Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η καθηγήτρια και ο μαθητής

Μετά από το απίστευτο Σαββατόβραδο και όσα είχαν συμβεί με την καθηγήτρια μου την Έμυ και μέχρι την εκδρομή, η εβδομάδα κύλησε ταχύτατα. Με την Έμυ μιλήσαμε λίγο τηλεφωνικά. Της είπα ότι το μυαλό μου είχε κολλήσει στο Σάββατο και θα ήθελα σαν τρελός να την συναντήσω. Όμως κάτι οι προετοιμασίες και κάτι ότι την εβδομάδα εκείνη είχε την κόρη της σπίτι, είχε κάνει το πράγμα αδύνατο. Επίσης στην εκδρομή θα ήταν σχεδόν αδύνατο να βρεθούμε με τόσο κόσμο. Όσο και να σπαζοκεφάλιαζα δεν έβρισκα λύση. Με συμβούλευσε να είμαστε ψύχραιμοι και αν δε γίνονταν κάτι εκεί, θα γίνονταν μετά. Μου είπε να είμαι τρυφερός με τη Δώρα και ότι και αυτή επίσης θα ανέχονταν το καμάκι του Άγγελου, του μαθηματικού που την πολιορκούσε ασύστολα. Δεν έπρεπε να ρισκάρουμε επ' ουδενί. Αυτή θα κινδύνευε να χάσει τη δουλειά της και είχε δίκιο. Εγώ όμως δε σκεφτόμουν μόνο με το πάνω κεφάλι και στην συγκεκριμένη περίπτωση κυριαρχούσε το κάτω. Της το είπα και γελάσαμε.

- Έλα να σου πω μου είπε. Το ξέρεις ότι η Δώρα σου διασκέδαζε με κάτι φίλες της στο μπαρ που έπαιζε ο Πάνος το Σάββατο;

- Μα… δε μου είπε τίποτα.

- Μήπως της είπες εσύ τι έκανες;… γέλασε.

- Α το πουτανάκι, μου ξέφυγε.

- Δηλαδή έτσι μιλάς για τις κοπέλες σου;… μου είπε. Ενδιαφέρον να το έχω υπόψη μου!

- Ρε Έμυ, τι είναι αυτά που λες. Καμία σχέση. Απλά όλη την εβδομάδα ήταν μέσα στις γλύκες και δε γουστάρω που δεν μου είπε τίποτα.

- Θύμωσες. Άρα δε σου είναι αδιάφορη.

Ήταν απίστευτος ο τρόπος που οδηγούσε τα πράγματα και αυτό με τσάντιζε.

- Ναι θύμωσα αλλά...

- Άστο καλέ μου μην το συνεχίσουμε.

- Δηλαδή εσύ δεν είχες επαφές με τον Πάνο; Γιατί μου τα χώνεις έτσι;…

είπα με κάπως άτσαλο και ζηλιάρικο τρόπο.

- Δεσου υποσχέθηκα ποτέ τίποτα, μου είπε με πολύ σοβαρό ύφος. Καλό σου βράδυ.

Μπράβο μου τα είχα καταφέρει υπέροχα. Είχα τσακωθεί ενώ ήταν το μόνο που δεν ήθελα.

Το πρωί της εκδρομής έφτασε επιτέλους και νωρίς-νωρίς πήγα στο σχολείο. Το τι θετική ενέργεια κυριαρχούσε ήταν απίστευτο. Γέλια, τραγούδια, αστεία. Ήταν το κορυφαίο γεγονός της μαθητικής μας θητείας που σύντομα θα τελείωνε. Η Δώρα ήλθε, με φίλησε και με αγκάλιασε, ψιθυρίζοντας μου ότι είχε σπουδαία σχέδια για εμάς εκείνες τις μέρες. Βιαστικά την ξεκόλλησα από επάνω μου, λέγοντας της θυμωμένα ότι δεν είναι σοβαρό να σαλιαρίζουμε σε όλο τον κόσμο.

- Χαλάρωσε μωρό μου. Τι σου συμβαίνει; Έλα να σε ηρεμήσω με ξαναπλησίασε.

Αυτό ήταν. Δεν γούσταρα με τίποτα.

