Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Στο μεταξύ η Βάσω είχε κανονίσει με τη Ζέτα, να βρεθούμε, με την παρουσία του Αντώνη. Αλλά το θέμα που είχε τεθεί ήταν το μέχρι που θα το προχωρούσα με τον Αντώνη. Όσο πιο πολλά κάναμε, τόσο καλύτερα τα ανταλλάγματα. Ήμουν αναποφάσιστος. Η Βάσω κατάλαβε ότι είχα πηδήξει την κόρη της αλλά της βγήκε μία περίεργη διαστροφή. Της έλεγα τι έκανα και τι θα έκανα με την κόρη της, ενώ μου έπαιρνε πίπα στο αυτοκίνητο της...

Το πράγμα είχε πάρει περίεργη τροχιά. Η Βάσω, πλέον, με τσιμπούκωνε με τη θέληση της ενώ της είχα πει το γαμήσι που έκανα με την κόρη της και ότι θα την παρτούζωνα με τον κολλητό μου. Ήταν σαν να το ήθελε, να της άρεσε, να καύλωνε πολύ και αυτή, μαζί με μένα. Της πίεσα το κεφάλι κάτω και άφησα το σπέρμα μου να εκτοξευθεί από την ουρήθρα, στο λαρύγγι της. Δεν ήταν πολύ αλλά ήταν αρκετό για να της φράξει το λαιμό. Τραβήχτηκε απότομα και άρχισε να βήχει, φτύνοντας πάνω μου ένα μείγμα από σάλια και σπέρμα. Μόλις συνήλθε λίγο, με κοίταξε, αγριεμένη, και χωρίς να το περιμένω, μου έχωσε ένα χαστούκι. Αντανακλαστικά, θέλησα να της το ανταποδώσω. Άλλα συγκρατήθηκα.

- Β: Είσαι μεγάλος μαλάκας. Τι έκανες ρε; Πήγες να με πνίξεις;

- Γ: Sorry δεν το ήθελα. Δεν το κατάλαβα.

- Β: Μην το ξανακάνεις αυτό. Στις τσόντες μπορεί να τα δείχνουν ωραία όλα. Αλλά στην πραγματικότητα είναι αηδία. Δε στο έχουν ξαναπεί;

- Γ: Δεν το έχω ξανακάνει. Δεν ήξερα.

- Β: Με ξενέρωσες γαμώτο σου.

- Γ: Συγνώμη. Τι να κάνω;

- Β: Τίποτα. Άσε με να ηρεμήσω.

Ήταν η πρώτη φορά που είχαμε τέτοια τεταμένη κατάσταση. Αν και είχα απολαύσει το τσιμπούκι της, είχα χαλαστεί κι εγώ με την απερισκεψία μου. Αισθανόμουν άβολα. Ήταν δικό μου το λάθος. Μέχρι τώρα, ότι πρωτοβουλία είχα πάρει, είχε βγει σε καλό. Αλλά τώρα την είχα ξενερώσει. Δε μιλούσα, απλά την κοίταζα να κάνει το τσιγάρο της και να κοιτάζει στο κενό. Σκεφτόταν. Και δε νομίζω ότι σκεφτόταν το μικρό «ατύχημα» μας. Η σκέψη της, πρέπει να, ήταν στην κόρη της.

- Β: Κοίτα, ότι έγινε, έγινε τώρα. Να ξέρεις ότι έχασες μία πολύ καλή ευκαιρία να με γαμήσεις απόψε. Να σου γίνει μάθημα.

- Γ: ...

- Β: Πρέπει να συζητήσουμε δύο θέματα. Το ένα είναι η κόρη μου, και το άλλο είναι η δουλειά. Όσον αφορά την κόρη μου, επειδή, παρά τις μαλακίες που κάνεις που και που, μου αρέσεις και σου έχω εμπιστοσύνη, θα σε αφήσω να συνεχίσεις το παιχνίδι μαζί της. Καλύτερα να κάνει αυτά που θέλει μαζί σου, παρά με το πρώτο τυχόντα. Αφού το μυαλό της έχει γεμίσει με σεξ και είναι αυτό που σκέφτεται, ας κάνει τις φαντασιώσεις της μαζί σου. Αλλά πρόσεξε. Στην παραμικρή μαλακία που θα γίνει, αν στο ελάχιστο καταλάβω ότι της έκανες πράγματα που δε θέλει ή την πόνεσες, θα σε γαμήσω. Θα σε βρω και θα σε διαλύσω. Κατάλαβες; Θα κάνεις μαζί της, μόνο ότι θέλει.

- Γ: Οκ. Έτσι και αλλιώς, δεν θα έκανα ποτέ κάτι κακό στην Ανδριάνα. Το ξέρεις ότι την αγαπώ πολύ.

- Β: Σε αυτό βασίζομαι. Άλλωστε βλέπω ότι είσαι σοβαρό παιδί. Τώρα ας μιλήσουμε για τη δουλειά. Όλοι περιμένουμε εσένα να μας πεις μέχρι που είσαι διατεθειμένος να το φτάσεις με τους άντρες. Δεν μας παίρνει για άλλες καθυστερήσεις. Σε ακούω.

Τράβηξα μία τζούρα τσιγάρο. την άκουγα να είναι πιο χαλαρή και να έχει αφήσει πίσω της το τι συνέβη. Επίσης, κάτι που δεν το περίμενα, την άκουγα να δέχεται να συνεχίσω με την Ανδριάνα. Και είχε λογικά επιχειρήματα. Και επιχειρήματα που με στόλιζαν με θετικούς χαρακτηρισμούς. Αισθανόμουν ότι έχω μεγαλύτερη αξία για εκείνη, από αυτή που νόμιζα. Ποια μάνα θα έδινε το οκ σε κάποιον να πηδηχτεί άγρια με την κόρη της, αν δεν είχε μεγάλη αξία για εκείνη; Έπρεπε να το εκμεταλλευτώ.

