Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έφτιαξα ένα από τα τσιγάρα του Χάρη, γδύθηκα και έκατσα στον καναπέ. Το λάπτοπ είχε μείνει συνδεδεμένο στην τηλεόραση από το προηγούμενο βράδυ, που παίζαμε με το Χάρη, και μία από τις καρτέλες ήταν το site με τις τσόντες. Μιας και θα ήμουν μόνη όλο το απόγευμα, αποφάσισα να αξιοποιήσω το χρόνο μου για ξεκάθαρη, ατομική διασκέδαση, το τσιγάρο, μία ερωτική ταινία και το μουνάκι μου.

Ψάχνοντας τα βίντεο, έπεσα σε κάποιο που μου φάνηκε ενδιαφέρον. Στην αρχή με τράβηξαν τα σώματα των πρωταγωνιστών και η κοπέλα που, παρότι σίγουρα κάτι είχε πειράξει, φαινόταν ακόμα αρκετά φυσική. Επίσης, ήταν από τις ταινίες «με υπόθεση» που γενικά τις προτιμώ. Απ’ όσα καταλάβαινα από τις προφορές τους, ήταν τέσσερις φίλοι και η κοπέλα ήταν η σχέση του ενός, αλλά οι άλλοι τρεις ήταν οι πρώην της. Τα αγόρια μιλούσαν για τις ικανότητές της στο κρεβάτι, μπροστά στο αγόρι της, που συμμετείχε πρόθυμα στη συζήτηση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ήταν εκείνος που έριξε την ιδέα να θυμηθούν τα παλιά. Σε λίγο, η κοπέλα ήταν στην μέση γονατιστή, με τους τέσσερις καυλωμένους φίλους να την έχουν κυκλώσει. Τη μοιράζονταν και την μπούκωναν με την σειρά, ακόμα και ο γκόμενός της περίμενε την σειρά του για να τον πάρει στο στόμα της, μέχρι να τον αφήσει για να προχωρήσει στον φίλο του. Σε λίγο η κοπέλα ήταν στα 4 και αυτοί την πάσαραν μεταξύ τους κι εμένα το χέρι μου ήταν στην κλειτορίδα μου. Είχα φτιαχτεί απίστευτα και είχα απελευθερωθεί τελείως. Ο γκόμενός της έβλεπε, την έπαιρνε στη σειρά του και μετά έδινε τις τρύπες της κοπέλας του στον επόμενο φίλο του, λες και δεν έτρεχε τίποτα. Εκείνη το απολάμβανε και φώναζε τόσο που εγώ δεν άκουσα ποτέ τα κλειδιά στην πόρτα και κατάλαβα ότι η πόρτα είχε ανοίξει μόνο όταν έκλεισε.

Στο διάδρομο στεκόταν ο Χάρης, ο δικός μου, και οι δύο φίλοι του, ο Άντι και ο Γιάννης. Όπως καθόμουν στην γωνία του καναπέ, θα μπορούσαν εύκολα να αντιληφθούν πως είμαι γυμνή, χωρίς όμως να βλέπουν λεπτομέρειες. Εκτός αν αποφάσιζα να τεντωθώ μπροστά για να κλείσω τον ήχο και την εικόνα, που τώρα έδειχνε την τύπισσα να στάζει σπέρμα, εγκλωβισμένη ανάμεσα σε τέσσερις πούτσες.

- Ωχ! Συγγνώμη! έκανε ο Χάρης Ξέχασα να πάρω λεφτά και έπρεπε να γυρίσουμε! Θα φύγουμε αμέσως.

Ο Χάρης πήγε μέσα να φέρει τα λεφτά, αλλά ο Άντι και ο Γιάννης έμειναν να στέκονται εκεί. Τα παιδιά τα ήξερα, ήταν φίλοι του δικού μου, αλλά δεν κάναμε και κολλητή παρέα, είχε τύχει απλά να βγούμε όλοι μαζί κάποιες φορές ή να βρεθούμε σε κοινές συναντήσεις. Στέκονταν εκεί, κοιτάζοντας μία την οθόνη και μία εμένα, που ενώ υποτίθεται πως κοιτούσα αλλού, τους έκοβα με την άκρη του ματιού μου. Ο Γιάννης χαμογέλασε στον Άντι και μίλησε πρώτος.

- Τι βλέπεις;… ρώτησε.

- Τσόντα;… απάντησα με ερώτηση. Δεν ήταν προφανές;

- Όχι, εννοώ τι είδους. Νομίζω πως την έχω δει αυτή.

- Ε… Δεν ξέρω. Τυχαία την βρήκα.

