Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα και από εμένα παιδιά! Ήρθε η στιγμή να γράψω και εγώ μία από τις δικές μου ιστορίες. Πριν ξεκινήσω, θα πω τα πατροπαράδοτα: 24 χρονών, με ένα οκ σώμα, πούτσο 19cm και αρκετά χοντρό. Αυτούς που δεν ενδιαφέρει η εισαγωγή, κατεβείτε στην 5η παράγραφο.

Η ιστορία συνέβη όταν ήμουν ακόμα στο δεύτερο έτος μου. Τα Χριστούγεννα εκείνης της χρονιάς πήγα σε διάφορα πάρτι, άλλα ωραία και άλλα όχι. Ένα από αυτά ήταν στο σπίτι ενός φίλου, με λίγο κόσμο και γενικά χαλαρή ατμόσφαιρα, από τα βράδια που δεν περιμένεις να συμβεί τίποτα. Αλλά… όπως και με άλλα τέτοια βράδια, κατέληξε ως ένα από αυτά που θα θυμάμαι.

Φτάνουμε στο σπίτι με την παρέα μου, χαιρετάμε γνωστούς και πάμε στο σαλόνι. Στο σπίτι πρέπει να ήμασταν καμιά δεκαπενταριά άτομα. Καθόμαστε, αρχίζουμε να πίνουμε και να γελάμε και με τους άλλους. Από τις κοπέλες δεν είχα προσέξει κάποια που να μου κεντρίσει τόσο το ενδιαφέρον. Μέχρι που άκουσα ένα δυνατό γέλιο, και γυρνώντας την πρόσεξα. Δεν την είχα ξαναδεί και περιέργως δεν την είχα προσέξει τόση ώρα.

Η Ε όπως έμαθα αργότερα, ήταν ένα χρόνο μικρότερη. Καθισμένη σε ένα καναπέ, γελούσε δυνατά με μία φίλη της. Κανονικό ύψος, γλυκό πρόσωπο, μελαχρινά καρέ μαλλιά και πανέμορφα γαλάζια μάτια. Το σώμα της φαινόταν κανονικό μέσα από το κοντό φόρεμά της, με ένα μετρίου μεγέθους στήθος (ο κώλος της απίστευτος, όπως έμαθα αργότερα). Αυτό που με εξίταρε μετά το πρόσωπό της ήταν τα πόδια της, ιδίως επειδή το δαντελωτό τελείωμα της διάφανης κάλτσας της φαινόταν κάτω από το σηκωμένο της φόρεμα. Η βραδιά προχωρούσε και μετά από ώρα βρεθήκαμε τυχαία στον ίδιο καναπέ. Οι περισσότεροι χόρευαν, τα φώτα σχεδόν κλειστά. Γνωριστήκαμε και αρχίσαμε να μιλάμε. Η συζήτηση κυλούσε ωραία, αλλά όχι εύκολα λόγω μουσικής. Έτσι της είπα να πάμε αλλού και πήγαμε να καθίσουμε μόνοι μας στο γραφείο.

Φώτα δεν ανάψαμε, ερχόταν λίγο φως από τον κήπο. Εκεί που μιλούσαμε και είχαμε έρθει κοντά, δεν άντεξα και απλά την φίλησα όσο μιλούσε. Για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πάγωσε, αλλά μετά ανταπόδωσε πολύ έντονα. Συνεχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα για κάποια ώρα. Είχε τα χέρια της πίσω από τον λαιμό μου όσο φιλούσα τον δικό της και της δάγκωνα το αυτί. Τότε μου ψιθύρισε «σε θέλω». Δεν περίμενα. Τη σήκωσα και την κάθισα πάνω στο γραφείο. Έβαλε τα πόδια της γύρω από την μέση μου και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα όσο έπιανα τον απίστευτο κώλο της. Άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι και έκανε να σηκωθεί. Την έσπρωξα πίσω, της έδωσα ένα ακόμα φιλί και γονάτισα. Ήθελα να τη βασανίσω. Άρχισα να της φιλάω τα μπούτια και να νιώθω το πόσο υγρή ήταν. Φορούσε ένα μαύρο δαντελωτό στρινγκάκι, το οποίο άρχισα να γλείφω πριν της το βγάλω. Το κατέβασα και με την γλώσσα μου έπαιζα γύρω από το μουνί της. Τελείως αποτριχωμένο και μύριζε τέλεια.

Άρχισα να τη γλείφω. Πρώτα πάνω από τα χειλάκια της και μετά την τρυπούλα της. Και τότε ακούσαμε τον φίλο μου να μπαίνει. Γελάσαμε όλοι και εκείνος έφυγε γρήγορα. Εγώ έπιασα το βρεγμένο στρινγκάκι της από κάτω και το έβαλα στην τσέπη μου πριν της πω ότι φεύγουμε κι εμείς. Χαιρετήσαμε φίλους και πήραμε ταξί. Στη διαδρομή συνεχίσαμε να φασωνόμαστε και στο ασανσέρ συνέχισα να γλείφω το μουνάκι της αργά.

