Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Το ξέσκισμα της ξινής

Καλησπέρα σε όλους και πάλι. Στο 1ο μέρος σας είχα διηγηθεί την πρώτη μου εμπειρία με τη Σοφία. Όπως σας είχα πει, δεν θα μέναμε μόνο σε εκείνη τη φορά αλλά είχαμε συμφωνήσει να υπάρξουν κι άλλες. Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα, ο αδερφός της δε με συμπαθούσε από όταν πηγαίναμε σχολείο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι παίζει να προσπαθεί συνεχώς να μας το χαλάσει. Μια μέρα η Σοφία μου στέλνει μήνυμα για το τι θα κάνω το βράδυ. Της απαντάω πως δεν έχω κανονίσει κάτι και πως θα μου άρεσε πολύ να βρεθούμε. Χωρίς να χάσει λεπτό με προσκάλεσε την ίδια μέρα σπίτι της για ένα ποτό (μένει μόνη της). Εγώ δέχθηκα και αμέσως άρχισα να ετοιμάζομαι.

Όταν έφτασα χτύπησα το κουδούνι και ανέβηκα, εκείνη με υποδέχθηκε φορώντας ένα απλό φορεματάκι που κάλυπτε ίσα-ίσα τα απαραίτητα και δίνοντας μου ένα φιλί. Όταν κάτσαμε, βάλαμε από ένα ποτό και ξεκινήσαμε να μιλάμε. Μου είπε πως η πρώτη φορά της άρεσε πολύ και θα ήθελε να όλο αυτό να έχει μια διάρκεια, με όσα προβλήματα θα έφερνε αυτή η σχέση. Εγώ της είπα πως θα μπορούσαμε να το προσπαθήσουμε. Με το που το άκουσε αυτό, άφησε κάτω το ποτό και άρχισε να με φιλάει. Πρέπει να φιλιόμασταν για κάνα 15λεπτο όταν την έσπρωξα ελαφρά και της είπα πως δεν πάει άλλο, ο πούτσος μου κοντεύει να εκραγεί από την καύλα. Εκείνη, αμέσως "παίρνει" το μήνυμα και κατεβάζει το παντελόνι μου, ξεκινάει να μου παίρνει μια πολύ γρήγορη και βαθιά πίπα, ακόμα πιο παθιασμένη από την πρώτη, υγρή, γρήγορη, βαθιά και με απίστευτη τεχνική, έχει πραγματικά ταλέντο σε αυτό.

Μετά από λίγο της λέω να σταματήσει γιατί κόντευα να χύσω. Σταματάει, σηκώνει το φόρεμά της και κατεβάζει το εσώρουχό της. Πέφτω πάνω της, αρχίζω να τη φιλάω και χωρίς να χάσω ιδιαίτερο χρόνο, μπαίνω μέσα στο πολύ καυτό μουνάκι της. Στα πρώτα 5 λεπτά που την πήδαγα, χτυπάει το κινητό της. Εκείνη με απομακρύνει κάπως απότομα και τρέχει να το σηκώσει, σχεδόν αυθόρμητα τη ρωτάω τι έπαθε και μου είπε πως περίμενε τηλέφωνο από τον αδερφό της.

- Έλα Γιάννη, τι έγινε;

- Θα περάσω απ' το σπίτι σου σε κάνα μισάωρο να πάρω κάτι πράγματα που ξέχασα για τη δουλειά, να είσαι ξύπνια.

- Δε μπορείς να έρθεις αύριο το πρωί;… έλεγα να κοιμηθώ τώρα.

- Όχι, δε γίνεται είναι σημαντικό.

Κλείνει το τηλέφωνο και μου λέει για τη συζήτηση που είχε. Τότε την αρπάζω και της λέω πως θα μπορούσαμε να το μετατρέψουμε στο πιο δυνατό και παθιασμένο μισάωρο που θα μπορούσε να έχει, αυτή δείχνει να αντιλαμβάνεται το υπονοούμενό μου. Βγάζει το φόρεμά της και στήνεται στον καναπέ. Τότε ξεκινάω να μπαίνω μέσα της με όλη μου τη δύναμη και όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Εκείνη τη μέρα πρέπει να μας άκουσε όλο το τετράγωνο.

- Πήδα με, μη σταματήσεις μέχρι να έρθει.

- Ούτε όταν έρθει θα σταματήσω.

Μετά από λίγο, αλλάζω τρύπα και μπαίνω με δύναμη και στον κώλο της, εκείνη αντιδρά με μια κραυγή. Συνεχίζω να την γαμάω δυνατά, να της ρίχνω σφαλιάρες και να της τραβάω τα μαλλιά. Ενώ κοντεύαμε να τελειώσουμε, χτυπάει πάλι το τηλέφωνο, αυτή τη φορά δεν την αφήνω να φύγει απλά χαλαρώνω το ρυθμό και εκείνη απαντάει.

- Έλα είμαι από κάτω.

- Αχ... περίμενε λίγο σε 5 λεπτά έρχομαι.

Με το που το κλείνει βγαίνω γρήγορα και της λέω να γυρίσει, βγάζω ότι φύλαγα τόση ώρα στο πρόσωπό της που μέσα σε δευτερόλεπτα γέμισε με τα χύσια μου. Φεύγει γρήγορα και σκουπίζεται. Ήταν τόσο δυνατό το σεξ που δε μπορούσε να κλείσει τα πόδια της. Φοράει στα γρήγορα το φόρεμα και κατεβαίνει κάτω. Όταν γύρισε μου είπε πως είχαν τον παρακάτω διάλογο.

- Έλα που είσαι τόση ώρα; 5 λεπτά είπες και έχει περάσει ένα τέταρτο.

- Sorry μωρέ, δεν έβρισκα τα πράγματά σου.

- Δείχνεις σαν να έτρεχες και σαν να κουτσαίνεις, συνέβη κάτι;

- Όχι μωρέ, απλά έτρεχα για να κατέβω και χτύπησα λίγο το πόδι μου.

- Πάντως λίγο πριν κατέβεις κάποια φαινόταν να περνάει πολύ καλά.

- Ναι, την άκουγα και εγώ, φαίνεται πως όντως θα πέρασε πολύ καλά, σε αφήνω τώρα πάω την πέσω.

Όταν γύρισε πίσω, κάτσαμε μιλήσαμε λίγο και έπειτα κοιμηθήκαμε μαζί.




Copyright protected OW ref: 163913



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).