Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας. Είμαι η Σούλα. 27 ετών, καστανόξανθη, ύψος περίπου 1,60. Διδάσκω χορό από παλιά οπότε το σώμα μου είναι αρκετά γυμνασμένο και εμφανίσιμο. Κυρίως μου αρέσουν οι καμπύλες στη μέση μου, που έχουν διαμορφωθεί από τη συνεχή κίνηση. Έχω ωραίο πρόσωπο, γαλάζια μάτια και τα χείλη μου έχουν ένα φυσικό σχήμα καρδούλας. Αν και γενικά θεωρούμαι ωραία κοπέλα είμαι εξαιρετικά ντροπαλή και ποτέ δεν είχα πολλά πάρε-δώσε με αγόρια. Έχω κάνει μια μόνο σχέση, με ένα μεγαλύτερο που ήταν κι ο πρώτος μου, αλλά δεν τράβηξε πολύ λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Μέχρι πρόσφατα είχα μια πολύ καλή φίλη, την Άννα. Την είχα σαν αδερφή μου, της έλεγα τα πάντα, αν και τη ζήλευα λίγο καθώς ήταν μακράν ωραιότερη από εμένα. Το αγόρι της, ο Άγγελος, με τον οποίο ήταν μαζί για πολλά χρόνια, ήταν επίσης πολύ ωραίος. 1.85, γυμνασμένος όσο χρειάζεται, εξέπεμπε μια αρρενωπή γοητεία. Δεν τον γούσταρα, αφού ήταν το αγόρι της φίλης μου, η αλήθεια είναι όμως ότι πολύ θα ήθελα να ήταν δικός μου. Τον είχα παρατηρήσει πολλές φορές όταν με κοίταζε, ήξερα ότι του άρεσα. Άλλωστε φαινόταν ότι έπαιζε το μάτι του. Ακόμα κι όταν ήταν μπροστά η Άννα δεν έχανε ευκαιρία να χαζέψει τον κώλο ή τα μπούτια μου. Κάποιες φορές πάλι που είχαμε πάει στην παραλία και με έβλεπε με μπικίνι το πράγμα είχε ξεφύγει. Όχι μόνο κοιτούσε το καλοσχηματισμένο σώμα μου, αλλά έβρισκε διάφορες αφορμές να με αγγίζει, δήθεν τυχαία ή στην πλάκα, και ήξερα ότι αν τον έπαιρνε δε θα έχανε ευκαιρία να με χουφτώσει. Ή Άννα αποκλείεται να μην τα έβλεπε όλα αυτά, αλλά προφανώς το ανεχόταν.

Πριν μερικούς μήνες η πολυετής φιλία μου με την Άννα χάλασε. Αφορμή υπήρξε ένα άσχετο περιστατικό, τσακωθήκαμε γερά και η κατάσταση δε μπορούσε να αναστραφεί. Σταματήσαμε να μιλάμε, χαθήκαμε εντελώς, και μαζί σταμάτησα να βλέπω και τον Άγγελο, τον οποίο ωστόσο πέτυχα τυχαία πριν κάνα μήνα έξω και οφείλω να ομολογήσω πως ήταν πιο φιλικός απ’ ό, τι περίμενα. Είπαμε λίγο τα νέα μας, χωρίς να αναφέρουμε την Άννα και μου πρότεινε να βρεθούμε για καφέ το Σάββατο. Αν και μου φάνηκε περίεργο δέχτηκα, μιας που τον συμπαθούσα και δεν ήθελα να χάσω και τη δική του παρέα. Δώσαμε ραντεβού σε μια πλατεία κοντά στο σπίτι μου.

