Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Πέτρος 30 χρονών, κανονικός με ωραίο γενικά σώμα, χαρακτηριστικό σημείο στο σώμα το κωλαράκι μου. Σε όλες τις σχέσεις μου οι κοπέλες μου ειλικρινά το ζήλευαν, στρογγυλό και καλοσχηματισμένο. Από την εφηβεία μου άρεσε να παίζω από πίσω περισσότερο δάκτυλο και στις μεγάλες καύλες το πολύ ένα κερί. Μαλακιζόμουν, γάμαγα απαλά το κωλαράκι μου και έχυνα. Μεγαλώνοντας σκεφτόμουν να με γαμάει μια γυναίκα με δονητή, με άντρα ποτέ δε με καύλωνε και ποτέ δε το είχα σκεφτεί. Έβλεπα τσόντες και εκεί έμαθα το strapon. Έβλεπα γυναίκες να γαμάνε με τον πλαστικό πούτσο έχωνα το κερί μέσα μου και σκεφτόμουν ότι ήμουν στη θέση του. Το 2012 ψάχνοντας στο google βρήκα το xstream έψαχνα και διάβαζα ιστορίες με strapon, δονητές, αφέντρες. Άπειρες μαλακίες με πολλά χύσια. Η φαντασίωση μου έγινε πράξη και είναι ολόκληρη αληθινή.

Στις αρχές του μήνα βρέθηκα τυχαία με μια κοπέλα που κάναμε πολύ παρέα από το λύκειο, την Ειρήνη. Μάλιστα μου είχα γνωρίσει και 2 κοπέλες που είχα κάνει σχέση, φίλες της, οπότε συζητάγαμε και για κουτσομπολιό από όσο καταλάβαινα, και για θέματα σεξ. Πολλές φορές είχα δοκιμάσει να της ριχτώ αλλά ποτέ δεν προχώραγε, μου είχε κάνει εντύπωση που ποτέ δεν την είχα δει με αγόρι, δεν είχε σχέση, μέχρι που την είχα ρωτήσει μήπως είναι λεσβία. Τα τελευταία 2 χρόνια είχαμε χαθεί μόνο στο τηλέφωνο μιλάγαμε και messenger, λόγω κρίσης δούλευε στη Πάτρα. Ωραία κοπέλα με πολύ γλυκό προσωπάκι, ψιλή, με κάποια παραπάνω κιλά και μεσαία βυζιά.

Και η δική μου και η δική της η χαρά ήταν μεγάλη. Γύρισε στον Πειραιά γιατί βρήκε δουλειά εδώ σε μια επιχείρηση, έμενε στο πατρικό της 4 τετράγωνα κάτω από το σπίτι μου, και οι γονείς μόνιμα Σαλαμίνα πλέον, πάλι μόνη χωρίς δεσμό και ελεύθερη από λιγούρια. Κανονίσαμε το Σάββατο (10/10) να πάμε για καφέ.

Σάββατο απογευματάκι χαλαρό καφεδάκι στο Μικρολίμανο να μιλάμε για διάφορα, κρίση, δουλειά, γονείς, ταξίδια μέχρι που φτάσαμε και στις σχέσεις.

- Αυτό τον καιρό μόνος περίπου 1 χρόνο. Δεν το έχω ψάξει κιόλας. Καλά περνάω και μόνος μου. Εσύ; Άσε με. Θα μαντέψω. Μόνη. (Γελάει)

- Ναι μόνη.

- Βρε είσαι λεσβία;

- Όχι απλά περνάω καλά μόνη μου, δε με ελέγχει κανένας.

- Virgin;

- Όχι βρε χαζό, αφού σου είχα πει.

- Αν σου πω ότι δε θυμάμαι;

- 21 – 22 ήμουν, με το Μάνο 1,5 χρόνο περίπου.

- Α. Μικρούλα η πρώτη φορά! Και από τότε; Τίποτα;

- Στην Πάτρα.

- Ρε θα με τρελάνεις; Και 7 χρόνια; Χωρίς;

- Δεν είναι όλοι ίδιοι.

- Δεκτό. Καλός;

- Στο σεξ ναι… στη σχέση μεγάλος μαλάκας.

- Δηλαδή;.

- Παρτάκιας και εγωιστής.

- Μαλάκας να μη μπορεί να κρατήσει τέτοιο κορμί.

- Δε με ρίχνεις… από παλιά προσπαθείς.

- Μια κριτική έκανα. Και μόνη σου πως τη βγάζεις; Δεν έχεις ορμές;.

- Ερωτικώς;

- Ναι.

- Ε τώρα… γιατί εσύ όταν είσαι μόνος;

- Το γνωστό.

- Κι εγώ. Μη νομίζεις μόνη πολλές φορές είναι πιο καλό.

- Η καλύτερη σου φαντασίωση;

- Βρε απογευματιάτικα τι ρωτάς;

- Απόγευμα; Έχει νυχτώσει πλέον. Για λέγε.

