι αναστολές πολλές αλλά ο τρόπος που το χειρίζονται ο Αντώνης και η Ζέτα, με κάνουν να καυλώνω και να χαλαρώνω. Είμαστε στην ντουζιέρα και οι τρεις και η καύλα μας έχει χτυπήσει κόκκινο...

Είχα αρχίσει να χάνω τον έλεγχο. Δε μπορώ να πω ότι είχα μία συγκεκριμένη εικόνα για την παρτούζα μας ερχόμενος εδώ, αλλά ο τρόπος που εξελισσόταν η κατάσταση, με επηρέαζε πολύ έντονα. Εγώ έπαιζα τον πούτσο του Αντώνη, η Ζέτα το δικό μου και το ζεύγος γλωσοφιλιόταν μπροστά στα μάτια μου και όλα αυτά με το ζεστό νερό να τρέχει πάνω μας, από τη ντουζιέρα. Έπιασα από τα μαλλιά την Ζέτα, την τράβηξα από το στόμα του Αντώνη και έχωσα απότομα τη γλώσσα μου στο δικό της. Ρουφάγαμε πολύ δυνατά και οι δυο, ενώ η στάση που βρισκόμασταν με τον Αντώνη, έφερνε τα καβλιά μας, το ένα κολλητά στο άλλο. Ο Αντώνης, μας απομάκρυνε τα χέρια, ένωσε τα καυλιά μας και άρχισε να τα τρίβει μαζί. Το χέρι της Ζέτας, που ήταν στο καυλί μου, πήγε πίσω μου και άρχισε να μου χουφτώνει το κωλομέρι. Το άλλο χέρι του Αντώνη ήταν στην ρώγα μου και την τσιμπούσε. Και οι δυο τους με καύλωναν από παντού, σχεδόν.

Είχα αρχίσει να χάνω τον έλεγχο, όπως με την Ελένη και τον Θανάση. Είχα αρχίσει να αγριεύω από την καύλα. Τραβήχτηκα από το πρόσωπο της Ελένης και κοιταχτήκαμε με τον Αντώνη. Ήταν και εκείνος άγρια καυλωμένος. Χαμογέλασε και μου έκλεισε το μάτι. Γύρισε προς τη Ζέτα και την πίεσε προς τα κάτω από τους ώμους. Γονάτισε μιας και δεν είχε άλλη επιλογή. Γυρίσαμε ελαφρώς προς το μέρος της, και οι δυο, και νιώσαμε τα χέρια της να μας μαλακίζουν τα καυλιά. Ένιωσα, από την μία την Ζέτα, να καταπίνει, σχεδόν κυριολεκτικά το καβλί και τον Αντώνη να μου χουφτώνει, αυτός τώρα, τον κώλο. Ένιωθα το χέρι του πολύ δυνατά πίσω μου, να μου μαλάζει το κωλομέρι και τη Ζέτα να μας κοιτάζει, μπουκωμένη με το καβλί μου, ενώ έπαιζε τον πούτσο του Αντώνη. Με τσιμπούκωνε δυνατά ενώ μας κοιτούσε, εναλλάξ. Οι κινήσεις όλων μας ήταν γρήγορες και κρατούσαν για λίγο.

Εκείνη, αντάλλαξε το πούτσο μου με τον πούτσο του άντρα της, στο στόμα της. Τερμάτισε το τσιμπούκι στο λαιμό της και εκείνος την κράτησε εκεί. Είχε τρελαθεί στην καύλα και ο Αντώνης. Βογκητά του έφευγαν πλέον, δείγμα της έντασης που είχε. Δεν έχασα την ευκαιρία. Πέρασα το χέρι μου πίσω του και έχωσα το κωλοδάχτυλο, από την κορυφή της κωλοχαράδρας προς τα κάτω. Μέχρι που βρήκα τη σούφρα του. Μόλις την ακούμπησα, τον ένιωσα να τρέμει ολόκληρος. Είχε πιάσει το κεφάλι της γυναίκας του από τα μαλλιά και της γαμούσε το στόμα, στο ρυθμό που του έδινα εγώ από πίσω, με το δάχτυλο.

- Γ: Σ’ αρέσει καργιόλη η αίσθηση του δαχτύλου μου στη σούφρα σου.

- A: Πολύ ρε μαλάκα. Πολύ.

- Γ: Σφιχτός είσαι ρε. Πολύ.

- A: Άντρας είμαι ρε, δεν είμαι πούστης.

- Γ: Άντρας είσαι για αυτό με έχεις καυλώσει έτσι. Και σαν άντρας που είμαι και εγώ, θα με νιώσεις. Δυνατά.

- A: Μην τολμήσεις.

