Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όλα ξεκίνησαν από έναν γάμο όπου ήμασταν καλεσμένοι, εγώ με την γυναίκα μου και ο φίλος μου ο Χρήστος με την όμορφη και πολύ σέξι και ξεπεταγμένη γυναίκα του τη Στέλλα. Ο Χρήστος είναι αδερφικός και παιδικός μου φίλος, έτσι πολύ φυσιολογικά αφού ήμασταν κολλητοί έγιναν αναγκαστικά και οι γυναίκες μας, οπότε κάναμε και παρέα.

Η γυναίκα μου είναι πολύ όμορφη αλλά και πολύ συνεσταλμένη σε αντίθεση με τη Στέλλα που όπως είπα είναι η χαρά της ζωής μέχρι παρεξηγήσεως. Ας πάμε τώρα στο θέμα μας.

Ο Γάμος για την παρέα μας ξεκίνησε από νωρίς, μιας και ένας ακόμη φίλος παντρευόταν και εμείς ήμασταν από τους φίλους που ήθελε στο σπίτι του για ηθική συμπαράσταση αλλά και για να τον προετοιμάσουμε. Φυσικά υπήρχε και άλλος κόσμος εκεί που κάποιους τους ξέραμε άλλους πάλι καθόλου. Οι γυναίκες μας και αυτές τριγυρνούσαν δεξιά αριστερά κάνοντας γνωριμίες με τους παρευρισκόμενους.

Εδώ αρχίζει η εξιστόρηση από το φίλο μου.

Κάτι είχε αρχίσει να μην του αρέσει στη Συμπεριφορά της Στέλλας παρόλο που την ήξερε κάτι δεν του πήγαινε καλά. Εξαφανιζόταν αρκετή ώρα και εμφανιζόταν κάποιες στιγμές κάπως περίεργα, λίγο αναψοκοκκινισμένη λίγο με αμηχανία και με βλακώδεις δικαιολογίες όταν ο Χρήστος την ρωτούσε που χανόταν τόση ώρα. Τέλος πάντων η στιγμή για το γάμο πλησίασε και έτσι ετοιμαστήκαμε όλοι να ξεβγάλουμε τον γαμπρό, η Στέλλα και πάλι χαμένη όλοι έξω από το σπίτι και η Στέλλα τελευταία στιγμή λίγο πριν ξεκινήσει η πομπή με τα αυτοκίνητα εμφανίστηκε και πάλι σε μία περίεργη κατάσταση. Ο Χρήστος φανερά εκνευρισμένος με τη στάση της, της τα έχωσε αλλά η Στέλλα πέρα βρέχει αδιαφόρησε.

Ο γάμος τέλειωσε και η συνέχεια δόθηκε στο κέντρο όπου θα γινόταν το γλέντι. Καθίσαμε όλοι μαζί παρέα και απολαμβάναμε την χαρά του κολλητού που μόλις είχε παντρευτεί. Η Στέλλα όμως ήταν αλλού, της μιλούσαμε και αυτή ήταν σαν να μη μας ακούει, πάντα κοίταζε προς μία πλευρά και χαμογελούσε κρυφά και πονηρά. Αυτά ο Χρήστος τα αντιλήφθηκε αλλά δεν έκανε τίποτα… περίμενε να δει τι συμβαίνει.

Η ώρα περνούσε και το γλέντι είχε ανάψει, ο Χρήστος όμως είχε τον νου του στη Στέλλα και ενώ μιλούσε μαζί μας ο Χρήστος με την άκρη του ματιού του είδε έναν τύπο κάποια τραπέζια πιο μακριά να κοιτάζει προς τη Στέλλα να τη δείχνει στον διπλανό του και εκείνος να τον συγχαίρει. Ο Χρήστος πλέον είχε σιγουρευτεί ότι η Στέλλα έπαιζε με τον τύπο ήδη από το σπίτι του φίλου που παντρευόταν γιατί τον θυμήθηκε ότι τριγυρνούσε και αυτός εκεί και μάλιστα της άρεσε πολύ!

