Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ημέρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, μπορεί να μην το πιστεύω ως γιορτή, αλλά είναι μία ευκαιρία για να έρθω πιο κοντά με τη γυναικάρα μου. Κάθε χρόνο κάτι σκέφτομαι, κάποιο δωράκι, λουλούδια, γλυκά και άλλα τέτοια ξενέρωτα κατ' εμέ. Αυτή τη φορά όμως μου ήρθε μία φαεινή ιδέα. Είχα κλείσει νωρίτερα ένα ξενοδοχείο spa με ότι χρειάζεται μία γυναίκα αλλά και ένας άντρας για χαλάρωμα, όπως μάσκες προσώπου, χαλάουα, μασάζ και όλα τα συναφή.

Φτάσαμε λοιπόν πρωί – πρωί στο ξενοδοχείο και αμέσως αφού ταχτοποιήσαμε τα πράγματα μας, αλλάξαμε και πήραμε στα χέρια μας το πρόγραμμα. Η γυναίκα μου ήταν ενθουσιασμένη, δεν ήξερε τι να πρωτοδιαλέξει, ενώ εγώ το μόνο που βρήκα ενδιαφέρον ήταν η σάουνα και η πισίνα.

- Οκ της λέω κάνε ότι θέλεις με όποια σειρά θέλεις και κάποια στιγμή θα βρεθούμε.

Έτσι και έγινε, εγώ πριν απ' όλα πήγα στην πισίνα και τη άραξα. Ενώ η γυναίκα μου άρχισε να κάνει τα πάντα όσον αφορά την κούρα ομορφιάς που πρόσφερε το ξενοδοχείο. Εγώ συνέχισα με τη σάουνα, πραγματικά μου άρεσε πολύ εκεί μέσα, αλλά με αυτά και με αυτά σκέφτηκα ότι ήταν ώρα να βρεθώ με τη γυναίκα μου.

Πράγματι μετά από κάποια σχετική αναζήτηση, τη βρήκα σε μία αίθουσα όπου έκανε κάτι σαν αρωματοθεραπεία.

- Τι έγινε μωρό μου τελειώνεις; Να πάμε να τσιμπήσουμε και κάτι γιατί το στομάχι διαμαρτύρεται.

- Ναι σε πέντε λεπτά είναι έτοιμη μου απάντησε η αισθητικός.

Περίμενα το λοιπόν ώσπου να τελειώσουν και κάποια στιγμή εμφανίστηκε. Ήταν σκέτη καύλα με το μπουρνουζάκι της, με ένα πρόσωπο που έλαμπε και μία υπέροχη μυρωδιά αναδυόταν από όλο το σώμα της. Η αλήθεια είναι ότι καύλωσα αλλά δεν ήθελα να της κόψω τη χαρά με πεζά πράγματα όπως ένα πήδημα, έτσι το άφησα ως σκέψη για να το επαναφέρω ξανά το βράδυ.

Πήγαμε για φαγητό, φάγαμε ελαφριά γιατί η γυναικάρα μου είχε σκοπό να τα κάνει όλα και δεν ήθελε να έχει βάρος.

- Τι λες πάμε να την πέσουμε λίγο και μετά συνεχίζεις της πρότεινα εγώ.

- Μπα… πάνε εσύ, εγώ θα συνεχίσω, σήμερα θα τα κάνω όλα και το βράδυ θα πάμε στο κλάμπ του ξενοδοχείου να με καμαρώσεις έτσι που θα έχω γίνει όμορφη.

- Οκ είπα και αφού ανέβηκα στο δωμάτιο έριξα τον ύπνο του δικαίου.

Ξύπνησα κατά τις 7 το απόγευμα και η δικιά μου δεν είχε έρθει ακόμα, έτσι αποφάσισα να κάνω και εγώ ένα μασαζάκι για να περάσει η ώρα. Κατέβηκα στις αίθουσες όπου έκαναν το μασάζ και αφού στη Γραμματεία μου υπέδειξαν ένα δωμάτιο μπήκα μέσα ξεντύθηκα και περίμενα ξαπλωμένος μπρούμυτα.