- Γ: Σκάσε και γάμα το στόμα της γυναίκας σου. Θα σε λιώσω στην καύλα Αντωνάκη.

Μπορεί αν ήμουν εξαιρετικά ερεθισμένος και ζαλισμένο από την καύλα, αλλά είχα την αυτοκυριαρχία μου. Δεν θα έκανα κάτι που θα ρίσκαρε την κατάσταση. Πήγα πίσω του και ο σηκωμένος πούτσος μου πάρκαρε πάνω στο κώλο του. Κόλλησα πίσω του και τον αγκάλιασα ενώ παράλληλα τριβόμουν πίσω, στα κωλομέρια. Ανέβασα τα χέρια μου στις ρώγες του και άρχισα να τις τσιμπάω και να τις τρίβω. Παράλληλα, η Ζέτα δεν είχε βγάλει το καβλί του άντρα της από το στόμα της. Συνέχιζε να τον ρουφάει, αφήνοντας τον να κάνει ότι θέλει στο στόμα της. Τον πίεσα λίγο στους ώμους, έτσι ώστε να λυγίσει τον κορμό του μπροστά. Αυτή του η κίνηση, τέντωσε τους γοφούς του, με αποτέλεσμα τα κωλομέρια του να ανοίξουν κάπως. Όσο περίεργο και να ακούγεται, ο στόχος μου δεν ήταν ο κώλος του Αντώνη, αλλά το κορμί της Ζέτας. Ήθελα να τον κάνω να χύσει και να μας αφήσει για λίγο ήσυχους, να την απολαύσω άλλη μία φορά.

Του άνοιξα τα κωλομέρια και «ξάπλωσα» τον πούτσο μου ανάμεσα τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν πήγα καρφωτά προς την σούφρα του, αλλά έβαλα το κορμό της ψωλής μου ανάμεσα στα κωλομέρια του και το κεφάλι «έδειχνε» προς το ταβάνι. Έκανα το κώλο του το μαλακιστήρι της πούτσας μου ενώ εκείνος ένιωθε την τριβή και στα κωλομέρια αλλά και στη σούφρα του. Άρχισα να τον σπρώχνω, μπρος-πίσω, σα να τον γαμούσα. Τον κρατούσα από την μέση, μιας και δεν είχε από που να στηριχτεί. Η Ζέτα, λες και ήμασταν συνεννοημένοι, μας χούφτωνε τα αρχίδια και των δυο μας, ενώ συνέχιζε να τον ρουφάει. Ο Αντώνης τα είχε χάσει. Δεν άρθρωνε κουβέντα και το μόνο που ακουγόταν ήταν τα βογκητά του που πρόδιδαν την προσπάθεια του να μη χύσει.

«Σήκω» της είπα. «Σήκω, τράβηξε του μαλακία και γλείψε το. Έλα να τον τελειώσουμε τον καργιόλη». Ανταποκρίθηκε στο έπακρο. Σηκώθηκε και τον μαλάκιζε στο ρυθμό που έδινα εγώ από πίσω ενώ το στόμα της το ένιωθα να γλείφει της ρώγες του. Δε μπορούσα να δω το πρόσωπο του Αντώνη αλλά εκείνη, που το έβλεπε, το απολάμβανε. Τον θήλαζε πολύ δυνατά, τον μαλάκιζε και εγώ από πίσω του έτριβα τη σούφρα με το καβλί μου. Σαν ένα ψεύτικο γαμήσι. Αλλά ο καργιόλης κρατιόταν. Δεν έχυνε.

Συνεχίσαμε έτσι για μερικά λεπτά, ενώ παράλληλα του πιπιλούσα το λαιμό, μπας και τον έφτανα στο απροχώρητο. Αλλά εκείνος είχε απίστευτη διάρκεια. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Κοιταζόμασταν με τη Ζέτα και ήταν σαν να επικοινωνούσαμε. Είχαμε και οι δυο τον ίδιο στόχο. Να τον αποτελειώσουμε και να μείνουμε οι δυο μας. Μου έκλεισε το μάτι και χαμογέλασε. Κατάλαβα ότι είχε μία ιδέα. Την είδα να κατεβαίνει και πάλι προς τα κάτω, περνώντας τη γλώσσα της από τον αφαλό, την κοιλιά, την μέση, καταλήγοντας στον πούτσο του. Όσο το έκανε, με κοίταζε στα μάτια, σα να μου έλεγε «κάνε το ίδιο».

