Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η πουτάνα, μέσα μας (17ο μέρος)

- Χύσε για τη μανούλα Γιώργο μου. Χύσε. Τώρα.

Την στιγμή που ολοκλήρωσε την πρόταση της, άφησα ελεύθερο το είναι μου. Κράτησα τον πούτσο μου όρθιο, τον έσφιξα, έκλεισα τα μάτια μου και άρχισα να χύνω. Μία κραυγή βγήκε από μέσα μου, εντελώς ανεξέλεγκτα. Φώναζα και έχυνα, ταυτόχρονα. Ένιωθα τις σταγόνες του σπέρματος μου να με πιτσιλάνε σε όλο μου το κορμί. Δε μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου για ώρα. Γιατί τόση ώρα κρατούσε ο οργασμός μου. Ένιωσα το κορμί μου να τραντάζεται, από την ένταση του σφιξίματος όταν εκτόξευα τα χύσια μου. Ήταν πραγματικά, ένας αυνανισμός παίρνοντας μάτι μία γυναίκα, που ενώ ήταν το ερωτικό αντικείμενο γενιών Ελλήνων αντρών και όχι μόνο, τη ένιωθα τόσο κοντά μου, τόσο κοντά στην αίσθηση της μάνας μου. Μου είχε δώσει μάτι, καθώς γδυνόταν, καθώς ντυνόταν, καθώς καλλωπιζόταν, κάνοντας τεράστια προσπάθεια να αγνοήσει τη ύπαρξη μου, με κάποιες αποτυχημένες, ευτυχώς, στιγμές.

Και έφτασε στο σημείο, να σταθεί μπροστά μου, τόσο sexy και πρόστυχη και χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα, πλέον, με ανάγκασε να τελειώσω, απλά λέγοντας μου κάποιες λέξεις. Ήμουν πλέον γεμάτος, ικανοποιημένος. Αλλά είχα μία ακόρεστη κάψα μέσα μου για τη Ζέτα. Τη μία κάναμε έρωτα, την άλλη με έβλεπε να αυτοϊκανοποιούμαι παίρνοντας τη μάτι. Δυο εντελώς μη συμβατές σεξουαλικές καταστάσεις, αλλά και οι δυο τους είχαν απίστευτη ένταση. Έφταιγε το μυαλό της, το μυαλό μου, η χημεία μας; Δεν είχα ιδέα. Αλλά η βραδιά προχωρούσε και δεν ήξερα τι νέο να περιμένω. Άνοιξα τα μάτια μου, μετά από 2-3 λεπτά. Τόσο μου πήρε για να βρω το κουράγιο να τα ανοίξω και να την κοιτάξω και πάλι στα μάτια. Με έκανε να νιώθω τόσο εκτεθειμένος. Ήταν παρόμοια η αίσθηση με τη φάση στο μπάνιο του σπιτιού της Βάσως. Αλλά αυτή τη φορά, ένιωθα την παρουσία της μάνας. Και αυτή η αίσθηση κρύβει μέσα της και την αίσθηση της ντροπής και της συστολής.

Τα άνοιξα και την είδα ακόμη καθισμένη στο έπιπλο, αλλά πλέον είχε ανεβάσει και τα δυο της πόδια πάνω στη άκρη του κρεβατιού, και τα είχε ενωμένα. Είχε ολοκληρώσει την προσπάθεια της να με φέρει στα όρια μου και πλέον απολάμβανε το έργο της. Τον πιτσιρικά καυλιάρη που μαλακίστηκε για πάρτη της. Ή το γιο της, που καύλωνε με την κορμάρα της μάνας του και τον έπαιξε μέχρι τέλους. Μάλλον και τα δυο μαζί. Με κοίταζε και χαμογελούσε. Αυτή τη φορά τρυφερά και γλυκά. Τα μάτια της πρόδιδαν τα αισθήματα της. Δεν ήταν μία κατάσταση τυπικής καύλας. Έβγαιναν στην επιφάνεια συναισθήματα, που σε συνδυασμό με την καύλα, έκαναν την εικόνα ακόμη πιο «περίεργη». Είχα πλέον γυρίσει στο πλάι, με ενωμένα τα πόδια, σε εμβρυακή στάση, προσπαθώντας, κατά κάποιο τρόπο, να κρύψω την καύλα μου. Ένιωθα, σε ένα βαθμό, και πάλι αμήχανα.