- Δε ξέρω πραγματικά. Εσύ;

- Άσε αν την ακούσεις θα φρικάρεις.

- Δε νομίζω.

- Μην το λες.

- Τόσο kinky; Έλα λέγε.

- Να είμαι υπάκουος στην άλλη.

- Καλά δεν το λες και extreme.

- Ανάλογα πως το βλέπεις.

- Να παίρνει πρωτοβουλίες. Σιγά.

Είχα αρχίσει και καύλωνα όσο σκεφτόμουν τι "πρωτοβουλίες", είπα να ρισκάρω, έτσι κι αλλιώς φαντασιώσεις είναι ότι θέλει κάνεις σκέφτεται.

- Τσόντες έχεις δει;

- Ναι.

- Strapon.

- Να στο κάνει;

Δεν απαντούσα απλά ρούφαγα τον αφρό του φραπέ

- Το έχεις κάνει;

- Όχι. Φαντασίωση που και που αλλά λίγο ακραία.

- Για λέγε…

- Τι άλλο; Σου είπα.

- Είναι ενδιαφέρον. Λέγε πως;

Εκεί που έγινε κάγκελο. Άναψα ένα τσιγάρο και της το έδωσα και ένα δικό μου.

- Τι να σου πω; Ντρέπομαι κιόλα.

Άρχισα να σκέφτομαι ότι ίσως και το κορόιδευε μέχρι που με κόμπλαρε εντελώς.

- Έχω strapon!

- Δικό σου; Πως; Λεσβιάκι... της κάνω για να ηρεμίσω εγώ περισσότερο.

- Δώρο φίλης μου. Για πλάκα σε κάποια γενέθλια.

Εκεί αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί μόνη. Ίσως αμφι ή περισσότερο προς τις γυναίκες. Είχα ίσως ευκαιρία να κάνω πράξη τη φαντασίωση μου.

- Και; Θες να το χρησιμοποιήσεις;

- Γιατί όχι; Αλλά πως το σκέφτεσαι;.

- Να έχει τον απόλυτο έλεγχο, να με διατάζει, να βρίζει.

- Σε οτιδήποτε;

- Σε λογικά πλαίσια. Εσύ; Τι θες;

- Να κάνεις ότι θέλω. Όπως το θέλω… με δικά μου εσώρουχα.

- Το έχεις κάνει με γυναίκα;.

- Μη με ξενερώνεις τώρα.

- Συγνώμη. Σήμερα; Θες;

- Μ... Εγώ Ναι.

- Σπίτι σου;

- Ναι.

Φωνάζω τον σερβιτόρο, πληρώνω και ξεκινήσαμε προς το αμάξι.

- Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα;.

- Ναι. Τι;.

- Από τι στιγμή που θα μπούμε σπίτι θα μου ανήκεις. Θα υπακούς. Οκ;

- Δεκτό.

- Θα με λες μόνο γαμιά μου.

- Ναι.

- Όχι ναι… μάλιστα. Εσύ; Κάτι που δε θες.

- Δε ξέρω. Πραγματικά.

- Θα το δούμε.

Όσο οδηγούσα μιλάγαμε γενικά και αδιάφορα σα να μη τρέχει τίποτα, αλλά η πούτσα μου είχε πρηστεί ένιωθα ότι αν με ακούμπαγε θα έχυνα αμέσως. Φτάσαμε σπίτι της, ανεβήκαμε στον 4. Με το που μπήκαμε ένιωθα ταχυκαρδία. Αφού μου πρόσφερε νερό μου ζήτησε να περιμένω στο σαλόνι και πήγε προς το εσωτερικό του σπιτιού. Γύρισε στο σαλόνι. Ένα απλό γδύσου μόνο. Έμεινα εντελώς γυμνός να με κοιτάει. Με πλησίασε και έπιασε τον πούτσο μου.

- Καυλωμένος, ξυρισμένος αλλά αυτό σήμερα δε θα το χρειαστείς. Δε θα τον ακουμπάς καθόλου, δε θα τον παίξεις καθόλου. Μακριά τα χέρια σου από τον πούτσο σου. Κατανοητό;

- Μάλιστα γαμιά μου.

Μου έπιασε τον κώλο, τον έτριψε.

- Ωραίο κωλαράκι. Και χωρίς πολλές τριχούλες.

Με έβαλε να στηθώ στον μεγάλο καναπέ, αγκάλιαζα την πλάτη του και μου άνοιξε τα πόδια.

- Κλειστή τρυπούλα. Ωραία. Χαλάρωσε είσαι κομπλαρισμένος. Δεν το θες;

- Είναι η αρχή θα ηρεμίσω.

Μου έτριβε την τρυπούλα με το δάκτυλο και έβαλε λίγο το δάκτυλο της μέσα μου. Μου σηκώθηκε κι άλλο με έναν σπασμό.