Έτσι κι εγώ, άφησα το λαιμό του, πέρασα με τη γλώσσα μου από την πλάτη του, γονάτισα και έφτασα στον κώλο του. Κάτασπρος, από το μαύρισμα του καλοκαιριού, τριχωτός και σφιχτός. «Αντρικός κώλος» σκέφτηκα. Άνοιξα τα κωλομέρια του διάπλατα και χωρίς δεύτερη σκέψη, πήγα κατευθείαν στην σούφρα του. Άρχισα να την πινελιάζω με τη γλώσσα μου και την της έδινα γλωσσόφιλα. «Σούφρα είναι, είτε γυναικεία είτε αντρική, το ίδιο πράγμα είναι». Και άρχισα να τη γλείφω όπως θα έκανα και με τον κώλο κάθε γυναίκας. Στην αρχή κυκλικά, πάνω στις ζάρες του στομίου και στη συνέχεια την πίεζα με την άκρη της γλώσσας μου. Αναρωτιόμουν πόσο ακόμη θα άντεχε ο πούστης.

Πριν τελειώσω την σκέψη μου, τον άκουσα να ουρλιάζει και να τρέμει σύγκορμος. Ιδίως τα πόδια του έτρεμαν λες και είχε στους ώμους του 200 κιλά βάρος. Έλιωνε. Έφτανε στο τέλος, επιτέλους. Δεν είχα εικόνα τη έκανε η Ζέτα, αλλά είμαι σίγουρος ότι του έλιωνε τον πούτσο με το στόμα της. Πέρασα το αριστερό μου χέρι κάτω από τα μπούτια του και το πήγα στα αρχίδια του. Ένιωσα το χέρι της Ζέτας να έχει κάνει ήδη κατάληψη στις μπάλες του. Αγκάλιασα τα δάχτυλα της με τα δικά μου και πρόσθεσα πίεση. Τα μαλάζαμε μαζί. Αλλά παρόλο που ήταν στα όρια του, δεν έλεγε να τελειώσει.

Τότε θυμήθηκα. Θυμήθηκα πως είχα τελειώσει τρεις φορές, όταν ένιωσα τα δάχτυλα της Βάσως και της Ζέτας, μέσα μου. Είχα τελειώσει πολύ γρήγορα. Έφερα τα δάχτυλα του δεξιού χεριού μου στην σούφρα του και πίεσα το ένα μέσα του. Βίαια, απότομα. Είχα κι εγώ τρελαθεί στην καύλα άλλωστε και είχα χάσει λίγο τον έλεγχο. Μπήκε σχεδόν το μισό μέσα του. Ούρλιαξε, μάλλον από τον πόνο και την καύλα. Του το έβαζα και το βγαζα για μισό λεπτό, ώσπου δεν άντεξε άλλο. Όπως ήμουν γονατισμένος πίσω του, με το ένα χέρι στα αρχίδια του και το άλλο στη σούφρα του, τον είδα να αφήνει το κεφάλι του να πέσει προς τα πίσω και να φωνάζει, βρίζοντας. «Χύνω πουτάνες, χύνω καργιόλες, με λιώσατε. Γαμημένες πουτάνες και οι δυο σας. Γαμημένες πόρνες. Χύνω...». Τραβηχτήκαμε και οι δυο μας από μπροστά του, μόλις νιώσαμε να καταρρέει. Γονάτισε και έφερε τα χέρια μπροστά και στηρίχτηκε στο πάτωμα, ήταν στα 4, διαλυμένος από την ένταση της ηδονής. Βαριανάσαινε καθώς το νερό χτυπούσε την πλάτη του. Είχαμε ήδη σηκωθεί όρθιοι με τη Ζέτα και κοιταχτήκαμε χαμογελώντας. Εκείνη έφερε το πρόσωπο της μπροστά, άνοιξε το στόμα της και το γέμισε με νερό, φτύνοντας στην πλάτη του Αντώνη ότι σπέρμα είχε αδειάσει μέσα του.

Όλη αυτή την ώρα είχα ξεχάσει το πούτσο μου. Ήταν, καθ’ όλη την διάρκεια της φάσης καυλωμένος όσο δεν πάει, αλλά είχα επικεντρωθεί στην καύλα του Αντώνη. Τότε συνειδητοποίησα ότι με πονάγανε έντονα τα αρχίδια μου από την συσσώρευση σπέρματος. Έπρεπε να ξεφορτώσω το συντομότερο δυνατόν.

Πέρασα πάνω από τον Αντώνη, που δεν είχε καταφέρει να συνέλθει ακόμη και αγκάλιασα τη γυναίκα του. Δε χόρταινα ποτέ να φιλάω αυτή τη γυναίκα και αυτό έκανα και τώρα. Εκείνη με αγκάλιασε και ανταποκρίθηκε στο πάθος μου. Το χέρι της αμέσως κατευθύνθηκε στον πούτσο μου και στα αρχίδια μου. Αλλά η κάθε επαφή εκεί, με πονούσε έντονα.

