Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είναι ένα από τα σπάνια βράδια που θα βρεθούμε σε σπίτι κι όχι σε κάποιο αυτοκίνητο. Η ώρα έχει περάσει αρκετά όταν γυρνάω από τη δουλειά. Θα είμαι εκεί σε 20 λεπτά, μου λες. Ωραία… μπαίνω για ένα γρήγορο ντους, να φύγει από πάνω μου η μυρωδιά της δουλειάς. Ετοιμάζομαι. Φοράω ένα σετ, τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα μου, όπως έλεγε και ο Καρβέλας, με ένα μαύρο δαντελωτό ρομπάκι από πάνω. Βάζω το κρασάκι μου και σε περιμένω. Όταν φτάνεις, στέλνεις μήνυμα, ανοίγω και ανεβαίνεις στα κλεφτά. Βάζω ποτάκι και καθόμαστε με την ησυχία μας. Ποτάκι, τσιγάρο, λίγο κουβέντα και τα μάτια σου πάνω κάτω σε αυτά που φοράω.

- Βγάλε το παντελόνι σου, να είσαι πιο άνετα σου λέω.

- Βιάζεσαι; Μη βιάζεσαι. Έχεις να φας πολύ πούτσο σήμερα... μου απαντάς.

Παρ' όλα αυτά το βγάζεις και κάθεσαι πιο άνετα τώρα.

Αρχίζω να σε χαϊδεύω πάνω από το εσώρουχο. Βγάζω έξω την πούτσα σου και τη βάζω στο στόμα μου. Αρχίζω να σε ρουφάω και να σε γλείφω. Με τη γλώσσα μου γλείφω την πούτσα σου από τη βάση μέχρι το κεφαλάκι λες και είναι παγωτό. Δαγκώνω το κεφαλάκι ελαφρά και το χαϊδεύω γύρω-γύρω με τη γλώσσα μου. Χαϊδεύω τα αρχίδια σου και χώνω την πούτσα σου όσο πιο βαθιά στο λαιμό μου μπορώ, τόσο που κοντεύω να πνιγώ.

- Έτσι, μου λες, τέρμα μέσα χωσ' τη... άσε τα σάλια σου να τρέχουν πάνω στην πούτσα μου…

και μου σπρώχνεις το κεφάλι κι άλλο. Συνεχίζω να σε ρουφάω και σταματάω λίγο πριν τελειώσεις. Κάνω πίσω και αναλαμβάνεις δράση εσύ. Αρχίζεις να χαϊδεύεις το μουνί μου πάνω από το εσώρουχο, μέχρι που σηκώνομαι και το βγάζω. Κάθομαι ξανά στον καναπέ και ακουμπάω την πλάτη μου πίσω. Τα δάχτυλα σου με χαϊδεύουν και δεν αργεί η ώρα που μπαίνουν μέσα στο μουσκεμένο μουνί μου. Οι μπάλες μου, είναι και πάλι εκεί να κάνουν την ηδονή μου ακόμα μεγαλύτερη. Με γαμάς με τα δάχτυλα σου τόσο δυνατά και γρήγορα που οι μπάλες μέσα μου χτυπάνε τρέλα και έχουν φτάσει την απόλαυση μου στα ύψη. Φυσικά δεν αργεί καθόλου η στιγμή που τελειώνω τρέμοντας ολόκληρη, με τα υγρά μου να στάζουν παντού.

Μόλις παίρνουμε μια ανάσα, ήρθε η ώρα για να παίξεις, μου λες:

- Φέρε τα παιχνίδια σου.

Πηγαίνω και φέρνω από μέσα το σετακι με τα παιχνίδια μου. Διαλέγω το δονητή και το κάλυμμα με τα εξογκώματα. Κάθομαι στον καναπέ τέρμα άκρη, βάζω το δονητή να δουλεύει και αρχίζω να παίζω μόνη μου. Χαϊδεύω το μουνάκι μου με το δονητή εξωτερικά, πιέζοντας επάνω στην κλειτορίδα μου. Κοιταζόμαστε στα μάτια και αυτό που βλέπεις σου αρέσει.