Η επαφή με άλλον άντρα ήταν κάτι που πάντα με απωθούσε. Δεν είχα, ούτε και έχω, θέματα με τους gay άντρες ή με το αντρικό σεξ. Απλά δεν ένιωθα ότι θα καύλωνα με άλλον άντρα. Μέχρι την Κυριακή. Στο σκηνικό στης Ελένης και του Θανάση. Όταν τον έβλεπα να μαλακίζει τη ψωλάρα του, ενώ με έβλεπε να ξεπατώνω τη γυναίκα του, όταν μου έπιασε τον πούτσο και τον έβαλε στον κώλο της, όταν χύναμε. Ήταν άγρια καύλα. Την Ελένη την είχα γαμήσει πολλές φορές. Αλλά το χύσιμο που έκανα τότε ήταν πάρα πολύ δυνατό. Και σίγουρα σε αυτό βοήθησε η «περίεργη» επαφή μου με το Θανάση, έμμεση και άμεση. Αλλά είχα και τους ενδοιασμούς μου. Στο μυαλό μου ήξερα ότι δεν θα είχα πρόβλημα να δώσω πίπα ή ακόμη και να γαμήσω τον Αντώνη. Αλλά από τη άλλη, να πιάσω το πούτσο του ή να του πάρω πίπα; Ήταν πάρα πολύ. Έπρεπε με κάτι να το ισοσταθμήσω. Να κάνω κάτι τέτοιο αλλά να κερδίσω κάτι περισσότερο από χρήματα. Και είχα μία τρελή ιδέα.

- Γ: Λοιπόν. Θα δώσω και θα πάρω πίπα. Και αν γουστάρω και είμαι καυλωμένος πολύ, μπορεί και να τον γαμήσω. Αλλά χρειάζομαι κάτι ακόμη.

- Β: Σε ακούω.

- Γ: Αν ποτέ χρειαστώ κάτι από σένα, σεξουαλικά, να σκεφτείς πολύ σοβαρά να μου το δώσεις.

- Β: Τι εννοείς μικρέ;

- Γ: Δεν εννοώ τις νορμάλ καταστάσεις μεταξύ μας. Και μην πάει στο μυαλό σου σε βία ή άλλα τραβηγμένα. Απλά θέλω από σένα το οκ, αν θελήσω ποτέ να σου ζητήσω να κάνουμε μία δυνατή φάση μαζί.

- Β: Φέρε μου ένα παράδειγμα.

- Γ: Δεν μπορώ. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Αλλά πρέπει να σκεφτείς καλά ότι ξεπερνάω το προσωπικά μου όρια για σένα και για το χρήμα και θέλω έστω και για μία φορά, να ξεπεράσεις και εσύ τα δικά σου αν ποτέ στο ζητήσω.

- Β: Με φοβίζεις.

- Γ: Μην ανησυχείς. Δε θέλω να δεσμευτείς από τώρα ότι θα δεχτείς σε ότι σου προτείνω. Αλλά όταν θα συμβεί αυτό, πριν μου απαντήσεις, θέλω να δεσμευτείς ότι θα σκεφτείς τι έχω κάνει για σένα.

- Β: Σύμφωνοι. Να ενημερώσω το ζεύγος; Είσαι σίγουρος;

- Γ: Ναι. Θέλω την πρώτη φορά να είμαστε μόνοι με τη Ζέτα. Να συνηθίσω λίγο μαζί της. Δεν είναι και λίγο να γαμάς μία τέτοια γυναίκα.

- Β: Δεκτό. Θα κανονίσω 3 επισκέψεις. Μία με τη Ζέτα, μία με τη Ζέτα και τον Αντώνη και μία που θα την αφήσω στη δική σας ελευθερία να κανονίσετε ποιοι θα είστε και τι θα κάνετε. Απλά θα με ενημερώσεις. Αν είναι κάτι πολύ extreme, θα τους χρεώσω αναλόγως.

- Γ: Κάτσε, 800 χιλιάρικα για κάθε φορά;

- Β: Περίπου. Δε θα σου εξηγήσω τώρα τέτοια πράγματα. Υπάρχουν και κάποια όρια. Όσα λιγότερα ξέρεις, τόσο καλύτερα.

- Γ: Σύμφωνοι.

Αφού χαιρετηθήκαμε με έντονα φιλιά και λίγα χουφτώματα, βγήκα από το αμάξι και πήγα στη μηχανή μου. «Το πράγμα χοντραίνει», σκέφτηκα. Βάσω, Ανδριάνα, Ζέτα, Αντώνης. Ένα νέο σετ ανθρώπων, νέες καταστάσεις, νέες εμπειρίες. Άγχος και φόβος μη στραβώσει κάτι. Μην ξεφύγει η κατάσταση με τη μικρή και έχω προβλήματα με τη μάνα της. Μην έρθω σε επαφή με την Αντώνη και ξενερώσω, σε βαθμό που μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα μεταξύ του ζεύγους και της Βάσως. Τα λεφτά είναι πολλά. Και οι ισορροπίες λεπτές. Και όλα κινούνται γύρω από τη θεία Βάσω. Ήταν η τσατσά της ζωής μου και εγώ η πουτάνα της. Είχε βγάλει την πουτάνα από μέσα μου. Ακόμη και με την Ανδριάνα, έκανα αυτά που ήθελε η μικρή.