Άκουσα τα τακούνια από τις γόβες της και ήρθε και έκατσε δίπλα μου. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αίσθηση των γυμνών κορμιών μας, όταν ακουμπούσε την πλάτη της πάνω μου. Είχα συνηθίσει να χύνω και να ντύνομαι ή να απομακρύνομαι, έστω και για λίγο, από τις παρτενέρ μου. Αλλά τώρα, χωρίς να έχουμε κάνει σεξ, εκείνη κάθονταν κολλητά στο σώμα μου και μου χάιδευε τρυφερά τα μαλλιά. Αυτή η γαμημένη η οικειότητα, με κόμπλαρε.

- Ζ: Τι έγινε αγόρι μου; Σε είδα να φτάνεις στα όρια σου, να το απολαμβάνεις, και τώρα σε βλέπω μαζεμένο. Τι σου συνέβη;

- Γ: Είσαι σίγουρη ότι θέλεις να ακούσεις;

- Ζ: Απόλυτα. Όλα λύνονται με τη συζήτηση.

- Γ: Ένιωσα ότι έπαιρνα μάτι τη μάνα μου, πραγματικά. Από τη μία η καύλα, από την άλλη η αίσθηση της σχέσης μάνας-γιου. Είναι πολύ δυνατή η κόντρα μεταξύ τους. Με κάνεις σαν να σε νιώθω χρόνια. Πολλά χρόνια. Και αυτό με κομπλάρει.

- Ζ: Το ίδιο νιώθω και εγώ, αγάπη μου. Νιώθω ότι είσαι κομμάτι μου. Δικός μου. Νιώθω και εγώ εξίσου περίεργα, ως και ανώμαλη νιώθω. Αλλά τρελαίνομαι για αυτή την αίσθηση. Τι ακριβώς σε κάνει να νιώθεις άβολα;

- Γ: Αν στεκόμουν στην πόρτα και έβλεπα όλα αυτά που είδα, και απλά τελείωνα εκεί, χωρίς να με έχεις καταλάβει, θα ήταν πολύ δυνατό και έντονο. Αλλά να σε νιώθω, όπως σου είπα, και στο τέλος να με καλείς να τελειώσω για τη μάνα μου, δηλαδή εσένα, είναι πέρα από τα όρια μου. Η αίσθηση ότι μου το ζητάς, το κάνω και με βλέπεις να χύνω για σένα, είναι μεγάλο βάρος.

- Ζ: Ντρέπεσαι τώρα;

- Γ: Ναι και αισθάνομαι άβολα λίγο.

- Ζ: Αυτό το κάνει ακόμη πιο αληθινό, το ξέρεις;

- Γ: Μα είναι αληθινό, Ζέτα. Είναι απόλυτα αληθινό.

- Ζ: Τώρα καταλαβαίνω γιατί τραβάς τις γυναίκες γύρω σου.

- Γ: Πες μου.

- Ζ: Γιατί δε λες ψέματα. Γιατί αυτά που λες και κάνεις, τα νιώθεις. Δε λες κάτι, για να πάρεις κάτι άλλο. Και αυτό, εμείς οι γυναίκες, το καταλαβαίνουμε, το νιώθουμε και μας αρέσει απεριόριστα. Μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια και θέλουμε να βρισκόμαστε γύρω σου, μαζί σου.

- Γ: Σταμάτα.

- Ζ: Όχι. Είσαι μικρός ακόμη και πρέπει να ξέρεις τι κάνεις καλά. Να το επεξεργαστείς. Και να μην το χάσεις. Αν ξέρεις τι κάνεις, έχεις και λιγότερες πιθανότητες να το χάσεις. Όταν σταματήσεις να είσαι αληθινός, θα το καταλάβεις και θα το διορθώσεις.

- Γ: Να σε προσλάβω για προσωπική μου ψυχαναλύτρια.

- Ζ: Προς το παρόν εκμεταλλεύσου με ως γυναίκα, καυλωμένη.

- Γ: Τελείωσες;

- Ζ: Όχι βέβαια. Δεν πρόλαβα. Μόλις άνοιξα το στόμα μου, μου έκανες το κρεβάτι χάλια με το σπέρμα σου.

- Γ: Συγνώμη.

- Ζ: Θα τιμωρηθείς!