- Θα τα πούμε σε λίγο της είπα και απομακρύνθηκα βιαστικά.

Πήγα στον Άγγελο τον μαθηματικό που ήταν ο επικεφαλής της εκδρομής και του είπα ότι θέλω να αλλάξω και να πάω στο άλλο πούλμαν βρίσκοντας μια αστεία δικαιολογία. "Καλά" μου είπε αυτός θα ενημερώσω. Σε λίγο εμφανίστηκε η Έμυ. Με αρκετά θυμωμένο ύφος με ρώτησε γιατί προκαλώ αυτή την αναστάτωση. Της είπα ότι δε γούσταρα να είμαι με τη Δώρα και προτιμούσα την ησυχία μου.

- Αν δεν παραμείνεις και τα ξαναβρείς μαζί της για την εκδρομή, ξέχνα με μου είπε με ύφος απόλυτο.

- Μα δε μπορώ...

- Σου είπα τι πρέπει να γίνει… με έκοψε. Διάλεξε και κυρίως επειδή θα είσαι στο δικό μου πούλμαν, τελικά φρόντισε να ξαναγίνεις λογικός.

Απομακρύνθηκε μην αφήνοντας μου περιθώριο κανένα. Δεν γαμιέται, είπα. Ας πάω να τελειώνουμε. Η διαδρομή κύλισε με τρομερό κέφι για όλους εκτός από εμένα. Έβλεπα το μαλάκα τον Άγγελο να γυροφέρνει την Έμυ και τρελαινόμουν. Την ακουμπούσε δήθεν τυχαία με τα βρωμόχερα του και αυτή του χαμογελούσε αυτάρεσκα. Όλοι τους σχολίαζαν και έλεγαν ότι σίγουρα τα είχαν, με αποτέλεσμα τα νεύρα μου να έχουν γίνει νάιλον. Η Δώρα εν τω μεταξύ με γυρόφερνε, με αγκάλιαζε και μου έβαζε χέρι ξεδιάντροπα.

- Μπορείς να μην με κάνεις ρόμπα;… της είπα κάποια στιγμή έντονα.

- Μα καλά τι του έχεις κάνει μας πλησίασε η Έμυ γελώντας. Μέσα στα νεύρα είναι από το πρωί. Ή μήπως δεν του έχεις κάνει;… τη ρώτησε, με πολύ πιο έντονα γέλια.

- Μωρέ θα του κάνω απάντησε αυτή θέλει, δεν θέλει. Αν δεν μου κάτσει απόψε θα τον βιάσω!

Είστε ξεδιάντροπες και οι δυο σας είπα χαμηλόφωνα. Η ‘Εμυ ήταν ολοφάνερο ότι διασκέδαζε τη κατάσταση μου και εγώ δεν είχα την δυνατότητα να αντιδράσω.

- Ο Πάνος μου είπε ότι πήγατε μια γυναικοπαρέα στο μπαρ το Σάββατο της είπε. Πως και δεν πήρες μαζί σου το αγοράκι μας από εδώ;

- Μπα είναι σπασίκλας, μόνο το διάβασμα έχει στο μυαλό του. Που να τον πάρω για διασκέδαση.

- Μα καλά ούτε για να βρεθείτε ξεχωριστά μαζί;

- Τίποτα φιλενάδα. Ειδικά αυτή την εβδομάδα είναι μέσα στα νεύρα. Η αποχή φαίνεται ότι τον έχει χτυπήσει στο κεφάλι.

- Δεν ντρέπεστε καθόλου;… τους είπα.

- Γιατί καλέ μου για την ψυχική σου υγεία νοιαζόμαστε… μου είπε η Έμυ περιπαικτικά.

- Δώρα έλα να σου πω δύο τρία πράγματα να του κάνεις να του φύγουν όλα τα νεύρα!

Με ένα όρο όμως. Θέλω γαργαλιστικές λεπτομέρειες!

- Μα φυσικά απάντησε με τη σειρά της.

- Χαλάρωσε μικρέ μου είπε η Έμυ, θα σε φτιάξουμε!