Σε κάποια φάση η Στέλλα σηκώθηκε από το τραπέζι παίρνοντας και το κινητό της λέγοντας ότι πάει στην τουαλέτα. Πράγματι κατευθύνθηκε προς τα εκεί αλλά αντί να στρίψει δεξιά προς της τουαλέτες πήγε αριστερά όπου ήταν και η έξοδος. Στα αμέσως επόμενα δευτερόλεπτα σηκώθηκε και ο τύπος και κατευθύνθηκε στο ίδιο σημείο. Ο Χρήστος μας ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι και αυτός θέλει να πάει τουαλέτα και έτσι πήρε και αυτός τον ίδιο δρόμο.

Βγήκε έξω, μπροστά ήταν το πάρκινγκ έτσι άρχισε να ψάχνει τα αυτοκίνητα μήπως την πετύχει εκεί αλλά δε βρήκε τίποτα. Απέναντι ακριβώς και μετά τον κεντρικό δρόμο είχε ένα αλσύλλιο με πυκνή βλάστηση και καθόλου φωτισμό, έτσι είπε να πάει και εκεί να ψάξει. Τα πράγματα ήταν δύσκολα δεν έβλεπε σχεδόν τίποτα, αν και κάτι άκουγε στο βάθος.

Απογοητεύθηκε αλλά δεν το έβαλε κάτω, αμέσως θυμήθηκε ότι η Στέλλα είχε πάρει και το κινητό μαζί της, έτσι της έκανε αμέσως κλήση. Το φως του κινητού πρόδωσε τη θέση της και σε λίγα δευτερόλεπτα ήταν σχεδόν δίπλα της. Κανένας από τους δύο δεν τον πήρε χαμπάρι, η Στέλλα είχε σηκώσει το φόρεμα της πάνω από τη μέση και οι βυζάρες της κρεμόντουσαν αφού κατέβασε το στράπλες και πηγαινορχόντουσαν σε κάθε εμβολισμό του γαμιά της που την έπαιρνε από πίσω και στα όρθια. Εκεί έκανε την εμφάνιση του ο Χρήστος.

- Επ… τι έχουμε εδώ;... καλά περνάμε;

Κόκαλο και οι δύο τους, προσπάθησαν να συμμαζευτούν, αλλά τους διέκοψε ο Χρήστος με απόλυτη ψυχραιμία.

- Εντάξει Στέλλα δεν πειράζει κορίτσι μου, ήθελες ξένο πούτσο. Ok… κανένα πρόβλημα, αλλά έπρεπε να με ενημερώσεις γιατί καυλώνω με τέτοιες καταστάσεις. Φιλαράκο μη μασάς, θα την πάρουμε παρέα αν βέβαια με θέλετε.

Η Στέλλα έμεινε να ακούει και δεν πίστευε αυτά που τους έλεγε ο Χρήστος.

- Δε θύμωσες;

- Φυσικά θύμωσα αλλά επειδή δεν με παίξατε και εμένα. Λοιπόν βγάλε τα τώρα όλα και κάτσε να σε πηδήξουμε.

Η Στέλλα με δισταγμό πράγματι τα έβγαλε όλα τα ρούχα, τα έδωσε στο Χρήστο ο οποίος τα έβαλε κάπου κοντά του μαζί με το κινητό της και μαζί με τον άλλον ξεκίνησαν να την πηδάνε. Ο Χρήστος την πίπωνε και ο τύπος της έσκιζε το μουνάκι της, η Στέλλα δεν πίστευε την τύχη της, σκίστε με καργιόληδες, γαμήστε την πουτάνα σας και έχυνε ατέλειωτα.

Άλλαξαν θέση και ο Χρήστος ξάπλωσε κάτω αυτή τον καβάλησε και πίπωνε τον τυπά, ο οποίος με τα πολλά χώθηκε από πίσω της και αφού της έπαιξε λίγο την κωλοτρυπίδα της, κάρφωσε την πούτσα του βαθιά και αφού συγχρονίστηκαν με τον Χρήστο άρχισαν να την ξεσκίζουν.

