Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχαν αρχίσει τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου όταν μας πήρε τηλέφωνο ένας κοινός μας φίλος να μας ζητήσει αν μπορεί να μείνει για λίγες μέρες στο σπίτι μας καθώς θα μετακόμιζε Θεσσαλονίκη και έψαχνε σπίτι. Ο Άρης ήταν αρχικά φίλος με τη Νίκη και μετά αρχίσαμε να κάνουμε όλοι μαζί παρέα. Είχε πάρα πολύ καλή σχέση με τη Νίκη και οι δυο τους, καθώς γνωρίζονταν χρόνια, είχαν μεγάλη οικειότητα που σε κάποιες περιπτώσεις με έκανε να ζηλεύω. Φυσικά και την είχα ρωτήσει αν ποτέ είχε γίνει κάτι μεταξύ τους αλλά μου έλεγε ότι δεν ήθελε να χαλάσει η φιλία τους. Ο Άρης ήταν αρκετά εμφανίσιμος αλλά και αρκετά άτυχος με τις σχέσεις του καθώς έμπλεκε όλο με κάτι τσουλάκια και χώριζαν μετά από πανικό. Όλα είχαν ξεκινήσει από μια γκόμενα που είχε, μουνάρα, που την έπιασε να πηδιέται στις σκάλες του σπιτιού του πριν πάει να τον συναντήσει. Έτσι γενικά ήταν αρκετά πληγωμένος αλλά δε συμπεριφερόταν άσχημα στις εκάστοτε σχέσεις του. Αυτό που έλεγε πάντα είναι πόσο τυχερός είμαι που έχω μια γυναίκα όπως η Νίκη.

Έφτασε η μέρα που ο Άρης έφτασε και τον υποδεχτήκαμε με χαρά στο σπίτι όπου καθίσαμε να πούμε τα νέα μας. Φάγαμε, ήπιαμε το κρασάκι μας και ξαπλώσαμε νωρίς γιατί ο Άρης ήταν κουρασμένος από το ταξίδι. Το πρωί άφησα και τους δύο να κοιμούνται καθώς έφυγα για τη δουλειά. Είχα λίγο μια έννοια που τους άφηνα μόνους αλλά γρήγορα με τη δουλειά ξεχάστηκα. Όταν επέστρεψα στο σπίτι ήταν μόνο η Νίκη καθώς ο Άρης είχε ραντεβού με ένα μεσίτη. Μου είπε ότι ήπιαν ένα καφεδάκι, τα είπαν λίγο και έφυγε. Ήταν φανερά φτιαγμένη, καθώς μου έλεγε πόσο άτυχος είναι ο Άρης που δε στεριώνει σε σχέση και γρήγορα καταλήξαμε να πηδιόμαστε άγρια.

Μετά το σεξ, εγώ έκανα ένα ντουζάκι και έκατσα στον καναπέ. Ενώ η Νίκη ήταν στο μπάνιο γύρισε ο Άρης και η Νίκη μη γνωρίζοντας ότι ο φιλοξενούμενος μας γύρισε βγήκε γυμνή από το μπάνιο. Το μπάνιο είναι σχεδόν δίπλα από το δωμάτιο που είχαμε το φιλοξενούμενο μας και κατάλαβα τι είχε συμβεί όταν άκουσα ένα επιφώνημα από τη γυναίκα μου. Ο Άρης ήρθε στο σαλόνι και μου ζήτησε συγγνώμη, του είπα ότι δεν έγινε και τίποτα και μου είπε γελώντας ότι είχε ξεχάσει πόσο γκομενάρα είναι η Νίκη. Εγώ ζήλεψα λίγο αλλά δεν έδωσα σημασία. Η Νίκη μετά το σκηνικό βγήκε από το δωμάτιο με ένα πολύ ωραίο κοντούτσικο ρομπάκι, ξυπόλυτη με τα κόκκινα νυχάκια να ταιριάζουν με το γυαλισμένα από τις κρέμες πόδια και κάτσαμε για φαγητό. Υπήρχε μια αμηχανία αλλά την έσπασα λέγοντας πως γενικά η Νίκη κυκλοφορεί γυμνή στο σπίτι και ξεχνάει να κλείσει τα πατζούρια οπότε δε είναι ο πρώτος που τη βλέπει γυμνή!

Την επόμενη μέρα, λόγω δουλειάς, δε θα γυρνούσα στο σπίτι το βράδυ και θα τους άφηνα μόνους τους όλη μέρα. Το βραδάκι μου είπαν ότι θα βγουν για ένα ποτό για να μη κάτσουν κι άλλο βράδυ μέσα μιας και ήταν Παρασκευή. Δεν επικοινωνήσαμε καθόλου το βράδυ λόγω της δουλειάς μου, μόνο κάτι μηνύματα μου έστελνε μέχρι κατά τις 2 ότι περνούσαν καλά και τα λοιπά. Το πρωί εγώ γύρισα και ανοίγοντας την πόρτα είχε ακόμα σκοτάδι στο σπίτι. Ο γόβες της Νίκης ήταν πεταμένες σε μια γωνία και σκέφτηκα πως πάλι θα είχε ντυθεί πολύ καυλιάρικα το βράδυ και άρχισα να ζηλεύω και να καυλώνω ταυτόχρονα. Είχε πολύ ζέστη στο σπίτι καθώς από ότι φαίνεται είχαν ανάψει το καλοριφέρ το βράδυ, αλλά δεν το κλείσανε. Πιο πέρα είδα τη μαύρη δερμάτινη φούστα της και ένα διάφανο μαύρο μπλουζάκι που φοράει. "Την καυλιάρα… σκέφτηκα, θα τον έκανε τον άλλο τούρμπο χθες".

