Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Οι σχέσεις, ερωτικές ή/και σεξουαλικές, είναι συνηθισμένο φαινόμενο μέσα στο εργασιακό περιβάλλον. Είναι εύκολο, ιδίως, αν οι συμμετέχοντες δουλεύουν μαζί για αρκετά χρόνια. Μπορούν να μάθουν καλά, ο ένας τον άλλο, μπορούν να ακουστούν ιστορίες που να εξάψουν την φαντασία, ακόμη και να υπάρχουν οικογενειακές επαφές, εκτός γραφείου. Όσοι είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία, θα συμφωνήσουν μαζί μου. Όλοι έχουν κάνει ή έχουν ακούσει για τα πουτανάκια των εταιρειών. Τις εύκολες. Ακόμη και παντρεμένες. Και όλες έχουν ακούσει για κάποιον που έχει πάρει και θηλυκή γάτα. Η δική μου ιστορία όμως δεν έχει σχέση με τέτοιου είδους προσωπικότητες. Παρόλο που είχα το δικό μου παρελθόν, τα τελευταία χρόνια είχα «αράξει». Η γυναίκα μου με καλύπτει σε μεγάλο βαθμό, οπότε είπα να μην το ρισκάρω.

Στην εταιρεία βρίσκομαι τα τελευταία 10 χρόνια περίπου. Στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης, για όσους ξέρουν, με αντικείμενο γύρω από τις αγροτικές εργασίες. Ξεκίνησα από τις πωλήσεις και σιγά-σιγά έφτασα στην θέση του τεχνικού συμβούλου. Όλα αυτά τα χρόνια είχα στενή συνεργασία με την Ήρα. Μια γυναίκα αρκετά συνεπή στην δουλειά της που δεν είχε δώσει δικαιώματα να συζητηθεί κάτι για αυτήν, πλην των επαγγελματικών. Παντρεμένη και αυτή αρκετά χρόνια με ένα παιδί. Δεν είχαμε ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις, εκτός γραφείου. Μόνο στα πλαίσια κάποιων γιορτών και δραστηριοτήτων της εταιρείας. Αλλά και πάλι ήμασταν τόσο διαφορετικοί άνθρωποι, που φαινομενικά, δεν ταιριάζαμε. Αν και σχετικά συνομήλικοι, γύρω στα 40, θα έλεγε κάποιος ότι οι προσωπικότητες μας δεν ταίριαζαν. Εκείνη χαριτωμένη αλλά εσωστρεφής. Εγώ αρκετά πιο ανοιχτός και κοινωνικός.

Ο γάμος χαλάει τις γυναίκες που θέλουν να είναι πιστές στους άντρες τους. Χάνουν τη διάθεση να είναι όμορφες και προσεγμένες, για να μη «μπλέξουν» σε περιπέτειες. Γίνονται κάτι σαν καλόγριες. Βάζουν λίγα κιλά. Κάνουν συνηθισμένο ντύσιμο. Συμπεριφέρονται αντι-ερωτικά. Όχι γιατί δεν το έχουν μέσα τους, αλλά για να μην μπουν στο πειρασμό να ξανανιώσουν 25άρες. Έχουν παιδιά, οικογένεια και συνήθως ένα σύζυγο που είναι βουτηγμένος στη ρουτίνα. Ακόμη, παραβλέπουν πιθανές υποψίες για ξενοπηδήματά του άντρα τους. Και όλα αυτά για να μη χαλάσει το σπίτι τους.