Ήμουν σε δίλημμα πως έπρεπε να ντυθώ για τον καφέ, μιας που θυμόμουν πως με κοίταζε κατά καιρούς και δεν ήθελα να τον προκαλέσω. Ή μήπως ήθελα; Σε κάθε περίπτωση φόρεσα ένα απλό πράσινο φόρεμα, όχι υπερβολικά κοντό, λίγο πάνω από το γόνατο, ένα μπεζ καλσόν και μαύρες μπότες. Ήξερα ότι θα με χάζευε πάλι αλλά τι να έκανα, να φορούσα ράσο;

Τον είδα στην πλατεία να με περιμένει. Ήταν συγκλονιστικά ωραίος, με ένα στενό γκρι πουκάμισο που τόνιζε το γυμνασμένο σώμα του και ένα σκληρό σκούρο τζιν. Μόλις τον είδα άναψα, προσπάθησα όμως να μην του το δείξω γιατί δεν έπρεπε. Καθίσαμε σε μια καφετέρια και είχα συνέχεια την αίσθηση ότι μου χωνόταν, πέρα από τις ματιές που έριχνε στα μπούτια μου. Όπως και να ’χει προσπαθούσα να φαίνεται ότι δεν ανταποκρίνομαι. Καθόμαστε για κάνα δίωρο, όταν μου θύμισε ότι του χρωστούσα ένα βιβλίο που μου είχε δανείσει να διαβάσω. Χωρίς να το πολυσκεφτώ του είπα να έρθει σπίτι να του το δώσω.

Πήγαμε λοιπόν προς το σπίτι μου, πρέπει να σας πω ότι εδώ και τρία χρόνια μένω μόνη μου οπότε μπορεί να με επισκέπτεται όποιος θέλει όποτε θέλει. Είπα να με περιμένει να το βρω. Αντί για απάντηση ο Άγγελος μου έριξε ένα βλέμμα πόθου, άπλωσε τα χέρια, έπιασε τους γοφούς μου, μύρισε τα μαλλιά μου. Με κοίταξε και μου είπε «Με έχεις ανάψει τρελά».

Μόλις το άκουσα ένιωσα να τρέμω ολόκληρη και το μουνάκι μου να τρέχει. Ήξερα ότι τον ήθελα σαν τρελή, ήταν ένα ωραίο αγόρι και είχα να κάνω σεξ κοντά δύο χρόνια. Δεν έπρεπε όμως, ήταν ο γκόμενος άλλης. Του είπα να με αφήσει κι ότι δεν ήταν σωστό, και άρχισε να γελάει. Είχα τρομάξει με το βλέμμα του, είχε θολώσει και με κοιτούσε σαν ξερολούκουμο.

- Το βλέπω στα μάτια σου ότι με γουστάρεις σαν τρελή, δε με ξεγελάς εμένα. Θες να παίζεις τη δύσκολη; Μου αρέσει, έτσι καυλώνω περισσότερο.

Πριν προλάβω να κουνηθώ με άρπαξε από τα μαλλιά και μου έδωσε ένα βαθύ και δυνατό γλωσσόφιλο. Ουσιαστικά με δάγκωνε, πνιγόμουν, άρχισα να μουγκρίζω. Όταν με άφησε έχασα την ισορροπία μου. Με έπιασε από τη μέση και με ανέβασε σαν παιχνιδάκι στον ώμο του. Με πήγε σηκωτή στο δωμάτιό μου, με το ένα του χέρι να πιάνει το κωλαράκι μου. Δεν ήξερα τι να κάνω και τι να πω. Με πέταξε απότομα στο κρεβάτι και ανέβηκε από πάνω μου. Όρμησε στο λαιμό μου, δάγκωνε και ρουφούσε ενώ κρατούσε το κεφάλι μου ακίνητο. Προσπαθούσα να αντισταθώ αλλά το σώμα μου σαν να μην υπάκουε. Με το ελεύθερο χέρι του μου χάιδευε τα μπούτια και πλησίαζε στο μουνάκι μου. Με φίλησε ξανά και από το πάθος κόντευα να πνιγώ. Όταν άγγιξε το μουνάκι μου τινάχτηκα και κουνούσα τα πόδια. Χαμογέλασε, ανασηκώθηκε, έπιασε τα πόδια μου από τις μπότες και τα άνοιξε επιδεικτικά, με χαρακτηριστική ευκολία, και παρά την αντίστασή μου μπήκε ανάμεσά τους. Ήξερα πλέον πως μόνη περίπτωση να τα έκλεινα ήταν αν με άφηνε αυτός.