- Καλησπέρα ακούω μία γλυκιά αισθησιακή φωνούλα.

Ξαφνιάστηκα, δεν περίμενα γυναίκα μασέρ και μάλιστα τόσο σέξι και έτσι ένοιωσα κάπως άβολα.

- Καλησπέρα τις λέω, εσείς θα με αναλάβετε;

- Ναι φυσικά αν δεν έχετε κάποια πρόβλημα.

- Όχι, όχι… ψέλλισα, κανένα πρόβλημα απλά περίμενα κάποιον άντρα, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Σε κανονικές συνθήκες ναι θα ερχόταν άντρας, αλλά αυτή τη στιγμή όλοι είναι πιασμένοι, έτσι αναγκαστικά όποιος είναι ελεύθερος αναλαμβάνει, αλλά και πάλι αν δεν αισθάνεστε άνετα μπορείτε να περιμένετε να ελευθερωθεί κάποιος και να σας αναλάβει.

- Όχι, όχι δεν πειράζει δεν έχω πρόβλημα, απλά πείτε μου τι πρέπει να κάνω.

- Τίποτα, απλά ξαπλώστε και τα άλλα είναι δικιά μου δουλειά.

Ξάπλωσα και περίμενα με ανυπομονησία να νοιώσω τα χεράκια της επάνω μου. Ξεκίνησε από τους ώμους μου χαλαρά να με τρίβει με ένα ζεστό λάδι, ήταν υπέροχα, συνέχισε με την πλάτη και ήδη είχε κοντέψει στους γλουτούς μου. Εκεί με προσπέρασε και συνέχισε με τα πόδια μου, είχα χαλαρώσει τόσο που ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ ξανά.

- Αν θέλετε μπορείτε να γυρίσετε από μπροστά μου λέει, από πίσω νομίζω είμαστε καλά.

- Έχεις μαγικά χέρια της λέω, ήδη αισθάνομαι σαν πουλάκι.

Και που να δείτε όταν τελειώσουμε, μου είπε ευχαριστημένη για την επιβεβαίωση της καλής δουλειάς της. Γύρισα λοιπόν ανάσκελα και έβαλα την πετσέτα από μπροστά πλέον, φυσικά από κάτω φορούσα το μποξεράκι μου. Η κοπελίτσα ήταν πλέον στο οπτικό μου πεδίο και έτσι μπορούσα να την επεξεργαστώ. Ξανθούλικο με πολύ κοντό μαλλάκι, μέτριο ανάστημα και δύο υπέροχα καστανά και σπιρτόζικα χαμογελαστά ματάκια. Όσο τη έβλεπα τόσο με έφτιαχνε και η ιδέα ότι μία τέτοια καυλίτσα χαϊδεύει το κορμί μου με έκανε να τρελαίνομαι. Ένα γελάκι ξέφυγε από το όμορφο στοματάκι της.

- Μα τι συμβαίνει τις λέω γιατί γέλασες;

Χωρίς να μου μιλήσει μου έδειξε με το δάχτυλό της τον πούτσο μου, δεν το είχα καταλάβει αλλά ο πούτσος μου είχε σηκώσει ψηλά την πετσέτα κάτι σαν αντίσκηνο. Κοκκίνισα από τη ντροπή μου.

- Μη στενοχωριέσαι μου λέει συμβαίνουν αυτά πολλές φορές, εσείς οι άντρες είστε λίγο ευαίσθητοι σε αυτά τα θέματα.

- Αλήθεια σου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο;

- Όχι πάντα αλλά κάποιοι άντρες είστε παραπάνω ευαίσθητοι, να το πω σε αγγίγματα και πάλι ένα γελάκι γάργαρο και λίγο ντροπαλό βγήκε από το στοματάκι της.

Η μικρή είναι πουτανίτσα σκέφτηκα και με παίζει, ας παίξω και εγώ τότε.