- Γ: Μη... πονάω.

- Ζ: Μ... το περίμενα μωρό μου. Από χθες έχεις να τελειώσεις;

- Γ: Ναι. Είμαι τόσες ώρες καυλωμένος γαμώτο. Πρέπει να χύσω.

- Ζ: Θα σε φροντίσει η μανούλα. Θέλεις αγάπη μου;

- Γ: Θέλω μαμά… το θέλω πολύ… και θέλω και εσένα πολύ. Θέλω.

- Ζ: Τι θες; Τι θες να κάνεις στη μαμά σου;

- Γ: Θέλω να αδειάσω μέσα σου. Να σε γκαστρώσω, όπως χθες.

- Ζ: Θα το κάνεις, με τον τρόπο μου όμως.

- Γ: Ότι θες εσύ μαμά.

Βγήκαμε από τη ντουζιέρα, αγκαλιασμένοι και φιλιόμασταν, αλλά το κουμάντο στις κινήσεις μας το έκανε εκείνη. Την άφηνα να κάνει αυτό που είχε στο μυαλό της. «Ξάπλωσε» μου ψιθύρισε. Το έκανα αμέσως, ξαπλώνοντας στο υγρό, από τα νερά, πάτωμα του μπάνιου. Χωρίς να πάρει τα μάτια της από πάνω μου, έκανε ένα βαθύ κάθισμα στηρίχθηκε με το ένα χέρι στο στήθος μου και με το άλλο κράτησε το καβλί μου όρθιο και άφησε το κορμί της να κάτσει πάνω στο καβλί μου. Έφερε το και το άλλο χέρι κόντρα στο στήθος μου και απλά άρχισε να κουνάει κυκλικά την λεκάνη της, χωρίς να γαμιέται.

- Ζ: Μου έλειψε ο πούτσος σου, τελικά. Το πάχος του ταιριάζει τέλεια με το μουνί μου, ξέρεις.

- Γ: Χαίρομαι που σε ικανοποιώ. Να υποθέσω ότι ο πούτσος του άντρα σου δε σε ικανοποιεί;

- Ζ: Ο πούτσος του άντρα μου είναι ο καλύτερος πούτσος στον πλανήτη για μένα. Στο είπα και χθες. Σημασία δεν έχει το μέγεθος. Σημασία έχει πως χρησιμοποιείς τον πούτσο αυτό και πόσο μπορείς να κρατηθείς καυλωμένος. Είδες πόση ώρα του πήρε να χύσει;

- Γ: Ναι. Δεν το πίστευα ότι θα μπορούσε να αντέξει τόσο.

- Ζ: Εσύ θα είχες χύσει δυο φορές μέχρι τώρα. Κατάλαβες γιατί ο Αντώνης μου είναι ο καλύτερος γαμιάς μου;

- Γ: Μάλιστα.

- Ζ: Έτσι μπράβο. Για αυτό δίνω το κώλο μου μόνο στον Αντώνη μου. Έλα αγάπη μου… έλα κοντά μας.

Η τελευταίες προτάσεις απευθύνονταν στον Αντώνη. Εκείνος είχε ήδη συνέλθει από το σοκ του τελειώματος του και ήταν και πάλι καυλωμένος. Ήδη ήταν όρθιος και μας κοίταζε, χαμογελώντας. Ήξερε τι θα ακολουθούσε, εγώ όχι.

Χωρίς να πει κουβέντα, πήγε πίσω από την Ζέτα και χαϊδεύτηκε λίγο με το θέαμα που του δίναμε. Πρέπει να παραδεχτώ, ότι ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, η θέα του καυλωμένου, πανύψηλου, αρρενωπού Αντώνη, υπάρχει στο μυαλό μου. Μας κοίταζε και τον έπαιζε, ενώ η Ζέτα συνέχισε να κουνιέται πάνω στο καβλί μου. Ξαφνικά, έσκυψε και με φίλησε με λίγη γλώσσα, δίνοντας της και εγώ λίγη από την δική μου. Ήταν το φιλί της αναμονής. Ίσα-ίσα μπορούσα να διακρίνω τον Αντώνη να γονατίζει πίσω της. Της τον έβαζε από τον κώλο. Το κορμί της σφίχτηκε με ότι δύναμη είχε και μου δάγκωσε τα χείλη, τα μάτωσε, καθώς εκείνος έμπαινε μέσα της, αργά. Δεν την είχαμε προετοιμάσει καθόλου. Ούτε και χθες την είχα γαμήσει από τον κώλο. Οπότε ζοριζόταν πολύ.

