Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Έκπληξη στη γυναίκα μου

Για δύο μήνες περίπου δεν το συζητήσαμε καν, και η ζωή μας ήταν σχεδόν φυσιολογική. Λέω σχεδόν γιατί η Ελένη ήταν πύραυλος στο κρεβάτι. Έκανε τα πάντα, ότι ήθελα. Ο κώλος της, που μέχρι το καλοκαίρι μου τον έδινε στη χάση και στη φέξη, είχε γίνει συνήθεια. Αφού από ένα διάστημα και μετά όταν την γαμούσα στα τέσσερα, δεν καταλάβαινα αν τον έβαζα στο μουνί της ή στον κώλο της. Οι πίπες πήγαιναν σύννεφο και γενικά την πηδούσα όπου έβρισκα χωρίς καμία αντίρρηση από μέρους της.

Δεν είχε αλλάξει μόνο αυτό όμως. Είχε αλλάξει και η Ελένη. Δεν τελείωνε. Για δύο μήνες την πηδούσα με κάθε τρόπο και δεν είχα καταφέρει να την κάνω να τελειώσει. Μια δύο φορές μόνο την κατάφερα με γλείψιμο.

Στην αρχή δεν είπα τίποτε, αλλά όσο περνούσε ο καιρός άρχισα να μην αισθάνομαι καλά και να με τρώει. Δοκίμασα να το συζητήσω, αλλά η απάντηση ήταν να μη στεναχωριέμαι γι’ αυτή. Δεν είχα ενδείξεις ότι με απατάει, ή ότι βρίσκει ικανοποίηση κάπου αλλού και αυτό ήταν κάτι που με έτρωγε όλο και περισσότερο.

Ένα βράδυ αποφάσισα να την στριμώξω. Αφού την πήδηξα από παντού, την πήρα αγκαλιά και, χαϊδεύοντάς τη, άνοιξα κουβέντα για το πώς θα ικανοποιηθεί αυτή. Για άλλη μια φορά μου είπε πως δεν έχει σημασία και να μην στεναχωριέμαι. Αλλά είχα αποφασίσει να επιμείνω. Δεν άλλαξα κουβέντα και συνέχισα στο ίδιο θέμα. Κάποια στιγμή τη ρώτησα για την περιπέτεια που είχε στις διακοπές της και αν έχει να κάνει κάτι με την αλλαγή της. Με διαβεβαίωσε πως δεν έχει να κάνει κάτι, αλλά διέκρινα ένα παράξενο βλέμμα στο πρόσωπό της. Κάτι σα νοσταλγία.

Κατάλαβα. Είχε στο μυαλό της το γαμήσι του τύπου. Και όχι μόνο το είχε, αλλά το ήθελε κιόλας. Φαινόταν πεντακάθαρα. Με εκείνον θα έχυνε χαλαρά. Η μπάλα ήταν σε μένα τώρα. Το δίλλημα απλό και μπροστά στα μάτια μου. Η Ελένη ήταν τυπική, δεν είχε δώσει δικαίωμα μετά από εκείνη την φορά και μου είχε χαρίσει απίστευτα γαμήσια. Εγώ πάλι δε μπορούσα να την κάνω να τελειώσει. Θα έμενα στην δική μου ικανοποίηση μόνο, ή θα δοκίμαζα να την ικανοποιήσω κι αυτή με τον οποιοδήποτε τρόπο; Αποφάσισα να κάνω την υπέρβαση και να της προτείνω να πηδηχτεί, αν θέλει, με τον τύπο, αλλά ελεγχόμενα. Να το ξέρω και να καθορίσω τι θα γίνει.

Της το πρότεινα και η απάντησή της ήταν κάθετη. ΟΧΙ. Ούτε συζήτηση. Το σεβάστηκα και δεν ξαναμίλησα γι’ αυτό το θέμα.