- Γ: Τιμώρησε με, όπως γουστάρεις. Άλλωστε για αυτό είμαι εδώ!

Γύρισε προς το μέρος μου, με γύρισε ανάσκελα και μου έπιασε τα χέρια από τους καρπούς. Τα ένωσε και μου τα έφερε, σταυρωτά, πάνω από το κεφάλι μου. Κρατώντας τα εκεί, με το ένα χέρι, έκανε μία κίνηση-άλμα και με καβάλησε, όντας καθισμένη στο στήθος μου. Δεν έφερα αντίσταση, μόνο την κοίταζα και χαμογελούσα. Είχε αγριέψει από καύλα. Ήθελε να εκτονωθεί και εκείνη. Δεν της είχα επιτρέψει να τελειώσει, και ήθελε να με φτάσει στη ένταση του οργασμού. Ανασήκωσε λίγο τη λεκάνη της και πέρασε τα γόνατα της δίπλα από τα αυτιά μου και πάνω στα μπράτσα μου. Με αυτό τον τρόπο, ακινητοποίησε τα χέρια μου. Και να ήθελα να αντιδράσω, δε μπορούσα. Είχε τον έλεγχο μου.

Την κοίταζα και έβλεπα από χαμηλά, την ελαφρώς πλαδαρή κοιλιά της, το στήθος της, που μπορεί να ήταν πεσμένο και μικρό αλλά οι ρώγες της ήταν ένα όνειρο, το πανέμορφο πρόσωπο της. Ήταν ελαφριά βαμμένη και οι μικρές ρυτίδες τη έκαναν αν φαίνεται ώριμη, όχι γριά. Το κατάξανθο μαλλί της έδινε μία ένταση στο βλέμμα της. Ήταν γυναίκα κυρίαρχος. Δυνατή και όχι απλά δυναμική. Την κοίταζα και συνειδητοποιούσα ότι αυτή η γυναίκα έχει κάνει στη ζωή της, όλα τα βασικά όνειρα της, από αρκετά μικρή και πλέον αναζητούσε το εξεζητημένο. Αυτό, που για τους πολλούς, χαρακτηρίζεται ως και ανώμαλο. Και αυτή τη στιγμή το ζούσε. Ανασηκώθηκε άλλη μία φορά και κόλλησε το μουνί της στο στόμα μου. Το προσγείωσε ακριβώς στο σωστό σημείο. Τα χείλη της στα χείλη μου και η κλειτορίδα της στη μύτη μου. Κουνήθηκε λίγο και εγώ άρχισα να ρουφάω τα χείλη της, όπως ρουφούσα τις ρώγες της. Τα σούφρωνα και τα άνοιγα, συνέχεια. Με κοίταζε στα μάτια, δεν έφευγε από εκεί. Καταβρόχθιζε τους μορφασμούς μου καθώς της ρουφούσα. Κουνιόταν όλο και πιο έντονα, μπρος πίσω. Δεν είχα ακόμη τις δυνάμεις να καυλώσω, αλλά το μυαλό μου καιγόταν από τις εικόνες ηδονής.

- Ζ: Μωρό μου, μωρό μου. Τι καλός μουνογλείφτης είσαι εσύ; Σε έχει εκπαιδεύσει καλά η Βάσω και Ελένη, μωρό μου; Σε έκαναν το αντράκι του και σε έδωσαν τώρα στη μανούλα; Ε; Ναι αγόρι μου; Στη μανούλα; Να της ρουφήξεις την τρύπα από την οποία σε γέννησε; Ναι, από εκεί βγήκες; Και ήσουν μέσα στα υγρά. Και τώρα κάνεις εμένα υγρή! Με κάνεις μούσκεμα. Το νιώθεις; Τα πίνεις; Πες μου ναι! Έτσι αγόρι μου. Ρούφα και κατάπινε τα υγρά της μαμάς σου. Καύλα είσαι μωρό μου. Καιρό είχε να μου δώσει κάποιος ένα καλό γλείψιμο. Πω, πω, με καυλώνεις ωραία. Πολύ ωραία. Θέλω να σου γαμήσω το στοματάκι, με το μουνί μου.

