Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γυναίκα μου κι εγώ (πρελούδιο)

Μερικά χρόνια μετά από το περιστατικό που συνέβη εκείνη τη νύχτα, το οποίο με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι η εντύπωση που άφηνε η γυναίκα μου στους υπόλοιπους άντρες είχε θεαματικά αποτελέσματα στη λίμπιντό μου κι ενώ χαζεύαμε τσόντες με τη Λένα, μεταξύ σοβαρού και αστείου της πρότεινα να κοιτάξουμε για δονητές.

Όπως ήδη ανέφερα η Λένα δεν είχε πια καμία σχέση με το άβγαλτο, μαζεμένο, διστακτικό κοριτσάκι που είχα πρωτογνωρίσει - τουλάχιστον στο σεξουαλικό κομμάτι- και δεν ήταν αρνητική στο να δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Έτσι, καταλήξαμε σε ένα εντυπωσιακό ομοίωμα, ρεαλιστικό και επιβλητικό ταυτόχρονα τόσο σε μήκος (23 cm) αλλά και σε πάχος καθώς μόλις που έκλεινε η παλάμη της γύρω του, το οποίο ολοκληρωνόταν σε ένα ροζ, γυμνό, χοντρό, πουτσοκέφαλο.

Ο αρχικός ενθουσιασμός μας δυστυχώς δεν είχε συνέχεια, μιας και διαπιστώσαμε πως ενώ στις τσόντες φαινόταν τελείως φυσιολογικό αλλά και απολαυστικό να ξεσκίζονται οι πρωταγωνίστριες με μεγάλα καβλιά ή ομοιώματα, η πραγματικότητα ωστόσο είναι διαφορετική. Η Λένα δυσκολευόταν πολύ να πάρει μέσα της έστω και ένα μικρό μέρος του ενώ η φαντασίωσή μου για διπλή διείσδυση, να πάρει δηλαδή εμένα και τον δονητή ταυτόχρονα, δεν είχε καμία ελπίδα.

Καταλαβαίνετε την έκπληξή μου λοιπόν όταν λίγους μήνες αργότερα, ένα μεσημέρι λίγο πριν φύγω από τη δουλειά για το σπίτι, άρχισε να μου στέλνει μηνύματα για το πόσο ερεθισμένη ήταν, συνοδευόμενα από καυτές φωτογραφίες της με εσώρουχα. "Κοίτα τι σε περιμένει στο σπίτι" έγραφε κάτω από μια φωτογραφία της με ένα μαύρο σιθρού κορμάκι που ίσα-ίσα έφτανε μέχρι τη μέση του κώλου της.

Λόγω της αμείλικτης καθημερινής ρουτίνας είχαμε καιρό να κάνουμε κάτι, οπότε με το που διάβασα το περιεχόμενο των μηνυμάτων της έπαθα πλάκα! Με ρωτούσε αν θα αργούσα να φτάσω σπίτι για να ξεκινήσει με τον δονητή. Της απάντησα ότι ήθελα χρόνο αλλά να μη διστάσει να τον χρησιμοποιήσει. Συνέχισε γράφοντάς μου ότι ξάπλωνε στο κρεβάτι μας, χάιδευε τις ρώγες της ενώ το μουνάκι της ήταν τελείως υγρό και σε λίγο θα έσταζε στα σεντόνια.

"Θέλω να τον πάρεις και να τον τσιμπουκώσεις καλά για να γλιστρά βαθιά μέσα σου" της απάντησα.

"Μετά θα με γαμήσεις κι εσύ;" ρώτησε.

"Σάλιωσέ τον καλά για να τον πάρεις όλον καυλιάρα μου" συνέχισα.

"Σας θέλω και τους δυο" μου απάντησε το μωρό μου καυλώνοντας με ακόμα περισσότερο.

" Ότι θέλεις μωρό μου, ταυτόχρονα θα μας πάρεις;".