Αφού στηρίχθηκε στα γόνατά του ο Άγγελος σήκωσε το φόρεμά μου με μια επιδεικτική άνεση και έπιασε ξανά το μουνάκι μου. Με δύο απότομες κινήσεις έσκισε δυνατά το καλσόν. Ο δυνατός ήχος με έκανε να συνειδητοποιήσω τι θα ακολουθούσε και ταράχτηκα περισσότερο. Έτσι όπως με είχε, με τα πόδια ανοικτά, κατέβασε το φερμουάρ της αριστερής μπότας και μου την έβγαλε. Έκανε το ίδιο και με τη δεξιά κι έπειτα τράβηξε το καλσόν, αφήνοντας τα πόδια μου γυμνά.

- Για τις ποδάρες σου έχω τραβήξει πολλές μαλακίες καργιολίτσα. Σήμερα είναι στο έλεός μου.

Χωρίς να χάσει καιρό με γύρισε μπρούμυτα. Όπως με είχε βάλει δε μπορούσα να δω τι έκανε, ένιωθα μόνο την κίνησή του. Ένιωσα να σηκώνει πάλι το φόρεμά μου με μια απαξίωση και τα χέρια του να μαλάζουν και να ζυμώνουν τους μηρούς μου. Είχα ανατριχιάσει ολόκληρη, έπρεπε να το σταματήσω αλλά δε μπορούσα. Ένιωσα το δάχτυλό του να παραμερίζει το μαύρο κιλοτάκι μου και να χώνεται στη σχισμή του κώλου μου. Τότε για πρώτη φορά ένιωσα την ανάγκη να αντιδράσω.

- Όχι εκεί Άγγελε, σταμάτα, άσε με!

- Πουτανάκι το στρογγυλό σου κωλαράκι με έχει στοιχειώσει χρόνια τώρα. Η Άννα δε μου έχει δώσει ποτέ κώλο, θα ξεσπάσω στο δικό σου.

Όταν ένιωσα το δάχτυλό του να ακουμπά την τρυπούλα μου τινάχτηκα, όμως με άρπαξε από τα μαλλιά και με κόλλησε στο μαξιλάρι. Πονούσα και ούρλιαζα όμως το μαξιλάρι έπνιγε τα ουρλιαχτά. Κι ο Άγγελος γέλαγε. Όταν χόρτασε με την τρυπούλα μου με γύρισε ξανά ανάσκελα και μου έβγαλε το φόρεμα. Ήμουνα πλέον ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου, με το κιλοτάκι και το μαύρο σουτιέν και ο Άγγελος με κρατούσε ακίνητη με τα παγωμένα χέρια του. Κοίταζε λαίμαργα το σώμα μου, που η αλήθεια είναι ότι φαινόταν τέλειο, όπως έκανε αντίθεση με τα εσώρουχα μου. Χωρίς να πει λέξη μου άνοιξε ξανά τα πόδια, έβαλε το κεφάλι ανάμεσα στα μπούτια, παραμέρισε το κιλοτάκι χωρίς να μου το βγάλει και όρμησε στο μουνάκι μου. Τα χρειάστηκα, δε μου είχαν ξανακάνει γλειφομούνι. Ούρλιαζα από ταυτόχρονη καύλα και φόβο. Έγλειφε, ρουφούσε, δάγκωνε κι εγώ έτρεμα σύγκορμη. Έχανα το μυαλό μου. Ένιωθα να με τρώει, να με καταβροχθίζει.

Όταν χόρτασε να με ρουφάει σηκώθηκε από το κρεβάτι και άρχισε να γδύνεται. Ξεκίνησε από το πουκάμισο, χωρίς να το θέλω είχε κολλήσει το βλέμμα μου, ήθελα να ξαναδώ το σώμα του. Όταν έβγαλε το εσώρουχο και φανερώθηκε ο τεράστιος πούτσος του άθελά μου έβγαλα ένα επιφώνημα θαυμασμού. Ο Άγγελος γέλασε ξανά, ανέβηκε ξανά στο κρεβάτι χωρίς να ξεκολλήσει το βλέμμα από το σώμα μου. Ήταν τέρμα καυλωμένος, τέτοιο θηρίο δεν είχα ξαναδεί. Όσο όμως με πλησίαζε και συνειδητοποιούσα τι θα ακολουθούσε μια φωνούλα μιλούσε στο κεφάλι μου. Δεν έπρεπε να γίνει.