Κουνιόταν πολύ δυνατά και έντονα πλέον, στο στόμα μου. Ακριβώς όπως θα κινούμουν εγώ αν την είχα από κάτω και την είχα μπουκώσει με τη ψωλή μου. Πραγματικά μου γαμούσε το στόμα. Και αν είχε πούτσο, θα με είχε πνίξει. Τόσο έντονα τριβόταν. Με είχε ακινητοποιημένο και έκανε την καύλα της πάνω μου. Κάποια στιγμή άρχισε να κάνει μικρά άλματα στο πρόσωπο μου. Τότε κατάλαβα ότι το έκανε για να πιέζεται η κλειτορίδα της στη μύτη μου και να ερεθίζεται ακόμη περισσότερο. Αλλά το πιο καυλωτικό ήταν ότι δεν είχε πάρει τα μάτια της από πάνω μου. Απολάμβανε να με έχει έτσι. Δέσμιο. Και να κάνει την καύλα της. Χτυπιόταν πάνω στο πρόσωπο μου και είχε αρχίσει να γίνεται δυσάρεστο αυτό, για μένα. Με πονούσε, αλλά το υπέμενα. Δεν μπορούσα να την κόψω τώρα που είχε φτάσει τόσο κοντά στην κορύφωση. Από μία πλευρά, το ήθελα. Κάποια στιγμή έκατσε και πάλι στο αρχικό σημείο και με πίεσε. Μου μπούκωσε, όμως, τη μύτη. Δε μπορούσα να ανασάνω. Με έπνιγε με το μουνί της. Είχα αρχίσει να κοκκινίζω. Δε μπορούσα να πάρω ανάσα. Χαμογελούσε.

- Πνίγεσαι μωρό μου; Ναι ε; Δε μπορείς να ανασάνεις; Ξέρεις ποια είμαι εγώ; Το νιώθεις; Είμαι αυτή που σε ελέγχει απόλυτα. Με σέβεσαι, με φοβάσαι, με αγαπάς. Τη μάνα σου. Δε θα αντιδρούσες ποτέ στη μαμά, έτσι δεν είναι; Μπράβο το αγόρι μου. Μου αρέσει όταν μου γνέφεις ναι. Τι όμορφα μάτια είναι αυτά..

Την τελευταία στιγμή, πριν φτάσω στο όριο να προσπαθήσω να ξεφύγω για να βρω μία ανάσα, σηκώθηκε ελαφρώς και τράβηξα μία γερή αναπνοή. Όπως έμπαινε το οξυγόνο στο στόμα μου, ένιωθα το πρόσωπο μου γεμάτο στα υγρά και τη μυρωδιά της μουνάρας της να με κατακλύζει. Μου δημιουργούσε στιγμές. Στιγμές που δε θα μπορούσα να ξεχάσω ποτέ. Γιατί αυτό που ζούσα, δε θα το ξαναζούσα με καμία.

Πριν προλάβω να πάρω ανάσα, απελευθέρωσε τα χέρια μου και με μία κίνηση ξάπλωσε πάνω μου, πρόσωπο με πρόσωπο. Πριν καταλάβω τι συμβαίνει, ένιωσα τη γλώσσα της να μου γλείφει το πρόσωπο σα σκύλα. Παντού, με λύσσα. Είχε βάλει τα χέρια, στις δύο πλευρές του προσώπου μου, το κρατούσε σταθερό και έγλειφε τη μούρη μου, ενώ εγώ ταυτόχρονα προσπαθούσα να ανασάνω λίγο ακόμη. Το ένστικτο της επιβίωσης, μαζί με ηδονή. Μία παράνοια. Ξεπερνούσα τα όρια μου και αυτό το όφειλα σε εκείνη. Δεν ξέρω πόσες φορές το επανέλαβα αυτό με γυναίκες που πήδηξα μέχρι και σήμερα. Αλλά αυτή την αίσθηση, αυτή την εμπειρία την οφείλω σε εκείνη.