Όταν ο Αντώνης τερμάτισε μέσα της, τον είδα να σκύβει πάνω της. Της πιπιλούσε το λαιμό καθώς εγώ και η Ζέτα γλωσσοφιλιόμασταν έντονα και πάλι. Τα μάτια μου ήταν καρφωμένα στον Αντώνη και το ίδιο και τα δικά του, σε μένα. Ήμασταν δυο καυλωμένα αρσενικά, μέσα στις δυο τρύπες μιας από την ομορφότερες γυναίκες στην Ελλάδα. Μόλις το ένιωσα να κουνιέται πίσω της, άρχισα και εγώ να την γαμάω. Σιγά-σιγά, πιάσαμε ένα δυνατό ρυθμό, και όταν έμπαινα εγώ μέσα της, εκείνος έβγαινε. Η Ζέτα είχε κλείσει τα μάτια και με τραβούσε από τα μαλλιά. Είχε χαθεί στην καύλα της και είχε αφήσει το κορμί της, έρμαιο στα σφυροκοπήματα των αρσενικών της.

Η αίσθηση να τη γαμάμε ταυτόχρονα, δεν περιγράφεται. Τα κορμιά είχαν στεγνώσει από την υγρασία του νερού και είχαν μουλιάσει από τον ιδρώτα και των τριών μας. Και οι δυο μας πλέον, της δίναμε δυνατά καρφώματα. Εγώ δεν άντεχα άλλο, δε μπορούσα να αντέξω. Άρχισα να νιώθω το κορμί μου να τρέμει. Παντού. Μικροί σπασμοί που ακολουθήθηκαν από την εκτόξευση του σπέρματος μου μέσα της. Έχυνα πολύ δυνατά. Δεν ξέρω που είχα τα χέρια μου ή τι έλεγα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι άδειαζα το σπέρμα μου μέσα της, στο μουνί της, στην μήτρα της. Το είχα ξανακάνει χθες, αλλά ήταν εντελώς διαφορετική η αίσθηση. Τώρα τη γαμούσαμε και την ξεκολιάζαμε με τον άντρα της. Ένιωσα σα να έχασα για λίγο τις αισθήσεις μου και σταμάτησα να την γαμάω. Η τριβή όμως του μουνιού της στο καβλί μου, το κρατούσε σκληρό. Ο Αντώνης είχε αρχίσει να την γαμάει με όλη του τη δύναμη. Την είχε πιάσει από τα μαλλιά και της τραβούσε το κεφάλι πίσω.

- Α: Σε έχυσε ο γιος σου καργιόλα;

- Z: Ναι άντρα μου, έχυσε μέσα μου, στο μουνί μου.

- Α: Γαμημένη πουτάνα. Άφησες το παιδί σου να σε γκαστρώσει. Να σε γεμίσει σπέρμα.

- Z: Είμαι. Είμαι μια ανώμαλη μάνα. Μια μάνα ερωτευμένη με το γιο της και τον άντρα της. Πατέρας και γιος με γαμάτε. Αυτό ονειρευόμουν μία ζωή. Αυτή τη στιγμή. Αγάπες μου. Μωρά μου. Μου γαμάτε την ψυχή και οι δυο σας. Άντρες μου. Αχ...

Έχυνε. Και έχυνε υπέροχα. Από τη μία η χροιά της φωνής της είχε όλη την τρυφερότητα και την γλύκα της μάνας, από την άλλη, οι λέξεις που χρησιμοποιούσε ήταν τόσο «βρώμικες» και «ανώμαλες» που δημιουργούσαν με απίστευτη αίσθηση καύλας. Καρφώθηκε στον πούτσο και απλά έχυνε, σχεδόν με σπασμούς. Και πάλι ένα δυνατός οργασμός την κυρίευσε. Ο Αντώνης είχε ήδη βγει από μέσα της και την άφηνε να χύσει χωρίς να την παρενοχλεί με το γαμήσι. Εγώ την αγκάλιασα τρυφερά καθώς εκείνη είχε ξαπλώσει πάνω μου. Ένιωθα την καρδιά της να βαράει σα σφυρί στο στήθος μου. Τόσο έντονα.