Με αυτές τις σκέψεις, γύρισα σπίτι. Περισσότερο με άγχωνε ο Αντώνης. Είχα δεσμευτεί να κάνω σεξ με έναν άντρα κοντά στα 60. Πως θα λειτουργούσε όλο αυτό; Θα είχα το κουράγιο και την καύλα να παίξω μαζί του; Δε με έπιανε ύπνος. Μπήκα στο ίντερνετ και άρχισα να κοιτάζω εικόνες ανδρών να πηδιούνται μεταξύ του. Με καύλωνε το θέαμα, αλλά όχι εντελώς. Όσο και να τις κοίταζα, όσο και να τις παρατηρούσα, μου φαινόταν πολύ περίεργο. «Ίσως, με μισό μπουκάλι ουίσκι, να τα καταφέρω». Ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να τον παίζω. Έκανα μία φαντασίωση με τη Ζέτα και τον Αντώνη που με έκανε να χύσω εύκολα και δυνατά. Χωρίς να το καταλάβω, κοιμήθηκα. Δε θα σας πω τι σκέφτηκα ακόμη...

Είμαστε στην πέμπτη. Πρώτη μέρα σχολής. Σίγουρα χαλαρά. Ευκαιρία να βρεθώ με τα φιλαράκια και πάλι για κάνα καφέ. Και αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μιλήσω στον Κώστα για την Ανδριάνα. Δε θα ήταν και δύσκολο να τον «ψήσω». Τσέκαρα τα mail μου. Είχα mail από τη θεία.

«Καλημέρα μικρέ,
Μίλησα με τον Αντώνη και χάρηκε με ότι του μετέφερα από σένα. Δέχεται τα πάντα από όσα του είπα. Η Ζέτα σήμερα, μετά τις 6 θα βρίσκεται στο εξοχικό τους. Θα είναι μόνη της. Το αποψινό παιχνίδι θα είναι μεταξύ της μαμάς και του γιού. Αυτό ζητήθηκε από τη Ζέτα. Αν θέλεις μπορείς να περάσεις όλο το βράδυ μαζί της. Το ελάχιστο που πρέπει να είσαι μαζί της είναι 5 ώρες. Το επόμενο ραντεβού θα το κανονίσουμε αργότερα. Μάλλον μέσα στο ΣΚ, αν τους βολεύει και αυτούς. Δε σου λέω τι να προσέχεις, γιατί πλέον ξέρεις. Η διεύθυνση είναι στο τέλος του mail.
Φιλιά και να περάσεις τέλεια μαζί της.»

«Εδώ είμαστε, το παιχνίδι αρχίζει», σκέφτηκα. Η πρώτη πραγματική εμπειρία του «κύκλου». Η φάση με την Ελένη και τον Θανάση ήταν αρκετά οικεία. Τους ήξερα και τους δυο καλά, παρ' όλο που είχαμε ξεφύγει με την παρουσία του Θανάση. Αλλά τώρα ήμουν πραγματικά η παραγγελία για σεξ, του διάσημου ζεύγους. Η ψυχολογία μου είχε αλλάξει. Ήμουν σε μία άλλη κατάσταση, μέσα μου. Αγχωμένος ότι έπρεπε να προσφέρω ικανοποίηση, με αντάλλαγμα. Μέχρι τώρα ότι έκανα, το έκανα μόνο για την καύλα μου. Τίποτα άλλο δεν υπήρχε πέρα από την καύλα. Αλλά τώρα υπήρχε το χρήμα και οι προσωπικές επαφές. Κάτι να πήγαινε στραβά, οι επιπτώσεις θα ήταν πολλές και μεγάλες.

Η σχολή μου ήταν μέχρι της 4. Οπότε μετά από εκεί, θα πήγαινα με τη μηχανή. Αφού βρήκα στον χάρτη που ακριβώς είναι το σπίτι, ντύθηκα αρκετά καλά, και πήγα στη σχολή. Εκεί έφαγα το δούλεμα μου για το ντύσιμο μου. Όλοι απορούσαν που βρήκα τα χρήματα να αγοράσω τόσες και τέτοιες μάρκες. «Που να ξέρατε» έλεγα από μέσα μου. Σε κάποια φάση έπιασα τον Κώστα και του μίλησα. Έπαθε την πλάκα του με αυτό που του ζήτησα. Όχι μόνο δέχτηκε, αλλά μου είπε ότι οποιαδήποτε στιγμή και αν κανονίσουμε για την παρτούζα με την Ανδριάνα, να μην τον ρωτήσω καν, δέχεται ακόμη και αν είναι στο ωράριο της σχολής. Δεν περίμενα διαφορετική αντίδραση. Τον είχα δει και πως κοίταζε, αλλά και τι σχόλια έκανε όταν απομακρυνόταν η μικρή από το τραπέζι μας. Είχε κολλήσει με το κωλαράκι της. Όταν του είπα ότι το είχα γαμήσει, εκεί ήταν που καύλωσε εντελώς. Άρχισε να με ρωτάει τι θα κάνουμε και πως θα το κάνουμε. Τα κλασσικά που θα ρώταγε ένας άντρας που δέχεται μία τέτοια πρόταση. Ήξερα ότι η μικρή θα τα έκανε όλα. Θα την είχα προετοιμάσει κι εγώ βέβαια.

Τα μαθήματα είχαν τελειώσει κι εγώ είχα φτάσει ήδη έξω από το εξοχικό της Ζέτας. Εξοχικό; Αυτό ήταν ένα κτήμα, με ψηλή περίφραξη, τεράστιο. Χτύπησα το κουδούνι της εξώπορτας και αφού είδα το λαμπάκι της κάμερας να ανάβει, δείγμα ότι κοίταζε η Ζέτα ποιος χτυπάει το κουδούνι, μου άνοιξε. Ένας τεράστιος κήπος, πισίνα και ένα τεράστιο 2όροφο σπίτι. Λευκό. Μου έπεσε το σαγόνι με αυτά που έβλεπα. Νόμιζα ότι αυτά υπάρχουν μόνο στις αμερικάνικες ταινίες. Αλλά όχι, υπήρχαν και στην Ελλάδα και ένα από αυτά ανήκαν στο ζευγάρι που θα έκανα παιχνίδι. Το μάτι είχε ζαλιστεί από όλες αυτές τις πληροφορίες και δεν κοίταζα μπροστά μου.