- Είσαι στενούλι. Με καυλώνεις. Έλα μαζί μου.

Με έπιασε από το χέρι και πήγαμε στο μπάνιο, έσκυψα στη μπανιέρα και μου ξύρισε την τρυπούλα και την περιοχή ανάμεσα στον πούτσο και τον κώλο μου.

- Τέλειο. Κάνε ντουζάκι και πλύνε καλά την τρυπούλα σου μωρό μου θα σε περιμένω στο δωμάτιο μου… και έφυγε.

Έπλυνα καλά τον κωλαράκο μου, παρατηρούσα ότι δε μου έπεφτε με τίποτα, σκουπίστηκα και πήγα στη κρεβατοκάμαρα της. Ήταν ξαπλωμένη σε ένα διπλό κρεβάτι, πάνω βρισκόταν ένα κόκκινο νυχτικό, ένα μαύρο brazil διάφανο κιλοτάκι και ένα καλσόν στο χρώμα του δέρματος.

- Φόρεσε τα.

Άρχισα να ντύνομαι πρώτα το κιλοτάκι, η πούτσα προεξείχε, το νυχτικάκι που μου ήταν στενό πάνω μου, καλσόν δεν είχα βάλει ποτέ μου, ήρθε δίπλα και με βοήθησε να το φορέσω.

- Δε μου άρεσαν οι τρίχες στα πόδια σου. Είσαι καυλόμουνο.

- Ευχαριστώ κυρία.

- Δεν είμαι κυρία σου. Τι είπαμε;.

- Ευχαριστώ γαμιά μου.

- Έτσι ναι.

Με πλησίασε και με φίλαγε, με χούφτωνε, μου πίεζε τον κώλο. Τα ρούχα της πάνω μου με τρέλαιναν, με καύλωναν κι άλλο. Τη χούφτωνα την πίεζα πάνω μου, της άρεσε. Πέρασα το χέρι μου μέσα από το παντελόνι της και της έπιανα τον κώλο.

- Γδύσε με.

Άρχισα να της βγάζω τη μπλούζα, το σουτιέν, το παντελόνι και να της κατεβάζω το άσπρο στρινγκάκι της, ήταν βρεγμένο γεμάτο με τα υγρά της, καύλωνε και μου άρεσε. Ξάπλωσε στο κρεβάτι άνοιξε τα πόδια της.

- Γλείψε με.

Έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της, μύρισα το μουνάκι της και άρχισα να της ρουφάω την κλειτορίδα. Μου έπιασε το κεφάλι και με πίεζε. Της έγλειφα όλο το μουνί, τα μικρά της μουνόχειλα, την τρυπούλα της. Το στόμα μου, το πρόσωπο μου είχε γεμίσει με τα υγρά της. Δοκίμασα να της βάλω δάκτυλο, το δέχτηκε και κούναγε τη μέση της. Την έγλειφα για πάνω από 5 λεπτά. Κάποια στιγμή πήρε το χέρι της, την είδα να το βάζει κάτω από μαξιλάρι και τράβηξε ένα δονητή. Μου σήκωσε το κεφάλι.

- Φόρεσε το μου.

Τον πήρα στα χέρια μου. Ήταν ένας μπλε διπλός δονητής, κανονικός σε πάχος, όσο μία μπανάνα, η μια άκρη γύρω στα 10 cm και η άλλη πιο μακριά, με 2 λαστιχένια κορδόνια.

Σήκωσε τα πόδια της.

- Φόρεσε το μου. Πρώτα τα κορδόνια. Το μικρό είναι για μένα.

Τα πέρασα από τα πόδια της, έτριψα τον δονητή στο μουνάκι της και άρχισα να το χώνω μέσα της. Μπήκε όλο. Έφτιαξε τα κορδόνια να πιάνονται γύρω από τον κώλο της.

- Σ ‘αρέσει το καυλί μου;

- Πολύ γαμιά μου.

- Θα σε σκίσω τσουλάκι μου. Στήσου στα 4.

Στήθηκα και τούρλωσα τον κώλο μου, μου ανέβασε το νηκτικό και μυ έσκισε το καλσόν. Έκανε στην άκρη το κιλοτάκι και ένιωσα την γλώσσα της να χαϊδεύει την τρύπα μου.

- Παρθένα τρυπούλα.

Με έγλειφε και προσπαθούσε να χώσει τη γλώσσα της μέσα μου. Έβγαλε από το συρτάρι της λάδι και έβαλε στο χέρι της. Ακούμπησε το δάκτυλο πάνω της και άρχισε να σπρώχνει μπήκε πολύ εύκολα μέσα μου. Ένιωσα ένα σπασμό στον πούτσο μου.

- Την έχεις γαμήσει;

- Ναι γαμιά μου. Βάζω δάκτυλο.

- Φαίνεται. Μπαίνει άνετα το δικό μου. Έχεις ωραίο κωλαράκι.