Κοιταχτήκαμε με τον Αντώνη. Μου χαμογέλασε, αλλά δεν ήταν χαμόγελο ηδονής. Ήταν χαμόγελο χαράς. Μου έκανε ένα νεύμα με το χέρι, σηκώνοντας τον αντίχειρα προς τα πάνω, λέγοντας μου «μπράβο», με τον τρόπο του. Η Ζέτα έμεινε πάνω μου για πάνω από ένα πεντάλεπτο, αρκετό για τον Αντώνη να κάνει ένα ντους, να σκουπιστεί και να μας αφήσει μόνους. Σιγά-σιγά, την αισθάνθηκα να κουνιέται και να βγαίνει από τον λήθαργο του οργασμού της. Σήκωσε το κεφάλι της, με κοίταξε, σχεδόν ανέκφραστα και με φίλησε απαλά στα χείλη. Ανταπέδωσα το τρυφερό της φιλί και εκείνη συνέχισε για λίγη ώρα, φιλώντας μου και τα μάγουλα και το λαιμό. Παρά την ακινησία και την τρυφεράδα, εγώ ήμουν ακόμη καυλωμένος. Δεν είχα ανάγκη να γαμήσω ή να κάνω κάτι εκείνη τη στιγμή. Απλά η ηδονή, με όλες της τις μορφές, με κρατούσε σκληρό, μέσα της. Τραβήχτηκε σιγά σιγά, σα να ξεβεντούζωσε το μουνί της από το καυλί μου. Με βοήθησε να σηκωθώ και μπήκαμε και οι δυο μας κάτω από το ντους. Σχεδόν αγκαλιασμένοι και τρίβαμε τα κορμιά μας με τα χέρια μας, για να καθαριστούμε.

- Z: Ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό. Σε ευχαριστώ.

- Γ: Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, πέρα από την επαφή μου με τον Αντώνη.

- Z: Αυτό εννοώ αγάπη μου. Ο Αντώνης δυσκολεύετε πολύ να τελειώσει, λόγο μίας πάθησης που έχει. Πίστεψε με, δεν τον έχω δει να τελειώνει τόσο γρήγορα!

- Γ: Σοβαρά μιλάς; Χαίρομαι πολύ που το ακούω αυτό. Αν και θα περίμενα, με μία γυναίκα σαν εσένα να τελειώνει πιο γρήγορα.

- Z: Μεγάλωσα Γιώργο μου. Μη βλέπεις όλους τους υπόλοιπους που ακόμη με ποθούν. Για εσάς είμαι μία φαντασίωση. Για εκείνον, όμως, είμαι μία γυναίκα που έχει πηδήξει χιλιάδες φορές. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί αναζήτα την επαφή με άντρες;

- Γ: Δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι αυτός ήταν ο λόγος που έχει τάση με άντρες. Δηλαδή η αίσθηση ότι κάνει κάτι με άντρα, τον καυλώνει τόσο πολύ ώστε να χύνει πιο εύκολα;

- Z: Ακριβώς. Δεν είναι gay. Ας πούμε ότι είναι bisexual. Αν… και όπως ξέρεις, δεν είχε επαφές με άλλους άντρες, όταν ήταν πιο νέος. Ούτε και γουστάρει άντρες. Το μυαλό του, το ξέρω καλά, είναι στο μουνί και στο βυζί. Φέρε του βυζαρού και πάρε του την ψυχή.

- Γ: Χα, χα, χα... μοιάζουμε σε αυτό.

- Z: Σε πολλά μοιάζετε, σε πάρα πολλά. Ιδίως στην αντίληψη.

- Γ: Τι εννοείς;

- Z: Ξέρω τι σου λέω. Δεν είναι ώρα για τέτοια κουβέντα. Και μόνο που σου έκοψε να του βάλεις, αντί για τον πούτσο σου, το δάχτυλο σου, δείχνει πολλά. Κατάλαβες ότι αν τολμούσες να του βάλεις το καβλί σου στο κώλο του, θα χαλούσε η φάση. Είμαι σίγουρη ότι θα αντιδρούσε άσχημα, αν έκανες κάτι τέτοιο, χωρίς να στο ζητήσει. Και ταυτόχρονα θυμήθηκες ότι χθες σε τελείωσα με το δάχτυλο, οπότε κατάλαβες ότι αυτό θα ήταν εντός ορίων.

- Γ: Και το ότι του έγλειψα τον κώλο;

- Z: Αυτό αγάπη μου το θέλουν όλοι. Άντρες και γυναίκες. Υπάρχει κάτι καλύτερο από το στοματικό, παντού;

- Γ: Ένα δίκιο το έχεις.

- Z: Ένα δίκιο έχω. Το ότι κατάλαβα πόσο καλός είσαι και πόσο καλός θα γίνεις, αν πιστέψεις στον εαυτό σου. Δεν έχεις προδώσει τις προσδοκίες μου για αυτή τη συνάντηση, στο παραμικρό.

- Γ: Ευχαριστώ.

- Z: Μην με ευχαριστείς ακόμη. Βλέπω είσαι ακόμη καυλωμένος.

- Γ: Πως να μην είμαι;

- Z: Θα έχουμε και συνέχεια, έτσι;

- Γ: Και σήμερα και αύριο... ελπίζω να με αφήσετε να κοιμηθώ εδώ, να μην πηγαινοέρχομαι όλη αυτή την απόστασή.