Όταν το έκανα, είδα την εκπληκτική Ζέτα. Με περίμενε στην πόρτα, φορώντας ένα γαλάζιο ολόσωμο φαρδύ φόρεμα. Σαν αραβικό. Φορούσε επίσης ένα σωρό κοσμήματα. Ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά της. Και είχε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο της. Την κοίταζα και θυμήθηκα γιατί ένιωθα ερωτευμένος μαζί της. Πανέμορφη, με μία αριστοκρατική αλλά συνάμα πολύ προσιτή αύρα. Ο καιρός ήταν ζεστός και από ότι παρατηρούσα, μέσα από το φόρεμα φορούσε το μπικίνι της. Για την ηλικία της είχε φοβερό κορμί. Η όψη της μου προκαλούσε μία ζεστασιά. Έκανε το άγχος μου και τη ένταση μου να εξαφανίζεται. Ένιωσα και πάλι την αίσθηση ότι έχω τη «μάνα» μου μπροστά μου.

Με καλωσόρισε θερμά. Λες και δεν είχα έρθει εκεί για σεξ αλλά ήμουν ένας επισκέπτης, πολύ κοντινός της. Η οικειότητα αυτή, μου έδινε και την αίσθηση ότι γνωριζόμαστε χρόνια. Δεν είχα ξανανιώσει έτσι για κάποια άγνωστη. Αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε στο μάγουλο. Καμία περίεργη κίνηση είτε από μένα είτε από εκείνη. Αφού αναλωθήκαμε σε κάποια τυπικά, όπως πως ήταν η σχολή μου, αν δυσκολεύτηκα να βρω το σπίτι και άλλα τέτοια, μου ετοίμασε ένα καφέ ενώ μου πρότεινε να βγω στην πισίνα και να κάτσω σε μία ξαπλώστρα. Αφού έβγαλα τα παπούτσια μου για μεγαλύτερη άνεση, άραξα και χάζευα τη χλιδή μέσα στην οποία βρισκόμουν. Δε μπορούσα ακόμη να συνειδητοποιήσω που βρισκόμουν.

Πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη σκέψη μου, είδα τη Ζέτα δίπλα μου να αφήνει τον καφέ μου στο τραπεζάκι. Πριν προλάβω να της πω «ευχαριστώ», είχε σκύψει στο πρόσωπο μου και είχε ενώσει τα χείλη της στα δικά μου. Χωρίς γλώσσα. Μόνο χείλη. Ενωμένα, να κάνουν απαλές κινήσεις το ένα στο άλλο. Δεν τα ξεκολλούσε από τα δικά μου. Άκουγα την ανάσα της να βγαίνει δυνατά από τα ρουθούνια της. Έβγαζε όλη τη ένταση που είχε μέσα της, πάνω στο φιλί μας. Το φιλί έγινε πιο έντονο. Της ρουφούσα το χείλος ενώ εκείνη έκανε το ίδιο με το δικό μου. Όταν φτάσαμε στην κορύφωση, έβαλε τα χέρια της στα μάγουλα μου, τραβήχτηκε λίγο πίσω και με κοίταξε, έχοντας το ίδιο χαμόγελο που είχε όταν με υποδεχόταν στην πόρτα, 10 λεπτά πριν. Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της, στα μάτια της. Αισθανόταν υπέροχα και το περνούσε και σε μένα. Ήταν ένα μαγικό πλάσμα. Με έκανε χαρούμενο μόνο που με κοίταζε. Ήμασταν εκεί για γαμήσι, αλλά το μόνο που υπήρχε στην ατμόσφαιρα ήταν έρωτας.

- Z: Σε ευχαριστώ αγόρι μου!

- Γ: Τι έκανα;... μαμά;

Στο άκουσμα της λέξης μαμά, με κοίταξέ ακόμη πιο έντονα και ξανακόλλησε το στόμα της στο δικό μου. Αυτή τη φορά έβαλε λίγη γλώσσα και ανταπέδωσα. Της είχα πιάσει τα μπράτσα και τα χάιδευα. Δεν μου έβγαινε η ανάγκη να γίνω πιο πρόστυχος. Ήταν ένα φιλί εραστών. Μιας μαμάς και ενός γιού. Οι γλώσσες μας έπαιξαν για λίγο, πολύ απαλά, και τραβήχτηκε. Με κοίταξε και πάλι με εκείνο το χαμογελαστό βλέμμα της και έκατσε στη ξαπλώστρα δίπλα μου. Δεν ήξερα τι να πω, είναι η αλήθεια. Της άναψα το τσιγάρο που πήρε στα δάχτυλα της. Ακόμη και ο τρόπος που το κρατούσε, ήταν ιδιαίτερος. Ή τουλάχιστον στα δικά μου μάτια φαινόταν έτσι. Γύρισα προς την πλευρά της και έκατσα, κοιτάζοντας την και απολαμβάνοντας το περιβάλλον, τον καφέ και το τσιγάρο μου.

- Γ: Δεν είναι απλό να σε κοιτάζω. Μου δημιουργείς ιδιαίτερα συναισθήματα.

- Z: Και εμένα. Δεν έχω νιώσει ξανά όπως με σένα. Από τη στιγμή που σε είδα το Σαββάτο, κάτι μου έκανες.

- Γ: Εγώ να δεις. Και την Κυριακή, με παρέσυρες εντελώς.

- Z: Με εξέπληξες. Από τη άλλη, από σένα περιμένω τα πάντα. Αυτό μου βγάζεις. Μια περίεργη οικειότητα. Μια ευγένεια, που κρύβει κάτι πολύ πρόστυχο, μέσα σου βαθιά.