- Και όταν γίνεται αυτό πως το αντιμετωπίζεις;

Η μικρή συνέχισε να μου κάνει μασάζ κοντά στα αρχίδια μου και ταυτόχρονα μιλούσε ενώ ο πούτσος μου δεν έλεγε να πέσει και ούτε ήθελα εδώ που τα λέμε. Δεν μου απάντησε αμέσως, απλά με κοίταξε λίγο πονηρά και μετά από λίγο μου είπε.

- Αναλόγως!

- Αναλόγως τι;

- Ποιος είναι στα χέρια μου.

- Δηλαδή;

- Θα σε μαλώσω με φέρνεις σε δύσκολη θέση.

- Πιο δύσκολη αυτή τη στιγμή από τη δικιά μου δεν νομίζω.

Και πάλι γελάκι...

- Πώς να το πω αναλόγως αν ο άντρας μου αρέσει και εμένα λίγο, κάνω κάτι παραπάνω γι' αυτόν, για να τον κάνω να ξεθυμάνει.

Είπα να το ρισκάρω, έτσι τις είπα. Εγώ θα μπορούσα να είμαι από αυτούς τους τυχερούς; Σταμάτησε το μασάζ, έσκυψε δίπλα στο αυτί μου και μου ψιθύρισε.

- Ναι είσαι αλλά δεν θέλω φωνές μη μας πάρουν χαμπάρι…

και μου έδωσε ένα γλυκό φιλάκι στο μάγουλο.

- Απόλαυσε το όσο μπορείς…

μου λέει και αφού έβγαλε την πετσέτα από πάνω μου, κατέβασε με δυσκολία το μποξεράκι μου αφού το πίεζε η πούτσα μου και αργά-αργά μου το έβγαλε. Έβαλε λάδι στο χέρι της και πλησίασε με το πρόσωπό της στο κεφαλάκι μου. Τα υγρά της χειλάκια μου έδιναν απαλά και υγρά φιλιά στο μουσκεμένο κεφαλάκι μου και σε λίγο η γλωσσίτσα της τριγυρνούσε γύρω του, εγώ ανατρίχιασα από καύλα. Η μικρή συνέχισε έτσι χωρίς να το βάζει στο στόμα της, ενώ με τα χέρια της ήδη μου χάιδευε τα αρχίδια και τον κορμό της πούτσας μου. Για να μου ανεβάσει την καύλα η πουτανίτσα ξεκούμπωσε τη ρόμπα της και δύο υπέροχα στηθάκια πετάχτηκαν έξω, οι ρώγες της ήταν φουσκωμένες και φαινόντουσαν σκληρές. Με τα χεράκια της τώρα μου τραβούσε μαλακία και συγχρόνως μου έτριβε και τα αρχίδια, που και που έκανε ένα μικρό Ο το στοματάκι της και το έβαζε μόνο στο κεφαλάκι και αυτό με έστελνε κάθε φορά αδιάβαστο.

Τελείωσε… το κορίτσι ήταν μαστόρισσα, δεν υπήρχε, ήταν τέλειο, η πούτσα μου είχε μουδιάσει από την καύλα και δε σταματούσε να βγάζει υγρά, τα οποία η μικρή συνέχεια τα καθάριζε με τη γλωσσίτσα της.

- Μεγάλη και χοντρή η πούτσα σου μου λέει, πάντα χαίρομαι να έχω τέτοιες στα χέρια μου και ας λένε ότι το μέγεθος δε μετράει, τυχερή αυτή που πηδάς.

Το ηθικό μου ανέβηκε κατακόρυφα, η μικρή άρχισε να μου παίζει την πούτσα ανάμεσα στα βυζάκια της και ανέβαζε συνέχεια και σταθερά το ρυθμό, ώσπου δεν άντεξα ένας πίδακας από χύσια άρχισε να εκσφενδονίζεται πάνω της, έφτασε μέχρι και το πρόσωπό της αλλά δεν τη ένοιαξε καθόλου αφού όση ώρα τέλειωνα αυτή έτριβε τον πούτσο μου στα μαγουλάκια της.