Με είχε σοκάρει με αυτή την αντίδραση. Δεν ξέρω αν εκείνη τη στιγμή είχα καυλώσει στον πούτσο, αλλά ήμουν σοκαρισμένος και καυλωμένος στο μυαλό και στη ψυχή μου. Με είχε φτάσει στα όρια μου και δεν είχα νιώσει ποτέ πιο ζωντανός. Μόλις τελείωσε με το ζωώδες γλείψιμο του προσώπου μου, άρχισε να με φιλάει γλυκά στα χείλη. Μετατράπηκε σε μία στιγμή, από το πιο καυλωμένο θηλυκό του κόσμου, στην πιο τρυφερή ερωμένη. Με φιλούσε πεταχτά στα χείλη και χαμογελούσε. Είχε γουρλώσει τα μάτια και έβλεπα μέσα τους την ευτυχία. Ενστικτωδώς, την αγκάλιασα και της χάιδεψα την πλάτη. Ανταπέδιδα τα φιλιά της, καθώς έβρισκα και πάλι την κανονική μου λειτουργία. Είχα βιώσει μία καύλα, διαφορετική από ότι είχα ζήσει μέχρι τότε.

- Ζ: Είσαι καλά αγόρι μου;

- Γ: Πότε δεν ήμουν καλύτερα. Ποτέ όμως.

- Ζ: Σ’ αγαπάω.. με ένα διαφορετικό είδος αγάπης. Άγριο… πρωτόγονο.

- Γ: Το νιώθω… και εγώ… για αυτό αφέθηκα, ένιωσα ότι μπορώ να σε εμπιστευτώ.

- Ζ: Αυτό το συναίσθημα θα μας δένει για πάντα. Η εμπιστοσύνη. Δε θα με προδώσεις ποτέ.

- Γ: Ποτέ.

- Ζ: Δεν ξέρεις πόση καύλα μου έδωσες και ακόμη μου δίνεις.

- Γ: Τελείωσες;

- Ζ: Όχι, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που έχει σημασία... ξέρεις γιατί;

- Γ: Ίσως. Αλλά θέλω να το ακούσω από σένα..

- Ζ: Γιατί σημασία έχει η ηδονή που νιώθουμε. Και αυτά που κάνουμε και πηγάζουν από αυτή... όχι το χύσιμο. Το χύσιμο τα χαλάει όλα. Πρέπει να τελειώνουμε, μόνο όταν δε μπορούμε να αντέξουμε άλλο την πίεση της ηδονής. Ειδάλλως πρέπει να μένουμε έτσι, για όσο αντέχουμε. Ιδίως εσείς οι άντρες.

- Γ: Τότε γιατί με έκανες να χύσω πριν;

- Ζ: Γιατί αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν έχυσες πάνω σου τη Κυριακή. Το είχα κάνει εικόνα και ήταν μία εικόνα που ήθελα να τη δω στην πράξη.

- Γ: Και το αποτέλεσμα;

- Ζ: Δε μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο. Ένιωθα ότι πράγματι το αγόρι μου, ο καυλιάρης μου, τον παίζει για μένα... και τελείωσες τόσο όμορφα… μα τόσο όμορφα.. Βιάστηκα μήπως; Σε θέλω γρήγορα έτοιμο.

- Γ: Εσύ έχει τον τρόπο σου να καυλώνεις τους άντρες ακόμη και αν έχουν μόλις τελειώσει..

- Ζ: Μ... το νιώθω. Πρήστηκε το καβλί σου. Και μου πιέζει τα μπούτια. Είσαι πολύ όμορφος… κούκλος άντρας. Έλα να κάνουμε ένα τσιγάρο. Θέλω να σε νιώθω καυλωμένο και χαλαρό ταυτόχρονα.

Φιληθήκαμε, λίγο πιο έντονα αυτή τη φορά. Με αρκετή γλώσσα. Το ένα μου χέρι είχε μείνει στην πλάτη της και έκανε κύκλους. Το άλλο είχε κατέβει στον κώλο της και της είχα χουφτώσει τα κωλομέρια. Όταν χορτάσαμε το φιλί, χωρίς να σηκωθεί από πάνω μου, άπλωσε το χέρι στο κομοδίνο και άναψε ένα τσιγάρο. Μόλις τράβηξε δυο τζούρες, μου το πάσαρε.

- Ζ: Μακάρι να ήταν ο Αντώνης εδώ, να έβλεπε τι έγινε.

- Γ: Που κολλάει ο Αντώνης; Εγώ δε σου αρκώ;

- Ζ: Εγώ και Αντώνης είμαστε ένα. Θα το δεις. Ότι και αν κάνουμε, με όποιους και αν το κάνουμε, πάντα το μυαλό μας είναι στον άλλο. Ότι ζούμε και είναι εκπληκτικό, θέλουμε να το μοιραζόμαστε. Για αυτό θέλουμε να μοιραστούμε και εσένα. Γιατί είσαι κάτι το πολύ όμορφο, πολύ έντονο.