"Όχι, πρώτα θα δοκιμάσω το θηρίο που κρατάω στα χέρια μου, να μάθεις να λείπεις άλλη φορά" μου έγραφε και ακολούθησε μια φατσούλα που γελούσε πονηρά.

"Έχεις δίκιο, πρώτα ο μεγαλύτερος" της απάντησα χωρίς να το πολυσκεφτώ, σχεδόν υποτακτικά ενώ πρόσθεσα "Να σε ανοίξει καλά…"

"Μ… με καυλώνεις κι άλλο, το καλό που σου θέλω μην αργείς και να αρχίσεις να γδύνεσαι πριν μπεις στο σπίτι!"

"Θέλω λίγη ώρα ακόμα για να ξεμπερδέψω μωρό μου, παίξε με το παλούκι που έχεις διαθέσιμο" την προέτρεψα και μάλιστα για να εξαφανίσω τυχόν ενδοιασμούς της και συνέχισα. "Χύσε τους χυμούς σου πάνω του, θέλω να μπω και να μυρίζει γαμήσι το δωμάτιο"

Η απάντησή της ήταν να μου στείλει φώτο με τον μεγαλοπρεπή δονητή τοποθετημένο πάνω στο μαύρο εσώρουχό της, ακριβώς στην είσοδο του μουνιού της.

"Τέλεια είναι μωρό μου, σου ταιριάζει απόλυτα" της έγραψα σκεφτόμενος πραγματικά πόσο ταίριαζε αυτή η τεράστια πούτσα δίπλα στο καμπυλόγραμμο κορμί της γυναίκας μου. Συνειδητοποίησα πως οτιδήποτε μικρότερο θα φαινόταν σα να χάνεται δίπλα της, χωρίς πολλές ελπίδες να την ικανοποιήσει.

"Κλείνω τώρα, να τον απολαύσω με την ησυχία μου" μου απάντησε πάλι με πονηρά γελάκια.

Έμεινα κάγκελο! Και για την προθυμία της να δοκιμάσει τον δονητή που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε καταφέρει να απολαύσει αλλά κυρίως γιατί ξαφνικά με άφηνε στα κρύα του λουτρού.
Ευτυχώς, πριν προλάβω να ρωτήσω τι έγινε, έλαβα απάντηση.

"Τον έχω πάρει στο στόμα μου μωρό μου, είναι τεράστιος και με μπουκώνει"

"Μ… έτσι, ναι… να στάζουν τα σάλια σου πάνω του! Φα' το όλο καυλιάρα" σχολίασα

"Τον τρώω μωρό μου και μου αρέσει"

"Άτιμη, με τρελαίνεις!"

"Μη χύσεις, θέλω σπέρμα μέσα μου". Ίσως ήταν η πρώτη φορά στο σεξ που ζητούσε κάτι γενικά κι όχι δικό μου!

"Όχι μωρό μου, τα κρατάω για σένα" απάντησα, χωρίς να σχολιάσω το προηγούμενό της μήνυμα. "Θέλω όμως να το ανοίξεις καλά, να το νιώσω ζεστό, χυμένο και ξεχειλωμένο" συνέχισα απορώντας που κρυβόταν αυτές οι επιθυμίες μέσα μου. Ήταν σα να είχε ανοίξει κάποια πόρτα κι όλες αυτές οι παράξενες ορμές ξεσπούσαν ασυγκράτητες!

"Θα το δεις live μωρό μου όταν έρθεις" αποκρίθηκε η αγάπη μου.

"Όχι, θέλω να σε βρω γαμημένη και χυμένη" της έγραψα. "Να τον πάρεις ολόκληρο και να χύσεις μαζί του. Για πρώτη φορά να χύσεις με άλλο πούτσο εκτός από τον δικό μου και θέλω και φώτο για απόδειξη"

"Σε αφήνω μωρό μου γιατί θα αρχίσει το ξέσκισμα" μου απάντησε κάνοντας την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά και το στομάχι μου να νιώθει ένα περίεργο αίσθημα, κάτι σαν πρόδρομο σαρκικής επιθυμίας και πάθους.