Δε νομίζω να είχα βγάλει ποτέ τόσο υλικό στη ζωή μου, κυριολεκτικά άδειασα ότι αποθέματα μαλακίας είχα στα αρχίδια μου. Η ανάσα μου επανερχόταν αργά όσο η μικρή συνέχιζε αργά να μου την παίζει και να μου την καθαρίζει με το στόμα της. Αυτή η διαδικασία κράτησε αρκετά, κυριολεκτικά τα έβαλε όλα στο στόμα της ακόμα και αυτά που είχαν πέσει επάνω μου. Μόλις τέλειωσαν όλα, πήρε μία πετσέτα τη έβρεξε λίγο και άρχισε να με καθαρίζει ευλαβικά, στη συνέχεια έκανε το ίδιο και στον εαυτό της.

- Σου άρεσε όμορφε;

Εγώ απλά κούνησα το κεφάλι μου επιδοκιμαστικά και αυτή ξαναγέλασε.

- Ευχαριστώ… μου λέει.

- Εσύ με ευχαριστείς;

- Ναι γιατί μου αρέσει να το κάνω αυτό όταν γουστάρω και μαζί σου το γούσταρα πολύ. Ας φύγουμε, μου λέει, τώρα μην μας καταλάβουν κιόλας.

- Μικρή της λέω κάποιο πουρμπουάρ δεν θα δεχτείς; Για την εξυπηρέτηση;… της λέω.

- Θα σε μαλώσω όχι φυσικά σου είπα το έκανα για εμένα πιο πολύ, μου έκλεισε το μάτι και βγήκε από το δωμάτιο.

Η πούτσα μου δεν έλεγε να πέσει ακόμα και έτσι προσπάθησα να χαλαρώσω και να σκεφτώ τι θα πω στη γυναίκα μου αν θελήσει πήδημα. Σιγά μην τα καταφέρω μετά από τέτοιο χύσιμο. Στο δωμάτιο με περίμενε η γυναικάρα μου.

- Έλα, που ήσουν;… μου λέει.

- Ε… μη μου την πεις κιόλας της λέω, εσύ όλη μέρα είσαι εξαφανισμένη, αλλά χαλάλι σου, έγινες ένα καυλιάρικο μωρό αναγεννήθηκες γλυκιά μου.

- Σ' ευχαριστώ… μου λέει και μου πιάνει τον πούτσο.

- Μ... τον νοιώθω μεγαλωμένο, τι έγινε που ήσουν;

- Όχι βρε σε είδα και το έπαθα.

- Εντάξει μου λέει, τελικά που ήσουν θα μου πείς;

- Έκανα κι εγώ ένα μασάζ, της λέω.

- Γυναίκα στο έκανε;

- Ναι γιατί πειράζει;

- Γι' αυτό σου είναι έτσι το εργαλείο… και έρχεται και κολλάει επάνω μου.

- Για πες σου τη έπαιξε;

- Τι λες τώρα;

- Έλα άστα αυτά, πες την αλήθεια, αν κατέβω χαμηλά και τη βάλω στο στόμα μου θα το καταλάβω, έλα πες δεν πειράζει.

- Παγίδα είναι σκέφτηκα.

- Όχι σου λέω.

Και τότε αμέσως κατεβαίνει χαμηλά και τη χώνει όλη μέσα στο στόμα της, καύλωσα αμέσως και η πούτσα μου έγινε κάγκελο. Την έγλειφε με μανία παντού και με τρομπάριζε δυνατά, η καύλα δεν είχε φύγει ακόμα και έτσι ξαφνικά όπως μου τη έγλειφε σταμάτησε.

- Χα, χα, χα, έχυσες καυλιάρη μου, λέει, είμαι 100 % σίγουρη, γεύτηκα τα χύσια σου και η πούτσα σου είναι κατακόκκινη.

Δεν ήξερα τι να πω… με έπιασε στα πράσα κυριολεκτικά, έτσι και αλλιώς η δικιά μου ήταν πουτανίτσα καλή και με ένστικτο, οπότε έπρεπε να το παραδεχτώ.