Η Ήρα είχε ξεκινήσει και αυτή στις πωλήσεις και πλέον ήταν υπεύθυνη πωλήσεων. Η συνεργασία μας ήταν, ακόμη, αρκετά στενή. Έπρεπε πολλές φορές να πηγαίνουμε μαζί σε ραντεβού, εκείνη να κάνει το PR και εγώ να εμβαθύνω σε πιο τεχνικές λεπτομέρειες της πώλησης. Ήταν πάντα «καμπυλωτή» αλλά τελευταία είχε ξεφύγει λίγο. Και αυτό την είχε κάνει να χάσει την αυτοπεποίθηση της. Και αυτό φαινόταν και στα ραντεβού μας. Έκανε κάθε προσπάθεια να κρυφτεί, παρ' όλο που είχε ένα καταπληκτικό στήθος και πολύ γλυκό πρόσωπο. Πάντα μου έκανε εντύπωση η συγκεκριμένη γυναίκα. Όσο και αν, με τον τρόπο της, κρατούσε μακριά τους άντρες, κάτι μου έλεγε ότι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δεν την είχα βάλει στο μάτι, αλλά μια μέρα, από εκεί που δεν το περίμενα, άλλαξαν πολλά.

Επιστρέφαμε από ένα ραντεβού, το οποίο είχε πάει πολύ καλά, παρόλο που ήταν αρκετά δύσκολη περίπτωση μιας και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Και όλο αυτό πέτυχε, πέραν της καλής μας παρουσίασης, εξαιτίας της Ήρας. Εκείνη την μέρα ήταν αρκετά «ιδιαίτερη». Παρόλο που την είχα δει το πρωί να φοράει μία μάλλινη ζιβάγκο, που έκρυβε όλο της το στήθος, στο ραντεβού την είδα να το έχει βγάλει και φορούσε ένα στενό πουκάμισο, με ανοικτά τα πάνω κουμπιά. Η χαράδρα που δημιουργήθηκε, από το στενό σουτιέν, ήταν εμφανής. Για τα δεδομένα της Ήρας, αυτή ήταν μια προκλητική εμφάνιση. Για οποιαδήποτε άλλη, στο γραφείο, θα ήταν κάτι φυσιολογικό. Είχε πιάσει τα μαλλιά της αλογοουρά και είχε αφήσει το λαιμό της αλλά και το πρόσωπο της να λάμψει. Και έλαμπε, χωρίς να ξέρω το λόγο. Μέσα σε λίγες ώρες, από «αόρατη» είχε γίνει κάτι παραπάνω από «ορατή». Είχε βάλει έντονο make-up και, χωρίς να το καταλάβει, είχε τραβήξει τα βλέμματα. Όχι μόνο τα δικά μου αλλά και του πελάτη. Βεβαίως, δε συνέβη κάτι… αλλά αυτή η σέξι αύρα σε ένα τέτοιο ραντεβού, έχει τη σημασία της.

Στην επιστροφή, συζητάγαμε το πως πήγε τόσο καλά το ραντεβού και τα επόμενα βήματα, αλλά δεν είχα κάνει κάποια νύξη στην εμφάνιση της. Τη ρώτησα αν βιαζόταν να πάει σπίτι και όταν μου απάντησε αρνητικά. Της πρότεινα να πάμε σε ένα ταβερνάκι, εκτός Θες/νίκης, και δέχτηκε. Μου έκανε και αυτό εντύπωση, μιας και η Ήρα που ήξερα θα είχε το μυαλό της στο σπίτι της. Για να μην τα πολυλογώ, κάτσαμε σε μία γωνία, μακριά από τα λίγα κατειλημμένα τραπέζια και συνεχίσαμε την κουβέντα μας. Ήταν τόσο ευδιάθετη που δε μπόρεσα να αντέξω τον πειρασμό να «χωθώ», αν και είχα πολύ καιρό να το κάνω. Είχαμε πιεί τα κρασάκια μας και πήρα το θάρρος.

- Γ: Να σε ρωτήσω κάτι πιο προσωπικό;

- H: Ξέρω εγώ; Ρώτα με και βλέπουμε.

- Γ: Εσύ κάτι έκανες ή σου συνέβη κατά την διάρκεια της μέρας.

- H: Γιατί το λες αυτό;

- Γ: Γιατί αν σου έδειχνα μία φωτογραφία σου στις 10 το πρωί και μία στις 4, θα καταλάβαινες ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά.

- H: Μπα όχι, απλά είμαι σε καλή διάθεση.

- Γ: Να σου πω, αυτά πες τα αλλού, όχι σε μένα. Δεν είσαι απλώς πιο ευδιάθετη, είσαι πολύ πιο σέξι.

