Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το συμβάν εξελίχθηκε πριν 7 χρόνια, εγώ 19 χρονών τότε με σχέση με μία κοπέλα τότε 17 χρονών. Τότε λόγω ηλικίας είχα τρομερές ορέξεις (όχι ότι έχει αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τομέα από τότε) που είχα συνεχώς στύση και το μόνο που σκεφτόμουνα τότε ήταν το σεξ και ότι περιβάλει αυτό!

Η φίλη μου τότε ήταν ακόμη παρθένα και όπως ήταν φυσιολογικό ήθελε το χρόνο της, το μυαλό μου το καταλάβαινε απόλυτα αυτό αλλά η καύλα που είχα και αποκτούσα μετά από κάθε συνάντηση μας με έκανε να αντιδρώ. Κάθε βράδυ τράβαγα μαλακία για να ηρεμήσω, έστω και για λίγο!

Εκείνη τη περίοδο ήμουνα φαντάρος και κάποιο βράδυ που έβγαζα σκοπιά 02:00-04:00, αν θυμάμαι καλά, νιώθω το κινητό μου να δονείται. Το βγάζω από τη τσέπη και βλέπω μήνυμα από τη αδερφή του κολλητού μου την Α (6 χρόνια μεγαλύτερη μου, κοντούλα με μέτριο στήθος αλλά στητό και πανέμορφο και ένα κωλαράκι φωτιά) και με ρώταγε πως και ήμουν ξύπνιος τέτοια ώρα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή εγώ δεν είχα δει ποτέ ερωτικά την αδερφή του κολλητού μου γιατί μέχρι τότε είχε πολύχρονη σχέση με ένα παιδί και εγώ έτσι την είχα γνωρίσει.

Τέλος πάντων ξεκινήσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων και σε κάποια φάση φτάσαμε στα περί σχέσεων και εκεί ξεκίνησα να της λέω το πρόβλημα μου και πως σε γενικά έμενα με το πουλί στο χέρι που λένε. Τότε η Α άρχισε την να με παρηγορεί με το δικό της τρόπο, άρχισε σιγά-σιγά και μου έλεγε πρόστυχα πράγματα για να με ανάψει περισσότερο από όσο ήμουν και το ομολογώ πως το είχε καταφέρει σε τέτοιο βαθμό που όπως ήμουν στη σκοπιά τον έβγαλα έξω και ξεκίνησα να μαλακίζομαι . Ήταν μια συζήτηση γεμάτη υπονοούμενα, χωρίς κάτι ξεκάθαρο αλλά η Α κατάλαβε ότι εγώ τον έπαιζα και με ρώτησε και της απάντησα ένα σκέτο «ναι» και το επόμενο μήνυμα της ήταν μια φωτογραφία της με σηκωμένη τη μπλούζα της μέχρι το σημείο που φαίνονταν το κάτω μέρος του στήθους της αλλά όχι οι ρώγες και από κάτω ένα σκέτο «Καληνύχτα xxx». Όπως καταλαβαίνετε μόλις την είδα τελείωσα αμέσως!

Πέρασαν κάποιες μέρες και δεν είχαμε ξαναμιλήσει αλλά κάθε βράδυ εγώ μαλακιζόμουν με τη φωτογραφία της. Στην πρώτη μου έξοδο μετά από αυτό το συμβάν κανόνισα εννοείται να πάω στο σπίτι του κολλητού μου προφανώς για να συναντήσω την Α. Υπήρχε τρελός ηλεκτρισμός στη ατμόσφαιρα και ο πούτσος μου στο παντελόνι ήταν έτοιμος να εκραγεί από την καύλα, αλλά ο κολλητός μου ήταν πάντα εκεί και δε μπορούσε να γίνει τίποτα περισσότερο από ένας απλός διάλογος δυστυχώς. Είχε περάσει η ώρα… χωρίς να το καταλάβουμε είχε πάει 02:00 το πρωί και μου πρότεινε ο κολλητός μου να διανυκτερεύσω το βράδυ εκεί. Αμέσως δέχτηκα και έτσι πήγαμε όλοι στα δωμάτια μας να ετοιμαστούμε για ύπνο. Μετά από μισή ώρα είχαμε ξαπλώσει με το κολλητό μου στο υπνοδωμάτιο του και τον είχε ήδη πάρει ο ύπνος, αλλά εμένα το μυαλό μου ήταν σε ένα πανικό και σκεφτόμουνα πως θα μπορούσα να πάω στην Α να τη γαμήσω και να βγάλω όση καύλα είχα μαζεμένη.