Μου έκλεισε το μάτι και απομακρύνθηκε να πάει σε άλλη θέση. Είχα αποσυντονιστεί εντελώς. Εγώ προσπαθούσα να ξεκολλήσω από την Δώρα. και η Έμυ οδηγούσε τα πράγματα στην αντίθετη κατεύθυνση. Το απόγευμα εκείνης της ημέρας φτάσαμε στην Κέρκυρα. Ήταν όλα μαγευτικά. Προσπαθούσα να βρω μια ευκαιρία να δω την Έμυ μόνη της. Ήταν αδύνατο. Το έκανε επίτηδες και επιπλέον φρόντιζε να φλερτάρει με τον αχρείο τον Άγγελο τόσο φανερά. Είχα απελπιστεί. Μάλλον αυτό ήταν σκέφτηκα. Αποφάσισα ότι δε θα κάτσω να σκάσω. Το βράδυ αργά χτύπησε στο δωμάτιο μου η Δώρα. Είχα φροντίσει να ξεφορτωθώ το συγκάτοικο μου.

Η Δώρα ήταν μια ιδιαίτερη τύπισσα. Κοκκινομάλλα που είχε κουρευτεί σε πανκ στυλ, με ωραία πράσινα μάτια και ένα σώμα όλο καμπύλες. Μεγάλα βυζιά, πεταχτός κώλος. Από αυτές που θες να τις χουφτώσεις και να μην σταματάς. Είχε ένα χαρακτήρα επιθετικό με ένα εφηβικό τσαμπουκά, που προφανώς ήταν γοητευτικός αλλά δεν έπαυε να έχει κατά βάση την προσωπικότητα ενός κοριτσιού. Η σεξουαλική μας επαφή υπήρχε, αλλά στα στενά όρια της ηλικίας.

Το βράδυ εκείνο όμως ήταν μια αποκάλυψη. Είχε φορέσει μία στενή και κοντή καπαρντίνα, αρκετά πάνω από τα γόνατα. Το πλούσιο στήθος της ασφυκτιούσε και είχε φροντίσει να αφήσει τα κατάλληλα κουμπιά ανοιχτά, έτσι ώστε να είναι ένα βήμα πριν αποκαλυφθεί. Φορούσε ψηλοτάκουνα λουστρίνια μποτάκια που τόνιζαν τις γάμπες της. Είχε βαφτεί πολύ έντονα. Κάτι ανάμεσα σε Punk τραγουδίστρια και φτηνή πόρνη. Βλέποντάς τη, το μόνο πράγμα που σκεφτόσουν ήταν πως θα την ξεσκίσεις.

Μπήκε μέσα στο δωμάτιο μου, έκλεισε την πόρτα και με μία θεατρική κίνηση ξεκούμπωσε την ζώνη της καπαρντίνας της και σιγά σιγά άρχισε να αποκαλύπτει το πλούσιο εσωτερικό της. Ξεκούμπωσε τα πάνω κουμπιά και πετάχτηκαν οι βυζάρες της με τις ρώγες προτεταμένες ήδη. Συνέχισε ξεκουμπώνοντας και τα υπόλοιπα κουμπιά. Έβγαλε την καπαρντίνα και την άφησε να γλιστρήσει προς τα κάτω. Σταδιακά αποκαλύπτονταν η κοιλία της, ο αφαλός της και τέλος το μοναδικό πράγμα που φορούσε: Ένα μικροσκοπικό ημιδιάφανο μαύρο κιλοτάκι Ήταν σκέτη κόλαση.

Με ωριμότητα και σιγουριά μεγάλης γυναίκας, που δεν είχε καμία σχέση με τη μέχρι τώρα στάση της σε ανάλογες περιπτώσεις, μου είπε:

- Μωρό μου οι δύο μας επιτέλους.

Με πολύ σίγουρο και αποφασιστικό τρόπο με πλησίασε, με φίλησε με ένα βαθύ φιλί, χουφτώνοντας μου τον πούτσο, που είχε αρχίσει να παίρνει την "ανηφόρα".

- Μ… περιποίηση θέλει και εγώ είμαι εδώ για να τον υπηρετήσω.