- Γ: Δε νομίζω ότι σου αρέσει το πρόστυχο σεξ. Δε μου το βγάζεις αυτό, μαμά.

- Z: Όλος ο κόσμος νομίζει ότι είμαι και πουτάνα. Ότι επειδή είχα παθιασμένη ζωή, ότι είμαι διεστραμμένη. Δεν είναι έτσι. Είμαι το ακριβώς αντίθετο, αγόρι μου. Σεξ μπορώ να έχω όποτε το θελήσω. Το συναίσθημα όμως το δεν το βρίσκεις εύκολα. Δεν υπάρχει, σχεδόν.

- Γ: Αυτό νιώθω για σένα. Για αυτό σε νιώθω σαν μάνα μου. Γιατί νιώθω συναισθήματα για σένα, νιώθω αυτή την οικειότητα, αλλά δεν είναι καψούρα. Είναι κάτι άλλο, πολύ πιο ευγενές και πολύπλοκο.

- Z: Το είπες τέλεια. Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που νιώθουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Δεν ξέρεις ότι περίμενα πως και πως και είμαστε τόσο κοντά και να νιώθουμε τόσο ίδια. Δε νιώθω ότι είσαι εραστής μου, ούτε ένας κολλημένος με μένα θαυμαστής. Νιώθω ότι είσαι ο γιος που δεν απέκτησα ποτέ. Ο γιος που έχει γίνει άντρας. Το αγόρι μου που έχει ορμές. Και θέλω να το βοηθήσω να μεγαλώσει. Να γίνει τέλειος.

Φιληθήκαμε πολύ γλυκά και πάλι. Αυτή η φορά έκανα εγώ την κίνηση στο πρόσωπο της. Της ανταπέδωσα το ίδιο ακριβώς, με το πρώτο μας φιλί.

- Z: Νιώθω πολύ περίεργα είναι η αλήθεια. Με τον Αντώνη, μέσω της Βάσως, έχουμε κάνει αρκετά πράγματα. Θα σου έχει πει τα γούστα μας η θεία σου, φαντάζομαι. Τις περισσότερες φορές το έκανα, περισσότερο για τον Αντώνη. Όχι ότι δε μου άρεσε σαρκικά, αλλά δεν ήταν αυτό που μου γέμιζε. Το να τελειώσει ένας άντρας ή μία γυναίκα, από μόνο του δεν λέει και πολλά. Ουσία έχει όταν αυτό το τελείωμα, αντί να σε αδειάσει, σε γεμίζει ηδονή. Και σπάνια έχω νιώσει έτσι. Και μία από αυτές ήταν την Κυριακή.

- Γ: Τελείωσες; την Κυριακή;

- Z: Ναι. Μαζί σου. Χωρίς να με ακουμπήσω. Ήταν απίστευτο.

- Γ: Μα δεν φάνηκε κάτι.

- Z: Ξεχνάς αγόρι μου ότι είμαι ηθοποιός.

- Γ: Ήταν ερμηνεία για Όσκαρ!

- Z: Μόνο εγώ ξέρω, πως κρατήθηκα και δε σε πήρα μαζί μου, να φύγουμε.

- Γ: Μπορώ να μείνω εδώ όλο το βράδυ; Να κοιμηθώ μαζί σου;

- Z: Με κάνεις πολύ χαρούμενη. Πάρα πολύ.

- Γ: Όσο σε κοιτάζω, δε μπορώ να σκεφτώ ότι θα φύγω σύντομα.

Η κουβέντα μας συνεχίστηκε για αρκετή ώρα. Νιώσαμε και οι δυο ότι έπρεπε να σταματήσουμε κάπου τις φιλοφρονήσεις. Αρχίσαμε να μιλάμε για τη ζωή μας. Της είπα εγώ τα δικά μου, κρύβοντας κάποιες λεπτομέρειες, όπως αυτή με την Ανδριάνα ή με το Θανάση. Αν και ήξερε επιγραμματικά τι είχε γίνει, από τη Βάσω, δε μπήκε στη διαδικασία να ρωτήσει περισσότερα. Είχε και αυτή την συναίσθηση να καταλαβαίνει μέχρι που μπορεί να το φτάσει. Μιλάγαμε και κοιταζόμασταν. Καταλαβαίναμε και οι δυο ότι η καύλα μας αρχίζει να φουντώνει σιγά-σιγά. Τα έλεγαν όλα τα μάτια μας. Αλλά μοιάζαμε τόσο πολύ. Αυτά που λέγαμε, οι διατύπωση που χρησιμοποιούσαμε, ήταν ένα εγκεφαλικό σεξ. Το βλέμμα της όταν της εξιστορούσα τι είχα βιώσει ερωτικά και σεξουαλικά, τα έλεγε όλα. Όπως και το δικό μου όταν μου έλεγε ιστορίες της ζωής της. Πράγματα που δεν ήξερε κανείς. Έρωτες που έμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τους γάμους της. Για τον Αντώνη. Τον έρωτα της ζωής της. Τι είχαν βιώσει μαζί.

Όσο μου μιλούσε, τόσο περισσότερο αναρωτιόμουν, τι στο διάολο έκανε αυτή η χορτασμένη γυναίκα μαζί μου. Και αμέσως έδινα την απάντηση στον εαυτό μου. Η τροφή της ήταν ο έρωτας. Ο έρωτας ήταν το κύριο χαρακτηριστικό που συνόδευε τις πιο ευτυχισμένες της στιγμές. Τώρα ήταν ερωτευμένη με κάποιον που θα ήθελε να ήταν ο γιος της. Όσο και διεστραμμένο να μου φαινόταν πριν λίγες μέρες, τόσο φυσιολογικό και όμορφο μου φαινόταν αυτή τη στιγμή.

