Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την γυναίκα μου είμαστε μαζί περίπου 10 χρόνια. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα στην ερωτική μας ζωή. Το τελευταίο όμως διάστημα είχαμε αρχίσει να κάνουμε σεξ όλο και πιο αραιά. Λίγο η δουλειά, λίγο η ρουτίνα της καθημερινότητας, είχαμε φτάσει να το κάνουμε κάθε 10-15 ημέρες και αυτό χωρίς να το ευχαριστιόμαστε ιδιαίτερα.

Από την άλλη, εδώ και λίγο καιρό μου είχε δημιουργηθεί μια φαντασίωση την οποία ήθελα να κάνω πραγματικότητα… να δω τη γυναίκα μου να γαμιέται με κάποιον άγνωστο, ο οποίος θα είχε μεγαλύτερο πούτσο από τον δικό μου, ώστε να ικανοποιήσει τη γυναίκα μου.

Αυτή η ιδέα γινόταν όλο και πιο έντονη, βλέποντας παράλληλα τη γυναίκα μου να μην ικανοποιείται από εμένα ή να έχει βαρεθεί από το σεξ που κάναμε μεταξύ μας. Κάποια στιγμή λοιπόν μπήκα στην πειρασμό να ψάξω σε διάφορα site γνωριμιών για σεξ και να συζητήσω με διάφορους τύπους πρόθυμους για να παίξουν αυτό το ρόλο.

Η αλήθεια είναι ότι μίλησα με πάρα πολύ κόσμο, χωρίς όμως να βρω κάτι που να με ικανοποιεί. Αυτός που θα έβρισκα έπρεπε καταρχάς να είναι σοβαρός και όχι κανένας λιγούρης, ενώ παράλληλα θα έπρεπε να έχει μεγάλο καυλί ώστε να χορτάσει τη γυναίκα μου.

Κάποια στιγμή, βρήκα κάποιον που φαινόταν ενδιαφέρον τύπος. Μου είπε ότι τον έλεγαν Γιάννη και ότι η δουλειά του ήταν ψυκτικός. Του ανέφερα την φαντασίωσή μου και ήταν πρόθυμος να την κάνει πραγματικότητα. Κάναμε ένα video call ώστε να βεβαιωθώ ότι θα ήταν κάποιος εμφανίσιμος τύπος και με μεγάλα προσόντα. Ο τύπος ήταν 22 χρονών, αρκετά εμφανίσιμος και αρκετά γυμνασμένος. Όπως μου είπε, έκανε στίβο από τα 12 του χρόνια μέχρι και πριν ένα χρόνο όταν και σταμάτησε λόγω ενός τραυματισμού. Επίσης λόγω στίβου είχε κάνει αποτρίχωση σε όλο του το σώμα και γι αυτό οι μυς του φαίνονταν ακόμη περισσότερο, κυρίως οι γραμμωμένοι κοιλιακοί του.

Του έδειξα κάποιες γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας μου ώστε να καυλώσει λιγάκι και μετά του ζήτησα να βγάλει την ψωλή του για να αποφασίσω αν θα μπορούσε να ικανοποιήσει την γυναίκα μου ή όχι. Ο τύπος σηκώθηκε όρθιος μπροστά στην κάμερα, κατέβασε το μποξεράκι του και έβγαλε τον πούτσο του να μου τον δείξει. Στην αρχή έπαθα πλάκα… το καυλί του δεν είχε καμία σχέση με το δικό μου. Αυτό που είδα ήταν ένα μεγάλο ολόισιο καυλί με μεγάλο καλοσχηματισμένο κεφάλι και κάποιες φλέβες να διαγράφονται. Το ίδιο εντυπωσιακά ήταν και τα αρχίδια του, τα οποία ήταν τελείως ξυρισμένα, όπως και ο πούτσος του.

Δεν ξέρω τι μέγεθος είχε, αλλά υπολογίζω περίπου 18-19 εκατοστά, όταν ο δικός μου πούτσος είναι 15. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι αν συμφωνούσε και η γυναίκα μου να πραγματοποιήσει την φαντασίωσή μου, τότε πραγματικά θα απολάμβανε το γαμήσι πολύ.

