Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρο: Του τα φοράω με τον κολλητό του

Ένα βράδυ βγήκαμε με την κολλητή μου σε ένα μαγαζί στο Μπουρνάζι μόνο οι δύο μας όπως παλιά. Όπως έχω ξαναπεί είμαι 1.70 στο ύψος αδύνατο γυμνασμένο sexy σώμα και μελαχρινή, ενώ εκείνο το βράδυ φορούσα μαύρη φούστα, μαύρο τοπάκι που άφηνε εκτεθειμένη τη μέση μου και κόκκινες γόβες λουστρίνι. Η ώρα περνούσε πολύ ευχάριστα με πολλά ποτά και πολύ χορό, ενώ από ότι φαίνεται δεν περνούσαμε απαρατήρητες καθώς δεχτήκαμε αρκετά κεράσματα κατά τη διάρκεια της βραδιάς που όμως αποκρούσαμε ευγενικά καθώς λέγαμε τα δικά μας και δε θέλαμε να μας ενοχλούν.

Η ώρα είχε πάει 3 και είχα αρχίσει να ζαλίζομαι σιγά-σιγά και παρόλο που δεν ασχολούμαι πολύ με τα social media ανέβασα έτσι στο άκυρο ένα story. Που να ήξερα. Η ώρα ήταν 4 και είπαμε με την κολλητή μου να φύγουμε σε κανένα τέταρτο. Έτσι όπως χόρευα ένιωσα ένα χέρι στη γυμνή μέση μου και όπως γύρισα είδα το Γιώργο να έρχεται προς το μέρος μου και να μου λέει στο αυτί λόγω της μουσικής, ότι πέρασε όλως τυχαίως από το μαγαζί. Εγώ του χαμογέλασα καθώς κατάλαβα ότι με πείραζε και ότι μόνο τυχαία δεν πέρασε από εκεί. Μαζί του ήταν δύο φίλοι του τους οποίους δεν γνώριζα και έτσι αφού γνωριστήκαμε όλοι μεταξύ μας άρχισε να ρέει πάλι άφθονο το αλκοόλ ενώ οι σκέψεις μας να φύγουμε εξαφανίστηκαν αφού και η κολλητή μου έπιασε την κουβέντα με έναν από τους φίλους του.

Ο Γιώργος ήταν πολύ διαχυτικός μαζί μου και μου συμπεριφερόταν λες και ήμουν η κοπέλα του καθώς με φιλούσε συνεχώς στο λαιμό που είναι το αδύναμο σημείο μου. Σε μια φάση πάνω στο χορό με γυρνάει πλάτη και εγώ άρχισα να τρίβομαι έντονα στον καβάλο του, είχε καυλώσει τρομερά και μου ψιθύρισε στο αυτί ότι είμαι έτοιμη για σκίσιμο. Εγώ κόλλησα πάνω του, ήμουν πολύ πιωμένη και ακόμα περισσότερο καυλωμένη, ώσπου σε κανένα δεκάλεπτο κάναμε νόημα να πληρώσουμε. Δεν κατάλαβα πότε βρέθηκα από το ταξί, στο ασανσέρ στην πολυκατοικία του, μπουκωμένη με τον πούτσο του. Μπήκαμε στο σπίτι του, με έβαλε στα τέσσερα στο πάτωμα και μπήκε βίαια μέσα μου, με τρέλαινε και σε 3 λεπτά έχυσα, τα έκανα όλα χάλια ο Γιώργος τρελάθηκε και με πηδούσε με περισσότερη μανία ώσπου τραβιέται απότομα από μέσα μου και με σηκώνει να τον πάρω στο στόμα μου.

Στη συνέχεια με παίρνει στο κρεβάτι του όπου συνεχίζει να με παίρνει σε διάφορες στάσεις. Η καύλα μου να έχει φτάσει στο απροχώρητο κι αυτός να με πηδάει δίχως αύριο. Τελείωσε αρχικά στο στόμα μου και αφού τα κατάπια με κράτησε εκεί να τον καθαρίσω και μετά να τον ξανακάνω όσο σκληρό ήταν. Τη δεύτερη φορά ήθελε να χύσει μέσα μου και αφού δεν τον άφησα τελείωσε πάλι στο στόμα μου και μου είπε αποκαμωμένος ότι την επόμενη φορά θα με χύσει σε όλες τις τρύπες.




Copyright protected OW ref: 164286



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.