Το σκοτάδι είχε γεμίσει την ατμόσφαιρα. Τα φώτα ίσα που μας φώτιζαν. Υπήρχε ένα μυστήριο στην εικόνα. Ακόμη και αν ήμασταν γυμνοί, δε θα μπορούσαμε να δούμε λεπτομέρειες. Μόνο τις σιλουέτες. Την άφηνα να μονολογεί. Και μόνο η χροιά της φωνής της, με ερέθιζε. Κυρίως στο μυαλό. Και μετά στο κορμί. Δεν ήθελα να την πηδήξω. Ήθελα να της κάνω έρωτα. Το φώναζε με το είναι της και εγώ ήθελα να της το δώσω. Δεν ήθελα ούτε γαμήσια, ούτε ξεκωλιάσματα, ούτε τσιμπούκια και γλειψίματα. Ήθελα να την κάνω χαρούμενη. Μόνο αυτό.

Μόλις τελείωσε μία πρόταση της και ήταν έτοιμη να συνεχίσει να μιλάει, άπλωσα το χέρι μου στο δικό της και της έπιασα τα δάχτυλα. Σηκώθηκα και σηκώθηκε και εκείνη μαζί μου. Ήμασταν έτοιμοι. Είχαμε έρθει τόσο κοντά ψυχικά, που δεν έμενε κάτι άλλο. Στάθηκα μπροστά της αλλά δεν τη φίλησα, μόνο κοιταχτήκαμε. Τόσο έντονα και με νόημα, που κάποια στιγμή δεν άντεξε και κατέβασε το βλέμμα της. Δεν ήταν ότι ένιωθε άβολα. Απλά την πρόδιδε η καύλα της. Τη γύρισα με πρόσωπο στην πισίνα και πήγα πίσω της. Έμπλεξα τα δάχτυλα μου στα δικά της και της φίλησα το λαιμό. Ένα υγρό φιλί. Ήθελα να ξεκολλήσω τα χείλη μου και εκείνη να έχει ακόμη την αίσθηση του φιλιού. Συνέχισα να τη φιλάω στο λαιμό και στην πλάτη. Της χάιδευα τη μέση, πάνω από το φόρεμα. Ήξερα ακριβώς τι έπρεπε να κάνω.

Ξεκούμπωσα το φόρεμα της από τους ώμους και το άφησα να πέσει. Αποκαλύφθηκε το μαγιό της. Λευκό και απλό. Δε μπορούσα να δω λεπτομέρειες από το στήθος της, αλλά δε με ένοιαζε κιόλας. Το μόνο που ήθελα ήταν να νιώσω το κορμί της. Ήταν ζεστό, φλεγόταν από ηδονή. Άρχισα να τη χαϊδεύω παντού. Απαλά και τρυφερά, δίχως ίχνος προστυχιάς. Δεν έβγαζε βογκητά καύλας, αλλά φωνές απόλαυσης, όπως τρώμε ένα υπέροχα γευστικό φαγητό. Είχε κλειστά τα μάτια και απλά απολάμβανε. Είχα περάσει μία βόλτα από όλο της το κορμί, από τα μπούτια μέχρι την κορυφή. Την είχα φτάσει στα όρια της.

Γύρισε με κοίταξε με εκείνο το υπέροχο χαμόγελό της, μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και μου είπε «Θα κάνεις παρέα στη μαμά, στην πισίνα;». Ήταν στο μυαλό μου. Αυτό ήθελα κι εγώ εξ αρχής. Απομακρύνθηκε από μένα, κουνώντας προκλητικά τους γοφούς της. Το φως έπεφτε από μπροστά της και εγώ που ήμουν πίσω έβλεπα τη σιλουέτα της εκπληκτικής 50άρας να μπαίνει στην πισίνα. Δε βιαζόμουν. Άρχισα να γδύνομε αργά, χωρίς να παίρνω τα μάτια μου από πάνω της. τη έβλεπα να είναι στο νερό και να έρχεται στην πλευρά μου, και πάλι. Ακριβώς τη στιγμή που βρέθηκε από κάτω μου, έβγαλα και το μαύρο μποξεράκι μου. Ήμουν γυμνός και εντελώς καυλωμένος μπροστά της. Με περιεργάστηκε με τα μάτια της, αλλά δεν είχε τίποτα βρώμικο. Βούτηξα στην πισίνα και επέστρεψα κολυμπώντας προς το μέρος της. την κόλλησα στον τοίχο της πισίνας και, μη αντέχοντας πλέον την καύλα μου, τη φίλησα με πολύ γλώσσα. Ανταποκρίθηκε στο μέγιστο. Δε μπορούσα να σκεφτώ ποτέ ότι μία γυναίκα στην ηλικία της μπορεί να γινόταν τόσο έντονη, στα όρια του πρόστυχου, στο φιλί της.

Αγκάλιασε με τα χείλη της τη γλώσσα μου και άρχισε να τη ρουφάει. Εγώ βρήκα ευκαιρία να λύσω το σουτιέν της και να χουφτώσω, το όχι τόσο μεγάλο στήθος της. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν είχε σημασία αν έχει μεγάλο βυζί ή ωραίο κώλο. Σημασία είχε η καύλα της Ζέτας. Έπαιξα με τη ρώγα της, απαλά, ενώ με το άλλο χέρι της έλυσα και το κάτω μέρος του μαγιό, μιας και είχε δεσίματα στο πλάι. την είχα ελευθερώσει από ότι ύφασμά υπήρχε στο κορμί της και τα χέρια μου πήγαιναν, κυριολεκτικά παντού. Στα κωλομέρια της, στο μουνάκι της, που ήταν ελαφρώς τριχωτό, στην κοιλιά της, στα πλευρά, στο στήθος. Εκείνη δεν ξεκολλούσε από το στόμα μου. Δίναμε ρεσιτάλ γλωσσόφιλου. Γλώσσες, χείλη και δόντια, έκαναν το φιλί όσο καλύτερο μπορούσε να γίνει. Ήταν το τελευταίο επίπεδο απόλαυσης, πριν την πράξη.