Έπρεπε όμως να διαπιστώσω αν η γυναίκα μου θα ήταν πρόθυμη για κάτι τέτοιο, αλλά δεν είχα βρει το θάρρος να το συζητήσω μαζί της. Νόμιζα ότι θα το έβλεπε κάπως όλο αυτό. Σε κάθε προσπάθεια που είχα κάνει να φέρω την κουβέντα εκεί, κάτι με κρατούσε.

Τελικά αποφάσισα να μην της πω τίποτα και απλά να καλέσω το Γιάννη κάποια στιγμή για να κάνει συντήρηση στο air-condition του σαλονιού και από εκεί και πέρα να τον αφήσω να παίξει μπάλα μόνος του, να τη φλερτάρει και ότι βγει.

Έτσι και έγινε. Κανόνισα κάποια στιγμή που ήμουν στην δουλειά και η γυναίκα μου ήταν στο σπίτι να έρθει ο Γιάννης για το κλιματιστικό. Όταν επέστρεψα σπίτι, ρώτησα τη γυναίκα μου πως πήγε με την συντήρηση του κλιματιστικού και μου είπε ότι πήγαν όλα μια χαρά… ότι ο Γιάννης ήταν πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός.

Την ίδια ημέρα πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη για να μου πει πως πήγε τελικά με την γυναίκα μου. Μου είπε ότι παρ' ότι στην αρχή ήταν πολύ μαζεμένη, αυτός τη φλέρταρε συνεχώς και τελικά κατάφερε να πάρει το τηλέφωνό της, απλά για να πάνε για έναν καφέ και να τον ευχαριστήσει όπως είπε. Αυτό το γεγονός όπως του είπε η γυναίκα μου θα ήταν καλό να μην το μάθω γιατί μπορεί να το παρεξηγούσα.

Εγώ είπα στο Γιάννη να κανονίσει να πάνε για καφέ και να μου πει μετά πως τα πέρασαν. Μετά από κάποιες ημέρες πήγαν για καφέ και μετά μιλώντας με το Γιάννη μου είπε ότι πέρασαν πολύ ωραία. Την έκανε συνέχεια να γελάει και ήταν αρκετά διαχυτική. Επίσης, την κέρασε τον καφέ και γι' αυτό αυτή του πρότεινε να τον κεράσει αυτή την επόμενη φορά. Ο Γιάννης της είπε ότι για να είναι πιο ήσυχα, θα μπορούσε να περάσει κάποια στιγμή από το σπίτι και να του φτιάξει ένα καφέ εκεί και είναι ok.

Μετά από κάποιες ημέρες, την πήρε τηλέφωνο και της είπε ότι είναι εκεί κοντά και αν θα μπορούσε να περάσει από το σπίτι για εκείνο τον καφέ. Η γυναίκα μου ήταν στη δουλειά αλλά σε κανένα μισάωρο θα σχολούσε και θα μπορούσαν να κανονίσουν να περάσει από το σπίτι σε καμία ώρα. Εγώ… εκείνη την ώρα υποτίθεται θα ήμουν ακόμη στην δουλειά. Με πήρε τηλέφωνο ο Γιάννης και μου είπε ότι σε καμία ώρα θα περνούσε από το σπίτι και ότι σκόπευε να της την πέσει κανονικά. Εγώ του είπε να προχωρήσει και να μου πει πως πήγε.

Δεν έμεινα όμως μόνο εκεί. Xωρίς να το ξέρει κανένας από τους δύο τους, έφυγα από το γραφείο και πήγα στο σπίτι. Εκείνη την ώρα δεν ήταν κανένας εκεί. Οπότε σκέφτηκα να κρυφτώ στην ντουλάπα και να περιμένω να έρθουν. Κάποια στιγμή ήρθε η γυναίκα μου και μετά από λίγο χτυπάει το κουδούνι ο Γιάννης. Για να μην τα πολυλογώ… μετά από λίγο και ενώ κάθονταν στον καναπέ και μιλούσαν, ο Γιάννης την πλησιάζει και την φιλάει απότομα στο στόμα. H γυναίκα μου πάγωσε και τον έσπρωξε λέγοντάς του ότι δε με έχει απατήσει ποτέ. Ο Γιάννης προσπαθούσε με την κουβέντα να την πείσει πως δεν είναι κάτι σοβαρό, ότι δεν πρόκειται να το μάθω και ότι θα ήταν απλά μια στιγμή που θα περνούσαν καλά και οι δύο.