- Συνέχισε… μου λες.

Συνεχίζω να χαϊδεύομαι και σε λίγο ο δονητής βρίσκεται μέσα στο μουνάκι μου. Αρχίζω να γαμάω μόνη μου το μουνί μου. Το απολαμβάνουμε και οι δύο... εγώ αυτό που κάνω κι εσύ αυτό που βλέπεις. Τον βάζω όλο μέχρι βαθιά μέσα μου και σε κοιτάω. Έρχεσαι και γονατίζεις μπροστά μου. Με τραβάς ακόμα πιο έξω στον καναπέ, χώνεις την πούτσα σου στο κωλαράκι μου και αρχίζεις να με γαμάς. Ο δονητής στηρίζεται στο σώμα σου και μπαινοβγαίνει στο μουνί μου με το ρυθμό που γαμάς τον κώλο μου. Με γαμάς ταυτόχρονα και δυνατά παντού, γεμίζοντας με ηδονή. Και με τις δύο τρύπες μου γεμάτες, θέλω να φωνάξω απίστευτα! Αυτό δυστυχώς είναι αδύνατον, έτσι αρκούμαι σε ένα βουβό ουρλιαχτό και μικρούς αναστεναγμούς. Όσο πιο δυνατά γαμάς τον κώλο μου, τόσο πιο βαθιά χώνεται και ο δονητής στο μουνί μου και με τρελαίνεις.

Βγάζεις την πούτσα σου μέχρι έξω και την ξαναχώνεις τέρμα μέσα στον κώλο μου με μια κίνηση, ξανά και ξανά, φτάνοντας με στο αποκορύφωμα και σε ακόμα ένα τρελό χύσιμο. Ήρθε η ώρα για ένα διάλειμμα και ένα τσιγάρο πριν προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο. Συμπληρώνω τα ποτά μας και ανάβουμε ένα τσιγάρο..

- Δεν αλλάζεις και κανένα κανάλι;... μου λες. Τι βλέπουμε τόση ώρα;

Αρχίζω και ψάχνω στα κανάλια ενηλίκων για κάτι καλό. Βρίσκουμε μια ωραία τσόντα και το αφήνουμε. Αυτός της χαϊδεύει το μουνί. Εσύ χαϊδεύεις το δικό μου. Αρχίζει να της γαμάει το μουνί με τα δάχτυλα. Κι εσύ το δικό μου. Τα δάχτυλα του μπαίνουν και στον κώλο της. Το ίδιο και τα δικά σου. Γαμάς με τα δάχτυλα σου και τις δύο τρύπες μου με το ίδιο ρυθμό που τη γαμάει και στην τσόντα.

- Πιο δυνατά, σου λέω.

Απλώνω το χέρι μου και αρχίζω να παίζω την κλειτορίδα μου. Βάζεις κι άλλο δάχτυλο και συνεχίζεις ακόμα πιο δυνατά. Αρχίζω κι εγώ να πιέζω πιο δυνατά την κλειτορίδα μου. Όσο πιο δυνατά με γαμάς, τόσο πιο δυνατά πιέζω εγώ. Κοντεύω να τελειώσω και... σταματάς! Πριν προλάβω να τελειώσω, σταματάς! Θέλεις να τελειώσεις το τσιγάρο σου! Συνεχίζουμε όμως να βλέπουμε το εργάκι. Μόλις τελειώνεις το τσιγάρο σου, σου λέω:

- Θέλω να γλείψεις το μουνάκι μου.

Γονατίζεις μπροστά μου και η γλώσσα σου ακουμπάει στην κλειτορίδα μου. Με γλείφεις από πίσω μέχρι μπροστά. Γλείφεις και πιέζεις την κλειτορίδα μου.

- Ρούφα με… σου λέω.

Την πιάνεις στο στόμα σου και αρχίζεις να τη ρουφάς λαίμαργα.

- Πιο πολύ… σου ξαναλέω. Έτσι. Ρούφηξε με κι άλλο. Μη σταματήσεις!