Αυτές τις σκέψεις μου τις διέκοψε το κινητό μου που δονήθηκε. Ήταν από αυτή και έλεγε «Αν κοιμήθηκε ο Μ. έλα από εδώ, οι γονείς μου κοιμούνται και αυτοί» (ο γονείς της ήταν στο δίπλα υπνοδωμάτιο από αυτήν). Σαν υπνωτισμένος, απλά σηκώθηκα και κατευθύνθηκα προς την πόρτα της και μπήκα μέσα. Χωρίς να μιλήσουμε βγάζω όλα μου τα ρούχα και μπαίνω μέσα από το πάπλωμα δίπλα της και ξεκινάμε να φιλιόμαστε και να τριβόμαστε ο ένας πάνω στον άλλο. Φόραγε μία μπλούζα μεγάλη χωρίς εσώρουχα και το μόνο που ήθελα εκείνη τη στιγμή ήταν να την γευτώ και αυτό έκανα. Φιλιόμουνα με το μικρό και ροζ μουνάκι της και το ρούφαγα αχόρταγα και αυτή να έχει τρελαθεί. Να θέλει να φωνάξει και να μην μπορεί για να μην ξυπνήσει τους δικούς της. Είχε τελειώσει δύο φορές στο στόμα μου και δε σταμάταγα να τα γεύομαι. Μετά από τη δεύτερη φορά που τελείωσε, με σκουντάει να ξαπλώσω και στην επόμενη κίνηση της ήρθε από πάνω μου και τον έβαλε όλο μέσα της. Πόναγε αλλά δε σταματούσε, τον ήθελε και φαινόταν στο πρόσωπο της. Υπήρχε τρελή ένταση. Λίγο το ότι δεν είχαμε πει τίποτα, ότι ήταν η αδερφή του κολλητού μου, το ότι ήταν μεγαλύτερη μου, που ήμασταν σαν ζώα και δε σταματάγαμε με τίποτα ούτε προφυλάξεις πήραμε ούτε τίποτα.

Είχε περάσει αρκετή ώρα και εγώ δεν έλεγα να τελειώσω ενώ αυτή είχε ήδη τελειώσει 3 φορές. Τη στήνω στα 4 την αρπάζω από τα μαλλιά και την πηδάω σα σωστό πουτανάκι. Νιώθω ότι πλησιάζω στο να τελειώσω και αυξάνω το ρυθμό και την νοιώθω να πονάει αλλά εκείνη τη στιγμή δε με ένοιαζε τίποτα… μόνο το τελείωμα. Μόλις πάω να τελειώσω, τη νοιώθω να τελειώνει και αυτή και πάει να τραβηχτεί να μην τελειώσω μέσα της, αλλά μέσα στη καύλα της στιγμής δεν την άφησα να φύγει και τελείωσα μέσα της!

Μόλις βρήκαμε τις ανάσες μας και ηρεμήσαμε λίγο δώσαμε ένα φιλί και έφυγα για το δωμάτιο του κολλητού μου. Είχε πάει 04:00 και μετά από όλο αυτό κοιμηθήκαμε αμέσως.

Το επόμενο πρωί ξυπνήσαμε όλοι και κατεβήκαμε για πρωινό, κοιταχτήκαμε χαμογελάσαμε ο ένας στον άλλον και ξεκινήσαμε να τρώμε να πάρουμε δυνάμεις. Ήταν μια αξέχαστη βραδιά αλήθεια, με πολύ ένταση και πάθος, τόσο πολύ που είχαν πιαστεί οι μύες της στα πόδια το επόμενο πρωί.




Copyright protected OW ref: 164585



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.