Ένιωθα να ανοίγει λίγο το δέρμα του κώλου μου, έβαζε και δεύτερο. Μου γάμαγε τον κώλο μέχρι που της το ζήτησα.

- Θέλω να με γαμήσεις.

- Μ… Καυλίτσα μου. Ξάπλωσε ανάσκελα θέλω να σε βλέπω.

Πήρε 2 μαξιλάρια και τα τοποθέτησε κάτω από τη μέση μου. Μου ζήτησε να κρατάω τα πόδια μου ανοικτά, ψηλά και έκατσε στα γόνατα.

Έβαλε λάδι πάνω στο strapon και το ακούμπησε στην τρυπούλα μου.

- Το θες;

- Πολύ γαμιά μου. Θέλω να με γαμήσεις.

Όσο μιλάγαμε τον έσπρωχνε μέσα μου. Ένιωθα να ανοίγω. Ένας μικρός πόνος που συνοδευόταν από καύλα. Με τρέλαινε… ζούσα αυτό που ήθελα.

- Είναι στενό το νιώθω με πιέζει.

- Το νιώθεις στο μουνί σου; Αλήθεια;

- Ναι τσουλάκι μου, με πιέζει και είσαι στενή.

Όσο έσπρωχνε με πίεζε, ένιωθα έναν γλυκό πόνο. Ήξερε τι έκανε, σίγουρα το είχε κάνει ξανά, ότι και αν έλεγε μέχρι τώρα.

- Είναι το μισό μέσα μωρό μου.

Με μία απότομη κίνηση μπήκε όλο μέσα μου. Το σώμα της ακούμπησε το δικό μου. Εκεί πόνεσα, έβγαλα μια κραυγή, και έκλεισα τα μάτια μου με δύναμη.

- Μπήκε όλο τσουλάκι μου. Σε ξεπαρθένεψα. Τώρα αρχίζει το γαμήσι.

Άρχισε να μπαίνει και να βγαίνει, όλο μέσα. Πόναγα. Της το είπα.

- Χαλάρωσε, πονάει το πρώτο γαμήσι, αλλά σε λίγο θα ξετρελαθείς.

Με γάμαγε έτσι για ένα 10 λεπτό, ένιωθα κάψιμο μέσα μου, ο πόνος το ίδιο, κάθε φορά που έφτανε στο τέρμα, ένιωθα να με σκίζει, παράλληλα η τριβή στον προστάτη με έκανε να νιώθω ότι θέλω να χύσω αλλά δεν έχυνα, ένιωθα να μαζεύω και σαν να περιμένω ότι θα κάνει έκρηξη απότομα.

- Μ’ αρέσει γαμιά μου.

- Τέλεια έχεις ωραίο κώλο, στενή τρύπα, δε λέει να ανοίξει. Τι πουτάνα είσαι και δεν το ήξερα;

- Έχεις γαμήσει γυναικά ε;

- Μ ‘αρέσουν και τα 2 και πιο πολύ τα μουνιά. Όταν μου είπες τι θες, έκανε συσπάσεις το μουνί μου. Το να κάνω κάποιο αγοράκι τσουλάκι μου με καύλωσε. Να κάνω ένα αγόρι μουνί; Τέλειο.

Σήκωσα τη μέση μου και έσπρωχνα κι εγώ. Κόλλησε πάνω μου με όλο το strapon μέσα μου, τριβόταν, κουνιόταν, το ένιωθα να πάλετε μέσα μου. Ένιωθα ότι θα έχυνα.

- Θα χύσω… με τρελαίνει…

- Όχι έτσι.

Βγήκε από μέσα μου ξάπλωσε ανάσκελα. Το κράταγε.

- Κάτσε στο καυλί μου.

Έφερα τον κωλαράκο μου πάνω του. Το ένιωσα στην τρυπούλα μου και έσπρωξα. Ένιωθα πάλι να με ανοίγει.

- Όλο μέσα τσουλάρα.

Έσπρωχνα, μπήκε όλο.

- Μείνει εκεί και κουνήσου, τρίβε το κωλαράκι σου.

- Γαμιά μου τι καυλί έχεις.

- Για την κωλάρα σου γαμιόλα μου.

- Βρίζε με. Μ’ αρέσει.

- Τι είμαι ρε μαλάκα;

- Ο γαμιάς μου.

Κούναγε τη λεκάνη της ενώ τριβόμουν, με πέθαινε από καύλα.

- Νιώθω ότι θα χύσω γαμιά μου.

Μου έσκισε το καλσόν, έβγαλε τον πρησμένο μου πούτσο από το πλάι.

- Θέλω να σε δω να χύνεις πάνω μου.

Πήγα να τον πιάσω.

- Όχι καριόλα από τον κώλο θα χύσεις.

Κουνιόταν πιο γρήγορα, έκανε κυκλικές κινήσεις, έβγαινε λίγο και έμπαινε με πίεζε σε όλα τα τοιχώματα του κώλου μου.