Η Στέλλα έσκουζε, μιλούσε ακατάληπτα και έχυνε όπως δεν είχε χύσει ποτέ στην ζωή της. Οι πλαφασμοί από το γαμήσι μέσα στην ησυχία του δάσους ακούγονταν έντονα αλλά όχι τόσο όσο να ακουστεί παρά έξω. Η Στέλλα είχε χύσει τόσες φορές που πλέον είχε στεγνώσει.

- Χύστε με… δεν αντέχω άλλο.

Ο τυπάς έδωσε μερικές σπρωξιές και σε λίγο άδειαζε τα αρχίδια του στην κωλάρα της Στέλλας. Ο Χρήστος είχε άλλα σχέδια, τη σήκωσε από πάνω του και αφού την γονάτισε άρχισε να την χύνει παντού, στα μαλλιά στο πρόσωπο στα βυζιά με απίστευτες ποσότητες υγρού πυρ. Η Στέλλα τα άπλωνε επάνω της, έπαιρνε και χύσια από αυτά που έσταζαν από τον κώλο της και τα άλειφε στο μουνί της.

- Ήταν ότι καλύτερο… είπε η Στέλλα, τέτοιο γαμήσι δεν ξεχνιέται, θέλω να το κάνουμε ξανά Χρήστο αφού σου αρέσει και εσένα.

- Φυσικά της είπε ο Χρήστος δεν τίθεται θέμα.

Στη Συνέχεια και αφού χαιρετήθηκαν με τον τυπά και υποσχέθηκαν να ξαναβρεθούν αυτός αποχώρησε ευτυχισμένος. Έμειναν μόνο οι δύο τους.

- Χρήστο έχεις κάτι να σκουπιστώ;

- Όχι γλυκιά μου τίποτα, αλλά δεν πειράζει!

- Τι δεν πειράζει έτσι θα εμφανιστώ;

- Πρόβλημά σου Στελλίτσα…

είπε ο Χρήστος και αφού πήρε τα ρούχα της και το κινητό της μαζί του έφυγε. Την είχε παρατήσει στην μέση του δάσους μόνη της χυμένη και γυμνή. Ο Χρήστος δεν ξαναγύρισε στο κέντρο, έφυγε αμέσως με το αυτοκίνητο.

Εδώ μπαίνει η δική μου μαρτυρία.

Είχαμε ανησυχήσει με την αργοπορία των φίλων μας, κάτι είχαμε καταλάβει και αφού κανείς δεν απαντούσε στις κλήσεις μου, αποφασίσαμε να φύγουμε. Όταν βγήκαμε από το κέντρο πάθαμε σοκ. Η Στέλλα μόλις είχε βγει από το δασάκι γυμνή και σε κακή κατάσταση. Όσοι ήταν έξω χασκογελούσαν και την έδειχναν επιδεικτικά. Τρέξαμε εμείς με την γυναίκα μου και αφού την καλύψαμε με ένα παλτό την πήραμε μαζί μας στο αυτοκίνητο. Στην επιστροφή δεν μας είπε τίποτα αν και κάτι καταλάβαμε, μας ζήτησε να την πάμε στην μάνα της και εκεί τέλειωσαν όλα.

Ο Χρήστος και η Στέλλα χώρισαν, η Στέλλα πλέον είναι μία σεμνή μέχρι Θεούσα μπορείς να πεις κοπέλα και όσο και αν προσπάθησε δεν έπεισε τον Χρήστο να τα ξαναβρούν. Ο Χρήστος πλέον έχει γίνει γαμίκουλας, μέχρι που άρχισα να φοβάμαι μην μου πηδήξει και τη δικιά μου με την φόρα που έχει πάρει. Ίσως σας ακούγεται κάπως υπερβολική η ιστορία, αλλά κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση βέβαια ήταν η πολύ ψύχραιμη, άμεση και πρωτότυπη εκδίκηση!




Copyright protected OW ref: 164419

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.