Με ρουφάς ξανά και ξανά και τα δάχτυλα σου μπαίνουν για ακόμα μια φορά στο μουνάκι μου. Τα βγάζω και σου λέω ότι θέλω μόνο τη γλώσσα σου να νιώθω. Συνεχίζεις λοιπόν να με ρουφάς και μετά η γλώσσα σου κατεβαίνει και αρχίζει να γαμάει το μουνάκι μου. Η αίσθηση της γλώσσας σου μέσα στο μουνί μου, υπέροχη. Έτσι δεν αργώ να τελειώσω ακόμα μια φορά.

Λίγη χαλάρωση. Ακόμα, λίγο ποτάκι, ακόμα ένα τσιγαράκι. Απλώνω το χέρι μου στην πούτσα σου. Σε χαϊδεύω όσο απολαμβάνουμε το τσιγάρο μας. Χαϊδεύω τα αρχίδια σου και λίγο πιο πίσω. Σκύβω και παίρνω την πούτσα σου στο στόμα μου. Τη γλείφω ολόκληρη. Γλείφω τα αρχίδια σου και τα ρουφάω. Με σταματάς και μου λες να φέρω ακόμα ένα παιχνιδάκι. Φέρνω κι εγώ το ξύλο από τον παλιό μου καλόγερο... όχι πολύ χοντρό, αλλά τη δουλειά του την κάνει.

Μέχρι να γυρίσω, έχεις βγάλει κι εσύ το δικό σου παιχνίδι και το έχεις τυλίξει γύρω από την πούτσα σου με αποτέλεσμα να γίνει ακόμα πιο σκληρή. Γονατίζω και ξαναπαίρνω τα αρχίδια σου στο στόμα μου. Σηκώνω τα πόδια σου λίγο πιο πίσω και η γλώσσα μου κατεβαίνει στην κωλοτρυπίδα σου. Σε γλείφω εκεί και ξέρω πόσο σου αρέσει. Μαζί με τη γλώσσα μου σε ακουμπάω και με την άκρη του δαχτύλου μου. Χαϊδεύω την κωλοτρυπίδα σου. Λίγο-λίγο μπαίνει μέσα σου το δάχτυλο μου. Τώρα έχω την πούτσα σου στο στόμα. Είναι τόσο σκληρή! Τη ρουφάω άπληστα. Βγάζω το δάχτυλο μου από το κωλαράκι σου, βάζω σάλιο πολύ και την θέση του δαχτύλου μου, παίρνει ο δονητής μου. Λίγο-λίγο με την πούτσα σου στο στόμα μου, αρχίζω να γαμάω το κωλαράκι σου. Με το ένα χέρι, παίρνω το ξύλο του καλόγερου και το χώνω στο μουνί μου. Όπως είμαι στα γόνατα, ανεβοκατεβαίνω επάνω του.

Η πούτσα σου ακόμα στο στόμα μου. Τη ρουφάω, τη γλείφω, τη δαγκώνω. Δαγκώνω το κεφαλάκι της που στάζει. Γαμιόμαστε και οι δύο ταυτόχρονα. Με τον ίδιο ρυθμό. Το ρυθμό που γλύφω την πούτσα σου. Εγώ ανεβοκατεβαίνω επάνω στο ξύλο κι εσένα σου γαμάω το κωλαράκι. Τη στιγμή που ανοίγω τη δόνηση, τρελαίνεσαι.

- Θα χύσω μωρή πουτάνα...

λες και δεν αργεί η στιγμή που ποτάμια χύσια γεμίζουν το στόμα μου. Τα καταπίνω όλα, μέχρι την τελευταία σταγόνα. Μόλις παίρνουμε μια ανάσα, ντύνεσαι και καθόμαστε να ηρεμήσουμε. Τελειώνουμε επιτέλους εκείνα τα ποτάκια μας. Ήρθε η ώρα να φύγεις. Μέχρι την επόμενη φορά αλήτη.




Copyright protected OW ref: 164628



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.