Κατέβηκε αργά γλείφοντάς με. Μου άνοιξε το πουκάμισο αρχικά, ξεκούμπωσε την ζώνη του παντελονιού, το κατέβασε και τέλος το μποξεράκι. Γονάτισε, ήλθε στο ίδιο ύψος με τον πούτσο μου και του απευθύνθηκε λες και αυτός ήταν μία αυθύπαρκτη προσωπικότητα.

- Τι κάνει ο μεγαλειότατος μου;…

είπε κοιτάζοντας τον. Απαλά τον κράτησε και άρχισε να τρίβει το πρόσωπό της επάνω του. Ξεκίνησε να τον φιλάει τρυφερά και να γυροφέρνει την γλώσσα της με πρόστυχο και επιδεικτικό τρόπο γύρω από το πουτσοκέφαλο. Συνέχισε γλείφοντας τον από την κορυφή ως την βάση και το ανάποδο.

- Το στόμα μου διψάει για τους χυμούς σας Μεγαλειότατε. Θα με ξεδιψάσετε;…

είπε κοιτάζοντας με λάγνα, έχοντας το καυλί μου στα κατακόκκινα χείλη της επάνω. Αυτό ήταν. Τώρα καργιόλα θα σου φερθώ ανάλογα σκέφτηκα. Με μία απότομη κίνηση της το οδήγησα βαθιά μέχρι το λάρυγγα της. Το κράτησα εκεί πιάνοντας την σταθερά από το σβέρκο και παρακολουθώντας την να πνίγεται σταδιακά και τα μάτια της να δακρύζουν.

- Έτσι δείξε μου πόσο καργιόλα είσαι… της είπα.

Τον τράβηξα απότομα και μαζί του ένα σωρό σάλια που είχαν μαζευτεί. Η Δώρα πήρε μια βαθιά ανάσα, αλλά πριν προλάβει να ηρεμήσει τον ξανάβαλα όλο βαθιά μέσα ως την είσοδο του λαιμού της. Της έπιασα με τα 2 χέρια σταθερά από το κεφάλι της και φρόντισα να την ξαναπάω στο σημείο που άρχισε να της κόβεται η ανάσα. Η τσούλα πνίγονταν και προσπαθούσε να μην αντιδράσει.

- Ετοιμάσου τώρα καργιόλα. Θα σου γαμήσω το στόμα σου και σαν καλή πουτάνα που είσαι όταν έλθει η στιγμή θα το ανοίξεις, θα βγάλεις την γλώσσα σου έξω και θα περιμένεις να σε χύσω πρώτα στη μούρη σου και μετά πάνω στη γλώσσα σου.

- Κατάλαβες γαμιόλα;

- Μ…

κούνησε καταφατικά το κεφάλι της. Περίμενα λίγα δευτερόλεπτα ακόμη και την ξανατράβηξα έξω. Αυτή τη φορά πήρε μια βαθιά ανάσα. Εγώ πήρα θέση και άρχισα να της γαμάω το στόμα με λύσσα. Αυτή πρόθυμη έδινε τον καλύτερο της εαυτό για να με ικανοποιήσει, παρά το "βασανιστήριο" στο οποίο την υπέβαλα. Την τσιμπούκωνα και την άκουγα να βογκάει, όπως δεν είχε κάνει ποτέ ως τώρα. Μοιραία ο πούτσος μου έφτασε στα όρια του.

- Ετοιμάσου… της είπα.

Αυτή πρόθυμα μου άνοιξε το στόμα της και έβγαλε την ξεδιάντροπα την γλώσσα της, όπως της είχα υποδείξει. Με περίμενε. Εγώ με κυριαρχικό ύφος την έπαιξα 2-3 φορές μπροστά στο πρόσωπο της και της είπα με αυστηρότητα:

- Τσουλάρα πάρε τα ψωλοχύματα μου στη μάπα σου. Παρ' τα καργιόλα...