- Αυτή είναι η γκόμενα του τύπου που την παίρνει με τους φίλους του, σωστά;… συνέχισε ο Γιάννης.

- Ναι...

απάντησα κοφτά και γύρισα να τους κοιτάξω. Ο Γιάννης, ψηλός, μελαχρινός με λίγα γένια, χαμογελούσε. Ο Άντι, πιο κοντός, πιο γεροδεμένος και ανοιχτόχρωμος, παρακολουθούσε. Τους χαμογέλασα αμήχανα, όχι για την τύπισσα που τώρα έπαιρνε το σπέρμα των τελευταίων δύο, αλλά περισσότερο για την υγρασία ανάμεσα στα πόδια μου. Εκείνη τη στιγμή γύρισε επιτέλους ο Χάρης.

- Εντάξει, εμείς φεύγουμε, παιδιά πάμε.

- Δεν νομίζω... είπε ο Γιάννης.

- Πάμε, δεν υπάρχει λόγος να ενοχλούμε τη Δήμητρα... επέμεινε ο δικός μου.

- Δήμητρα σε ενοχλούμε;… ρώτησε ο Γιάννης.

- Όχι, εντάξει είμαι.

- Βλέπεις;…

έκανε θριαμβευτικά ο Γιάννης και ήρθε προς το μέρος μου. Κοίταξα το Χάρη που φαινόταν να τα έχει χαμένα.

- Γιατί δε σηκώνεσαι να σε δούμε καλύτερα;… ρώτησε ο Γιάννης.

- Ρε φίλε…

έκανε να διαμαρτυρηθεί ο Χάρης, αλλά ο Γιάννης τον αγνόησε κοιτάζοντας εμένα. Ο Άντι τον παραμέρισε και ήρθε δίπλα στο Γιάννη, μπαίνοντας ανάμεσα σε εμένα και το αγόρι μου.

- Είναι εντάξει… είπα στον Χάρη προσπαθώντας να ακουστώ καθησυχαστική και σηκώθηκα.

Τα μάτια τους με πέρασαν από πάνω μέχρι κάτω. Έπιασα ακόμα και τον Χάρη να με κοιτάζει και τους χαμογέλασα.

- Φίλε το μωρό σου είναι πολύ καλό…

είπε ο Άντι. Ο Χάρης κάτι μουρμούρισε αμήχανα. "Γύρνα" μου είπε ο Άντι. Και γύρισα. Ήμουν τέρμα υγρή πλέον. Τούρλωσα το κωλαράκι μου, έμεινα λίγο έτσι ενώ οι πίσω σφύριζαν και ξαναγύρισα μπροστά χαμογελώντας.

- Μαλάκα τρως καλά. είπε ο Άντι και γύρισε να κοιτάξει το Χάρη.

- Οκ, αυτό παρατράβηξε. Φεύγουμε τώρα. είπε ο Χάρης.

- Έτσι λες εσύ. Η Δήμητρα μπορεί να θέλει να μείνουμε… είπε ο Γιάννης.

Ο Χάρης με κοίταξε με ανεξιχνίαστο ύφος. Ένευσα καταφατικά.

- Δεν έχω θέμα... είπα αδιάφορα. Ο Χάρης στραβοκατάπιε.

- Εντάξει, τότε, θα μείνουμε…

είπε ο Γιάννης και ήρθε προς το μέρος μου. Με έκοψε από πάνω μέχρι κάτω, πήρε το χέρι μου, με έφερε κοντά του και με φίλησε. Ο Άντι ήρθε δίπλα μου και φίλησε το λαιμό μου. Κοίταξα τν Χάρη που προσπαθούσε να βολέψει τον καυλωμένο πούτσο του. Πριν προλάβω να του πω ή να μου πει οτιδήποτε, μίλησε ο Άντι.

- Μαλάκα είναι καύλα το μωρό σου!

Τα χέρια τους ήταν πλέον στο στήθος μου και κατέβαιναν.

- Μούσκεμα έχεις γίνει καργιόλα…

μου είπε ο Γιάννης και το δάχτυλο του άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα μου. Ο Άντι πήρε το χέρι μου και το ακούμπησε στον καυλωμένο πούτσο του. Τον ένιωθα χοντρό και σκληρό. Κοίταξα το Χάρη.

- Θα το κάνω…

του είπα. Δεν αντέδρασε. Με κοιτούσε σα χαμένος. Θέλω να το θέλεις όμως.

- Αν το θες…

- Φίλε, εμείς θα σου πηδήξουμε την γκόμενα είτε έρθεις μαζί μας, είτε μείνεις να βλέπεις…

του είπε ο Άντι. Καύλωσα κι άλλο. Ήθελα ο Χάρης να με μοιραστεί, αλλά έπρεπε να τον ξυπνήσω.