Μετά από δυο τρεις μέρες όμως και μόλις είχαμε τελειώσει άλλον ένα γύρο (φυσικά είχα τελειώσει μόνο εγώ), ήρθε στην αγκαλιά μου και μου είπε απλά ένα «ναι». Τη ρώτησα τι εννοούσε και μου είπε ότι η τελική απάντησή της γι’ αυτό που της είχα προτείνει ήταν ναι. Θα ήθελε να πηδηχτεί για μια φορά ακόμη με τον τύπο. Τρελάθηκα. Και τρελάθηκα γιατί όταν μου το είπε καύλωσα. Δεν το περίμενα. Αυτή είδε τον πούτσο μου που άρχισε να σηκώνεται και χαμογέλασε. Τη ρώτησα αν έχει ακόμη το τηλέφωνο του Δημήτρη και μου απάντησε πως δεν το έχει σβήσει. Χαμογέλασα κι εγώ και της είπα να τον πάρει τηλέφωνο. Μου είπε πως θα του τηλεφωνήσει την επόμενη μέρα, αλλά επέμενα να τον πάρει τηλέφωνο μπροστά μου για ν' ακούω. Θα μπορούσε να κάνει ότι θέλει. Η μόνη απαίτηση ήταν να είμαι κι εγώ στην όλη φάση.

Τον πήρε τηλέφωνο. Στην αρχή δεν την κατάλαβε ποια ήταν, αλλά δεν άργησε να τη θυμηθεί. Του είπε μερικά χαζά και γύρισε την κουβέντα στο πήδημα. Εκεί χάζεψα όταν την άκουσα να λέει:

- Θα μπορέσεις να έρθεις κάποια στιγμή να μου ρίξεις ένα πούτσο; Έχω να χύσω απ’ το καλοκαίρι.

Άκουσα τα γέλια του τύπου και της απάντησε ότι το Σάββατο το βράδυ να έχει το μουνί της φρεσκοξυρισμένο και τον κώλο της έτοιμο. Για τις επόμενες τρεις μέρες, μέχρι το Σάββατο, δεν την άγγιξα. Αυτή συμπεριφερόταν φυσιολογικά και δεν το κουβεντιάσαμε καθόλου. Το απόγευμα του Σαββάτου ήταν αφιερωμένο στις προετοιμασίες. Μπάνιο, ξύρισμα, χαλάρωση. Το βραδάκι φόρεσε μια κοντή φουστίτσα και ένα πουκαμισάκι με ανοιχτά τα πάνω κουμπιά, χωρίς σουτιέν φυσικά. Κατά τις εννιά χτύπησε το κουδούνι. Η Ελένη πήγε ν' ανοίξει κι εγώ είχα τεντώσει τα μάτια μου, για να μην χάσω τίποτα από αυτό που θα ακολουθούσε. Την είδα να πηγαίνει και ν' ανοίγει την πόρτα και να γουρλώνει τα μάτια.

- Δημήτρη, τι; Δεν είπαμε κάτι τέτοιο…

Έπαθα πλάκα. Απ την πόρτα δεν μπήκε μόνο ο γαμιάς της. Πίσω του ήταν κι ένας άλλος τύπος, λίγο πιο κοντός, αλλά με αθλητικό σώμα.

- Ώπ παιδιά, είπα. Τι γίνεται εδώ;

- Τι γίνεται ρε φίλε, απάντησε ο Δημήτρης. Ήρθαμε να γαμήσουμε την γυναίκα σου. Εσείς μας καλέσατε.

- Εσένα καλέσαμε, είπα.

- Σκέφτηκα να το κάνουμε ολοκληρωμένο, μου απάντησε αυτός. Να σου συστήσω το Γιώργο. Την επόμενη που έφυγες ήρθε κι αυτός στο νησί και την πηδάγαμε για δύο μέρες συνέχεια. Μας έχει συνηθίσει πακέτο…

αι έβαλαν και οι δύο τα γέλια. Έμεινα κάγκελο. Αυτοί άρχισαν να ξεκουμπώνουν τα παντελόνια τους και ο Γιώργος έπιασε τον κώλο της Ελένης. Σκέφτηκα ότι δεν είχε νόημα να κάνω φασαρία. Ήταν πολύ αργά.

- Συνέχισε αγάπη μου, είπα μόνο.

