Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σπουδάζουμε σε διαφορετικές πόλεις όμως έχουμε σχέση εδώ και ένα χρόνο περίπου. Το σεξ είναι νορμάλ χωρίς πολλά περίεργα πράγματα αλλά πολύ αισθησιακό και καυλωτικό κάθε φορά που γίνεται.

Εκείνη την Παρασκευή είχα μάθημα μέχρι το απόγευμα και θα ήμουν από το πρωί στη σχολή. Είχαμε κανονίσει να βρεθούμε αργότερα εκείνη τη μέρα σπίτι μου όπου θα γινόταν του καραξεσκίσματος όπως μπορείτε να φανταστείτε.

Καυλωμένος όλη μέρα σκεφτόμουν συνέχεια τα γαμήσια που θα γινόταν σπίτι μου το απόγευμα και δε μπορούσα να συγκεντρωθώ καθόλου στα μαθήματα. Αυτό που ακολούθησε δε μπορούσα να το φανταστώ. Μου έκανε έκπληξη κατά το μεσημεράκι, ερχόμενη νωρίτερα στη σχολή μάλιστα. Ήταν συνέχεια μαζί μου από τότε όλη την ώρα η Αλεξάνδρα μου τριβόταν και μου χάιδευε το μπούτι ακουμπώντας τον πούτσο μου κάτω από τα έδρανα και μου ψιθύριζε καυλόλογα στο αφτί μόνο και μόνο για να με καυλώσει το τσουλάκι και να νιώθω αμήχανα μέσα στον κόσμο, όντας βασανισμένος από την καύλα μου.

Στα διαλείμματα με φιλούσε επιδεικτικά μπροστά σε όλους και όλες για να μας δουν όλα τα καυλάκια της σχολής και να δείξει την επιρροή της πάνω μου. Εγώ με κείνα και με τούτα την ξεμονάχιασα 2-3 φορές στους χώρους της σχολής όπου φιλιόμασταν με υγρά και καυτά γλωσσόφιλα, χουφτώνοντας της τις βυζάρες και φυσικά τον κώλο. Ήταν εμφανές ότι ήθελε πούτσο και δεν το έκρυβε. Εδώ να μας περιγράψω. Εγώ είμαι 1.78 με αρκετά γυμνασμένο σώμα, καστανός και η Αλεξάνδρα 1.80 με πολλά πιασίματα, κορμάρα, πανέμορφη, με γαλάζια μάτια, μελαχρινή, άκρως θηλυκή χωρίς να προκαλεί με το ντύσιμο της.

Στο τέλος της ώρας σκεφτόμενος αυτά που είχαν προηγηθεί, τα χουφτώματα δηλαδή και τα καυλόλογα που είχαμε ανταλλάξει, ήθελα επειγόντως να τη σκίσω στη σχολή μιας και το ζητούσε. Ήξερα ότι στον 3ο όροφο ένα κομμάτι έβγαζε σε αδιέξοδο και δε χρησιμοποιούνταν, οπότε είπα να το εκμεταλλευτώ εγώ. Ανεβήκαμε λοιπόν τα σκαλιά και πήγαμε σε αυτό το μέρος όπου είχε μια εσωτερική σκάλα. Καυλωμένοι και ξεκούμπωτοι από τη μέση και κάτω πριν καν φτάσουμε, δε βλέπαμε την ώρα να γαμηθούμε. Εκείνη τη μέρα η Αλεξάνδρα ήταν στη 3η μέρα της περιόδου οπότε είχε αίμα στο μουνάκι της αλλά δεν με ενόχλησε αυτό. Ήμουν αποφασισμένος. Έβγαλα τον πούτσο μου έξω και χωρίς να χάσει χρόνο τον έβαλε στο στόμα της. Κοίταξα απέναντι από ένα παράθυρο που υπήρχε στον απέναντι κάτω όροφο αν υπήρχε κανείς αλλά τίποτα. Συνέχισε να μου τον τρομπάρει αργά και να γλείφει όλη την ψωλή με τη γλώσσα της όσο εγώ της χούφτωνα τα βυζιά της.

Είχα αρχίσει να της γαμάω δυνατά το στόμα και εκείνη εμφανώς να δείχνει πως πνίγεται. Με μια κίνηση της τον έβγαλα και την έστησα στον τοίχο. Έβγαλε μια καπότα και τη φόρεσα. Τα είχε όλα σχεδιασμένα η καυλιάρα μου. Μπήκα αργά μέσα και κατάλαβα ότι ήταν πολύ υγρή. Τη γαμούσα για ώρα σε αυτή τη στάση ώσπου ανάμεσα στα σκαλιά την έστησα στα 4. Την κάρφωνα πλέον με λύσσα. Ένιωθα κάθε σπιθαμή του μουνιού της που έσκιζα. Πλέον δεν υπολόγιζα τίποτα. Της έριχνα χαστούκια στον κώλο με δύναμη. Δε με ένοιαζε αν ακουγόμασταν. Εκείνη αναστέναζε δυνατά και τελείωνε πάνω στην πούτσα μου. Μετά από κανένα εικοσάλεπτο-μισάωρο, επιτέλους την έχυσα. Η καύλα μας ήταν στα ύψη! Είχαμε πηδηχτεί σε δημόσιο χώρο, πράγμα που ήταν φαντασίωση και των 2 μας. Έβγαλα το προφυλακτικό και μου τον καθάρισε.

Από τότε αν και θέλουμε να ξανακάνουμε κάτι σε δημόσιο χώρο δεν έχει τύχει πέρα από κάτι μεμονωμένες πίπες. Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου, θα χαρώ να δω και σχόλια σας.




Copyright protected OW ref: 163958



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.