- H: Τι είναι αυτά που λες; Σε παρακαλώ πολύ.

- Γ: Εγώ τι λέω ή εσύ που μου πουλάς παραμύθι, μικρή;

- H: Χα, χα... είχες να με πεις μικρή, πολλά χρόνια, που το θυμήθηκες;

- Γ: Μην αλλάζεις θέμα. Η Ήρα που ξέρω εγώ, δε θα πετούσε το στήθος της έτσι σε ραντεβού. Ούτε θα είχε πιάσει το μαλλί με το τρόπο αυτό. Μου φόρεσες και το γυαλί της γραμματέως και μας πέταξες τα μάτια έξω.

- H: Ωχ, αλήθεια; Όχι ρε γαμώτο. Τι έκανα;

- Γ: Τι έκανες; Πήρες τη δουλειά και δεν το κατάλαβες.

- H: Τι λες; Επειδή έβγαλα το ζιβάγκο, πήραμε τη δουλειά;

- Γ: Βοήθησε πολύ και αυτό. Λοιπόν, θα μου πεις;

- H: Ρε συ Γιώργο, άσε με σε παρακαλώ. Δε μου αρέσει όλο αυτό.

- Γ: Τόσα χρόνια δουλεύουμε μαζί, σε ξέρω πολύ καλά. Έτσι σε είχα δει μόνο στην εκδρομή στην Καβάλα, πριν 5 χρόνια, που ήσουν φρεσκοπαντρεμένη. Αλλά τότε το καταλαβαίνω, έκανες σεξ, ήσουν στην καψούρα. Τώρα; Πέρασε ο άντρας σου από το γραφείο και δεν το κατάλαβα;

- H: Τι εννοείς;

- Γ: Έκανες σεξ;

- H: Δεν πας καλά.

- Γ: Μια χαρά πάω. Τις μυρίζω τις γυναίκες που έχουν κάνει σεξ πρόσφατα.

- H: Δεν έκανα σεξ.

- Γ: Τότε; Αν πετύχει η μαλακία, τύφλα να 'χει το γαμήσι;

Εγώ πέταξα μία βλακεία, αλλά το αποτέλεσμα ήταν μη αναμενόμενο. Με κοίταξε στα μάτια, γεμάτη ενοχές. Ξαφνικά όλος ο ερωτισμός της χάθηκε και πήρε την θέση της κάτι σαν ενοχή. Κάτι είχα πετύχει, αλλά δε μπορούσα να φανταστώ τι θα επακολουθούσε. Με ρωτούσε συνεχόμενα αν είχα μάθει ή δει τίποτα. Οι επανάληψη των ερωτήσεων, επιβεβαίωσε ότι κάτι είχε συμβεί. Αφού τη διαβεβαίωσα ότι δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψη, είτε τη δική μου είτε κάποιου άλλου, ελάφρυνα το κλίμα, λέγοντας της ατάκες του στυλ «αν ότι σου συνέβη έχει τόσο καλό αποτέλεσμα, να το κάνεις πιο συχνά και θα πλουτίσουμε από τα bonus» και το πέτυχα. Χαλάρωσε και γελούσε αρκετά αθώα.

- Γ: Λοιπόν, σεξ δεν έκανες, αλλά ήταν σα να έκανες. Πες μου.

- H: Τσιμουδιά σε κανέναν, έτσι;

- Γ: Να μην μου ξανασηκωθεί.

- H: Ε όχι κάτι τόσο τραγικό, Γιώργο μου.

- Γ: Καλά, να μην μου πέφτει. Λέγε!

- H: Λοιπόν, μέσω ενός site, έπιασα κουβέντα με κάποιον εδώ και λίγες μέρες. Και μου ξύπνησε διάφορα.

- Γ: Από την κουβέντα μέχρι να φτάσεις σε οργασμό, έχει μεγάλη απόσταση.

- H: Έτσι έλεγα κι εγώ. Αλλά σήμερα, για να φτάσουμε στο ζουμί, με έστειλε.

- Γ: Από το chat;

- H: Και όμως. Δεν το πίστευα αυτό που μου συνέβη. Με τελείωσε.