- Γ: Ίσως και να αρχίσω να το νιώθω αυτό. Είναι και εκείνος τόσο έντονος όσο εσύ;

- Ζ: Ναι. Μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά μας, είχαμε μια συμβατική σεξουαλική ζωή. Μετά, είχαμε όλο το χρόνο και το χώρο για εμάς. Ήμασταν ελεύθεροι να ζήσουμε πράγματα μαζί. Εδώ και 4 χρόνια, έχουμε κάνει όσα κάνουν καμιά 10αριά άνθρωποι, σε μία ολόκληρη ζωή.

- Γ: Είναι πολύ τυχερός άνθρωπος.

- Ζ: Εγώ είμαι εξίσου τυχερή. Μπορεί εμφανισιακά να μην το βγάζει, αλλά την τρέλα την έχω μάθει από εκείνον. Εκείνος μου έμαθε ότι τα όρια μας πρέπει να σπάνε, μέχρι τη μέρα που θα πεθάνουμε. Αυτό είναι η εξέλιξη, η ζωή.

- Γ: Νιώθω ότι μαζί σας, η φάση, δεν είναι απλά μία φάση. Δεν ξέρω πόσα μπορώ να μάθω από εσάς. Γιατί εμένα όμως;

- Ζ: Γιατί είδαμε πράγματα σε σένα. Και μάθαμε βέβαια από τη Βάσω. Αν θέλαμε έναν καλό γαμιά, εσένα θα παίρναμε; Θα βρίσκαμε κάποιον με κοιλιακούς και μπράτσα, με 20άρα και βάλε ψωλή και θα το γλεντάγαμε για κάνα δίωρο. Αλλά με βλέπεις να αρκούμαι σε ένα πήδημα; Είδαμε σε σένα προοπτικές. Είδαμε ότι το μυαλό σου κάνει εικόνες και χτίζει πάνω σε αυτές. Και αυτό το επιβεβαίωσες, την Κυριακή, όταν μου είπες ότι με νιώθεις μάνα σου.

- Γ: Εγκεφαλικό γαμήσι δηλαδή.

- Ζ: Όπως το είπες. Ακριβώς όπως το είπες.

Έμπαινα σε μία νέα διάσταση, της σεξουαλικότητας ή ερωτισμού, πείτε το όπως θέλετε. Ήταν τόσες πολλές οι πληροφορίες που λάμβανα, τα συμπεράσματα που έβγαιναν, εκείνη τη στιγμή, αλλά με τη Ζέτα γυμνή πάνω μου, τον πούτσο μου καυλωμένο και το μυαλό μου υπερερθισμένο, η συγκέντρωση στα λεγόμενα μου ήταν σχεδόν αδύνατη. Η επόμενη σκέψη μου ήταν τι μας περίμενε μετά.

Χτύπησε το τηλέφωνο. Η Ζέτα έκανε μία κίνηση και έφυγε από πάνω μου, για να πιάσει το ακουστικό. Μιλούσε με τον Αντώνη. Εγώ πήρα ένα ακόμη τσιγάρο, σηκώθηκα από το κρεβάτι και πήγα στην τζαμαρία. Από τη μία χάζευα τη θέα, από τη άλλη άκουγα τη Ζέτα να μιλάει με τον άντρα της. Ερχόμενος εδώ, είχα την αίσθηση ότι θα γαμήσω. Όπως γάμησα τη Θάλεια, τη Βάσω, την Ελένη, την Ανδριάνα. Αλλά αυτό που ζούσα ήταν πολύ πέρα από αυτές τις εμπειρίες. Κοίταζα την πισίνα, όπου πριν 1.5 ώρα, δε γαμούσα αλλά έκανα έρωτα στη Ζέτα. Κάπως έτσι φανταζόμουν τον εαυτό μου να κάνει έρωτα με τη γυναίκα της ζωής του, τη μέρα που θα τη άφηνα έγκυο. Έρωτας γεμάτος έρωτα και αγάπη. Έτσι θα δημιουργούσαμε το καρπό της ζωής μας. Αλλά εγώ το βίωσα με τη Ζέτα. Απλά και αβίαστα. Έντονα και συναισθηματικά. Και μετά; Μετά είχα βιώσει το αίσθημα της καύλας για τη μάνα. Την ηδονή και τη ντροπή μαζί. Και μετά; Μετά με είχε φτάσει στα όρια της επιβίωσης μου. Είχα φτάσει στο σημείο να χάνω την ανάσα μου αλλά να καυλώνει η ψυχή μου με τη λύσσα της. Η λύσσα της καυλωμένης γυναίκας που ήταν ταυτόχρονα και μάνα μου μαζί. Δεν αντιδρούσα, γιατί την εμπιστευόμουν. Και φτάσαμε μαζί στα άκρο. Στο απόλυτο άκρο, αν υπάρχει αυτό. Ηδονιζόμασταν με τις καταστάσεις, τα συναισθήματα και τις εντάσεις της στιγμής. Όχι με την πίπα, το γλειφομούνι, το γαμήσι, το μπινελίκι.