- Εντάξει της λέω δεν ήταν τίποτα σπουδαίο, ούτε το επιδίωξα, απλά έτυχε και όπως είχα καυλώσει ξέφυγα. Συγγνώμη μωρό μου της λέω τέτοια μέρα δεν ήθελα να στη χαλάσω.

Έμεινε σκεφτική για λίγο έχοντας με πλάτη.

- Λοιπόν εντάξει σε συγχωρώ αλλά με έναν όρο.

- Δεκτός… της λέω.

- Άκου πρώτα και μετά δέχεσαι.

- Οκ πες μου.

- Θέλω και εγώ μία από τα ίδια.

- Δηλαδή;

- Δηλαδή ερωτικό μασαζάκι.

- Εντάξει μωρό θα σου κάνω ότι θέλεις.

- Όχι δεν κατάλαβες δεν θα το κάνεις εσύ, αλλά ένας μασέρ.

Ξεροκατάπια

- Μα πώς;… δε νομίζω κορίτσι μου θα μου έρθει πολύ στραβά αυτό θα χαλαστώ, εντάξει το έκανα εγώ αλλά εσύ δεν το ήξερες, το να το ξέρω ότι θα το κάνεις εσύ θα με καταρρακώσει.

- Μπα; Ενώ εγώ το πήρα χαλαρά δηλαδή.

- Όχι δεν εννοώ αυτό (Μακάρι να ήξερα τι εννοούσα βέβαια, αλλά τα είχα χάσει)

- Λοιπόν άκου πως θα γίνει για να μη χαλαστείς. Θα τον φωνάξουμε εδώ στο δωμάτιο και θα είσαι μπροστά και εσύ, ότι δεν θα σου αρέσει θα το λες και θα το σταματάω, αλλά σου εξηγούμαι εγώ θέλω να χύσω με αυτόν όπως και εσύ.

Γάιδαρος να σε γαμήσει ή φίδι να σε τσιμπήσει;… άντε τώρα να διαλέξω, είχα και τη φωλιά μου λερωμένη… τι να κάνω συμφώνησα αφού μου έδινε και το προνόμιο να απαγορέψω κάποια πράγματα.

- Εντάξει της λέω και πώς θα το κάνουμε;

- Εδώ μου λέει δείχνοντας μου ένα κατάλογο είναι οι μασέρ του ξενοδοχείου με τις φωτογραφίες τους, από εδώ θα διαλέξω και θα τον καλέσω. Α… για δείξε μου την πουτανίτσα σου;

Με απροθυμία της τη έδειξα.

- Ω… καλό μωρό άντρα μου, μπράβο.

- Εγώ θέλω αυτόν μου λέει.

Φαινόταν καλό παιδί στη φωτογραφία, καλοσχηματισμένος, μελαχρινός και με όμορφα χαρακτηριστικά.

- Καλά κάνε ότι νομίζεις της λέω αλλά ισχύει αυτό που είπες αν κάτι με χαλάει θα το πω και θα σταματήσεις.

Οκ!

Σήκωσε το τηλέφωνο και ζήτησε τον συγκεκριμένο στο δωμάτιο. Ο τύπος χτύπησε την πόρτα 10 λεπτάκια μετά. Τον άνοιξα εγώ.

- Καλώς τον του λέω.

- Γεια σας, σε εσάς θα κάνω μασάζ;

- Όχι στην κυρία από εδώ.

- Α εντάξει…

μου λέει και ακουμπάει το βαλιτσάκι του στο τραπέζι. Λίγο άβολα είναι στα δωμάτια και για εσάς και για εμένα, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Πράγματι το παλικάρι φαινόταν καλό και ευγενικό και ήξερε και τη δουλειά του όπως έδειχνε, αλλά η πουτανίτσα μου πως θα τον έπειθε γι' αυτό που ήθελε; Μακάρι να αρνιόταν. Η δικιά μου του συστήθηκε και τον ρώτησε που τη θέλει.

- Ξαπλώστε ανάποδα στο κρεβάτι για να μπορώ να φτάσω τους ώμους σας αρχικά και μετά θα ξαναγυρίσετε για να σας κάνω τα πόδια.