- Γ: Μία στο γραφείο και μία στην τουαλέτα, έτσι;

- H: Ε.... τι;

- Γ: Δεν θέλει και πολύ μυαλό, κούκλα μου. Αν σε έφτασε σε τέτοιο σημείο, πρώτον, δε θα άντεχες, οπότε τελείωσες στο γραφείο και αφού είχες ανάψει πιο πολύ θα πήγες στην τουαλέτα, για δεύτερο γύρο. Παρατήρησα ότι έκανες ώρα στην τουαλέτα, πριν φύγουμε, αλλά δεν πήγε κάπου εκεί το μυαλό μου

- H: Ντρέπομαι τώρα.

- Γ: Γιατί να ντρέπεσαι; Έκανες κάτι κακό; Αυτοϊκανοποιήθηκες. Που είναι το κακό;

- H: Τα είχα ξεχάσει όλα αυτά. Και τώρα να τα συζητάω με έναν άντρα, και ιδίως μαζί σου, είναι πολύ περίεργο. Πολύ.

- Γ: Πολύ σέξι;

- H: Ίσως.

- Γ: Τι σε έκανε να νιώσεις; Θυμήθηκες τα παλιά;

- H: Θυμήθηκα τα πάντα. Ότι έχω ξεχάσει εδώ και αρκετά χρόνια.

- Γ: Ναι, ξέρω. Καταλαβαίνω. Αυτά όμως καλό είναι να γίνονται που και πού… και να μη λέγονται.

- H: Λες;

Δεν άντεξα άλλο. Κατέβασα το χέρι μου πίσω από το γόνατο της. Στο σημείο που γινόταν η σχισμή, με το τρόπο που καθόταν. Τις χάιδεψα την γάμπα, ψηλά. Εκείνη πετάχτηκε, αρχικά και με κάρφωσε με το βλέμμα της. Ήταν το βλέμμα «Τι γίνεται τώρα;». Χωρίς να αντιδράσω, συνέχισα και άρχισα να της μιλάω για το παρελθόν. Τότε που πρωτογνωριστήκαμε. Τότε που ήταν μία άλλη Ήρα. Πιο ανοιχτή και πιο χαλαρή. Εκείνη τη στιγμή μου θύμισε το κορίτσι που είχα γνωρίσει. Το πόσο έλαμπε το πρόσωπο της. Το πόσο προκλητικό ήταν το μπούστο της. Με κοιτούσε, δε μιλούσε, αλλά άρχισε να γλυκαίνει. Της άρεσαν όσα άκουγε. Και έτσι δεν αντέδρασε όταν πέρασα το μεσαίο μου δάχτυλο στην σχισμή, πίσω από το γόνατο και το έτριβα εκεί, σαν ένα μικρό καβλί μέσα σε ένα μουνάκι. Δεν μας έπαιρνε για πολλά, μιας και ήμασταν κοντά σε κόσμο και υπήρχε πάντα ο κίνδυνος να ακουστούμε ή να μας δει κάποιος. Έσκυψα στο αυτί της.

- Γ: Αν έχεις ερεθιστεί, σφίξε την γάμπα σου…

- H: …

- Γ: Τέλεια. Ξέρεις κάτι;... είσαι πολύ γλυκό πουτανάκι.

Γούρλωσε τα μάτια της.

- Γ: το πρωί έχυσες για έναν άγνωστο και τώρα έχεις καυλώσει για ένα γνωστό σου. Δεν μπορείς να φανταστείς πως είμαι αυτή τη στιγμή. Πήγαινε να ξεπαρκάρεις… παρκάρω και έρχομαι.