- Θα χύσω η πουτάνα.

- Χύσε γαμιόλα μου, πέτα τα όλα.

- Βρίζε με σε παρακαλώ.

- Αν μου πεις τι είσαι.

- Η πουτάνα σου, η γαμιόλα σου το τσουλάκι σου.

- Σε έχω κάνει κοριτσάκι καργιόλα. Θα χύνεις οπό τον κώλο μαζί μου. Χύσε πουτάνα, άσε το μουνάκι σου να χύσει.

Όσο μου μίλαγε σα θηλυκό τόσο με καύλωνε. Συνέχισε να με βρίζει μέχρι που ένιωσα τον πούτσο μου να συσπάται, έχυνα όσο σπέρμα δεν είχα βγάλει ποτέ μου, πετάγονταν πάνω της στα βυζιά της, στην κοιλιά της, πηχτά χύσια. Ένιωθα τον προστάτη μου να συσπάται με δύναμη μέχρι που βγήκαν κάποιες τελευταίες σταγόνες που έτρεξαν στον πούτσο μου. Τώρα πόναγα, πόναγε ο προστάτης μου, ο κώλος μου. Είχαμε σταματήσει να κουνιόμαστε. Το τράβαγε σιγά-σιγά μέχρι που βγήκε όλο. Έπιασα την τρύπα μου και την πίεζα. Είχε ανοίξει, έπιανα μια ανοιχτή τρύπα. Καμία σχέση με τη μικρή τρυπούλα όταν έβαζα δάκτυλο.

- Γλύψε τα χύσια σου, καθάρισε με. Να τα πιείς όλα.

Τα μάζευα με τη γλώσσα μου, της τα έδειχνα και τα κατάπινα, ήταν ζεστά, αλμυρά. Τα μάζεψα όλα, μέχρι και τις σταγόνες από το λαιμό της.

Ξάπλωσα δίπλα της.

- 2 φορές έχυσα τσουλάκι μου. Ήσουν τέλεια. Πώς είναι ο κώλος σου;

- Πονάει γαμιά μου. Πόσα εκατοστά είναι;

- Αυτό που μπήκε σε σένα 20.

- Και χώρισε όλο;… πλάκα κάνεις.

- Αφού είσαι τσουλάρα στο είπα.

- Γιατί μ' αρέσει να μου μιλάς έτσι;.

- Γιατί αυτό είναι το φετίχ σου, να σου βγάζει η άλλη τη θηλυκή πλευρά σου.

- Θέλω να είμαι η πουτάνα σου.

- Είσαι το αρσενικό κοριτσάκι μου. Πάμε να κάνουμε ντουζάκι να μαλακώσει και η τρυπούλα σου.

Έβγαλε το strapon και την ακολούθησα στο μπάνιο, όσο περπάταγα πόναγα. Μου έριχνε ζεστό νερό στην τρυπούλα κάτι που πραγματικά με ηρεμούσε, με φίλαγε, τη χούφτωνα παντού, της έτριβα το μουνάκι.

- Δε θέλω να είναι η μοναδική φορά. Της είπα.

- Σου είπα με καυλώνεις, μου άρεσε ότι έγινε, από εδώ και πέρα είσαι το αρσενικό πουτανάκι μου. Ήσουν υπάκουη σε ότι έλεγα, μου κάνεις, από εδώ ξεκινάει η υπακοή σου.

- Το θέλω. Μ’ αρέσει και με καυλώνει να μου μιλάς έτσι.

Βγήκε από μπάνιο έφερε αφρό και ξυραφάκι.

- Θα ξυρίσουμε τα πόδια. Ναι;

- Μάλιστα γαμιά μου.

- Με καυλώνεις πουτάνα.

Το σκέφτηκα, το καλοκαίρι ήταν μακριά, σχέση δεν είχα κάποιος δε θα έβλεπε.

Περίπου μισή ώρα κράτησε, μαζί με τα πόδια ξύρισε και όλο το κωλαράκι μου, μου έβαλε κρέμα.

- Τώρα μάλιστα είσαι τέλεια. Πεινάς; Έχεις χρόνο να μείνεις και άλλο;

- Πολύ. Και από χρόνο απεριόριστο.

- Ωραία. Θα πάρουμε σουβλάκια.

Πήγαμε στο δωμάτιο της μου έδωσε να φορέσω ένα κιλοτάκι της δαντελωτό πίσω άσπρο μπροστά. Της άρεσε να διαγράφεται στο κωλαράκι μου και το νυχτικό της. Φόρεσε ένα στρινγκάκι διάφανο και μία φόρμα. Παρήγγειλε και καθόμασταν στον καναπέ με την τηλεόραση να παίζει στη Nova. Μου χάιδευε τα ξυρισμένα πόδια μου.

- Είσαι καύλα τσουλάκι μου. Σήμερα αυτό θα είναι το μουνάκι σου.