- Θέλω να μου πεις να το κάνω. Θέλω να μου πεις να τους πάρω πίπα.

- Αν το θέλεις κάντο.

- Θέλω να σε ακούσω να το λες.

Ο Χάρης έμεινε κόκαλο. Ο Άντι είχε γυρίσει και τον κοίταζε με σηκωμένο φρύδι.

- ΟΚ... είπε ο Χάρης τελικά. Θέλω να τους πάρεις πίπα.

Ο Άντι έβγαλε τη μπλούζα του δείχνοντάς μας το σώμα του –ήταν κολυμβητής –και σε λίγο και εκείνος και ο Γιάννης ξεκούμπωναν τα παντελόνια τους. Χαμογέλασα στον Χάρη.

- Καυλιάρη μου… έκανα με τα χείλη μου.

- Γλείψε τα καυλιά τους, Δήμητρα…

μου είπε ο Χάρης. Είχε καυλώσει και αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το μουνάκι μου. Έπεσα στα γόνατα και τους πήρα στα χέρια μου. Ο Άντι είχε πράγματι ένα χοντρό καυλί με μεγάλο κεφάλι, μακρύ και ίσιο. Οι φλέβες του διαγράφονταν καθαρά. Ο Γιάννης λίγο μεγαλύτερος, πιο λεπτός, με μεγάλα αρχίδια. Ξεκίνησα να τους γλείφω με όλη μου την τέχνη.

- Μαλάκα κοίτα πόσο γουστάρει να φάει πούτσα… είπε ο Γιάννης στον Άντι.

- Πρέπει να τη γαμήσουμε την καργιόλα.
Ο Άντι πήδαγε κανονικά το στόμα μου. Ένιωθα τα σάλια μου να στάζουν στο στήθος και στο χέρι μου που χάιδευα το μουνί μου. Όταν με άφησε, κοίταξα το Χάρη.

- Έλα να γαμήσεις κι εσύ την κοπέλα σου… του είπε ο Άντι.

Ο Χάρης ήρθε μπροστά μου, κατέβασε το φερμουάρ και το μποξεράκι του και φανέρωσε τον καυλωμένο πούτσο του. Ξεκίνησα να τον γλείφω, ενώ τα χέρια μου χάιδευαν τις ψωλές των φίλων του. Τον κοίταζα βαθιά στα μάτια και συνέχιζα να καταπίνω την πούτσα του που ήταν πέτρα.

- Θα χύσω… ψιθύρισε ενώ ανέβαζα ρυθμό.

- Φτάνει!

Ο Άντι με τράβηξε από τα μαλλιά και το στόμα μου ξεκόλλησε με ένα πλοπ! Δεν ξέρω τι είχα πάθει, αλλά αμέσως μόλις αποχωρίστηκα την πούτσα του Χάρη, άρχισε να μου λείπει. Ήθελα να γεμίσω από παντού. Ευτυχώς, και τα αγόρια ήθελαν να με γεμίσουν, γιατί ο Άντι με πέταξε στον καναπέ, άνοιξε τα πόδια μου και κάρφωσε την γλώσσα του στο μουνί μου. Ο Γιάννης ανέβηκε γονατιστός δίπλα μου και άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Με την άκρη του ματιού μου, είδα το Χάρη να σηκώνει το μποξεράκι του και να κάθεται στην πολυθρόνα, απασχολημένος και καλά με το κινητό του. Στο μεταξύ, ο Άντι με είχε σηκώσει, με είχε στήσει και χωρίς δεύτερη κουβέντα, είχε μπει μέσα μου. Γαμιόμουν στον καναπέ, με τον Άντι να γεμίζει το μουνί μου και τον Γιάννη το στόμα μου, όσο ο Χάρης χάζευε στο facebook!

- Μωρό μου…

προσπάθησα να τον καλέσω, αλλά ο Γιάννης δε με άφηνε και δεν ήθελα να απεγκλωβιστώ από την πούτσα του, ενώ ο Άντι με άνοιγε με όλη του την διάμετρο. Ένιωθα τα αρχίδια του μουσκεμένα από τα υγρά μου, έτσι όπως με κρατούσε από την μέση και με κάρφωνε στη χοντρή ψωλάρα του. Έχυνα τόσο δυνατά που είχα σπασμούς.

- Μαλάκα δε θα αντέξω, θα της κάνω αλβανάκι είπε ο Άντι στο Γιάννη και γύρισε στον δικό μου. Πήγαινε να φέρεις καμιά καπότα για το κορίτσι σου.