- Σταμάτα Άγγελε, δεν πρέπει, είσαι το αγόρι της Άννας. Δε θέλω, φύγε, άσε με.

- Όσο κάνεις τη δύσκολη με πωρώνεις περισσότερο. Βλέπεις το παλούκι μου που μεγαλώνει κι άλλο; Αν συνεχίσεις για πολύ θα σε ανοίξω στα δύο, κυριολεκτικά!

Πράγματι το καυλί του είχε μεγαλώσει κι άλλο και ο τρόπος που με κοιτούσε με τρόμαζε. Με μια δυνατή κίνηση έσπασε το κούμπωμα του σουτιέν και μου το έβγαλε. Τράβηξε και το κιλοτάκι από τα πόδια μου και με άφησε ολόγυμνη. Τον είδα να με κοιτάζει και να γλείφει τα χείλη του και το μουνάκι μου αναστατώθηκε ξανά. Τοποθέτησε τις πατούσες μου στους ώμους του, μου έριξε ένα τρομακτικό βλέμμα και βύθισε τον τεράστιο πούτσο του μέσα μου χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αν και ήμουν εξαιρετικά στενή είχα υγρανθεί υπερβολικά και μπήκε με την πρώτη. Είδα όμως μια δυσφορία στο βλέμμα του.

- Πόσο στενή είσαι ρε καργιολάκι τέλος πάντων; Αλήθεια μου έλεγε η φίλη σου ότι έχεις πηδηχτεί μια φορά μόνο; Θα φας σήμερα όση πούτσα δεν έχεις φάει όλη σου τη ζωή.

Το παλούκι του άνοιγε το μουνάκι μου στα δύο. Έσπρωχνε και τραβιόταν πάλι, κάθε φορά σε μεγαλύτερο βάθος και με έκανε να βογκάω. Ακόμα και τώρα που τον ένιωθα μέσα μου, δε μπορούσα να πιστέψω πόσο μεγάλη ήταν η πούτσα του. Με πηδούσε αγριότατα, έβγαζε μια μανία που με τρόμαζε και ταυτόχρονα με πώρωνε.

Δεν πέρασε πολλή ώρα πριν το παλούκι του φανεί ότι έπιανε πάτο. Πρώτη φορά έφτανε κάποιος τόσο βαθιά μέσα μου. Χωρίς να υποχωρήσει ούτε χιλιοστό έκατσε στα γόνατα, με έπιασε από τους αστραγάλους και τα πόδια μου πλέον αιωρούνταν ανοικτά μπροστά του. Με κουνούσε πάνω κάτω κινώντας ταυτόχρονα και τη μέση του. Ένιωθα πλέον το μουνάκι μου να έχει γεμίσει, τα τοιχώματα πιέζονταν ασφυκτικά, φοβόμουν ότι θα με άνοιγε στα δύο. Η αίσθηση της ανικανότητάς μου να αντισταθώ όμως μάλλον τον καύλωνε κι άλλο, γιατί ένιωθα να μεγαλώνει κι άλλο το καυλί του, και από το θολωμένο βλέμμα του καταλάβαινα ότι δε θα σταματούσε.

- Πω, πω, πω, τι μουνάκι είναι αυτό που έχεις ρε ψώλα; Θα στο κάνω αγνώριστο. Σούλα; Τσούλα έπρεπε να σε λένε! Παλιοτσουλάκι, που πηδιέσαι με το αγόρι της φίλης σου.

Ακούγοντάς τα αυτά ήθελα να βάλω τα κλάματα, αλλά η καύλα δε με άφηνε. Βογκούσα κάθε φορά που έμπαινε μέσα μου, ένιωθα το παλούκι του να πλησιάζει τη μήτρα μου και να μεγαλώνει κι άλλο. Τον κοιτούσα τρομαγμένη και γελούσε.

- Ετοιμάσου πουτανάκι, πλησιάζω να τελειώσω. Έρχομαι καριόλα, σε χύνω!

- Όχι, όχι σε παρακαλώ, όχι μέσα μου, μη!

- Πάρ' τα παλιοκαργιόλα, αφήνω μέσα σου τα χύσια μου, πάρ' τα ψωλοαρπάχτρα.