Αυτή καθόταν διστακτική με κατεβασμένο κεφάλι και δεν αντιδρούσε καθόλου. Οι τύποι είχαν βγάλει τις πούτσες τους έξω, την είχαν πλησιάσει και είχαν αρχίσει να την γδύνουν. Ο Γιώργος της ξεκούμπωνε τη φούστα και ο Δημήτρης το πουκάμισο. Είχα πάθει πλάκα απ τις ψωλές τους. Θηρία και οι δύο. Που να τους συναγωνιστώ εγώ! Σιγά, σιγά άρχισε να ανταποκρίνεται κι αυτή. Στην αρχή έπιασε τις πούτσες τους και άρχισε να τους μαλακίζει, μέχρι να καυλώσουν καλά. Μόλις σηκώθηκαν, γονάτισε και άρχισε να τους τσιμπουκώνει εναλλάξ. Τα καβλιά τους ήταν τεράστια. Με το ζόρι χωρούσαν στο στόμα της. Όσο περνούσε η ώρα τόσο καύλωναν οι τύποι και τόσο χαλαρώναμε κι εμείς. Η Ελένη άρχισε να γλείφει με όλο και περισσότερο πάθος και μένα άρχισε σιγά-σιγά να μου σηκώνεται. Σε κάποια φάση ο Γιώργος την ξάπλωσε στον καναπέ και άρχισε να της γλείφει το μουνί, ενώ ο Δημήτρης εξακολουθούσε να έχει τον πούτσο του στο στόμα της.

- Θυμάσαι πως σου κάναμε τις τρύπες σου το καλοκαίρι καργιόλα; Έτσι και χειρότερα θα είναι μόλις τελειώσουμε απόψε.

Εμένα η καύλα όσο πήγαινε και μεγάλωνε. Έβλεπα αυτό που πήγαινε να γίνει μπροστά μου και τρελαινόμουν. Είχα πόσο καιρό που απλά καύλωνα τη γυναίκα μου, χωρίς να μπορώ να την κάνω να τελειώσει και σήμερα είχα φωνάξει να την γαμήσουν και να την κάνουν να χύσει επιτέλους. Άνοιξα το παντελόνι και έβγαλα κι εγώ έξω τον πούτσο και άρχισα να τον παίζω. Μόλις τον είδαν οι γαμιάδες έβαλαν τα γέλια.

- Δεν έχεις άδικο καυλάκι, είπε ο Δημήτρης. Είναι δυνατόν να σε χορτάσει μ' αυτό το πραγματάκι;

Η Ελένη δε μιλούσε καθόλου. Φαίνεται είχε καυλώσει για τα καλά και έγλειφε με μανία τον πούτσο του γαμιά της. Τον είχε κάνει κάγκελο. Σε λίγο ο τύπος τον έβγαλε απ το στόμα της και τη γύρισε στα τέσσερα. Πήγε από πίσω της και άρχισε να τον βάζει σιγά-σιγά στο μουνί της. Μόλις μπήκε το κεφαλάκι και άρχισε να χώνεται μέσα της η Ελένη έβγαλε ένα στεναγμό ανακούφισης. Δεν πρόλαβε να πει κάτι και ο Γιώργος ήταν ήδη μπροστά της και είχε βάλει τον δικό του πούτσο στο στόμα της.

Στην αρχή φαίνεται ζοριζόταν λίγο, μέχρι να προσαρμοστεί το μουνί της στο μέγεθος της πούτσας που ήταν μέσα της και τα βογκητά της ήταν βογκητά πόνου. Σιγά-σιγά όμως άλλαξαν και βογκούσε από πόθο και ηδονή. Ο Δημήτρης τη γαμούσε όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο άγρια και αυτή τώρα πια είχε κατακαυλώσει. Βογκούσε όλο και πιο δυνατά και προσπαθούσε να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερο στο στόμα της από τον πούτσο του Γιώργου, του οποίου του είχε γίνει σκληρός σαν πέτρα. Εγώ τον έπαιζα σαν τρελός και η καύλα μου ήταν στα ουράνια. Ο Γιώργος μετά από λίγο με κοίταξε και είπε:

- Μεγάλε, αν θες να μείνει ζωντανός ο κώλος της πήγαινε φέρε λίγο βαζελίνη. Δε θα τη λυπηθώ καθόλου.