"Πω πω θα γευτώ ξεσκισμένο και χυμένο μουνάκι σήμερα" της έγραψα συνεχίζοντας το παραλήρημα των αλλοπρόσαλλων επιθυμιών χωρίς να ξέρω την πηγή τους αλλά ούτε και το γιατί με έφτιαχναν τόσο άσχημα.

"Αχ… άρχισα να τον βάζω στο μουνάκι μου μωρό μου... με πονάει όπως μπαίνει αλλά μου αρέσει"

"Μπράβο μωρό μου! Σιγά-σιγά, θα σε τεντώσει καλά και θα μπορέσεις να τον πάρεις μέχρι ρίζα!"

Σε εκείνο το σημείο, η αντίδραση της Λένας - να οριζοντιωθεί στο κρεβάτι μας και να ανοίξει τα πόδια της για να γαμηθεί, χωρίς ιδιαίτερους ενδοιασμούς, με τον τεράστιο δονητή της- στα μηνύματά μου, με οδήγησε στα εξής συμπεράσματα.
Είτε αυτά που της έγραφα την έφτιαχναν, όπως φτιαχνόμουν κι εγώ από την περίεργη κατάσταση που εξελισσόταν ή ήταν τόσο καυλωμένη που δεν κολλούσε μιας και έβλεπε το όλο σκηνικό επιπόλαια σαν κάποιο ερωτικό παιχνίδι όπως αυτά που παίζαμε τόσο καιρό στο παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, η φώτο που μου έστειλε με το μουνί της εμφανώς ανοιγμένο και τον δονητή σφηνωμένο ανάμεσα στα μουνόχειλά της με επανέφερε απότομα.

"Ω… μωρό μου είναι τέλεια! Νομίζω ότι τον έχω πάρει πιο βαθιά από ποτέ" έγραψε αμέσως μετά τη φώτο. Και ήταν αλήθεια, είχε καταφέρει να τον χώσει μέχρι λίγο πριν τη μέση.

"Ουάου καύλα μου! Αν μπορούσα θα τον έπαιζα για πάρτη σας" της απάντησα, συνειδητοποιώντας ότι μόλις της ομολόγησα πόσο με καυλώνει να μου λέει πως γαμιέται!

"Πω πω μωρό μου, τον νιώθω να με τεντώνει απίστευτα... με ξεσκίζει κανονικά!"

"Έτσι! Ναι μωρό μου, δε θέλω ζαβολιές όμως. Είπαμε να τον πάρεις ολόκληρο, θέλω να δω τα αρχίδια του να κολλήσουν πάνω σου".

Δεν ξέρω ποιος ήταν περισσότερο αναμμένος εκείνη τη στιγμή, εγώ ή το μουνί της! Στην επόμενη φώτο έπαθα σοκ! Είχε καταφέρει να σπρώξει στη μουνάρα της πάνω από το μισό! Για την ακρίβεια μόνο ένα μικρό κομμάτι έμεινε έξω, που κατέληγε στα αρχίδια του ομοιώματος.

"Μπράβο καύλα μου, τι λαίμαργο μουνί που έχεις; Μη βιάζεσαι όμως, άσε να τον συνηθίσεις και να πάρεις τα μέτρα του και μετά συνεχίζεις."

"Με πεθαίνει μωρό μου, με έχει ανοίξει στα δυο!" μου έστειλε.

