Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μου είχε ορίσει που θα βρεθούμε και τώρα ήμουν σε εκείνο το σημείο για να Τον συναντήσω. Ένα σπίτι άγνωστο, πρώτη φορά βρισκόμουν εκεί. Δύσκολα μπορώ να ανασάνω και να καθησυχάσω του φόβους μου μέχρι που τον βλέπω και πριν με οδηγήσει στο εσωτερικό μου λέει:

- Μέσα σε αυτό το σπίτι απαγορεύεται οι σκλάβες να είναι ντυμένες και ανοίγει την πόρτα

Ντρέπομαι να ξεντυθώ τόσο έξω από το σπίτι και Τον ρωτώ αν μπορώ να μείνω με τα ρούχα μέχρι να μπούμε και Εκείνος με ένα χαμόγελο απαντά κοφτά "όχι". Αν κάποιος περάσει μπορεί να με δει αλλά θέλω τόσο πολύ να Τον ικανοποιήσω που ξεντύνομαι. Παίρνει τα ρούχα μου και με οδηγεί μέσα.

- Οι σκλάβες απαγορεύονται να είναι όρθιες επίσης και με βάζει να σταθώ στα τέσσερα.

Καθώς στέκομαι στα τέσσερα μου περναει ένα λουρί γύρω από τον λαιμό και το δένει με μια αλυσίδα και με οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί βρίσκεται μόνο ένα κρεβάτι και ένας μεγάλος καθρέφτης που ακουμπά στο πάτωμα. Αναρωτιέμαι γιατί να υπάρχουν μόνο δυο έπιπλα στο δωμάτιο και πριν προλάβω να τελειώσω τις σκέψεις μου αισθάνομαι ένα σχοινί να περνιέται γύρω από την μέση μου και να δένεται στο ένα άκρο του κρεβατιού με τέτοιο τρόπο ώστε ο κωλος μου να προεξέχει και εγώ απλά να στέκομαι στις μύτες των ποδιών μου.

Δεν μιλαει πολύ σε αυτή την συνάντηση και όλη αυτή η ησυχία με έχει κάνει να αναρωτιέμαι τι μπορεί να συμβεί. Αρχίζει να μου χτυπαει τα κωλομερια λέγοντας μου πως αυτό δεν είναι τιμωρία αλλά μπορεί να γίνει αν δεν Τον υπακούσω. Αισθάνομαι ένα λαδωμένο δάχτυλο να μπαίνει μέσα στον κωλο μου και μετά το ένα να γίνεται δυο, τον κωλο μου να τεντώνει και το μουνί μου να γίνεται μούσκεμα. Μια σφήνα, τώρα, αντικαθιστά τα δάχτυλα Του στον κωλο μου. Τον βλέπω βγαίνει έξω από το δωμάτιο για κάποια λεπτά και να επιστρέφει με ένα μαστίγιο με πολλές ουρές. Το κορμί μου έχει ήδη αρχίσει να ανατριχιάζει από την θεά του μαστιγίου και από την ηδονή που μου δημιουργούσε η παρουσία Του.

Το χτύπημα του μαστιγίου πάνω στην πλάτη μου με κάνει να φωνάξω.

- Θα γίνεις η βρωμιάρα τσουλα μου απόψε σκύλα να μου λέει και να με ξανά μαστιγώνει.

- Τι θα γίνεις καριολα;... με ρωταει.

- Η βρωμιάρα τσουλα Σας Κύριε απαντώ με φωνή γεμάτοι μικρούς λυγμούς.

Κάτι υγρό και κρύο νιώθω πάνω στα χτυπήματα μου και τα χέρια Του να περνανε από κάθε χτύπημα στην πλάτη μου. Ποναει αλλά η αίσθηση των χεριών Του πάνω στα σημάδια από το μαστίγιο κάνει το μουνί μου να στάζει και το κορμί μου να πλημμυρίζεται από εκείνη την καυλα μου θέλεις διαρκώς να την αισθάνεσαι.

Πλησιάζει κοντά στο αυτί μου και μου ψιθυρίζει.

- Τι είσαι γαμιολα;

- Η βρωμιάρα τσουλα Σας Κύριε.

Και τότε είναι που βγάζει έναν κόκκινο μαρκαδόρο από την τσέπη Του και γράφει στα κωλομερια μου "Τ Σ Ο Υ Λ Α" και βάζει τον καθρέφτη σε τέτοιο σημείο που να μπορώ να κοιτάξω το είδωλο μου μέσα σε αυτό.

- Τι βλέπεις άχρηστη; με ρωταει με ένα βλέμμα που μου κόβει την ανάσα.

- Μια τσουλα Κύριε απαντώ βιαστικά.

Ελευθερώνει την μέση μου από τα σχοινιά, με βάζει να γονατίσω, ξεκουμπώνει το παντελόνι Του και βγάζει τον πουτσο του έξω. Μου τον χώνει μέσα στο στόμα, μου τον βάζει βαθειά και εγώ πνίγομαι αλλά είμαι εκεί για να τον ικανοποιήσω όπως μόνο Εκείνος θέλει. Μου γαμαει το στόμα ακόμα αρκετές φόρες μέχρι που στο τέλος το βγάζει και χύνει πάνω στα βυζιά μου.

Πιάνει την αλυσίδα από το λουρί μου και με οδηγεί στο μπάνιο. Το μυαλό μου πήγε ότι τελείωσε με την τσουλα Του και με πάει να με ξεπλύνει από τα χυσια του. Μα η φωνή Του ακούγεται πάλι να μου ορίζει να κάτσω γονατιστή μπροστά Του κλείνοντας τα μάτια μου και ανοίγοντας το στόμα μου.

Γονατιστή εκεί μπροστά Του αισθάνομαι να λούζομαι από μια υγρή ζέστη, ήταν τα ούρα Του που κυλούσαν σε όλο μου το πρόσωπο και κατέληγαν στο στόμα μου.

Τελειώνοντας μου δείχνει την μπανιερά και λέει:

- Πλύσου ηλίθια και φρόντισε να έχεις κάτι καλύτερο για μένα όταν ξυπνήσω καριολα.

Τον βλέπω να βγαίνει έξω από το μπάνιο και εγώ να μένω εκεί στα ούρα Του να σκέφτομαι τι θα συμβεί μετά.




Copyright protected OW ref: 164503



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.