Σηκώθηκα, έβγαλα τελείως τα ρούχα μου και πήγα στο μπάνιο για να φέρω τη βαζελίνη. Μόλις γύρισα ο Δημήτρης ήταν ανάσκελα και η Ελένη στα τέσσερα από πάνω του, προσπαθούσε να βάλει τον πούτσο του στο μουνί της. Δυσκολευόταν λίγο και φαινόταν ότι ζοριζόταν, αλλά σιγά-σιγά τον έβαλε. Άρχισε να κουνιέται αργά και όσο το συνήθιζε μέσα της το πήγαινε όλο και πιο γρήγορα. Ο Γιώργος ήρθε δίπλα της και της τον έδωσε και πάλι στο στόμα.

- Κάνεις φανταστικές πίπες καργιόλα…

της είπε και κοιτάζοντάς με μου είπε να της βάλω βαζελίνη στον κώλο. Πλησίασα και άρχισα να βάζω την αλοιφή προσεκτικά στην κωλοτρυπίδα της. Δε θυμάμαι άλλη φορά να είχα καυλώσει έτσι στη ζωή μου. Προετοίμαζα τον κώλο της γυναίκας μου για ξέσκισμα την ώρα που λίγα χιλιοστά από εκεί που είχα το χέρι μου την γαμούσε άλλος. Τα βογκητά της Ελένης είχαν μετατραπεί σε μικρές κραυγές και άρχισα ν ανησυχώ πως θα ακουγόμασταν στην πολυκατοικία. Μόλις τελείωσα απομακρύνθηκα και έκατσα στην καρέκλα συνεχίζοντας να παίζω τον πούτσο μου. Ο Γιώργος βγήκε απ' το στόμα της και πήγε και στάθηκε πίσω της. Η ψωλή του κόντευε να σπάσει από καύλα.

- Θυμάσαι πως έκανες μωρή πουτάνα το καλοκαίρι με δύο ψωλές μέσα σου;

Εκεί χάθηκα, γιατί συνειδητοποίησα τι περίπου είχε γίνει όταν έφυγα.

- Θυμάμαι γαμιά μου, του απάντησε αυτή. Σκίσε με πάλι. Κάνε με να σέρνομαι.

- Δε θα μπορείς να περπατήσεις το πρωί. Το ξέρεις αυτό;

- Δε με νοιάζει. Γάμα με. Μου λείπει…

Και εδώ χάθηκε το παιχνίδι, σκέφτηκα. Ο Δημήτρης τη γαμούσε με όλη του δύναμη. Είχε βάλει τα χέρια του στα κωλομέρια της, την κρατούσε σταθερή και μπαινόβγαινε με τέτοια δύναμη στο μουνί της, που φοβόμουν ότι θα της κάνει ζημιά. Αλλά δε φαινόταν να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο Γιώργος πήγε από πίσω, της έσπρωξε την πλάτη για να σκύψει και πλησίασε με το πουτσοκέφαλό του τον κώλο της.

- Κάτσε ρε μαλάκα λίγο να κεντράρω…

είπε στο Δημήτρη, ο οποίος σταμάτησε να την γαμάει και κάθισε ακίνητος με τον πούτσο του μέσα της. Ακούμπησε το καυλί του στην τρύπα της και άρχισε να σπρώχνει. Έβλεπα τη μεγάλη διαφορά που είχε η ψωλή του τύπου με την τρύπα της γυναίκας μου και ήμουν σίγουρος ότι δε θα τα κατάφερνε. Βέβαια τα είχε καταφέρει ήδη μια φορά, αλλά δε μπορούσα να πιστέψω ότι ο κώλος της μπορούσε ν ανοίξει τόσο. Όταν δε μπορούσε να τεντώσει άλλο η επιδερμίδα άρχισε ν' ανοίγει η τρύπα της και με τη βοήθεια της βαζελίνης, άρχισε να μπαίνει μέσα της. Η Ελένη άρχισε να βογκά και πάλι από πόνο. Σχεδόν τη λυπόμουν. Αν δεν ήξερα ότι το ήθελε πραγματικά θα είχα μπει ανάμεσα να το σταματήσω. Αλλά το ήθελε.

Ο Δημήτρης εξακολουθούσε να είναι ακίνητος μέσα της και ο Γιώργος είχε βάλει το πουτσοκέφαλό του μέσα της. Άρχισε να τη γαμάει απ' τον κώλο και κάθε φορά έμπαινε και λίγο ακόμη μέσα της. Τα βογκητά της Ελένης ήταν καθαρά βογκητά πόνου και είμαι σίγουρος ότι στο διάδρομο, τουλάχιστον, ακουγόμασταν.