Και μου έπιανε τον πούτσο. Ήταν πιο ωραίο από όσο είχα φανταστεί, ζούσα την φαντασίωση μου και με καύλωνε.

- Το έχεις κάνει με αρκετές;

- 5.

- Με το strapon ; Γάμαγες; Γαμιόσουν;

- Και τα 2.

- Και οι 2 άντρες που είχες πάει;

- Μ’ αρέσει ο πούτσος αλλά το μουνί είναι πιο ωραίο. Με άντρα έχεις κάνει τίποτα; Τσιμπούκι γιατί ο κωλαράκος σου είναι στενός αποκλείεται.

- Με άντρα; Όχι ποτέ. Η αλλαγή ρόλων με καύλωνε.

- Μόνος σου όμως πολλές φορές. Ναι;

- Πολύ συχνά.

- Ο κωλαράκος σου θα συνηθίσει μωρό μου. Και θα σ’ αρέσει περισσότερο θα το ζητάς. Δεν έχει διαφορά ο γυναικείος με τον αντρικό. Το ίδιο είναι. Και έχεις κώλο για γαμήσι.

- Από πίσω το έχεις κάνει;

- Πολλές φορές. Αλήθεια πως νιώθεις με τα εσώρουχα μου;

- Περίεργά. Με καυλώνουν αλλά νιώθω να ξεφτιλίζομαι.

- Αυτό θες παραδέξου το να σε ξεφτιλίζει η άλλη και με καυλώνεις.

Κατέβασε τη φόρμα της.

- Γλείψε με.

Χώθηκα ανάμεσα στα πόδια της, έκανα στην άκρη το στρινγκάκι της και φίλησα το μουνάκι της.

- Μόνο την κλειτορίδα μου.

Τη ρούφαγα, έπαιζα με τη γλώσσα μου, το μουνί της έβγαζε υγρά. Σταμάτησε και γύρισε μπρούμυτα. Άνοιξε τα κωλομάγουλα της.

- Τσουλάκι μου καύλωσε με.

Της έγλειφα την κωλοτρυπίδα και προσπαθούσα να χώσω τη γλώσσα μέσα της, έκανα ότι μου έκανε και η Ειρήνη πριν. Πρώτη φορά το έκανα και μου το είχε κάνει κάποια. Ήταν απολαυστικό.

- Στο δωμάτιο μου, στο πρώτο συρτάρι είναι ένας δονητής, φέρε τον.

Σταμάτησα, πήγα στο δωμάτιο, ήταν ένας άσπρος κλασσικός δονητής και γύρισα στο σαλόνι.

- Στήσου στα 4 και χωσ' τον.

Στήθηκα με τον κώλο μου προς τον καναπέ, έκανα στην άκρη το κιλοτάκι μου. Το ήθελα να το βάλω από την άλλη πόναγα ήδη και κόμπιαζα.

- Γαμιά μου να βάλω σάλιο; Ήδη πονάω.

- Σάλιοσε το.

Το έκανα, Το έφερα στην τρυπούλα μου και άρχισα να το χώνω. Ο κώλος μου ήταν ερεθισμένος, δεν είχε συνέλθει και ο πούτσος μου μαζεμένος μέσα στο κιλοτάκι μου. Γύρισα το κεφάλι μου η Ειρήνη έτριβε το μουνί της. Εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κουδούνι. Κόκαλο εγώ. Μιλάει στο θυροτηλέφωνο και του λέει να ανεβεί στον 4ο.

- Μείνε εκεί δε φαίνεσαι. Συνέχισε να τον χώνεις.

Φόρεσε τη φόρμα. Στο κτύπημα του κουδουνιού μου κόπηκαν τα πόδια. Ανοίγει την πόρτα και παίρνει τα σουβλάκια. Με πλησίασε, εγώ στα 4 με τον δονητή μέσα μου, να τον κρατώ.

- Τι τσουλάκι είσαι εσύ μωρό μου; Τι πιστό πουτανάκι; Αν το ήξερα θα σε είχα ξεσκίσει χρόνια τώρα. Μείνε εκεί.

Μου έδωσε ένα φιλί στα χείλη και πιάνοντας το χέρι μου πίεσε τον δονητή μέσα μου. Ένα αγκομαχητό βγήκε από μέσα μου.

- Coca cola;

- Ναι.

Έφτιαξε τα σουβλάκια στο τραπεζάκι του σαλονιού, έφερε 2 ποτήρια και την coca cola.

- Έλα τσουλάκι.

Έβγαλα το δονητή, το άφησα σε μία καρέκλα και κάθισα στον καναπέ.

- Δε το περίμενα ότι θα καθόσουν έτσι.

- Δε ξέρω με καυλώνει όλο αυτό το παιχνίδι.

- Παιχνίδι; Μωρό μου, μου ανήκεις. Κοίτα πως αλλάζουν τα πράγματα… μου ριχνόσουν να με γαμήσεις τόσες φορές και τελικά είσαι τσουλάκι μου.