- Z: Είσαι τέλειος μωρό μου. Δε φανταζόμουν ότι ο γιος μου μπορεί να φιλάει έτσι.

- Γ: Εσύ με κάνεις έτσι μαμά. Εσένα θέλω να κάνω χαρούμενη. Παντού και πάντα.

- Z: Αχ ναι εκεί, στο λαιμό. Είσαι απίστευτος αγόρι μου. Βρίσκεις όλα μου το σημεία χωρίς να σου πω τίποτα. Ναι, ναι. Εκεί. Σε θέλω.

- Γ: Όχι ακόμη μαμά. Πρώτα να κάνω αυτό που έχουν κάνει όλοι οι γιοί στις μάνες τους.

- Z: Αχ... αχ... ναι αγόρι μου… πόσο μου έλειψε αυτό… πόσο με καυλώνεις… μόνο εσύ, έτσι… έτσι... ναι... Θήλασε με... δυνατά, πιο δυνατά... τι μου κάνεις γαμώτο σου… μωρό μου...

Το στόμα μου είχε κατέβει στη θηλή της. Δεν τη δάγκωνα, δεν τη ρουφούσα δυνατά. Μόνο γλώσσα. Δεν θα θήλαζα διαφορετικά τη μάνα μου. Η Ζέτα δεν ήταν ένα ακόμη πουτανάκι που γαμούσα. Ήταν διαφορετική περίπτωση. Δεν ήθελα να πονέσει. Ήθελα απλά να απολαύσει. Και αυτό της έδινα. Κορύφωνα την καύλα της ακουμπώντας τη γλώσσα μου πάνω στη ρώγα της και πιέζοντας τη, καθώς τη στριφογύριζα. Σήκωσα το βλέμμα μου στο δικό της και είδα τα μάτια μιας απόλυτα ερεθισμένης πανέμορφης γυναίκας. Έτρωγε με τα γουρλωμένα μάτια της κάθε μου κίνηση και ρουφούσε με την αίσθηση της αφής, οποιαδήποτε επαφή είχαν τα χείλη και η γλώσσα μου με το κορμί της. Άπλωσε ασυναίσθητα το χέρι της στα μαλλιά μου και τα χάιδευε. Ήταν μία, δύσκολα να περιγραφεί, αίσθηση. Από τη μία ήταν όλο της το κορμί σε τεράστια ένταση, από τη άλλη είχε κάτι στις κινήσεις της, εντελώς μητρικό. Καύλωνε και είχε ταυτόχρονα την τρυφερότητα της μάνας.

Άλλαξα στήθος, χωρίς να αλλάξει το παραμικρό στην κατάσταση. Πολύ μικρά βογγητά και λέξεις επιβεβαίωσης της ηδονής της. Κατέβασα το χέρι μου μέσα στο νερό και πήγα απ’ ευθείας στο μουνί της. Παρόλο που το νερό μας κάλυπτε παντού, όταν τα δάχτυλα μου μπήκαν στα μουνόχειλα της, αισθάνθηκα ξεκάθαρα τα υγρά της. Ήταν ελαφρός πηχτή η αίσθηση, όταν είχα βάλει τα μισά από τα δυο μου δάχτυλα μέσα της. Το έκανα τόσο αργά που δεν ακούστηκε τίποτα περίεργο από εκείνη. Όπως είπα, δεν ήθελα να γίνει τίποτα απότομα. Δεν ήθελα να την πονέσω, ούτε καν να την τσιτώσω. Είχα σκοπό όλα να γίνουν ομαλά και με μία ροή που το ένα να είναι φυσιολογική συνέχεια του άλλου.

Δεν άντεχα ούτε κι εγώ άλλο. Ήθελα να της κάνω έρωτα. Να κάνω έρωτα στη μάνα μου, ακριβώς όπως της αξίζει. Τραβήχτηκα από το στήθος και το μουνί της και την κόλλησα στον τοίχο της πισίνας. Εκείνη αγκάλιασε το σβέρκο μου και με ένα μικρό πηδηματάκι, αγκάλιασε και τη μέση μου με τα πόδια της. Ο πούτσος μου τριβόταν στο μουνί της και αφεθήκαμε για λίγο, να μας πηγαινοφέρνει η ροή του νερού. Ήταν τόσο παλιομοδίτικο όλο αυτό, για τις δικές μου εμπειρίες. Δεν ήταν γαμήσι, ήταν έρωτας. Κοιταζόμασταν και ξεφυσούσαμε στα πρόσωπα μας. Ήταν τόσο κοντά τα μάτια μας, που δε θυμάμαι να έχω στο οπτικό μου πεδίο, οτιδήποτε άλλο πέρα από τα μάτια της.

- Ζ: Δεν περίμενα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό, αλλά σε θέλω μέσα μου τώρα. Τώρα όμως!

- Γ: Ότι μου ζητήσεις, θα στο δώσω, μαμά.

- Ζ: Αγόρι μου... ναι… έτσι… έτσι όπως το κάνεις… σιγά-σιγά. Είσαι υπέροχος.

- Γ: Σε πονάω;

- Ζ: Καθόλου, αν και με έχεις ανοίξει πολύ... Πόσα κορίτσια και γυναίκες έχουν νιώσει τυχερές να τις πηδάς;

- Γ: Πολλές μαμά.

- Ζ: Μίλα μου... μίλα μου για όσες τέλειωσαν για σένα. Κάνε περήφανη τη μάνα σου.

- Γ: Στο σχολείο ήμουν άτακτος… πολύ άτακτος... αλλά δεν είχα πάει με πολλές, είχα 2 σχέσεις… και άλλη μία συμμαθήτρια μου που το κάναμε όσο τα είχα με τη φίλη της.