- Πως πάει πουτανάκι; Ρώτησε ο Γιώργος.

- Μη σταματήσεις σε σκότωσα, του απάντησε αυτή.

Αυτός πήρε θάρρος και άρχισε να τη γαμάει πιο άγρια και να μπαίνει πιο γρήγορα μέσα της. Σε λίγο είχε φτάσει πάτο. Τότε άρχισαν να τη γαμάνε ταυτόχρονα και όλο και πιο γρήγορα. Αυτή σε λίγο τους είχε συνηθίσει για τα καλά μέσα της και άρχισε να χοροπηδάει μόνη της. Φαινόταν ότι ετοιμαζόταν να τελειώσει και πράγματι σε λίγο άρχισε να κουνιέται σαν τρελή και άρχισε να χύνει όπως δεν την έχω δει ποτέ.

- Σκίστε με γαμιάδες μου, φώναζε. Μη μου αφήσετε τρύπα για τρύπα, χύστε με παντού.

Πράγματι, μετά από λίγο άρχισαν να χύνουν κι αυτοί ταυτόχρονα. Η Ελένη είχε τρελαθεί από καύλα. Χτυπιόταν, φώναζε, ούρλιαζε. Είχε ξεφύγει τελείως.

- Χύνω η πουτάνα, χύνω, ούρλιαζε.

Δεν μπορώ να υπολογίσω πόση ώρα έχυνε πάντως σίγουρα δεν είχε ξανανιώσει κάτι τέτοιο. Οι φωνές της πρέπει ν ακούγονταν σ όλο το τετράγωνο. Δε μπήκα στον κόπο να πω κάτι για να σταματήσει. Δεν είχε νόημα. Δεν ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν τα δύο καυλιά που την ξέσκιζαν. Οι γαμιάδες της σε λίγο σταμάτησαν να μπαινοβγαίνουν, αλλά αυτή συνέχισε να χτυπιέται.

- Μη σταματάτε, κι άλλο, κι άλλο, ούρλιαζε.

- Ρε μαλάκα τι πουτάνα είναι αυτή; Ψοφάει για πούτσο, είπε ο Γιώργος στο Δημήτρη. Από πότε είσαι αγάμητη καργιόλα; Τη ρώτησε.

- Απ το καλοκαίρι. Εσείς με γαμήσατε τελευταία φορά. Από τότε έχω να νιώσω αληθινό πούτσο. Συνεχίστε κι αφήστε τα λόγια, απάντησε αυτή και φυσικά μου κόπηκαν τα πόδια.

Αφού τη γάμησαν για λίγο ακόμη βγήκαν από μέσα της με τα παλαμάρια τους μισοσηκωμένα. Κάθισαν στον καναπέ και της είπαν να τους καθαρίσει τις ψωλές με το στόμα για το δεύτερο γύρο και ζήτησαν από εμένα να τους βάλω ένα ποτό. Πήγα έβαλα από ένα και όταν γύρισα είδα την Ελένη στα τέσσερα γονατισμένη μπροστά τους να τους πιπώνει. Οι τρύπες της ήταν θεόρατες. Μουνί και κώλος είχαν ανοίξει σαν πηγάδι. Τα χύσια τους έτρεχαν στα μπούτια της και είχαν αρχίσει να στάζουν στο πάτωμα. Αυτοί είχαν πιάσει κουβέντα και έλεγαν ότι ήταν πολύ καλύτερη απ το καλοκαίρι. Ξαφνικά ο ένας πετάει την ιδέα.

- Ρε μαλάκα θυμάσαι την ξεκωλιάρα στα Πατήσια που μας ήθελε και τους δύο στο μουνί της; Πάω στοίχημα ότι κι αυτή θα τους χωρέσει. Τι λες καυλάκι; Θες δύο πούτσες στο μουνί σου;

Τρόμαξα όταν το άκουσα. Δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση. Θα πάθαινε ζημιά. Αλλά τρόμαξα περισσότερο με την απάντηση της Ελένης.

- Δεν ξέρω, δεν το έχω ξανακάνει. Να δοκιμάσουμε όμως. Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω. Δε θέλω να σας απογοητεύσω.