Η ξεδιάντροπη, έβγαλε το μπουρνούζι της και από κάτω δεν φορούσε τίποτα, τα μεγάλα και υπέροχα βυζιά της βγήκαν στη φόρα και το καυλιάρικο σώμα της ήταν πλέον σε κοινή θέα. Η πούτσα μου πάλι έκανε σκιρτήματα. Ο τύπος δε φάνηκε να τα χάνει αλλά τις είπε ότι δεν χρειαζόταν να είναι γυμνή και ότι μπορούσε να κάνει τη δουλειά του και με τα εσώρουχα.

- Μπα του λέει, έτσι αισθάνομαι πιο χαλαρή, εξάλλου είναι εδώ και ο άντρας μου, εκτός αν πρέπει να φύγει από το δωμάτιο.

Η σκύλα με έπαιζε θα τη σκοτώσω τη γαμιόλα.

- Όχι, όχι δεν έχω κανένα πρόβλημα κάθε άλλο, της είπε κοιτώντας και εμένα στα μάτια, σαν να είχε αρχίσει να καταλαβαίνει κάτι, χαζός δεν ήταν.

Εγώ άραξα στην πολυθρόνα και πήρα μία μπύρα από το μίνι μπάρ. Η διαδικασία ξεκίνησε ομαλά, στην αρχή στους ώμους, μετά στην πλάτη και στη συνέχεια στους γλουτούς αλλά από απόσταση. Εκεί ο τύπος παρέλειψε το κέντρο των γλουτών και συνέχισε προς τα πόδια μέχρι και τα δαχτυλάκια της, νομίζω ότι από αυτή την πλευρά τελειώσαμε τις λέει μπορείτε να γυρίσετε αλλιώς. Η δικιά μου ανασήκωσε το κεφάλι της και του λέει.

- Δεν νομίζω θεωρώ ότι παρέλειψες ένα σημείο και έδειξε τη σχισμή του κώλου της.

- Ε ξέρετε συνήθως δεν προχωράμε εκεί προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

- Τι παρεξήγηση, αφού είναι εδώ ο άντρας μου δεν θα υπάρξει θέμα.

Ο τύπος κοίταξε προς το μέρος μου περιμένοντας το Οκ. Τι να πω κι εγώ, του έκανα νεύμα να συνεχίσει. Άνοιξε το μπουκάλι με το λάδι και άφησε να τρέξει το υγρό ανάμεσα στη σχισμή του υπέροχου τουρλωτού κώλου της. Εκεί έβγαλε ένα μικρό αναστεναγμό. Η πουτάνα άρχισε σκέφτηκα. Ο τύπος άρχισε να μαλάζει τα κωλομέρια της και σιγά-σιγά γλιστρούσε ανάμεσα στα πόδια της. Η πουτανίτσα πλέον αναστέναζε σε κάθε κίνηση του. Που και που ο τύπος με κοιτούσε και εγώ του έγνεφα να συνεχίσει, αν μη τι άλλο τουλάχιστον ήταν τυπικός. Η αλήθεια είναι ότι είχα αρχίσει να διακρίνω το φούσκωμα στο παντελόνι του. Τι τραβάνε και αυτοί οι φουκαράδες σκέφτηκα. Η πουτανίτσα για να τον διευκολύνει άνοιξε τα πόδια της σε σχήμα V και ο μασέρ πλέον της είχε βάλει δάχτυλα και στην κωλοτρυπίδα της αλλά και στο μουνί της, ήξερε πολύ καλά τι έκανε ο τύπος.

Η δικιά μου πλέον είχε ξεφύγει, κουνούσε τον κώλο της για να βάζει τα δάχτυλά του με δύναμη στο μουνί της, ώσπου την είδα να χύνει μπροστά μου η παλιοπουτάνα. Σπαρταρούσε σαν το ψάρι και αυτός συνέχιζε πλέον με δύναμη να της τα καρφώνει βαθιά στο μουνί της. Υγρά είχαν γεμίσει όλη την πετσέτα και αυτή έσφιγγε και δάγκωνε με μανία το μαξιλάρι της, δείγμα ισχυρού οργασμού. Ο τύπος σιγά-σιγά έκοψε ταχύτητα και έβγαλε τα χέρια του από το κατακόκκινο πλέον μουνάκι της. Συνέχισε πλέον εξωτερικά να της απλώνει απαλά τα δικά της υγρά και που και που της έχωνε και δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της, εκεί που εμένα η πουτάνα δε με άφηνε και πολύ να την πειράζω, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτά τα έκανε για εκδίκηση.

