Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Σεξ στο γυμναστήριο

Πήγαινα στο γυμναστήριο καθημερινά και συνήθως βρισκόμουν με τον Χρήστο, είτε σπίτι του, είτε στο γυμναστήριο. Εκείνη την ημέρα όμως μάλωσα με τον άντρα μου γιατί κάποιος του είπε διάφορα και έτσι του είπα να έρθει κι αυτός για να δει πως δεν τρέχει τίποτα. Έστειλα μήνυμα κρυφά στο Χρήστο για να μη με πλησιάσει καθόλου και τραβήξουμε υποψίες.

Φτάσαμε στο γυμναστήριο και πήγα στα αποδυτήρια να αλλάξω. Έβγαλα το κινητό από την τσάντα για να δω αν είχα απάντηση από τον Χρήστο. Μου έγραφε ότι με τις 21:30 θα είναι στον επάνω χώρο.

Ξεκινήσαμε να γυμναζόμαστε χωρίς να μιλάμε και πολύ με τον άντρα γιατί μετά το μάλωμα το κλίμα ήταν ήδη βαρύ. Έβλεπα την ώρα να περνάει, αλλά δε μπορούσα να ανέβω στον πάνω όροφο. Εκείνη την στιγμή ήρθε μια γυμνάστρια:

- Θέλετε να ανεβείτε στον επάνω όροφο για τις διατάσεις;

- Ναι, γιατί όχι, της απάντησα.

- Αλλά μόνο οι κυρίες θα ανέβουμε, είπε και κοίταξε τον άντρα μου.

- Καλά εγώ θα μείνω γιατί δεν τελείωσα, είπε ο άντρας μου και με αγριοκοίταξε σα να κατάλαβε κάτι.

Ανέβηκα τις σκάλες με την κοπέλα, αλλά αυτή γύρισε και μου λέει:

- Ο Χρήστος σε περιμένει

- Το περίμενα

- Αυτός σε έστειλε ε;

- Ε ναι! Στο γραφείο είναι, κατεβαίνω ξανά.

Πήγα στον πάνω όροφο και μπήκα στο γραφείο. Ήταν με το γυμναστή και έναν ακόμη που δεν ήξερα.

- Καλώς ήρθες, είπε ο Χρήστος, σε περιμέναμε.

- Όλοι μαζί;

- Ναι και οι τρεις! Έλα πλάκα σου κάνω. Τα παιδιά θα φύγουν.

Όντως έφυγαν και έμεινα με τον Χρήστο.

- Δε θέλω να κάνουμε κάτι σήμερα Χρήστο γιατί κάποιος του μίλησε και καλύτερα να κατέβω.

- Κάτσε, δε θα καταλάβει τίποτα. Αυτοί οι δυο θα πάνε να τον απασχολήσουν, να του δείξουν και κάτι καινούρια μηχανήματα και δε θα καταλάβει ότι λείπεις.

- Κι αν το καταλάβει;

- Αν το καταλάβει θα σε πηδήξω και μπροστά του για να το δει!

- Σταμάτα το αυτό, το έχεις ξαναπεί.

- Και θα το κάνω…

είπε και κόλλησε επάνω μου. Η γλώσσα του ήταν ήδη μέσα στο στόμα μου και ο διάλογος είχε σταματήσει. Τα χέρια του έσφιγγαν την μέση και κατεβαίνοντας κατέβασε το κολάν μου. Με γύρισε πλάτη, παραμέρισε το εσώρουχό μου, έβαλε το δάχτυλό του για να δει αν ήμουν υγρή και αφού βεβαιώθηκε, τον έβγαλε έξω και άρχισε να μπαίνει μέσα μου.

- Είσαι πάντα έτοιμη καύλα, έλεγε και έμπαινε μέσα μου.

Με κρατούσε από τα μαλλιά και με κάρφωνε πάνω του. Λίγο πριν τελειώσει με έβαλε να γονατίσω και πριν το καταλάβω είχε αρχίσει να χύνει μέσα στο στόμα μου. Με ανάγκασε να τα καταπιώ και με το που σηκώθηκα άκουσα φωνές από έξω και ντύθηκα όπως-όπως. Το ίδιο έκανε και ο Χρήστος καθώς οι φωνές ήταν ακριβώς έξω από το γραφείο. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήταν ο άντρας μου. Άνοιξα την πόρτα και τότε τον είδα να μιλάει σε έντονο ύφος με τους άλλους δύο που πριν ήταν στο γραφείο. Γύρισε με κοίταξε και είπε:

- Με ποιον πηδιέσαι;… μ' αυτόν μέσα ή με όλους μαζί;

- Τι είναι αυτά που λες;… του είπα. Ρεζίλι θα γίνουμε.

- Αυτός σε γαμάει; Πες!

- Ναι εγώ την πηδάω, πετάχτηκε ο Χρήστος.

Τα πράγματα είχαν γίνει πολύ χειρότερα πλέον. Δε θα μπορούσα να σώσω. Ο Χρήστος βγήκε από το γραφείο και πήγε προς τα πάνω του. Το ίδιο και ο άντρας μου. Οι άλλοι δύο ευτυχώς τους πρόλαβαν και δεν πιάστηκαν στα χέρια.