Τα μάγουλα της είχα κοκκινίσει. Δε μπορούσε να πει λέξη. Ήταν έρμαιο της εσωτερικής ευφορίας που ένιωθε. Δεν έλεγα ψέματα. Το πρωί είχε χύσει 2 φορές. Το απόγευμα, με την ελαφρώς σέξι εμφάνισης της πήρε μια πολύ καλή δουλειά, και τώρα ήταν με κάποιον που ήταν έτοιμος να τη γαμήσει. Στο μυαλό της ήταν μία σκέψη «ή τώρα ή ποτέ». Δε θα επέτρεπε στο εαυτό της να ξαναχάσει τέτοια ευκαιρία. Την ευκαιρία να κάνει κάτι για τον εαυτό της, χωρίς να κυριεύετε από ενοχές. Πόσο καιρό είχε να πηδηχτεί καλά; Ο άντρας της την είχε ξεχάσει, σχεδόν. Και όποτε συνέβαινε, ήταν χάλια. Άλλωστε με ήξερε καλά και ήξερε ότι μπορούσε να μου έχει εμπιστοσύνη. «Ή τώρα ή ποτέ».

Μπήκα στο αμάξι και δεν έπαιρνα τα μάτια μου από πάνω της. Είχα ένα άγχος αν σε αυτό το 3λεπτο, το είχε μετανιώσει. Φύγαμε γρήγορα από την ταβέρνα. Δεν έχασα χρόνο. Έχωσα το χέρι μου κάτω από την φούστα της και χούφτωσα τα μπούτια της, πλησιάζοντας παράλληλα το πρόσωπο μου στο δικό της. Δεν ήμουν απότομος. Απλά αισθησιακός. Άλλωστε είχε το τιμόνι και δεν μας έπαιρνε να έχουμε κάποιο ατύχημα. Εκείνη κοιτούσε μπροστά, χωρίς να μου ρίχνει έστω μία ματιά. Με άφηνε να συνεχίσω, όσο ακόμη το σκεφτόταν. Με άφηνε να τις γαμήσω το μυαλό και να είμαι το επιχείρημα της ότι αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη.

«Δε σε είχα δει ποτέ σεξουαλικά, όλα αυτά τα χρόνια. Ποτέ. Και αυτό με τρελάνει σε σένα εδώ και 4 ώρες. Πως και δεν σε είχα παρατηρήσει; Πως δεν είχα δει πόσο καυλωμένο πουτανάκι είσαι; Πως είσαι κακογαμημένη τόσα χρόνια και δεν είχα το είχα πάρει μυρωδιά; Τέτοιες γυναίκες σαν εσένα, αξίζουν ένα τρελό γαμήσι, μια φορά την χρονιά. Και αυτό θα στο δώσω εγώ. Θα στο δώσει ο πούτσος μου.»

Πήρα το χέρι της από τις ταχύτητες και το τοποθέτησα πάνω στον καβάλο μου και λύγισα τα δάχτυλά της γύρω από το καβλί μου. Ο πούτσος μου ήταν πιο χοντρός από τον λεβιέ και αυτό ίσως έπαιξε το ρόλο του στο να γουρλώσει τα μάτια της. Άρχισε να τον ψηλαφίζει. Την είχα «σπάσει».

Βγήκε απότομα από τον κεντρικό δρόμο και μπήκε σε έναν χωματόδρομο. Φοβήθηκα ότι η καύλα της θα την παράσερνε και θα πέφταμε σε κάποιο χαντάκι, με τον τρόπο που πάτησε το γκάζι. Αλλά όχι. Απλά βιαζόταν. Δεν ξέρω πόσα λεπτά πέρασαν χωρίς να λέμε κουβέντα και με το αυτοκίνητο να ταλαντεύετε από τον κακό χωματόδρομο. Σταμάτης κάτω από ένα μεγάλο πεύκο και έκλεισε μηχανή και φώτα. «Βγάλ' τον έξω. Τον θέλω» είπε κοφτά.