- Ελένη είσαι σίγουρη; Θα πάθεις ζημιά…

- Είμαι τόσο σίγουρη όσο δεν φαντάζεσαι, μου απάντησε. Έχω σκοπό να χύσω όσο δεν έχω χύσει στη ζωή μου κι αυτοί οι δύο θα φύγουν από δω μόνο όταν δε θα μπορούν να με γαμήσουν άλλο.

Συνέχισε να γλείφει τις ψωλές τους και μόλις έγιναν και πάλι κάγκελο, σηκώθηκε όρθια και πήγε μπροστά στο Γιώργο και, χαλαρά πια, τον πήρε μέσα της με τη μία. Αυτός άρχισε να τη γαμάει και ο Δημήτρης σηκώθηκε κι αυτός όρθιος, πήγε από πίσω της και άρχισε να παίζει την πούτσα του. Ήταν τεράστια. Ούτε σε τσόντες δεν είχα δει τέτοιο πράγμα. Δεν το χωρούσε το μυαλό μου. Μετά από λίγο πλησίασε την Ελένη και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στο μουνί της. Ο Γιώργος σταμάτησε να κουνιέται και αυτή έσκυψε όσο μπορούσε. Έβλεπα τα πάντα.

Ακούμπησε το κεφαλάκι στο μουνί της και άρχισε να σπρώχνει. Δεν γινόταν τίποτε. Το δέρμα τέντωνε, αλλά η τρύπα της ήταν ήδη ορθάνοιχτη. Συνέχισε σπρώχνοντας ακόμη πιο δυνατά και είδα ότι το κεφαλάκι κάποια στιγμή στριμώχτηκε λίγο και μπήκε ελάχιστα. Η Ελένη άρχισε να βογκάει από πόνο, ξεκάθαρα.

- Πονάω, είπε. Σιγά-σιγά.

- Μη φοβάσαι καργιόλα. Σε λίγο θα χοροπηδάς από καύλα, της απάντησε και συνέχισε να χώνει την ψωλή του μέσα της.

Ο Γιώργος καθόταν τελείως ακίνητος και με τα χέρια του της άνοιγε τα μουνόχειλα. Ο Δημήτρης άρχισε να τη γαμάει κανονικά και η ψωλή του είχε σχεδόν χωθεί μέσα της. Είχε δύο τεράστιους πούτσους ταυτόχρονα μέσα της. Τι μέλλον μπορούσα να έχω εγώ σ' αυτό το μουνί μετά απ αυτό! Σε λίγο είχε και τα δύο καυλιά μέσα της. Έβλεπα το μουνί της ορθάνοιχτο και δεν το πίστευα.

Οι τύποι άρχισαν να τη γαμάνε αργά και σιγά-σιγά ανέβαζαν στροφές. Μου έκανε εντύπωση το πόσο συγχρονισμένοι ήταν. Στην αρχή μπαινόβγαιναν ταυτόχρονα με μαλακές κινήσεις δίνοντας χρόνο την Ελένη να περάσει απ' τον πόνο που είχε στην καύλα. Όσο περνούσε η ώρα κουνιόντουσαν όλο και πιο γρήγορα και σε λίγο τη σφυροκοπούσαν αλύπητα. Έβλεπα δύο κομπρεσέρ να μπαινοβγαίνουν στο μουνί της γυναίκας μου, που είχε ξεχειλώσει τελείως πια. Αυτή τώρα τους είχε συνηθίσει είχε συγχρονιστεί μαζί τους και κουνιόταν στον ρυθμό τους. Οι κραυγές που έβγαιναν απ' το στόμα της ήταν χωρίς προηγούμενο. Στο πρόσωπό της είχε μια εικόνα απίστευτης καύλας. Κουνιόταν σαν τρελή και προσπαθούσε να τους πάρει όσο μπορούσε περισσότερο μέσα της.

Την έσκιζαν αλύπητα κι αυτή το ευχαριστιόταν όσο τίποτε άλλο. Το μουνί της είχε γίνει σαν πηγάδι και γαμούσε δύο τεράστιες ψωλές χαλαρά. Σε λίγο είδα τους τύπους να επιταχύνουν κι άλλο και να ετοιμάζονται να χύσουν.