Άνοιξε τα πόδια μου τέρμα, με έγειρε προς τα πίσω και έφτασε με μια σπρωξιά όσο βαθύτερα γινόταν. Αισθάνθηκα τα χύσια του να κυλάνε μέσα μου και πανικοβλήθηκα. Είχαμε ξεπεράσει τα όρια, ήταν επικίνδυνο. Παρ’ όλα αυτά, η αίσθηση αυτή του πανικού έκανε κι εμένα να τελειώσω δυνατά.

Όταν ο Άγγελος έβγαλε τα πάντα βγήκε σιγά-σιγά από μέσα μου και έγειρε δίπλα μου. Άρχισα να συνέρχομαι και σκεφτόμουν τι είχε γίνει. Δεν έπρεπε να το είχα αφήσει, ήταν λάθος. Μήπως όμως το είχα επιλέξει εγώ;

- Άγγελε γιατί μου το έκανες αυτό; Δεν έπρεπε, νιώθω απαίσια.

- Τίποτα δε σου έκανα τσουλάκι, άστα αυτά που ξέρεις. Μαζί το κάναμε κι εσύ γούσταρες, μη σου πω το ευχαριστήθηκες και περισσότερο. Ετοιμάσου, έχει και συνέχεια.

Πριν προλάβω να απαντήσω με άρπαξε από τα μαλλιά και έχωσε το πεσμένο καυλί του στο στόμα μου. Με πρόσταξε να την ξανασηκώσω. Υπήρχαν ακόμα υπολείμματα από τα χύσια του, ανάμεικτα με δικά μου. Αηδίασα που η γλώσσα μου τα ακουμπούσε, ο Άγγελος όμως με κρατούσε γερά και δε μπορούσα να φύγω. Μετά από 1-2 λεπτά που με είχε μπουκωμένη με την πούτσα του την ένιωσα όντως να ορθώνεται ξανά. Χωρίς να πει κουβέντα με τράβηξε ξανά, με έβαλε να κάτσω στα τέσσερα, κόλλησε το κεφάλι μου στα μαξιλάρια και έγειρε όλο μου τον κορμό, με αποτέλεσμα να τουρλώσει φουλ το κωλαράκι μου.

Ήξερα πόσο καυτό θέαμα θα έδινε τουρλωμένο το κωλαράκι μου, άλλωστε με θαύμαζα συχνά στον καθρέφτη. Ο Άγγελος έχωσε ξανά το δάχτυλό του στην τρυπούλα μου και συνειδητοποίησα πρώτη φορά ότι σοβαρολογούσε πως ήθελε να με πάρει κι από εκεί.

- Όχι εκεί Άγγελε, σε παρακαλώ, δεν το έχω κάνει ποτέ από πίσω!

- Σκάσε παλιοκαργιόλα, σκάσε. Είπαμε, η φίλη σου το κωλαράκι της δε μου το έχει δώσει ακόμα. Θα την πληρώσεις εσύ για αυτή.

Λέγοντας αυτά έβγαλε το δάχτυλό του από την τρυπούλα μου και την έφτυσε. Το καυλί του είχε ήδη πασαλειμμένα τα σάλια μου. Δε μπόρεσε να το βάλει με τη μία, με τη δεύτερη όμως το κατάφερε. Με πονούσε αφάνταστα πολύ, πλέον ούρλιαζα, δε βογκούσα. Έμπαινε λίγο-λίγο, ήταν φανερό ότι η τρυπούλα μου τον δυσκόλευε. Όσο όμως άνοιγε αύξανε ρυθμό, κι εγώ πονούσα λιγότερο. Όσο ξεπερνούσα το αρχικό σοκ ότι παραβιάστηκε η τρύπα μου ένιωθα μια γλυκιά και ηδονική ανατριχίλα να εξαπλώνεται σε όλο μου το σώμα. Έχανα το μυαλό μου και αφηνόμουν, μόνο για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να με επαναφέρει το καυλί που έμπαινε βαθύτερα. Μα γιατί μου άρεσε; Γιατί το συνήθιζα και το απολάμβανα;

Όσο περισσότερο με πηδούσε ο Άγγελος τόσο πιο δυνατά με τραβούσε προς αυτόν. Μου έκανε κανονικό πισωκολλητό. Με είχε ξεσκίσει και το ένιωθε. Με έβριζε και το ευχαριστιόταν. Την ηδονή που ένιωθα δεν κατάφερα να τη συγκρατήσω για πολύ. Τελείωσα για δεύτερη φορά δυνατά, κι ο Άγγελος το κατάλαβε από τα υγρά που έτρεχαν στα μπούτια μου.