Μπήκαμε σπίτι και την πήγα κατευθείαν στο δωμάτιο μου. Πετάξαμε παλτά και παπούτσια, και της έβγαλα το φόρεμα. Έμεινε μόνο με τις κάλτσες της, γυμνή μπροστά μου. Το σώμα της ήταν όντως πανέμορφο. Την έριξα στο κρεβάτι και συνέχισα από εκεί που είχα μείνει. Αλλά όχι ήρεμα. Άνοιξα τα χειλάκια της και άρχισα να γλείφω την κλειτορίδα. Με τα χέρια της έπαιζε με τα μαλλιά μου και με τρέλαινε. Έβαλα την γλώσσα μου μέσα της και άρχισα να παίρνω τα υγρά της. Συνέχισα στην κλειτορίδα της μέχρι να μου πει ότι θα τελειώσει. Τότε σταμάτησα, της δάγκωσα τις ρώγες και άρχισα να την φιλάω όσο είχα αφήσει την καυλωμένη μου ψωλή πάνω στο υγρό μουνί της. Με ρώτησε σαστισμένη «γιατί». Της είπα ότι ήθελα να τη βασανίσω περισσότερο.

Την σήκωσα όσο φασωνόμασταν και το κατάλαβε αμέσως. Έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να τον παίζει χαλαρά όσο κατεβαίνοντας με φιλούσε. Έγλειψε τα υγρά από το πουτσοκέφαλο μου και άρχισε να τον γλείφει όλο αργά. Με ξάπλωσε και άρχισε να μου παίρνει μία αργή και βαθιά πίπα όσο μου έπαιζε τα αρχίδια. Δεν άντεχα άλλο. Έπιασα ένα προφυλακτικό και μου το φόρεσε. Πριν προλάβω να σηκωθώ, είχε κάτσει πάνω μου και τριβόταν στην ψωλή μου.

Πήρε μέσα της το πουτσοκέφαλο μου και άρχισε να κατεβαίνει αργά συνηθίζοντας το καυλί μου. Το μουνί της καυτό και αρκετά στενό. Όταν πλέον τον είχε σχεδόν όλο μέσα της, άρχισε να ανεβοκατεβαίνει όλο και πιο γρήγορα. Όταν βρήκε ρυθμό, την έπιασα από το λαιμό όσο εκείνη βογκούσε δυνατά. Την ένιωθα να πλησιάζει και άρχισα να παίζω με την κλειτορίδα της. Όταν τέλειωσε λαχανιασμένη, το μουνί της άρχισε να χαλαρώνει γύρω από τον πούτσο μου, ενώ τα υγρά της είχαν φτάσει στα αρχίδια μου. Τη φίλησα και την γύρισα μπρούμυτα. Της δάγκωσα τον κώλο, της έπιασα τους καρπούς και μπήκα πάλι μέσα της, αργά. Ένιωσα πουτσοκέφαλο μου να βρίσκει τέρμα μέσα της και άρχισα να τη γαμάω αργά και δυνατά. Μετά από λίγο την σήκωσα σε doggy και συνέχισα να τη γαμάω όσο της έριχνα σφαλιάρες στον κώλο. Άρχισα με τον αντίχειρα μου να της τρίβω την κωλότρυπα και μετά από λίγο ξανάχυσε. Εγώ δεν άντεχα άλλο.

Έκατσα στην άκρη του κρεβατιού και εκείνη γονάτισε μπροστά μου. Τις διάφανες κάλτσες της τις φορούσε ακόμα. Άρχισε πάλι πίπα, μόνο με το στόμα, ενώ με το χέρι της μου έπαιζε τα αρχίδια. Με κοιτούσε στα μάτια όσο πνιγόταν στο καυλί μου και δε μου έμενε πολύ ακόμα. Τον πήρα στο χέρι μου και της είπα να κλείσει μάτια. Σηκώθηκα και άρχισα να τη χύνω παντού. Στο πανέμορφο πρόσωπό της, στα βυζιά της, την γέμισα ολόκληρη. Άνοιξε τα μάτια της, πήρε μερικά από τα χύσια μου στο δάχτυλο της και τα έγλειψε.

Το στρινγκάκι της από εκείνο το βράδυ το έχω ακόμα. Με την Ε συνεχίσαμε να βρισκόμαστε για κάποιο καιρό, μέχρι που και οι δύο ξαναφύγαμε για άλλα μέρη και χαθήκαμε. Αλλά ακόμα τη θυμάμαι. Να είσαι καλά Ε.




Copyright protected OW ref: 164458



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.