- Z: Να πάρεις στο σπίτι σου να ενημερώσεις ότι δεν θα πας απόψε.

- Γ: Ότι πεις. Μαμά!

- Z: Αι βρε από εδώ, που με δουλεύεις τώρα.

Το κλίμα είχε επανέλθει στα φυσιολογικά, ευχάριστα πλαίσια. Αυτή η αίσθηση οικειότητας που ένιωθα μαζί τους, με έκανε τελικά να μην έχω αναστολές και να συμμετέχω στα παιχνίδια τους. Δε θα μου φαινόταν περίεργο, όποιο και αν ήταν το επόμενο σκηνικό καύλας που θα στηνόταν.

Σκουπιστήκαμε και βγήκαμε γυμνοί στον κυρίως χώρο του δωματίου. Τα ρούχα μου άλλωστε ήταν στην πισίνα, εκεί που με είχε γδύσει η Ζέτα, πριν πάω στο μπάνιο. Η αίσθηση να κυκλοφορώ γυμνός στο σπίτι ενός ανδρόγυνου, ήταν πράγματι ιδιαίτερη. Την προηγούμενη μέρα, που συνέβη κάτι αντίστοιχο, δε μου έκανε αίσθηση. Αλλά τώρα, βλέποντας τον Αντώνη στην κουζίνα, να ετοιμάζει κάτι για να φάμε, ντυμένο από την μέση και κάτω, εγώ να τον προσπερνάω, γυμνός και πίσω μου η Ζέτα, επίσης γυμνή, έκανε τη φάση, ιδιαίτερη.

Περνώντας δίπλα του, με ρώτησε αν όλα είναι καλά. Φυσικά, του είπα και πήγα προς την πισίνα να βρω τα ρούχα μου. Από πίσω μου ακούστηκε η Ζέτα και με προέτρεψε να μη φορέσω τίποτα, αν αυτό με έκανε να νιώθω πιο άνετα. Μου φάνηκε, στην αρχή, περίεργο και η αλήθεια ήταν ότι ντρεπόμουν, οπότε φόρεσα μόνο το boxer μου, εξηγώντας τους ότι μπορεί να είμαι ωραίο θέαμα, γυμνός, αλλά και μόνο με το boxer μπορούν να βλέπουν αρκετά. Γελάσαμε ομαδικώς και με τη Ζέτα αράξαμε στην πισίνα. Η ώρα κόντευε 9 και ο ήλιος έπεφτε.

Η κουβέντα, μετά το σεξ, ήταν πάντα χαλαρή μαζί τους. Δεν κάναμε καμία αναφορά στο τι είχε γίνει πριν λίγο. Αφήναμε λίγο χρόνο να περάσει για να ανακτήσουμε τη σωματική και πνευματική μας διαύγεια, πριν ξαναρχίσουμε ένα ακόμη γύρο. Αυτό συνέβαινε πάντα, αυτό συνέβη και τώρα. H κουβέντα με την Ζέτα περιστράφηκε γύρω από τις καλοκαιρινές διακοπές μας. Μου πρότεινε κιόλας να μου κάνουν τα έξοδα και να πάω Μύκονο μαζί τους, αλλά όχι στο ίδιο ξενοδοχείο, για να μην έχουμε παρατράγουδα με φωτογράφους. Αφού το σκέφτηκα όσο το συζητάγαμε, αποφάσισα να αρνηθώ ευγενικά. Καλή η φάση μαζί τους, αλλά δεν ήμουν τύπος για Μύκονο, ούτε να περάσω 15 μέρες το καλοκαίρι με ανθρώπους της ηλικίας τους. Άλλωστε ήμουν σίγουρος ότι τη δική μου παρουσία θα την ήθελαν 5-6 φορές και δεν είχα όρεξη να γίνω το πουτανάκι τους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. «Μια χαρά είμαστε με τα 2ήμερα», σκέφτηκα. Όσο συνειδητοποιούσα ότι ήμουν, πουτάνα πείτε το, ζιγκολό πείτε το, με χαλούσε. Αλλά όταν σκεφτόμουν ότι θα έβγαζα σε 3 μέρες όσα έβγαζε κάποιος άλλος σε 6 μήνες, η αλήθεια είναι ότι γλυκαινόμουν.