- Είσαι έτοιμη για χύσιμο πουτάνα; Ρώτησε ο Δημήτρης.

- Χύστε με ψωλαράδες μου… τσίριξε αυτή. Χύνω και γω.

Αυτό που επακολούθησε δεν το έχω δει ούτε σε τσόντα. Οι τύποι άρχισαν να χύνουν ταυτόχρονα μέσα της. Αυτή νιώθοντας το καυτό σπέρμα στο μουνί της έχασε κάθε φραγμό και, αφήνοντας τον εαυτό της τελείως ελεύθερο άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπιέται πάνω στις ψωλές τους.

- Κι άλλο, φώναζε. Μη σταματάτε. Χύνω η πουτάνα… χύνω.

Οι τύποι συνέχισαν να τη γαμάνε και πράγματι σε λίγο άρχισε να χύνει πάλι μ’ έναν τρόπο που δεν περιγράφεται. Τελείως εκτός ελέγχου, φώναζε και χτυπιόταν πάνω στα καυλιά τους με μανία και τα υγρά της ανακατεμένα με τα χύσια τους είχαν αρχίσει και έτρεχαν στο πάτωμα.

Δε μπορώ να υπολογίσω πόση ώρα έχυνε. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα το θυμάται όσο ζει. Μόλις βγήκαν από μέσα της και ηρέμησε λίγο ξάπλωσε ανάμεσα τους και άρχισε να παίζει με τις πούτσες τους κοιτώντας με.

- Απόψε θα το κάψω αγάπη μου, είπε και άρχισε να τους παίρνει στο στόμα εναλλάξ, σκουπίζοντας τα χύσια και τα υγρά της.

Η υπόλοιπη βραδιά κύλησε σχεδόν έτσι. Σε κάποια φάση είχα μπει κι εγώ στο παιχνίδι δίνοντάς της μια πίπα και χύνοντας στο στόμα της. Γυμνοί και οι τέσσερεις, καθόμασταν με την Ελένη ανάμεσα στους άλλους δύο κυρίως. Κουβεντιάζαμε και όποτε σηκωνόταν κάποια πούτσα η Ελένη αναλάμβανε να την ικανοποιήσει.

Δε μέτρησα πόσες φορές την πήδηξαν κι από που. Δεν είχε νόημα. Οι τρύπες της είχαν ανοίξει τόσο που οι τύποι έμπαιναν χαλαρά μέσα. Κάποια στιγμή πήγα κι εγώ από πίσω της καυλωμένος. Κοίταξα το μουνί της και τον κώλο της και έβλεπα μέχρι μέσα. Έβαλα τον πούτσο μου στο μουνί της και μπήκε χωρίς να καταλάβω κάτι. Δεν αισθανόμουν ότι ακουμπούσε κάπου. Τον έβγαλα και δοκίμασα τον κώλο της. Και κει τα ίδια. Δε μπορούσα να χύσω. Τελικά τον πήρε στο στόμα της κι έχυσα.

Το πρωί μας βρήκε να σερνόμαστε εδώ και κει. Οι τύποι δε μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους. Δεν τους σηκωνόταν πια με τίποτε. Η Ελένη προσπαθούσε με πίπες και παίζοντάς τους να τους σηκώσει αλλά δεν ήταν δυνατόν να γαμήσουν άλλο. Το είπε και το έκανε. Μέχρι να μην μπορούν άλλο. Εγώ έχυσα άλλες δύο φορές στο στόμα της.

Έκανα καφέ για όλους και μόλις ήρθαν λίγο στα πόδια τους ντύθηκαν για να φύγουν. Η Ελένη γυμνή πάντα τριβόταν πάνω τους. Τους πήγε μέχρι την πόρτα και φεύγοντας είπαν:

- Ωραία βραδιά. Ανοίξαμε μια πόρτα ακόμη για να ρίχνουμε κάνα πούτσο όταν έχουμε καύλες. Θα σας ξανάρθουμε

Ήξερα ότι από κει και μετά τα πράγματα δε θα ήταν ίδια. Η Ελένη θα τους έψαχνε συνεχώς κι εγώ δε θα μπορούσα να κάνω τίποτε.




Copyright protected OW ref: 164939



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.