- Ζ: Μάθαινε πόσο καλός εραστής είσαι και ζήλευε... Το νιώθω… βαθιά… είσαι πολύ βαθιά... συνέχισε μωρό μου.

- Γ: Ναι… ζήλευε… της έλεγε πόσο χοντρό πούτσο έχω και ζήλεψε… και ήθελε και αυτή. Στο πανεπιστήμιο έκανα περισσότερα όμως...

- Ζ: Μίλα μου… μη σταματάς… συνέχιζε να με ερεθίζεις… παντού... μίλα μου όπως μου κάνεις έρωτα αγόρι μου.

- Γ: Έκανα και παρτούζες με διάφορες. Μέχρι που γνώρισα την Ελένη. Και κόλλησα μαζί της.

- Ζ: Πανέμορφη η Ελένη. Είδες τι μεγάλο στήθος έχει;

- Γ: Ναι... εσύ που το είδες;

- Ζ: Μη ρωτάς… συνέχισε.

- Γ: Κάνουμε σεξ πάνω από 1,5 χρόνο. Μέχρι που μου έκανε έκπληξη την προηγούμενη Παρασκευή… και μου έφερε και τη θεία.

- Ζ: Άτακτο κορίτσι η θεία… πολύ άτακτο.

- Γ: Ναι... Τις γάμησα μαζί.

- Ζ: Αχ... πιο γρήγορα… πιο γρήγορα μωρό μου!

- Γ: Κάναμε πολύ καυλωτικά πράγματα. Πήδηξα την Ελένη μπροστά στη Βάσω. Τις βρήκα να φιλιούνται και να παίζουν.

- Ζ: Καύλα… ναι...

- Γ: Της πήδηξα μαζί... και την επόμενη μέρα πήδηξα τη Θάλεια στο εμπορικό. Της έριξα έναν γερό πούτσο στα γρήγορα... ξεπέτα... και μετά πήγαμε στο σπίτι της θείας και τη γάμησα από τον κώλο.

- Ζ: Αχ αυτός ο κώλος... σε θέλω πολύ!

Μπαινόβγαινα μέσα στο μουνί της τόσο εύκολα αλλά τόσο γρήγορα που ήταν έτοιμη. Κρατιόταν με το ζόρι. Με περίμενε. Είχε κολλήσει το κορμί πάνω μου και την κρατούσα από τον κώλο. Τη γαμούσα πολύ δυνατά, αλλά το νερό έκοβε όσο έπρεπε από αυτή τη δύναμη και της έδινα την ηδονή, όπως ακριβώς το ζητούσε. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι γαμούσα τη Ζέτα. Ναι, τη Ζέτα. Αυτόν τον περίεργο έρωτα μου. Η γυναίκα που την ποθούσε όλη η Ελλάδα, γαμιόταν μαζί μου στην πισίνα του σπιτιού της. Τόση ώρα μιλούσα και δεν μπορούσα να σκεφτώ. Τώρα, που το μόνο που ακουγόταν ήταν το πλατσούρισμα του νερού και η ανάσα στο αυτί μου, καταλάβαινα τι έκανα. Αυτό το θηλυκό ήταν δικό μου. Αγκαλιασμένο πάνω μου και εγώ της γαμούσα το μουνί. Αλλά ήταν και η μάνα μου και της έκανα έρωτα. Ήταν και τα δύο μαζί και εγώ υπηρετούσα και τις δυο της υποστάσεις.

Μου έπιασε τα μαλλιά και τράβηξε το κεφάλι μου πίσω. Με κοίταξε αγριεμένα. «Θέλω να χύσεις μέσα μου. Θέλω η πρώτη γυναίκα που θα μείνει έγκυος από σένα, να είμαι εγώ, η μάνα σου» και με φίλησε εντελώς πρόστυχα. Έχωσε το γλώσσα της στο στόμα μου και έγλειφε τα πάντα μέσα του. Ταυτόχρονα ένιωσα τα νύχια της να χώνονται στην πλάτη μου και να χοροπηδάει πάνω στο καβλί μου. Με έλιωνε. Δεν είχα ξανανιώσει γυναίκα να με θέλει τόσο πολύ. Ήθελε το σπέρμα μου και το άφηνα μέσα της. Είδα στα μάτια της όλη τη «ανωμαλία» που νιώθαμε και οι δυο. Μάνα-Γιος-Πουτάνα-Γαμιάς. Έχυνα.

Γέμιζα με σπέρμα το μουνί της και αυτό κατέληγε στη μήτρα της. Τιναζόμουν ολόκληρος και με το ζόρι κρατιόμουν για να μην αρχίσω τις βρισιές. Με είχε φτάσει και αυτή στα όρια μου. Αλλά ήταν διαφορετικά όρια. Ήταν τα όρια του έρωτα, όχι του σεξ. Εκείνη γραπώθηκε ακόμη περισσότερο από πάνω μου και έχυνε. Τα χέρια της και τα πόδια της, έπνιγαν το σώμα μου. Άφησε το στόμα μου και πέρασε το πρόσωπο της στον ώμο μου. Ήμασταν αγκαλιασμένοι, μέσα στο νερό και χύναμε. Εγώ για τη Ζέτα, και η Ζέτα για μένα. Ήμασταν εκεί για να ικανοποιήσουμε ο ένας τον άλλο και όχι για την πάρτη μας.

Μείναμε εκεί για ώρα, μέχρι που τη άκουσα να ρουφάει τη μύτη της. Έκλαιγε.

Συνεχίζεται...

Όπως πάντα, περιμένω τα σχόλια σας, είτε κάτω από την ιστορία, είτε σε προσωπικά μηνύματα.




Copyright protected OW ref: 164751



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.