Το σπέρμα μου εκτοξεύονταν με μεγάλες ριπές, αρχικά στα μάτια της, μετά στο μέτωπο, στην μύτη της, στα μάγουλα, στα μαλλιά της και τέλος κράτησα τα τελευταία κομμάτια για τη γλώσσα της. Είχε γεμίσει χύσια όλο το πρόσωπο της, αλλά αυτή πήρε τον πούτσο μου στον στόμα της και τον βύζαξε μέχρι να πάρει και τα τελευταία απομεινάρια. Εγώ τον έβγαλα και της τον έκανα πινέλο αλείφοντας τη με τα χύσια μέχρι και στη τελευταία γωνία του προσώπου της.

- Τον ικανοποίησα το μεγαλειότατο;…

μου είπε, με ένα ύφος λάγνο με μία δόση ειρωνείας. Τα κατάφερε να με τσαντίσει πάλι. Την άρπαξα από το μπράτσο, την σήκωσα και σχεδόν σέρνοντας την, την οδήγησα στο μπάνιο μπροστά από το μεγάλο καθρέφτη. Στάθηκα πίσω της και της είπα με ύφος βλοσυρό:

- Κοίτα καργιολίτσα πως την ψωλόχυσα τη μάπα σου. Ούτε η χειρότερη πουτάνα δε θα είχε γίνει έτσι και εσύ συνεχίζεις να με ειρωνεύεσαι ε;

- Αυτή κοίταξε το πρόσωπο της. Τα χύσια είχαν χαλάσει το makeup της, τα μάτια της είχαν ξεβαφτεί και είχαν αρχίσει να της κυλάνε από το σαγόνι μπογιές και σπέρμα. Το θέαμα ήταν άκρως kinky. Ένιωθα τον πούτσο μου να ορθώνεται πάλι και καθώς ήμουν πίσω της τον κόλλησα ασυναίσθητα στον κώλο της. Αυτή τρίφτηκε λίγο και με φωνή εντελώς πουτανιάρικη μου είπε:

- Να ξαναπέσω στα γόνατα να με χύσεις; Ή μήπως καλύτερα να μου τα δώσεις στις βυζάρες μου;…

ενώ ταυτόχρονα τις έπαιζε με τα χέρια της σε κυκλικές κινήσεις.

- Ψώλα, το που θα σε χύσω είναι δική μου απόφαση. Εσύ το μόνο που θα κάνεις είναι να υπηρετείς τις ορέξεις μου.

Την έσπρωξα αναγκάζοντας την να γύρει εμπρός και να μου στηθεί. Τις έσκισα με μια άγρια κίνηση την κιλότα της και έχωσα με τη μία τα δυο δάκτυλά μου στην μουνάρα της. Ήταν μούσκεμα. Της τα έχωσα στο στόμα της να μου τα γλείψει. Το έκανε φιλάρεσκα. Με μία δυνατή κίνηση μπήκα με δύναμη στο μουνί της πίσω κολλητά. Άρχισα να την γαμάω με δύναμη και η καργιόλα έπαιρνε τις πιο καυλιάρικες εκφράσεις στον καθρέφτη κάνοντας με Τούρμπο.

Άρχισε να χύνει απανωτά λέγοντας μου ότι γουστάρει που πλέον γαμιέται σαν έμπειρη πουτάνα. Εγώ έχοντας αφήσει μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος πριν στο πρόσωπο της δε μπορούσα να χύσω γρήγορα πάλι. Αποφάσισα λοιπόν να το τραβήξω το παιγνίδι ως τα άκρα.

- Σε έχω γαμήσει καλά μωρό μου απόψε;… τη ρώτησα.

- Μου έχεις κάνει το καλύτερο γαμήσι σου μέχρι σήμερα.

- Θα μου κάνεις λοιπόν το τελευταίο χατίρι για απόψε;

- Ότι μου ζητήσει ο Πασάς μου.

Σκύβω στο αυτί της και όπως τη πηδάω της λέω ψιθυριστά μεν, αλλά αποφασιστικά δε:

- Θέλω να χύσω μέσα στην κωλάρα σου.

Μπορείς;…

με ρώτησε με το θράσος να ξεχειλίζει προκλητικά στην ατμόσφαιρα. Χωρίς να πω τίποτα αλλά φανερά τσαντισμένος για την αυθάδεια της, τράβηξα τον πούτσο μου από το μουνί της και αρχίζω να σημαδεύω την κωλοτρυπίδα της.