Πρέπει να είχαν πιει και αρκετά, γιατί ο χώρος μύριζε αλκοόλ. Πρώτα είδα το δωμάτιο του Άρη που είχε ανοιχτή την πόρτα αν και τις προηγούμενες την έκλεινε σχεδόν γυμνό στο κρεβάτι, μετά πήγα και στη δικιά μας τη κρεβατοκάμαρα όπου η πόρτα και αυτή ήταν ανοιχτή και η Νίκη κοιμόταν μόνο με ένα νυχτικάκι κοντό, το όποιο είχε σηκωθεί και φαινόταν το δαντελωτό της στρινγκάκι. Άρχισα να σκέφτομαι τι μπορεί να είχε γίνει. Την ξύπνησα διακριτικά και μετά από λίγο άκουσα τον Άρη να ετοιμάζεται για να φύγει. Η Νίκη είχε hangover και προσπαθούσα να μάθω τι έγινε το προηγούμενο βράδυ. Φαινόταν βέβαια ότι είχε περάσει καλά το προηγούμενο βράδυ και είχε μια δαγκωματιά στην πλάτη. Βύθισα τα δάχτυλα μου στο μουνάκι της και τη ρωτούσα τι κάνανε. Μωρό μου, μου λέει, είχα πιει πολύ και δε θυμάμαι.

Έχυνε στα δάχτυλα μου και μου έλεγε ότι ήταν καύλα χθες και ότι σε κάποιες φάσεις ο Άρης της έβαζε χέρι. Ήμουν πολύ κουρασμένος και παρά τη ζήλεια και την καύλα με πήρε ο ύπνος. Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει όταν άνοιξα τα μάτια μου και είδα πάλι σκοτάδι και πολύ ησυχία στο σπίτι. Η πόρτα ήταν κλειστή και το μόνο που άκουγα ήταν κάποιοι διάσπαρτοι ήχοι που νόμιζα ότι προέρχονταν από αλλά διαμερίσματα. Βέβαια κάτι είχα στο μυαλό μου αλλά είπα αποκλείεται. Άνοιξα πάρα πολύ σιγά τη πόρτα ώστε να μην ακουστεί τίποτα. Προχώρησα λίγο και κοίταξα από τη μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου που ήταν ο Άρης. Από το λιγοστό φως που έμπαινε μέσα διέκρινα κάτω στο χαλί τη Νίκη να είναι πάνω στην πούτσα του Άρη και να χοροπηδάει. Δεν ήξερα τι να κάνω, πρώτη φορά την έβλεπα να πηδιέται μπροστά μου. Ήταν καύλα, είχε τεντώσει το κορμί της προς τα πίσω και τα βυζιά της φαίνονταν τέλεια, είχε την έκφραση της απόλυτης καύλας.

Στη συνέχεια έφυγε μπροστά και άρχισε να της βάζει δάχτυλο στον κώλο. Οι ανάσες της γίνανε πιο γρήγορες και άρχισε να χύνει. Ήθελα να μπω μάσα αλλά δεν ήξερα τι θα γίνει. Από τη μια ήθελα να τους σπάσω το κεφάλι για το θράσος τους και από την άλλη ήθελα να τη γαμήσω μαζί του. Την έβαλε στα 4 και άρχισε να της γλείφει το κωλαράκι. Του έλεγε σταματά γιατί θα ξυπνήσει ο Πάνος αλλά αυτός τη γαμούσε κανονικά με τη γλώσσα του. Σε λίγο άρχισε να τον παρακαλάει να τη γαμήσει από πίσω και αυτός άρχισε σιγά-σιγά να βυθίζεται μέσα της. Δεν άντεξα και μπήκα στο δωμάτιο. Όταν με είδαν πάγωσαν αλλά η καύλα η δικιά μου κέρδισε και τους είπα σας παρακαλώ συνεχίστε, θέλω να σας βλέπω. Η Νίκη άρχισε να χύνει και να φωνάζει όπως ποτέ άλλοτε, ενώ ο Άρης νομίζω την είχε ανοίξει στα δυο. Την έβαλε κάτω και άρχισε να την πηδάει ενώ εγώ είχα πιάσει τα πόδια της και της τα έγλειφα ενώ έπαιζα με την πούτσα μου. Στη συνέχεια τον ξανακαβάλησε, αλλά αυτή τη φορά έχωσε την πούτσα του στον κώλο της και άρχισε να με τσιμπουκώνει. Ο Άρης έχυσε μέσα στον κώλο της, ενώ εγώ την έχυσα στο στόμα.

Το βραδάκι καθίσαμε για ταινία και μου είπαν ότι και το προηγούμενο βράδυ γαμήθηκαν ενώ την έψηνε για παρτούζα με ένα φίλο που είχαν βγει μαζί το προηγούμενο βράδυ. Της έβαζε χέρι και εκείνος στο μαγαζί που έπιναν το ποτό αλλά δεν ήθελε να γαμηθεί μαζί του καθώς ήθελε να απολαύσει τον Άρη.




Copyright protected OW ref: 164287



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.