Κατέβασα το φερμουάρ, άνοιξα την ζώνη και το κουμπί του παντελονιού και πετάχτηκε έξω. Περίμενα να τον κοιτάξει. Να τον περιεργαστεί με χέρια και μάτια. Αλλά όχι, γύρισε προς τα μένα και έσκυψε με την μία. Τον πήρε στο στόμα της. Τον έκανε κυριολεκτικά μία χαψιά. Ένιωσα το λαρύγγι της πάνω στο πουτσοκέφαλο, το ένα της χέρι στη βάση και το άλλο στο μπούτι μου. Είχε θολώσει από την καύλα και αυτό φαινόταν. Δεν τον χόρταινε. Ρουφούσε το καβλί μου με μανία, σαν να είχε να ρουφήξει πούτσο πολλά χρόνια. Μόλις έφυγε η έκπληξη που με κυρίευσε, με το ένα χέρι την έπιασα από το σβέρκο και με το άλλο ψηλάφισα τις βυζάρες της. Το μυαλό μου ήταν στα βυζιά της από την πρώτη στιγμή που την είδα με το πουκάμισο. Είτε είχε τέλειο σουτιέν, είτε αυτές οι βυζάρες είχαν ξεφύγει από τα μάτια μου όλα αυτά τα χρόνια. Και είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσω.

«Μην χύσεις ακόμη, σε παρακαλώ. Κρατήσου. Άσε με να το απολαύσω.», μου είπε, σχεδόν παρακαλώντας με, κάποια στιγμή που τραβήχτηκε για να πάρει ανάσες. Την έπιασα από τα μάγουλα, σφιχτά, την κοίταξα. «Σου υποσχέθηκα το γαμήσι της χρονιάς. Θα το έχεις.». Έσκυψα λίγο και την γλωσσοφίλησα. Με πολύ γλώσσα. Προσπάθησε να τραβηχτεί προς τα πίσω. Ήταν η σειρά μου τώρα. Την κόλλησα στο παράθυρο και δεν την άφηνα να ξεμπουκώσει από τη γλώσσα μου. Μέχρι που έκανε αυτό που ήθελα. Να μου τσιμπουκώσει τη γλώσσα. Μόνο τότε χαλάρωσα και την άφησα να παίξει. Δεν είχε αφήσει το καβλί μου. Το έπαιζε όσο μπορούσε. Και τότε βρήκα την ευκαιρία να την ξεκουμπώσω. Της άνοιγα το ένα κουμπί μετά το άλλο, και οι βυζάρες της ξεχείλιζαν. Το σουτιέν και το πουκάμισο τα πίεζαν τόσο πολύ, που μόλις βρήκαν λίγο κενό, άρχισαν να πετάγονται προς εμένα. Το σουτιέν που φορούσε είχε κούμπωμα μπροστά. Ευτυχώς, τα ίδια φοράει και η γυναίκα μου και ήξερα τι πρέπει να κάνω. Μόλις το ξεκούμπωσα, το χέρι μου βρέθηκε εγκλωβισμένο ανάμεσα σε δύο μεγάλα στήθη. Ήταν αυτό που ήθελα να ελπίζω. Δύο μεγάλες, αρκετά στητές για το μέγεθος και το βάρος τους, βυζάρες. Έπιασα τη μία με το χέρι και τη χούφτωσα έντονα. Τη μάλαζα καθώς το μεγάλο μου δάχτυλο επεξεργαζόταν τη ρώγα της. Ήταν πεταγμένη, μεγάλη, ίσως και τεράστια και πολύ σκληρή. Με προκαλούσε με την υφή της.

Άφησα το στόμα της και έσκυψα, πεινασμένος, στη ρώγα της. Τη ρούφηξα και τη δάγκωσα με τη μία. Δεν είμαι ο τύπος που θα πάει χαλαρά, όταν θα έχει τέτοιο βυζί στη διάθεση του. Εκείνη βόγκηξε και είπε «Μη, όχι τόσο δυνατά». Δεν άκουγα τίποτα όμως. Έχω πάθος με τα μεγάλα στήθη από μικρός. Τη θήλαζα τόσο έντονα που την ανάγκασα να το αποδεχτεί. Αφέθηκε και συνέχισα. Με το άλλο χέρι είχα φτάσει στο μουνί της, πάνω από το κιλοτάκι και την πίεζα. Βογκούσε τόσο έντονα, σα να έχυνε. Ίσως και να γινόταν, αλλά δεν είχα το μυαλό μου εκεί. Γέμισα το στήθος της με σάλια και την κοίταξα. Ήταν φοβισμένη και καυλωμένη. Σήκωσα το στήθος της όσο πήγαινε και έφερα την ρώγα στο στόμα της. Ήξερε τι πρέπει να κάνει. Έβγαλε τη γλώσσα και με την άκρη της, την έγλειφε. Τη γλείφαμε μαζί. Ακουμπούσαν οι γλώσσες μας πάνω στην ρώγα της. Είχα πάρει αυτό που ήθελα, αλλά δεν είχα χορτάσει. Είχα θολώσει και εγώ από την καύλα. Είχε έρθει η ώρα.