Ένιωθα τόσο καυλωμένος που έτσι και ακουμπούσα τον πούτσο μου ήμουν σίγουρος ότι θα έχυνα ανεξέλεγκτα σαν ηφαίστειο που ξερνάει τη λάβα του! Η φώτο που ακολούθησε ήταν η απόδειξη ότι το μουνί της γυναίκας μου δεν θα ήταν ποτέ ξανά το ίδιο. Είχε καταφέρει να εξαφανίσει μέσα της, έναν εντυπωσιακά μεγάλο και χοντρό δονητή μήκους 23 εκατοστών! Μόνο τα αρχίδια κρεμόντουσαν πια από έξω και αυτά φαινόταν να ακουμπάνε γύρω από την ξεχειλωμένη της μουνάρα. Το επόμενό της μήνυμά της με έβγαλε από την έκσταση στην οποία βρισκόμουν μόνο και μόνο για να με σπρώξει ξανά πιο βαθιά στην ηδονή.

"Αγάπη μου, τον νιώθω ολόκληρο μέσα μου! Τόση ώρα στάζει ποτάμι το μουνάκι μου για αυτή την ψωλάρα"

"Μουνάρα μου σε καμαρώνω! Έτσι θέλω να χύνεις και να χύνεις συνέχεια, να είναι μούσκεμα το σεντόνι όταν έρθω" βρήκα το θάρρος να της απαντήσω.

" Τώρα νομίζω πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσει να με γαμάει, τι λες καυλιάρη μου;" συνέχισε

"Ναι τρέλα μου, ναι! Ξεσκίσου ελεύθερα, κοπάνα τη μουνάρα σου αλύπητα. Θέλω να σπαρταράς και να τρέμεις πάνω του"

" Αχ… είναι απίστευτη καύλα, κάθε φορά που καρφώνεται μέσα μου στέλνει ρίγη ηδονής σε όλο μου το κορμί"

"Μ… τέλεια, αυτό είναι σωστό μωρό μου! Να απολαμβάνεις το καλύτερο για τη μουνάρα σου"

"Ωχ μωρό μου, με γαμάει δυνατά, τρελαίνομαι! Νομίζω ότι δε θα καταλάβω καν την πούτσα σου"

Το μήνυμα αυτό ακολούθησε φώτο που έδειχνε τα εσωτερικά της μουνόχειλά τραβηγμένα λίγο προς τα έξω, πρησμένα και κοκκινισμένα, να αγκαλιάζουν σφιχτά τον τεράστιο δονητή ο οποίος γυάλιζε από τα χύσια της! Είχα καυλώσει τόσο που δεν πίστευα ότι θα καταφέρω να φτάσω σπίτι χωρίς να χύσω. Το καβλί μου ήταν σε πλήρη στύση, πάλευε να απελευθερωθεί και ακόμα και ένα απαλό αεράκι φαινόταν αρκετό να με κάνει να φτάσω στο αποκορύφωμα της ηδονής και να αδειάσω το καυτό μου σπέρμα.

"Έτσι μωρό μου, γάμα τη μουνάρα σου! Κουνήσου πάνω του και δωσ' τα όλα να με τρελάνεις!"

"Έτσι θέλεις μωρό μου;" και μου στέλνει κι άλλη φώτο με το δονητή να οργώνει το μουνί της που είχε ανοίξει στα δύο και είχε πλημμυρίσει τα σεντόνια. "Κοίτα τη γυναίκα σου να γαμιέται και να της αρέσει! Ή μάλλον την πουτάνα σου!"

Είχα χάσει την αίσθηση του χώρου και του χρόνου πια από την καύλα. Τα παράτησα όλα σαν υπνωτισμένος και κοίταξα να ξεγλιστρήσω από το γραφείο όπως-όπως, ακόμα αναρωτιέμαι αν κατάλαβε κανείς σε τι κατάσταση έφυγα. Μπήκα στο αμάξι για το σπίτι και στο δρόμο τσέκαρα να δω τυχόν νέα μηνύματά της. Με ανακούφισή διαπίστωσα ότι δεν είχε σταματήσει.

"Αχ… σε λίγο θα χύσω ξανά, δεν αντέχω. Με ξέσκισε στο γαμήσι, τι πουτσάρα είναι αυτή; Τη νιώθω μέσα μου βαθιά, την έχω εκεί συνέχεια, δε τη βγάζω. Κουνιέμαι εγώ πάνω κάτω."