Η Ζέτα φορούσε μόνο το κάτω του μαγιό της, απλά και μόνο για να μην κρυώσει. Οι ρώγες της, παρά τη ζέστη, ήταν πέτρα. Μικρές σχετικά αλλά πεταχτές. Με είδε που τις κοιτούσα όσο μιλάγαμε, και της έπαιζε απαλά με τις άκρες του δαχτύλου της, χαμογελώντας μου. Με έπαιζε αλλά ήταν ένα όμορφο παιχνίδι. Άλλωστε θα τρώγαμε κάτι πριν συνεχίσουμε. Τουλάχιστον έτσι φαινόταν από το πως εξελίσσονταν η βραδιά. O Αντώνης με φώναξε να τον βοηθήσω με τα πιάτα. Πήγα στην κουζίνα και είδα ότι είχε ετοιμάσει σαλάτες για όλους μας και είχε βγάλει και ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί.

- Α: Ελπίζω να μην ξεκινήσατε χωρίς εμένα.

- Γ: Χε, χε... όχι Αντώνη. Δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση. Άλλωστε αν είχαμε ξεκινήσει θα το είχες καταλάβει. Ή καλύτερα, θα το είχες ακούσει.

- Α: Ξέρεις, μετά από τόσα χρόνια γάμου, ακόμη ζηλεύω. Δέχομαι κάποιες φορές που συμβαίνει, αλλά είμαι ο άντρας της παρά ταύτα. Χθες το βράδυ είχα σκάσει να σου πω την αλήθεια. Αλλά το πρωί που με πήρε τηλέφωνο, ήταν τόσο ικανοποιημένη, που τα ξέχασα όλα.

- Γ: Ευτυχώς!

- Α: Εντάξει. Αξίζεις τον κόπο. Θέλω κάτι να σου ζητήσω.

- Γ: Αν μπορώ, βεβαίως.

- Α: Θέλω να τη γαμήσεις μπροστά μου. Και να μιλάμε, σαν να μην είναι παρούσα. Μπορείς;

- Γ: Εκείνη τι θα πει αν την αγνοήσουμε έτσι;

- Α: Μην σε απασχολεί αυτό. Εσύ είσαι οκ με αυτό;

- Γ: Εννοείτε πως είμαι οκ! Δεν τη χορταίνω Αντώνη. Είναι γυναικάρα.

- Α: Εμένα μου λες; Από τη μία νιώθω τόσο περήφανος που την έχω, από την άλλη τρελαίνομαι με τον τρόπο που την κοιτάζουν οι άντρες. Εσύ όμως την κοιτάς και την αντιμετωπίζεις διαφορετικά. Για αυτό σε πάω. Έχεις σεβασμό στο πρόσωπο της.

- Γ: Όχι μόνο στην Ζέτα, αλλά και σε σένα. Σε συμπαθώ πάρα πολύ και θέλω να το ξέρεις αυτό. Πέρα της συναλλαγής σας με τη Βάσω, σας έχω σε μεγάλη εκτίμηση.

- Α: Χαίρομαι που το ακούω αυτό.

- Γ: Θέλω και εγώ να σου ζητήσω κάτι.

- Α: Σε ακούω.

- Γ: Θέλω να με αφήσεις να εκφραστώ και να κάνω ότι γουστάρω για ένα γύρο.

- Α: Πόσο μακριά θα το πας;

- Γ: Δεν έχω ιδέα. Δεν τα σκέφτομαι από πριν αυτά. Όπως μου βγει εκείνη τη στιγμή.

- Α: Να σου έχω εμπιστοσύνη δηλαδή; Πολλά μου ζητάς. Όταν υπάρχουν κι άλλοι στην παρέα μας, ποτέ δεν τους δίνουμε την ελευθερία να κάνουν ότι θέλουν. Είσαι εδώ για τη δική μας απόλαυση.

- Γ: Δε διαφωνώ, αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.

- Α: Οκ. Αν κρίνω από το που το έφτασες πριν, στην ντουζιέρα, νομίζω ότι μπορώ να σε εμπιστευτώ. Για μία στιγμή φοβήθηκα ότι θα μου τον έβαζες. Και δεν είμαι διατεθειμένος να πηδηχτώ. Όπως και εσύ το ίδιο. Έτσι δεν είναι;

- Γ: Έτσι ακριβώς. Αλλά όλα τα άλλα, γουστάρω να τα κάνω μαζί σας.

- Α: Μάλιστα. Τότε έχεις το ελεύθερο να παίξεις ελεύθερα.

- Γ: Σε ευχαριστώ Αντώνη. Ελπίζω να το απολαύσεις και εσύ.

Πήραμε πιάτα, πιρούνια, ποτήρια και μπουκάλι και κατευθυνθήκαμε προς το μέρος της Ζέτας, η οποία μας περίμενε με ένα τεράστιο χαμόγελο. Και πάλι.

Συνεχίζεται…
Όπως πάντα, περιμένω τα σχόλια σας είτε κάτω από την ιστορία είτε με προσωπικά μηνύματα.




Copyright protected OW ref: 165143



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.