- Και αν σου πω ότι μ’ αρέσει;

Αφού φάγαμε μου είπε να τα μαζέψω και να πλύνω και τα ποτήρια. Το έκανα υπάκουα. Είναι σαλονοκούζινο και όσο έπλενα η Ειρήνη είχε ανάψει τσιγάρο και με κοίταζε. Όταν τελείωσα και πλησίασα προς τον καναπέ μου ζήτησε να στηθώ στα 4 στο πάτωμα και έφυγε. Την περίμενα έτσι. Κατάλαβα ότι ήθελε να με γαμήσει.

Μετά από λίγο επέστρεψε γυμνή, φορώντας το strapon και κράταγε το λάδι.

Έκατσε στον καναπέ.

- Έλα να με τσιμπουκώσεις.

Πλησίασα, το έβαλα στο στόμα μου.

- Όλο.

Το έχωνα όσο μπορούσα. Μου χάιδευε το κεφάλι και μου το έσπρωχνε προς τα κάτω.
Σηκώθηκε και ήρθε πίσω μου. Μου κατέβασε το κιλοτάκι και άρχισε να μου γλείφει την τρυπούλα.

- Είναι κόκκινη, ροδαλή, θα στη σκίσω.

Όσο μου την έγλειφε ένιωθα το καυλί μου να σηκώνετε. Πήρε το λάδι και έριξε στην τρύπα μου, μου έβαζε δάκτυλο και έσπρωχνε μέσα μου. Νιώθω το strapon να ακουμπάει.

- Είσαι έτοιμη πουτανίτσα μου;

- Μάλιστα γαμιά μου.

Το έχωσε απότομα, ολόκληρο μέσα μου. Έβγαλα μια κραυγή πόνου και τραβήχτηκα μπροστά.

- Πριν ήταν για να συνηθίσεις τώρα θα φας γαμήσι.

Με γάμαγε γρήγορα, έβγαινε και έμπαινε όλο μέσα, τον κάρφωνε με δύναμη. Τον κάρφωνε, τριβόταν πάνω μου και ξανά έξω, και πάλι το ίδιο. Αυτή τη φορά πόναγα αρκετά, με ξέσκιζε, ο πόνος συνεχόμενος, διαρκής. Κάθε φορά που τον κάρφωνε ένα «α…» έβγαινε από μέσα μου. Ο πούτσος όμως να καυλώνει, να γίνεται πέτρα.

- Πονάς γαμιόλα;

- Μάλιστα γαμιά μου.

- Σε λίγο καιρό θα σε σκίζω πιο άγρια και δε θα πονάς καθόλου, απλά θα το απολαμβάνεις. Έχεις κάνει το μουνί μου μούσκεμα.

Μ’ άρεσε, με καύλωνε και ας πόναγα. Ο πούτσος καυλωμένος συνέχεια, όσο πίεζε τον προστάτη τόσο κύματα ηδονής έτρεχαν πάνω του, τα αρχίδια μου είχαν μαζέψει και τα αισθανόμουν να θέλουν να χύσουν το περιεχόμενο τους. Με πήδαγε άγρια, στα 4 για περίπου 5 λεπτά, μέχρι όταν την ένιωσα να κολλάει πάνω μου, να με πιάνει από τη μέση και να με αγκαλιάζει.

- Τι πουτάνα είσαι.

Έμεινε μέσα μου για κάποιο χρόνο, το ένιωθα να με γεμίζει, να έχω φουσκώσει.

- Έχει καυλώσει ο πούτσος σου, αλλά το μουνάκι σου δε θα χύσει ακόμα.

Βγήκε από μέσα μου, το ένιωθα να τραβιέται.

- Σου έχει ανοίξει η τρυπούλα.

Την έτριβε με το δάκτυλο της ένιωθα το κενό. Κάθισε στον καναπέ, το μουνί της γυάλιζε . Τράβηξε τον δονητή από μέσα της, γεμάτος υγρά, άσπρα πηχτά. Μου το έδωσε στο στόμα το έγλειφα έπαιρνα τα υγρά της.

- Τσουλάκι μου πάμε για ντους.

Μπήκε στη μπανιέρα έβαλε αφρόλουτρο στο σφουγγάρι και μου το έδωσε.

- Τρίψε με παντού.

Την έκανα μπάνιο, της έτριβα τα βυζιά, την πλάτη, το μουνί, τα πόδια και την ξέπλυνα. Δε μου έπεφτε καθόλου. Το πρόσεξε.

- Καυλωμένο το μουνάκι σου.

- Θέλω να χύσω γαμιά μου. Πονάνε τα αρχίδια μου.

- Όχι ακόμα.