Ρισκάροντας τα χειρότερα καθώς οδηγούσα της απάντησα.

"Δε θέλω ζαβολιές, θα ψάξω τα χύσια σου όταν έρθω, θέλω να χύσεις πάνω του!"

"Είναι όλα πάνω του μωρό μου, έχω χύσει κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές. Ήμουν πολύ καυλωμένη αλλά θέλω κι άλλο, έλα και θα δεις"

"Με έχεις τρελάνει! Έρχομαι, στο δρόμο είμαι" της έστειλα βιαστικά.

Δε ξέρω αν έκανα τόσο γρήγορα να φτάσω ή αν μου φάνηκε έτσι λόγω της καύλας που διέτρεχε κάθε κύτταρο του κορμιού μου. Πάλι καλά που δεν άφησα τα κλειδιά πάνω στο αμάξι όταν έφτασα στην είσοδο του γκαράζ! Σε λίγα δευτερόλεπτα ήμουν επιτέλους μέσα στο σπίτι, πέταξα παπούτσια και παλτό επί τόπου και στη διαδρομή μέχρι την κρεβατοκάμαρα ξεφορτωνόμουν τα υπόλοιπα ρούχα και εσώρουχα μέχρι που μπήκα γυμνός και την αντίκρισα ξαπλωμένη. Ήταν εμφανώς εξουθενωμένη από το γαμήσι που έτρωγε τόση ώρα και τους οργασμούς που την είχαν εξαντλήσει. Δε θα ξεχάσω ποτέ τη μυρωδιά του δωματίου. Μια έντονη μυρωδιά, μίγμα πλαστικού από το δονητή και ευωδιά των υγρών και του μουνιού της που μου έκαψε τα ρουθούνια!

Δε μίλησε κανείς μας, ξάπλωσα δίπλα της και της χάιδεψα το πρόσωπο κοιτάζοντάς τη στα μάτια. Θυμάμαι τη ματιά της, υγρή και θολή από την κούραση και τη συγκίνηση της τόσης ηδονής. Ξεκίνησα να της φιλάω το λαιμό και αργά-αργά κατέβηκα προς τα κάτω, ρούφηξα και έγλειψα λαίμαργα τις βυζάρες και τις ρώγες της χωρίς να παρατηρήσω καμία αντίδραση από μέρους της. Δεν πτοήθηκα καθώς μου φάνηκε αναμενόμενο. Μετά από τέτοια πούτσα ήθελε λίγη ώρα να συνέλθει η γυναίκα και με το δίκιο της. Πλησιάζοντας προς τα κάτω, πρόσεξα το δονητή τον οποίο είχε ακουμπήσει ανάμεσα στα μπούτια της, μύριζε έντονα και ήταν όντως μούσκεμα, απόδειξη ότι τον είχε απολαύσει στο μέγιστο. Το ίδιο και το σεντόνι κάτω από τη μέση της, είχε σχηματιστεί σχεδόν μια μικρή λιμνούλα από τα χύσια της. Ήταν τόσα πολλά αυτά που έγιναν για πρώτη φορά εκείνη τη μέρα αλλά αυτό θα μου έμενε βαθιά χαραγμένο στη μνήμη. Δεν είναι λίγο να βλέπεις τα αποτελέσματα ενός ( ; ) τόσο εντυπωσιακού οργασμού από τη γυναίκα σου χωρίς να είσαι εσύ αυτός που τον προκάλεσε.

Σήκωσα τα πόδια της ψηλά, σπρώχνοντας πίσω τα μπούτια της και έχωσα το πρόσωπο μου στο μουνί της. Ρούφηξα λαίμαργα ότι υγρό υπήρχε, έχωσα τη γλώσσα μου όσο πιο βαθιά γινόταν και ξεκίνησα να γλείφω, να ρουφάω και να πιπιλάω τόσο έντονα που πόνεσε το σαγόνι μου ενώ η μύτη μου είχε κολλήσει πάνω στην κλειτορίδα της. Δάγκωνα ελαφρά τα μουνόχειλά της τα οποία πλέον ξεχώριζαν όπως το χοντρό εξώφυλλο ενός βιβλίου από τις υπόλοιπες σελίδες!