Βγήκα έξω από το αυτοκίνητο. Μιας και ήταν σκοτεινά, δε μάζεψα το παντελόνι. Με το καυλί να μισοκρέμεται, πήγα από την πλευρά της οδηγού, άνοιξα την πόρτα και την έπιασα από το μπράτσο. Την τράβηξα έξω ενώ εκείνη κοίταζε τριγύρω, φοβισμένη μήπως μας πάρει κάνα μάτι. Δε με ένοιαζε. Την τράβηξα έξω, την έφερα στο πλάι του καπό, και την πίεσα να σκύψει πάνω του. Κάπως άτσαλα, της τράβηξα την φούστα μέχρι τη μέση. Είχα την κωλάρα της μπροστά μου. Με το αριστερό χέρι, της έπιασα την αλογοουρά και με το δεξί έφερα το καβλί μου ανάμεσα στα μπούτια της. Την είχα εκεί που ήθελα.

- Γ: Παρ' τον πουτανάκι μου. Όλο…

- H: Αχ…

- Γ: Έτσι, να σε ακούω. Να ακούω πως κάνεις όταν γαμιέσαι.

- H: Αχ…

- Γ: Πόσο σφιχτή είσαι καργιόλα; Πόσο; Ο μαλάκας ο άντρας σου δεν έχει ιδέα τι μουνί έχει δίπλα του. Παρ' τον. Παρ' τον γαμιόλα.

- H: Ναι… Ναι.

- Γ: Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι; Και εσύ τόσα χρόνια δεν τον έχεις κάνει κερατά; Καλή μαλάκω είσαι και εσύ.

- H: Είμαι… είμαι…

- Γ: Μέσα σου μωρή καργιόλα. Όλος μέσα σου είμαι.

Την είχα πιάσει από την αλογοουρά και την τραβούσα σε κάθε κάρφωμα στο μουνί της. Την είχα αναγκάσει να τουρλώσει την κωλάρα της και το μουνί της πλέον είχε ανοίξει. Ήταν έρμαιο της καύλας μου. Δινόταν σε μένα χωρίς αναστολές πλέον. Το είχε ανάγκη να νιώσει θηλυκό, κυριευμένη από το καβλί του αρσενικού. Δεχόταν ότι και αν της έλεγα. Ότι και να της έκανα. Όπως τα χαστούκια στο μεγάλο κωλομέρι της, το τράβηγμα της ρώγας της, το τράβηγμα του μαλλιού της. Τη γαμούσα με όλη μου την δύναμη. Κάποια στιγμή άκουγα μόνο της ανάσα της. Κοβόταν και επανερχόταν. Ήταν σημάδι ότι έχυνε. Έχυνε πάνω στον πούτσο μου, ξανά και ξανά. Η καύλα μου ήταν τεράστια, αλλά ήξερα πολύ καλά ότι του θηλυκού πρέπει να του φέρεσαι με σεβασμό όταν το κάνεις να χύνει τόσο έντονα. Για αυτό τραβήχτηκα έξω και την άφηνα να χύνει, μέχρι να ηρεμήσει. Την κοίταζα από πίσω. Ξαπλωμένη στο καπό, γυμνή σχεδόν, να κάνει συσπάσεις, να χάνει και να ξαναβρίσκει την ανάσα της.