Μου έβγαλε το νηκτικό μου είπε να κάνω ντους και να έρθω μετά μέσα, "Μην τολμήσεις και χύσεις" μου είπε και έφυγε. Έπλενα την τρυπούλα μου, είχε κλείσει αλλά ένιωθα ότι δεν είχε το ίδιο μέγεθος από χθες, είχε ανοίξει. Έπλενα τον πούτσο μου, αν μαλακιζόμουν ελάχιστα θα έχυνα, δεν ήθελα, ήθελα να με κάνει να χύσω η Ειρήνη, από τον κώλο κι άλλη καύλα και άλλο φούσκωμα. Τέλειωσα το ντους, φόρεσα το νυχτικό και πήγα στο σαλόνι. Η πούτσα μου έσπρωχνε το νυχτικό, το φούσκωνε. Ήθελα να χύσω. Η Ειρήνη φορώντας μόνο ένα άσπρο νυχτικάκι πλέον, έκανε τσιγάρο. Την πλησίασα.

- Γαμιά μου δε μπορώ, θέλω να χύσω.

- Τι πουτανάκι υπάκουο είσαι;

Μου τον έπιασε, τον χάιδεψε, μου χούφτωνε τα αρχίδια, τον μαλάκισε 2 φορές και τον έσφιγγε στη χούφτα της.

- ‘Άναψε ένα τσιγάρο.

Δε με άφηνε να χύσω. Είχαμε ξαπλώσει στον καναπέ και κάναμε tv zapping, που και που μου έπιανε το καυλί μου, όταν χαλάρωνε και ψιλό έπεφτε το έσφιγγε, μου έπιανε τα αρχίδια, μου έβαζε λίγο δάκτυλο και στο τέλος μου το μαλάκιζε μια φορά και το άφηνε.

- Μη με παιδεύεις γαμιά μου πονάνε τα αρχίδια μου.

Αυτό κράτησε μισή ώρα. 30 λεπτά καυλωμένος, μαζί με το γαμήσι μου, σίγουρα 1 ώρα καυλωμένος.

- Σε παρακαλώ θέλω να χύσω.

- Μ… ξανά πες το.

- Σε παρακαλώ γαμία μου θέλω να χύσω.

- Από τον κώλο μωρό μου.

- Ναι γαμιά μου από τον κώλο, να χύσει το μουνάκι μου.

- Μα πονάει το κωλαράκι σου. Δε πονάει;

- Πονάει πολύ και τον νιώθω να καίει μέσα, αλλά θέλει το μουνάκι μου να χύσει.

- Γαμιόλα.

Πήγε στην καρέκλα που είχα αφήσει τον δονητή.

- Σήκωσε τα πόδια σου.

Τα σήκωσα, τα έπιασα και τα κράταγα. Σάλιωσε το χέρι της και μου σάλιωσε την τρυπούλα

- Σάλιωσε τον καλά.

Έγλειφα το δονητή και τον γέμισα με σάλια, τον πήρε από το στόμα μου και τον έχωσε μέσα μου. Απερίγραπτη καύλα. Πίεζε προς τα πάνω, προς το καυλί μου, πίεζε τον προστάτη μου.

- Θα χύσω.

Πήρε στο στόμα της μόνο το πουτσοκέφαλο, δε με τσιμπούκωνε, το κράταγε και συνέχισε να με πηδάει με τον δονητή. Φώναξα "χύνω". Ένιωθα τον πούτσο μου και τον προστάτη να συσπάται. Έχυνα και ήταν πολλά. Ανάσαινα βαριά. Με πλησίασε στο στόμα μου έπιασε τα μάγουλα. Άνοιξα το στόμα μου και τα άφηνε από το στόμα της να πέφτουν στο δικό μου. Ήταν πολλά, πάρα πολλά. Μου γέμιζαν το στόμα.

- Πιες τα.

Τα κατάπινα, ζεστά, αλμυρά. Τράβηξε τον δονητή από τον κώλο ου και μου τον έδωσε να τον γλείψω. Το καυλί μου είχε πέσει, πόναγε, και είχε ακόμα πάνω σπέρμα.

- Ωραία τα υγρά του μουνιού σου;

- Νόστιμα.

- Πάντα θα τα πίνεις.

Μείναμε ξαπλωμένοι στον καναπέ, αγκαλιά και βλέπαμε ταινία. Τελείωσε κατά τις 3.

- Είναι αργά τσουλάκι μου. Τα λέμε αύριο.

- Θέλω να με γαμήσεις ξανά. Συνέχεια.

- Το ξεκαθαρίσαμε αυτό, είσαι δικός μου, μου ανήκεις, η αρσενική τσούλα μου. Ντύσου τώρα.

Τη φίλησα, ντύθηκα και ξεκίνησα για το αυτοκίνητο. Όταν περπάταγα ένιωθα τσούξιμο, κάψιμο και στο κάθισμα να πονάει η τρύπα μου. Έφτασα σπίτι πραγματικά ξεθεωμένος έπεσα αμέσως για ύπνο.




Copyright protected OW ref: 164368



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.