- Θες να την πηδήξω και μπροστά σου να δεις πόσο γουστάρει να πηδιέται;

- Χρήστο σταμάτα… του είπα και γύρισε προς εμένα.

- Έχεις ακόμη τα σπέρματά μου στο στόμα σου;…

το λέει και απλώνει το χέρι του στην μπλούζα μου. Είχαν στάξει σπέρματα πάνω μου και δεν τα είχα δει.

- Βλέπεις ακόμη πάνω της τα έχει.

- Πάμε να φύγουμε που κάθεσαι και πηδιέσαι μ' αυτά τα τσογλάνια…

είπε ο άντρας μου και ο γυμναστής που μέχρι τώρα ήταν αμέτοχος νευρίασε.

- Θες να δεις πως την πηδάνε "αυτά τα τσογλάνια" που είπες;…

είπε ο γυμναστής και έκανε νόημα στον άλλο και με μια λαβή έριξε κάτω τον άντρα μου και τον ακινητοποίησε.

- Γονάτισε να του δείξεις πόσο καλή είσαι, είπε και ήρθε προς το μέρος μου. Έβγαλε έξω το καυλί του που ήταν πεσμένο και είπε:

- Άντε μωρή, σήκωσε τον.

Γονάτισα μπροστά του και με τα πρώτα αγγίγματα άρχισε να σηκώνεται. Τον έβαλα στο στόμα και ήρθε δίπλα και ο Χρήστος. Άρχισα να παίζω και τον πούτσο του. Σε λίγο και οι δυο ήταν σκληροί, έβαζα πότε τον έναν και πότε τον άλλο μέσα στο στόμα μου, σα να ήθελα να χορτάσω πίπα. Ο άντρας μου στην αρχή έβριζε αλλά μετά σταμάτησε. Φαινόταν σαν να το είχε αποδεχτεί, σα να περίμενε ότι όταν λείπω έκανα τέτοια, αλλά εκείνη τη στιγμή δε με ένοιαζε. Ο Χρήστος με ξέντυσε και με έστησε στα τέσσερα. Άνοιξε τα κωλομέρια μου και άρχισε να με καρφώνει. Ο γυμναστής μπαινόβγαινε στο στόμα και η επιθυμία μου να με πηδήξει γινόταν όλο και πιο μεγάλη. Του έγλειφα το καυλί και τον κοιτούσα στα μάτια σαν να τον παρακαλούσα.

- Ασ' τν σε μένα…

είπε ο γυμναστής στο Χρήστο και με έπιασε από τη μέση. Με σήκωσε και πήγαμε σε μια καρέκλα. Έκατσε και κάθισα πάνω του με πρόσωπο προς αυτόν. Έπιασα το καυλί του και το έχωσα μέσα μου. Έκατσα αργά-αργά πάνω και αφού έκανα λίγες κινήσεις πάνω του ένιωσα να τελειώνω. Έκανα συσπάσεις και ένιωθα ο πούτσος του να με πιέζει όλο και πιο πολύ. Τον είχα όλο μέσα και ήμουν ακίνητη στην αγκαλιά του. Άρχισε μετά από λίγο να κουνιέται αργά-αργά και ένιωθα υπέροχα. Το χέρι του Χρήστου στην πίσω τρυπούλα μου με επανέφερε στην πραγματικότητα.

- Ευκαιρία να σε σκίσουμε και από πίσω σήμερα.

Είχε ένα λαδάκι στο χέρι του και μου άνοιγε σιγά-σιγά την πίσω τρυπούλα μου όσο ο γυμναστής έκανε ήρεμες κινήσεις μέσα μου.

- Γύρνα και κάτσε στον πούτσο μου, είπε ο γυμναστής.

Σηκώθηκα και του γύρισα πλάτη. Άνοιξα τα κωλομέρια μου και αυτός με οδήγησε στον πούτσο του. Κάθισα και άρχισε να μπαίνει. Έσπρωχνε και βογκούσαμε και οι δυο δυνατά.

- Γύρνα να την δεις πως ξεσκίζεται!

Είπε ο Χρήστος στον άντρα μου που είχε γυρίσει το κεφάλι του από την άλλη. Μπορεί να μην έβλεπε, αλλά άκουγε τα βογκητά μου. Σιγά-σιγά άρχισε να γίνεται βίαιος μέσα μου και με σκίζει δυνατά.

- Χύνω στον πάτο σου μέσα…

είπε και με πάτησε να μείνω καρφωμένη με όλο του το καυλί να είναι μέσα μου και να χύνει. Εγώ που έπαιζα το μουνάκι μου όση ώρα με πηδούσε άρχισα να χύνω σχεδόν αμέσως μόλις τελείωσε.

- Πως δε σε είχα πηδήξει τόσο καιρό… μου είπε και σηκωθήκαμε.

- Άφησέ τον κι αυτόν να φύγει. Να έχει τέτοιο μουνί και να μην το εκμεταλλεύεται.

Τον άφησαν και σηκώθηκε να φύγει. Εκείνο το βράδυ δεν πήγα σπίτι, έμεινα με το Χρήστο στο σπίτι του. Την επόμενη μέρα που πήγα σπίτι δε μου είπε τίποτα, όπως τότε που γυρνούσα σπίτι και ήμουν πάλι με άλλους.




Copyright protected OW ref: 164593



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.