Με τα πολλά, εκείνη φαινόταν σιγά-σιγά να πείθεται αλλά και πάλι ήταν διστακτική. Σε κάποια φάση και ενώ ο Γιάννης την πίεζε σχεδόν αφόρητα, τη ρώτησε αν μπορεί να πάει στο μπάνιο. Εκείνη του έδειξε που είναι το μπάνιο και ο Γιάννης πήγε μέσα. Όταν βγήκε, φορούσε μόνο το μποξεράκι του. Η γυναίκα μου πάγωσε… εκείνος της είπε ότι τη θέλει πολύ, ότι ήθελε πολύ να κάνουν σεξ... και έκατσε κατευθείαν δίπλα της στον καναπέ. Έτσι όπως έβλεπα τη γυναίκα μου, μάλλον έδειχνε εντυπωσιασμένη από το σώμα του Γιάννη.

Ο Γιάννης την πλησίασε ενώ αυτή φαινόταν ακόμη παγωμένη. Έπιασε τα χέρι της και το έβαλε πάνω στο καυλί του και το χάιδευε. Η γυναίκα μου σιγά-σιγά έδειχνε να χαλαρώνει και κάποια στιγμή μετά από περίπου 2 λεπτά κατέβασε το μποξεράκι του Γιάννη και άρχισε να παίζει τον πούτσο του. Τον έπαιζε και τον κοιτούσε συνεχώς. Κάποια στιγμή ο Γιάννης πιάνει το κεφάλι της και το σπρώχνει προς το καυλί του. Η γυναίκα μου κατεβαίνει από τον καναπέ, στήνεται στα 4 και αρχίζει να παίρνει τον πούτσο του Γιάννη στο στόμα της. Τον έγλειφε και του έλεγε:

- Τι καυλί είναι αυτό που έχεις; Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο καύλαρο!

Εκείνος είχε ξαπλώσει πίσω στον καναπέ και απολάμβανε το τσιμπούκι που του έπαιρνε η γυναίκα μου. Εκείνη ενώ τον πίπωνε, συνέχισε να λέει:

- Μωρό μου θέλω να γλείφω τον πούτσο σου συνέχεια… θέλω να σε πιπώνω ασταμάτητα! Πες μου ότι θα με γαμήσεις κιόλας… έχω πολύ καιρό να φάω τέτοια πούτσα… πεινάει το μουνάκι μου για ξέσκισμα.

Μετά από αυτό, ο Γιάννης σηκώνεται, πάει πίσω από την γυναίκα μου και πάει να της βάλει την ψωλάρα του στο μουνάκι της. Εκείνη τον σταματάει, πάει στο συρτάρι και παίρνει ένα προφυλακτικό και του το φοράει.

- Τώρα μπορείς να με ξεσκίσεις… του λέει.

Εκείνος την στήνει πάλι στα 4 και χώνει την πούτσα του στην μουνάρα της, στην αρχή σιγά-σιγά και μετά πιο δυνατά. Σε κάποια στιγμή τη γαμούσε στα τέσσερα σα σκύλα και τα αρχίδια του χτυπούσαν με μανία επάνω της από το γαμήσι που της έριχνε. Η γυναίκα μου φώναζε:

- Ξέσκισέ με καυλιάρη μου… γάμε με σαν πουτάνα! Πεινάνε που τρυπούλες μου για γαμήσι! Καιρό είχα να φάω τέτοια ψωλάρα αγόρι μου.

Ο Γιάννης τη γαμούσε όλο και πιο δυνατά με αποτέλεσμα αυτή να φωνάζει ακόμη περισσότερο. Πρέπει να την άκουγε όλη η πολυκατοικία, αλλά δεν ένιωθε εκείνη τη στιγμή. Μετά από λίγο, της λέει ο Γιάννης:

- Ο άντρας σου σε γαμάει από τον κώλο;

- Όχι του λέει εκείνη… ποτέ δεν τον έχω αφήσει!

- Ωραία… τώρα θα τον φας και από την κωλάρα μωρή πουτάνα της λέει!

Φτύνει την κωλοτρυπίδα της και αρχίζει να της βάζει δάχτυλα μέσα. Στην αρχή ένα και μετά 2, 3 και στο τέλος 4!

Σηκώνεται και πάει και ξαπλώνει στον καναπέ.

- Καβάλα τον πούτσο μου με την κωλάρα σου τώρα που σου την έχω ανοίξει!