- Θα μπω έτσι όπως είμαι και θα στην ξεσκίσω την κωλάρα σου τόσο πολύ που αύριο δε θα μπορείς να κάτσεις.

Αντί αντίδρασης νιώθω το χέρι της να πιάνει την ψωλή μου και να την σπρώχνει στον κώλο της. Η καύλα είχε κτυπήσει κόκκινα.

- Γκάστρωσε με λοιπόν. Τι περιμένεις ρε μαλάκα;… μου λέει, με περίσσιο τσαμπουκά..

- Τα γυρεύει λοιπόν ο κώλος σου… της λέω.

Με μία απότομη κίνηση τον σπρώχνω όλο μέσα. Πρέπει να κόπηκε η ανάσα της από τον πόνο. Τα μάτια της δάκρυσαν. Εγώ καύλωσα ακόμη παραπάνω. Έβαλα όλη μου τη δύναμη και άρχισα το σφυροκόπημα. Η ηδονή άρχισε να υπερισχύει του πόνου. Ταυτόχρονα της έριχνα σφαλιάρες στα ζουμερά κωλομέρια, της τσίμπαγα τα βυζιά της και την έβριζα με ότι πιο χυδαίο μπορούσα να σκεφτώ. Η τρύπα της είχε χαλαρώσει πλέον. Μοιραία λοιπόν έφτασα στην κορύφωση. Ένας ποταμός σπέρματος κύλησε βαθιά στο εντεράκι της. Η ίδια είχε έλθει και αυτή σε αλλεπάλληλους οργασμούς βογκώντας ηδονικά.

Βγήκα και τα χύσια άρχισαν να κυλάνε στα μπούτια της. Αυτή γύρισε και με κοίταξε χαμογελώντας. Και τότε έκανε μια κίνηση που με άφησε άναυδο. Έβαλε το χέρι της χαμηλά κάτω της, παίρνοντας μία γενναία δόση από τα δικά της υγρά και τα χύσια μου, τα έβαλε πάνω στην γλώσσα της και με ένα ύφος όλο πουτανιά μου έδωσε ένα βαθύ γλωσσόφιλο. Ήταν ακριβώς η ίδια κίνηση που είχε κάνει η Έμυ πριν μία εβδομάδα!

- Σου άρεσε μωρό μου;

Με κοίταξε διερευνητικά στα μάτια. Δε μπόρεσα να αρθρώσω λέξη.

- Θέλω να σου εκμυστηρευτώ ότι αυτή ήταν μια συμβουλή της φίλης μας της Έμυ για το πως να σε ικανοποιήσω.

Είχα μείνει αποσβολωμένος

- Αν κρίνω από το βλέμμα σου μάλλον σου άρεσε μου είπε γελώντας.

- Σου είπε και άλλες τέτοιες συμβουλές την ρώτησα;

- Μη βιάζεσαι θα τις μάθεις μία-μία. Προς το παρόν άσε με να πάω να πλυθώ διότι έτσι που με έχεις κάνει δε μπορώ να κυκλοφορήσω.

Πήγα και κάθισα στο κρεβάτι. Μόλις είχα συνειδητοποιήσει ότι η Έμυ ήταν οιονεί παρούσα. Επηρέαζε τη Δώρα και ήταν σαν είχε περάσει το μήνυμα της και την παρουσία της ακριβώς στο τέλος της ερωτικής μας πράξης. Σαν να είχε βάλει την δική της σφραγίδα. Η Δώρα βγήκε από το μπάνιο και με κοίταξε.

- Που είναι το μυαλό σου πάλι;

- Τίποτα, γλυκιά μου, τίποτα.

Την πήρα αγκαλιά και αυτή σε δυο λεπτά είχε κοιμηθεί. Εγώ όμως όχι. Το μυαλό μου είχε κολλήσει στην Έμυ. Αν και μετά από το σεξ με τη Δώρα. η πιθανότητα να βρεθώ μαζί της εξανεμίζονταν. Η συνέχεια αποδείχτηκε όμως συναρπαστικά απρόοπτη και αν σας ενδιαφέρει θα σας την εξιστορήσω στο 3ο μέρος.




Copyright protected OW ref: 164569



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).