- Νομίζω ότι τελειώσαμε λέει ο τύπος.

- Έτσι κάνεις εσύ;… του λέει με ύφος η δικιά μου. Παρατάς στη μέση τη δουλειά σου;

- Ε… όχι λέει ο τύπος αλλά νόμιζα ότι ήμαστε Οκ.

- Όχι… έχεις και από μπροστά, μισές δουλειές θα κάνουμε;

Τη σκύλα… θα τη σκοτώσω. Γύρισε ανάσκελα και οι βυζάρες της ήρθαν σε πρώτη θέα. Το φούσκωμα του τύπου φαινόταν πλέον έντονα. Έβαλε λάδι στα χέρια του και άρχισε να χαϊδεύει τα βυζιά της αυτή και πάλι καύλωσε, και άρχισε τους αναστεναγμούς. Πλέον εγώ το συνήθισα και έτσι οι αντιστάσεις μου άρχισαν να καταρρέουν, βασικά για να πω την αλήθεια ήθελα να τη ξεσκίσω παρέα με τον τύπο, αλλά κρατιόμουν να υποστώ την τιμωρία μου. Ο τύπος έριξε λάδι στην κοιλίτσα της και αφού το άπλωσε άρχισε να της τρίβει το μουνί, έτσι όμως όπως είχε σκύψει ο πούτσος του ήταν πάνω από το πρόσωπό της.

Δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, έβαλε το χέρι της μέσα από το παντελόνι του και του την έβγαλε έξω. Αρκετά μεγάλη και η δικιά του, σχεδόν σαν τη δικιά μου, άρχισε να του την παίζει και να του γλείφει απαλά τα αρχίδια , ο τύπος πλέον δε με κοιτούσε είχε καταλάβει το παιχνίδι. Άλλο ένα χύσιμο από τη δικιά μου ήρθε στα ξαφνικά, μάζεψε τα πόδια της και έσφιξε τα χέρια του ανάμεσα στα πόδια της, μένοντας κοκαλωμένη.

- Έλα, μου λέει, έλα… θέλω να με γλύψεις τώρα.

Με έβαζε στο παιχνίδι, πλέον δεν ήθελε εκδίκηση αλλά πήδημα κανονικό. Σηκώθηκα, έσκυψα στο μουνάκι της και άρχισα να της το γλείφω, ήταν τόσο φουσκωμένο και καυλωμένο που νόμιζα ότι θα εκραγεί. Με την άκρη του ματιού μου την είδα να χώνει την πούτσα του άλλου βαθιά στο στόμα της και να του τραβάει τα αρχίδια με δύναμη, ήταν και πάλι έτοιμη να χύσει. Το πράγμα είχε ξεφύγει και έτσι δεν υπήρχε λόγος για να σταματήσει.

- Φιλαράκι πέταξέ τα ρούχα σου και έλα, θα τη γαμήσουμε μαζί την πουτάνα.

Σηκώθηκα κι εγώ, έβγαλα τα ρούχα μου και τότε η πουτάνα είχε δύο άντρακλες με δυνατές ψωλές μεγάλες και χοντρές όπως της άρεζαν να κρέμονται από πάνω της σα σπαθιά έτοιμα να την καρφώσουν.

- Έλα μπροστά και γάμα τη όσο εγώ θα τη γλείφω.