Ο Χάρης καταδέχτηκε να μας κοιτάξει, σηκώθηκε και πήγε μέσα. Ο Άντι επιτάχυνε. Με κάρφωνε δυνατά και ρυθμικά, με μπάτσες στον κώλο, απολαμβάνοντας τον ήχο του μουνιού μου καθώς έπαιρνε την πούτσα του. Και τότε τον ένιωσα να σκληραίνει κι άλλο και να σκιρτάει μέσα μου. Το σπέρμα του με πλημμύρισε απότομα, βάζοντας φωτιά βαθιά στα σωθικά μου. Με είχε καρφώσει ολόκληρος και με κρατούσε ακινητοποιημένη όσο μου γέμιζε τη μήτρα. Ο καργιόλης, είχε στείλει το γκόμενό μου να του φέρει καπότες και βρήκε ευκαιρία να με χύσει μέσα!

- Ουπς! έκανε, σχεδόν ειρωνικά. Θα τη γαμήσεις με τα χύσια μου...

είπε στον Γιάννη και με πάσαρε.

- Ρε μαλάκες…

διαμαρτυρήθηκε ο Χάρης, που στο μεταξύ είχε γυρίσει.

- Χαλάρωσε ρε, θα σου πληρώσω εγώ το χάπι. Ή το μαιευτήριο..

απάντησε ο Άντι. Ασυναίσθητα γέλασα. Στο μεταξύ ο Γιάννης είχε πιάσει ρυθμό.

- Το μωρό σου φίλε, είναι μεγάλη καυλιάρα. Είναι γεννημένη για πούτσα…

είπε ο Άντι που άραζε στον καναπέ. Έπιασε το πρόσωπό μου, το έφερε κοντά στο δικό του, άνοιξε με το δάχτυλό του το στόμα μου και αφού το γάμησε λίγο έτσι, με έφτυσε μέσα.

- Ναι η γαμιόλα, που βλέπει τσόντες με παρτούζες. Διψάει για πούτσα και σπέρμα. Η πουτάνα…

έλεγε ο Γιάννης με σφιγμένα δόντια. Πριν περάσει πολλή ώρα, είχε βγει από μέσα μου και με έχυνε στα κωλομέρια. Ο Χάρης δεν άντεξε άλλο. Είχε πετάξει τις καπότες στο πάτωμα και τον άκουγα να παλεύει να ξεφορτωθεί το τζιν. Πριν ακόμα προλάβει να στραγγίξει ο Γιάννης και να βρει την ανάσα του, ο δικός μου είχε πάρει θέση πίσω μου. Με πήδαγε λες και με μισούσε, βγάζοντας και ξαναβάζοντας όλη του την πούτσα, ενώ βάραγε σκαμπίλια στον κώλο μου και με έβριζε, πουτάνα, ξεκωλιάρα και ξεσκισμένη, που θα με κρατήσει μόνο για πόρνη. Μετά από τόση ώρα, επιτέλους είχε ξυπνήσει και με μοιραζόταν με τους φίλους του. Το μουνάκι μου, ανοιγμένο όπως ήταν, μούσκεμα από τα υγρά μου και το σπέρμα του Άντι, έχυνε ασταμάτητα στο σφυροκόπημα του Χάρη. Με γάμαγε λες και δε με είχε ξαναγαμήσει κι εγώ του χάριζα τους οργασμούς μου φωνάζοντας.

- Ποιος είναι ο γαμιάς σου μωρή;

- Εσύ καυλιάρη μου… εσύ!

Με κάρφωσε βαθιά και άρχισε να με χύνει. Όταν μου έφερε την πούτσα του στο στόμα, την καθάρισα χωρίς δεύτερη σκέψη.

- Σ’ αγαπάω... του είπα.

- Σκάσε.

Ο Άντι, που στο μεταξύ είχε στρίψει καινούργιο τσιγάρο και άραζε στην πολυθρόνα γυμνός, με τον πούτσο του ξανά καυλωμένο πάνω στους κοιλιακούς του, κάγχασε.

- Ωραία όλα αυτά είπε χαϊδεύοντας επιδεικτικά την πούτσα του αλλά είναι ακόμα νωρίς. Μήπως θέλετε να πω σε ένα ζευγάρι που ξέρω να περάσει από εδώ να γίνουμε;

Ο Χάρης με κοίταξε. Δεν τόλμησα να απαντήσω. Θα συμφωνούσα σε ό,τι μου έλεγε ο γαμιάς μου.




Copyright protected OW ref: 163958



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.