Η γυναίκα μου πάει από πάνω του και προσπαθεί να βάλει την ψωλάρα του Γιάννη στον κώλο της. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο… μετά από λίγη προσπάθεια έβλεπα την κωλοτρυπίδα της γυναίκας μου να αρχίζει να καταπίνει το μεγάλο καυλί του Γιάννη. Σε κάποια φάση ο κώλος της γυναίκας μου είχε ρουφήξει ολόκληρο τον πούτσο του Γιάννη.

Της άρεσε τόσο πολύ που ούρλιαζε από καύλα. Πρέπει να είχε χύσει τουλάχιστον 3 φορές από τον κώλο. Για περίπου 15 λεπτά η γυναίκα μου καβαλούσε με τον κώλο της την καυλωμένη ψωλή του Γιάννη. Τη μια έβγαινε ολόκληρη έξω από τον κώλο της και αμέσως μετά η πεινασμένη κωλοτρυπίδα της γυναίκας μου έτρωγε όλο το καβλί του.

Εγώ είχα τρελαθεί από καύλα και είχα βγάλει την πούτσα μου και την έπαιζα.

Ο Γιάννης είχε ανοίξει για τα καλά την πεινασμένη αλλά αδούλευτη κωλότρυπα της γυναίκας μου. Εκείνη τον καβαλούσε ασταμάτητα και φώναζε:

- Σκίσε μου τον κώλο ψωλαρά μου! Άνοιξε μου την κωλότρυπα με την καυλάρα σου!

Είχα τρελαθεί από την καύλα! Έπαιζα την πούτσα μου σαν τρελός ενώ έβλεπα τη γυναίκα μου να ξεσκίζεται σαν πόρνη. Ήθελα να την ξεσκίσει τόσο άγρια ώστε να χορτάσουν γαμήσι οι πεινασμένες της τρυπούλες. Εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να την δώσω ένα τέτοιο ξέσκισμα.

Ο Γιάννης εν το μεταξύ είχε ξαπλώσει και απολάμβανε το καβάλημα της γυναίκας μου, της οποίας πλέον η κωλοτρυπίδα είχε ανοίξει για τα καλά και ρούφαγε ολόκληρη την ψωλάρα του. Ήταν απίστευτη καύλα να βλέπω μια τόσο μεγάλη πούτσα να χάνεται ολόκληρη μέσα στην κωλάρα της. Μετά από λίγο, ο Γιάννης άρχισε να φωνάζει…

- σήκω μωρή πουτάνα επάνω να σε χύσω!

Η γυναίκα μου σηκώθηκε, γονάτισε στα 4 και περίμενε τον Γιάννη να τη χύσει στα βυζιά ή το πρόσωπο. Εκείνος όμως της πιάνει το κεφάλι και της βάζει τον πούτσο του στο στόμα και της λέει:

- Θα τα καταπιείς όλα μωρή πουτάνα… έτσι για να καταλάβεις τι θα πει γαμήσι!

Η γυναίκα μου δεν ήθελε και τότε εκείνος την έβαλε με το ζόρι να τον πιπώνει μέχρι να χύσει στο στόμα της!

- Τώρα που θα ξέσκισα την κωλοτρυπίδα, θα πιεις και τα χύσια μου! Αν είσαι καλό κορίτσι και τα πιεις, θα έρχομαι να σε ξεσκίζω όποτε έχεις καύλες.

Η γυναίκα μου πήρε την ψωλή του Γιάννη στο στόμα της και μετά από λίγο αυτός άδειασε το σπέρμα του στο στόμα της.

- Την επόμενη φορά θα σου γεμίσω την κωλότρυπα με τα χύσια μου της είπε… σήμερα στο στόμα σου… την άλλη φορά θα αδειάσω τον πούτσο μου στην κωλάρα σου.

Ο Γιάννης σηκώθηκε και άρχισε να ντύνεται. Η γυναίκα μου προσπαθούσε να συνέλθει από το ξέσκισμα που είχε φάει.

- Πότε θα ξανάρθεις να με γαμήσεις έτσι; Ρώτησε.

Όποτε έχεις καύλες, πάρε με τηλέφωνο. Την επόμενη φορά θα περιποιηθώ περισσότερο το μουνάκι σου, της είπε. Επειδή σήμερα ήταν η πρώτη φορά ήθελα να πάρω την κωλάρα σου, της είπε… για να με θυμάσαι!




Copyright protected OW ref: 165030



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.