- Τόλμησες μωρή να τελειώσεις πριν από εμένα; Τώρα θα δεις τι έχεις να πάθεις.

Σαν να ήθελε να με εκδικηθεί, ο Άγγελος επιτάχυνε φουλ το ρυθμό του. Μπήκε μέσα μου πολλές φορές και δυνατά, με πόνεσε και ούρλιαξα δυνατότερα από κάθε άλλη φορά. Φοβόμουν ότι η τρυπούλα μου θα έσπαγε αλλά ο Άγγελος δε νοιαζόταν. Συνέχισε να με ξεσκίζει ανελέητα μέχρι που με άρπαξε από τα μαλλιά, βγήκε απότομα και μου τον ξανάδωσε στο στόμα. Πριν το συνειδητοποιήσω έπινα τα χύσια του και κόντευα να πνιγώ. Τα κατάπια χωρίς καν να προλάβω να τα σκεφτώ. Κι όταν όμως τα κατάπια ο Άγγελος δεν άφηνε το κεφάλι μου, με πρόσταξε να τον καθαρίσω με τη γλώσσα μου για να με ελευθερώσει. Όταν το έκανε έπεσε δίπλα μου εξαντλημένος. Τον κοίταξα, οι μύες του είχαν τεντωθεί από την υπερπροσπάθεια, το σώμα του ήταν ωραιότερο από ποτέ. Βλέποντάς τον όμως γυμνό απλά επιβεβαίωνα ότι όλο αυτό είχε συμβεί όντως.

- Απίθανο κωλαράκι έχεις τσουλάκι, όπως το φανταζόμουν. Δεν πειράζει που δεν έχω σκίσει ακόμα της Άννας, έσκισα της κολλητής της.

Δεν απαντούσα τίποτα και το αντιλήφθηκε. Έβαλε τα γέλια.

- Μη μου κάνεις τη θλιμμένη τσουλάκι. Πέρασες πολύ καλά, παραδέξου το.

- Δεν ήθελα, με ανάγκασες, δεν έπρεπε!

- Κανείς δε σε ανάγκασε, η καύλα σου ίσως μόνο. Πολύ καιρό τώρα σε φαντασιωνόμουν και τραβούσα μαλακίες. Και μη γελιέσαι, δεν ήταν το τελευταίο. Τώρα που δε μιλιέστε με την Άννα θα σε πηδάω συχνότερα, θα γίνεις το προσωπικό μου πουτανάκι. Και προφανώς δε θα τολμήσεις να της πεις τίποτα, θα νομίζει ότι λες ψέματα για να την πληγώσεις που τσακωθήκατε και θα τα κάνεις χειρότερα.

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Είχε δίκιο! Δε μπορούσα να της πω τίποτα, έπρεπε να της το κρύψω. Αν έκανα κάτι άλλο δε θα μου έβγαινε σε καλό, θα γινόμουν ρεζίλι. Ο Άγγελος στο μεταξύ είχε σηκωθεί και ντύθηκε σε χρόνο αστραπή. Με κοίταξε ειρωνικά και είπε ότι έχει ραντεβού με την Άννα και δεν πρέπει να αργήσει, αλλά θα τα ξαναλέγαμε σύντομα.

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε και δεν ξέρω τι να κάνω. Ο Άγγελος με έχει ενοχλήσει κι άλλες φορές, πιστεύω ότι σύντομα θα με βάλει ξανά να το κάνουμε. Δε μπορώ να το πω στην Άννα, ούτε και να το αποφύγω. Κι αν θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, μου άρεσε ό, τι έγινε, ήταν το καλύτερο σεξ που είχα κάνει. Αλλά δεν ήταν σωστό. Τιτλοφορώ το κείμενο ως βιασμό. Για να είμαι όμως ειλικρινής δεν ξέρω αν ήταν.




Copyright protected OW ref: 165070



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.