Ο τύπος υπάκουσε και σιγά-σιγά άρχισε να βυθίζει τον τεράστιο πούτσο του στο μουνί της βρωμιάρας μου. Μόλις της τον έχωσε, άρχισε να την καρφώνει απαλά κάνοντας όλη τη διαδρομή. Εγώ έσκυψα στο μουνί της και όσο μπορούσα άρχισα να της γλείφω την κλειτορίδα της, η ίδια είχε αρπάξει τον πούτσο μου και τον κατάπινε ως τα αρχίδια, τόσο καυλωμένο ήταν το πουτανάκι που θα τα έκανε όλα σήμερα. Η γλώσσα μου πήγαινε παντού, εκτός από το μουνί της, της έγλειφα και τα πλαϊνά που ήξερα ότι της αρέσει. Ο τύπος άρχισε να αυξάνει τον ρυθμό και πλέον άκουγες το υγρό της μουνί πως γαμιόταν, τα σάλια μου έτρεχαν παντού μέχρι την κωλοτρυπίδα της και αυτή χανόταν.

Ένοιωσα την πούτσα μου να σφίγγει από τα χέρια της και όπως την είχε όλη μέσα άρχισε να χύνει. Ο τύπος τη γαμούσε με μανία πλέον και αυτή φώναζε βρισιές, σκίστε με ρε άντρακλες, τι πούτσες τρώω η καργιόλα, μ' αρέσουν οι πούτσες, είμαι γαμιόλα σκίστε με πουτσαράδες μου και τα νύχια της τα έμπηγε σαν άγριο ζώο στις σάρκες μας. Αυτό ήταν… είχε κάνει μάλλον από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής της, αλλά δεν είχαμε τελειώσει. Πήρα τη θέση του τύπου και άρχισα να τη γαμάω και εγώ ενώ αυτός ανέβηκε επάνω της και άρχισε να της γαμάει το στόμα.

Ήμασταν ο ένας πίσω από τον άλλον και της γαμούσαμε τις τρύπες και αυτή ένοιωθε βρώμικα και υπέροχα.

- Δεν αντέχω λέει ο τύπος θα χύσω.

- Έλα εδώ στο μουνί της επάνω όσο τη γαμώ και χυσ' το… του λέω.

Ο Τύπος άρχισε να την παίζει με δύναμη, τα χέρια του είχαν σφίξει και τα μπράτσα του φούσκωσαν από τη μανία του, χύνω καργιόλα είπε και άρχισε να αφήνει απίστευτες ποσότητες μαλακίας πάνω στο μουνί της όσο εγώ τη γαμούσα, τα χύσια του ήταν καυτά, γιατί η καργιόλα του φώναξε με έκαψες με τα χύσια σου πουτσαρά μου. Άρχισαν να τρέχουν παντού, μέχρι τον κώλο της και ο τύπος άρχισε να της τα απλώνει πάνω στην κλειτορίδα της. Δεν άντεξα άλλο, έβγαλα την πούτσα μου έξω και άρχισα να τη ραντίζω παντού, αυτή χτυπιόταν και τα άπλωνε παντού, στην κοιλιά, στο λαιμό και στο πρόσωπό της. Κάποια τα έπαιρνε και τα έβαζε στο στόμα της βγάζοντας καυλιάρικα τη γλώσσα της για να μας το δείχνει.

Πέσαμε δίπλα της και οι δύο εξουθενωμένοι από την προσπάθεια, και κοιτούσαμε το ταβάνι μέχρι να βρούμε τις ανάσες μας. Όταν πλέον συνήλθαμε, ο τύπος ντύθηκε, μας είπε ότι ήταν από τα καλύτερα γαμήσια που είχε κάνει και ότι η πουτανίτσα μου είναι μουνάρα και φωτιά και ότι είμαι τυχερός.

Με την πουτανίτσα μου μπήκαμε στο μπάνιο μαζί και αφού ξεπλύναμε τη γλυκιά αμαρτία μας, υποσχεθήκαμε ο ένας στον άλλον να το κάνουμε κατά καιρούς, αλλά ως τρίτο πρόσωπο να φέρνουμε και κοπέλες τις επόμενες φορές για να έχουμε ποικιλία καύλας.

Ο Βαλεντίνος Γιορτάστηκε μπορώ να πω με μεγάλη επιτυχία.




Copyright protected OW ref: 164761



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.