Τινάχτηκα, γιατί ένιωσα το πουτσοκέφαλο μου να ακουμπάει την κρύα τζαμαρία. Τότε κατάλαβα πόσο πολύ καυλωμένος ήμουν, παρόλο που είχαν περάσει 1-2 λεπτά που δεν την κοίταζα καν και ήμουν χαμένος στις σκέψεις μου. Ακόμη και έτσι όμως, το καυλί μου ήταν πέτρα. Τώρα καταλάβαινα την κουβέντα της Ζέτας «Γιατί σημασία έχει η ηδονή που νιώθουμε. Και αυτά που κάνουμε και πηγάζουν από αυτή». Ένιωσα την ησυχία που είχε το δωμάτιο, ξαφνικά. Πού ήταν η Ζέτα; Γύρισα το κεφάλι μου και την κοίταξα. Είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι, γυρισμένη στο πλευρό μου, με το χέρι της ανάμεσα στα μπούτια της, γυμνή, με τις κάλτσες και τις γόβες ακόμη στα πόδια της, και με κοίταζε. Της χαμογέλασα. Ανταπέδωσε.

- Γ: Καλό;

- Z: Πολύ καλό… στο έδειξα και πριν πόσο πολύ μου αρέσει το κωλαράκι σου.

- Γ: Αν μου το έλεγε άλλη, ίσως και να τη διαολόστελνα. Από εσένα όμως ακούγεται πολύ καυλωτικά. Το θες πολύ;

- Z: Αδιανόητα πολύ, αυτή τι στιγμή. Το έχεις δώσει πουθενά;

- Γ: Μόνο στη θεία... με έκανε να τελειώσω 2 φορές.

- Z: Πως;

- Γ: Βάζοντας μου δάχτυλο..

- Z: Άρα έχεις νιώσει την καύλα του κώλου. Αντράκι μου.

- Γ: Ελπίζω να μην ήταν ειρωνικό αυτό!

- Z: Καθόλου. Ξέρεις ότι ο Αντώνης έχει πάει με άντρες και ως παθητικός. Με κόβεις ότι αν δεν ένιωθα τον Αντώνη ως απόλυτα αρσενικό, θα ήμουν μαζί του;

- Γ: Σίγουρα όχι.

- Z: Ακόμη και σε δω να γαμιέσαι, για μένα θα είσαι ο αρσενικός γαμιάς μου. Να το θυμάσαι αυτό.

Όσο κόντρα σε εμένα και αν ήταν όλα αυτά που έλεγε, με καύλωνε απίστευτα. Γιατί την πίστευα και της είχα εμπιστοσύνη. Φαντάστηκα να γαμάω τον Αντώνη μπροστά της και αναστέναξα ηδονικά. Αν ήταν εκείνη τη στιγμή μπροστά μου, μπορεί και αν τον γαμούσα, με την καύλα που είχα, όχι στο καβλί, αλλά στο μυαλό μου. Μόνο και μόνο για να δω το βλέμμα της Ζέτας. Δεν ξέρω αν το κατάλαβε, αλλά είδα δύο δάχτυλα της να βυθίζονται στο μουνί της βαθιά, να με κοιτάζει καρφωτά στα μάτια και να αναστενάζει. Με έβαζε στον κόσμο του μυαλού της.

Συνεχίζεται. όπως πάντα, περιμένω τα σχόλια σας, είτε κάτω από την ιστορία, είτε σε προσωπικά μηνύματα.




Copyright protected OW ref: 164805



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.