Μόλις αισθάνθηκα ότι άρχισε να επανέρχεται, την γύρισα αργά με πρόσωπο σε μένα και κόλλησα πάνω της. Τη φίλησα απαλά και εκείνη αφέθηκε και πάλι. Άρχισα να γίνομαι πιο έντονος, μιας και άρχισα να τηχαϊδεύω παντού και με τα δύο χέρια. Μέχρι που έφτασα, εγώ στο στήθος της και εκείνη στο πούτσο μου. Πιέζαμε και οι δύο έντονα σε αυτά τα σημεία, μιας και θέλαμε το ίδιο πράγμα. Έναν ακόμη γύρο. Έσκυψα και πάλι στο στήθος της και άρχισα να την ρουφάω. Την ίδια στιγμή, έφερε το καβλί μου στο μουνί της. Την κάθισα στο καπό και εκείνη άνοιξε τα πόδια. Γλίστρησα μέσα της. Η μουνάρα της ήταν τόσο υγρή, από τα χύσια της, που μπήκα τέρμα μέσα της πολύ εύκολα. Με αγκάλιασε στο λαιμό και πίεσε το πρόσωπο μου στο στήθος της. Είχα χουφτώσει το αριστερό της βυζί και το ρουφούσα λαίμαργα. Ταυτόχρονα, την κάρφωνα. Έμπαινα μέσα της ολόκληρος και έμενα εκεί για 5 δευτερόλεπτα. Μετά έβγαινα αργά και αυτό συνεχιζόταν για ώρα.

«Έτσι αγάπη μου. Έτσι μωρό μου. Έτσι. Μην λες τίποτα. Απλά θήλασε με και γάμησε με. Αυτό θέλω. Αυτό μου λείπει. Αυτό έχω ανάγκη. Αυτό σκεφτόμουν από την στιγμή που με κοίταξες περίεργα στη ταβέρνα. Συνέχισε να μου κάνεις ότι κάνεις. Μωρό μου. Νιώθω τόσο πουτάνα. Τόσο καργιόλα αυτή τη στιγμή. Ο άντρας μου και το παιδί μου είναι στο σπίτι τώρα και με περιμένουν να γυρίσω και εγώ γαμιέμαι στα χωράφια. Με σένα. Που σε ξέρει ο άντρας μου. Που να ήξερε ο μαλάκας; Που να ήξερε ότι γαμιέται η γυναίκα του τώρα. Τον κάνω κερατά και το γουστάρω. Έπρεπε να το είχα κάνει χρόνια τώρα. Μη σταματάς, σκίσε με. Πιο γρήγορα. Έτσι. Συνέχισε. Θέλω να τελειώσεις μέσα μου. Άντρα μου. Χύσε μέσα μου και μην ανησυχείς. Θα το βολέψω εγώ. Έτσι… έτσι γαμιά μου, το νιώθω κοντεύεις, έλα, δώσε τέλος στο γαμήσι της χρονιάς. Ναι… σε νιώθω… είσαι ο γαμιάς μου. Εσύ. Τι μου έκανες σήμερα;... Τι, ρε καργιόλη;... πως με έφτασες να θέλω να γαμηθώ σαν πουτάνα. Γιατί είμαι πουτάνα… η πουτάνα σου.»

Δεν άντεχα άλλο. Όσο και να ήθελα να συνεχίσω να ακούω το παραλήρημα της καυλωμένης Ήρας, όσο ήθελα να ακούω όσα νιώθει και σκέφτεται, είχα φτάσει στο όριο μου. Καρφώθηκα και άφησα το καβλί μου να αδειάσει τα αρχίδια μου από το σπέρμα που είχαν μαζέψει τόση ώρα. Έχυνα, δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα. Μέσα της, μέσα στο μουνί της. Τη γέμιζα. Και εκείνη γραπώθηκε πάνω μου και μου ψιθύρισε.

«Σε ευχαριστώ μωρό μου. Σε ευχαριστώ πολύ…»

Πολλά είχαν αλλάξει πλέον για την Ήρα. Από εκείνη την στιγμή και μετά.

Είμαι σίγουρος ότι θέλουμε να ακούσουμε τα σχόλια σας, για την ιστορία αλλά και για την Ήρα… που ξέρετε… μπορεί να τα διαβάσει.




Copyright protected OW ref: 163914



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).