- Μ… μωρό μου, τόσο πολύ σου άρεσε;…

την άκουσα να ψιθυρίζει βραχνιασμένα. Δεν απάντησα, έστρεψα το βλέμμα μου στο πρόσωπό της με τα μάτια μου ορθάνοιχτα και συνέχισα να έχω κολλημένο το στόμα μου στο ζεστό, υγρό και ξεχειλωμένο της μουνί. Ένιωθα ότι με αυτόν τον τρόπο απαντούσα θετικά με έμφαση και ο αναστεναγμός από την πλευρά της δήλωνε ότι πήρε το μήνυμα. Μετά από λίγο, πήρα θέση ανάμεσα στα πόδια της και βιαστικά οδήγησα το τρεμάμενο καβλί μου προς την παραβιασμένη της είσοδο. Το γεγονός ότι φαινόταν ορθάνοιχτο και πρησμένο όπως ποτέ άλλοτε, σα να έσκασε δυναμίτης στην είσοδο μιας μικρής σπηλιάς για να ανοίξει ολόκληρο τούνελ, δεν με προετοίμαζε ούτε στο ελάχιστο για αυτό που θα συναντούσα. Θυμάμαι να μπαίνω και να φτάνω ολόκληρο το μήκος μου με τη μία μέσα της, χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Ένιωσα μια πρωτόγνωρη γλυκιά και ζεστή θαλπωρή στον πούτσο μου που εξαπλώθηκε αστραπιαία σε όλο μου το κορμί, σα να φτάνει κανείς ταλαιπωρημένος στο σπίτι, μια κρύα, χειμωνιάτικη μέρα και να τον υποδέχονται με μια μεγάλη, ζεστή, αγκαλιά. Ήταν τόσο δυνατό και ολοκληρωτικό το αίσθημα της ευχαρίστησης που κατέκλυσε όλο μου το είναι. Δε μου έκανε εντύπωση που δεν κατάφερα να κρατηθώ για πολύ.

- Αχ μωρό μου θα χύσω… πρόλαβα να πω.

- Χύσε καυλιάρη μου, ούτως ή άλλως μετά την πούτσα που έφαγα, δε σε νιώθω μέσα μου.

Η απαξίωση της σε συνδυασμό με την τριβή που ένιωθα στα ξεχειλωμένα αλλά ζεστά και υγρά τοιχώματα του μουνιού της με έστειλε στα ουράνια και στην κορύφωση. Η πούτσα μου ξεκίνησε να πυροβολεί ανεξέλεγκτα το καυτό, πηχτό περιεχόμενο των αρχιδιών μου μέσα της. Ολοκλήρωσα με σπασμούς και ήταν αναμφισβήτητα από τα πιο έντονα και δυνατά χυσίματα της ζωής μου. Έκλεισα τα μάτια μου και σωριάστηκα πάνω της για να το απολαύσω ενώ εκείνη με αγκάλιαζε σφιχτά στο κορμί της, τυλίγοντας τα πόδια της γύρω από τη μέση μου.

Αποκαμωμένοι και βαθιά ικανοποιημένοι, αποκοιμηθήκαμε αγκαλιά χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα. Άλλωστε, μετά από το περιστατικό αυτό πλέον δε χωρούσε αναβολή η συζήτηση για τη σχέση μας και το μέλλον της, κάτι που έπρεπε να γίνει με σοβαρότητα και νηφαλιότητα.

Όπως πάντα, χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας για αυτά που σας διηγούμαι. Σκοπεύω να επανέλθω τουλάχιστον ακόμα μία φορά, με το τρίτο μέρος των βιωμάτων μου.




Copyright protected OW ref: 164191



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.