Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Την χρονιά 2012-2013 πρωτοήρθα Αθήνα για σπουδές, έχοντας σχέση με ένα κορίτσι τότε 2 χρόνια μικρότερη μου και είχαμε πει να δοκιμάσουμε τη σχέση από απόσταση και θα δούμε πως θα πάει.

Εγώ είχα ξεκινήσει κανονικά το πανεπιστήμιο και παράλληλα είχα ξεκινήσει και χορό (μιας και είναι το χόμπι μου από 7 χρονών) σε μια σχολή εδώ στην Αθήνα. Άρχισα να γνωρίζω άτομα σιγά-σιγά στη σχολή χορού και μέσα σε αυτά τα άτομα, αρκετές κοπέλες που οφείλω να ομολογήσω ότι αρκετές έδειχναν αρκετό ενδιαφέρον προς το άτομο μου.

Μέσα σε αυτές ήταν και μια κοπέλα, η Β η οποία ήταν τότε 32 χρονών (εγώ 20) η οποία είχε μόλις πάρει διαζύγιο (βρήκε τον άντρα της με άλλη) και είχε αλλάξει ριζικά τα πάντα και στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την εσωτερική της από ότι έμαθα μετά από άλλα άτομα στη σχολή που την ήξεραν καιρό. Η Β γύρω στο 1.60, με μικρό στητό στήθος, αλλά μια κωλάρα που σε κολάζει θες δε θες. Εγώ τότε 20, συνεχώς μέσα στην καύλα, να έχω σχέση και να προσπαθώ να παραμείνω πιστός στη κοπέλα μου στην πράξη. Τα βράδια όμως μετά από τα μαθήματα ήταν αμέτρητες οι φορές που κατέληγα σπίτι με τον πούτσο μου στο χέρι να μαλακίζομαι με το τη σκέψη να την πηδάω στα αποδυτήρια της σχολής.

Πέρασαν κάποιοι μήνες και εγώ ακόμη προσπαθούσα να είμαι μαζεμένος και να μην κάνω πράξη όλα αυτά που φαντασιωνόμουν τα βράδια. Ένα βράδυ ήμασταν καλεσμένοι όλοι από το χορό σε ένα μασκέ πάρτι στη πλάκα για χορό και ποτό μέχρι τις πρωινές ώρες. Εγώ δε θυμάμαι τι είχα ντυθεί αλλά θυμάμαι ακριβώς τι είχε βάλει αυτή.

Είχε ντυθεί μελισούλα αλλά τσουλίτσα μελισούλα. Έβαλε το μίνι της και ένα στράπλες χωρίς σουτιέν που όποτε έσκυβε τα έβλεπες όλα. Εκείνο το βράδυ αυτή φαινόταν αποφασισμένη για όλα. Να έρχεται να μου τρίβεται και μετά να φεύγει και να χορεύει με ότι παρέα έβρισκε εκείνη τη στιγμή και μετά ξανά το ίδιο. Με είχε καυλώσει απίστευτα πολύ και το είχε καταλάβει, το είχε νοιώσει. Μετά από πολύ ποτό και καθώς είχε σπάσει το πάρτι, αποφασίσαμε να φύγουμε και ξαφνικά η Β προθυμοποιήθηκε να με πάει σπίτι με το smart της. Εγώ μεθυσμένος που ήμουν δέχτηκα, κάνοντας όλες τι σκέψεις που φαντάζεστε.

Καθ' όλη τη διαδρομή λέγαμε για ότι άσχετο υπήρχε και καταλήξαμε κάτω από την πολυκατοικία μου. Εγώ είχα συνέλθει λίγο και είπα να συγκρατηθώ αλλά με το που σταμάτησε το αυτοκίνητο απλά έβγαλε τη ζώνη της και με καβάλησε.

Ότι αναστολές και αν είχα εξαφανίστηκαν αμέσως και την έσπρωξα πίσω στο κάθισμα της, τη γυρνάω ανάσκελα, της σηκώνω τη μίνι τουτού φούστα της, της σκίζω το μαύρο στρινγκ και χώνω τη μούρη μου στον κώλο που τόσες φορές έχω χύσει για αυτόν.

Την έγλειφα για τουλάχιστον 10 λεπτά μέχρι να τον χορτάσω. Με το που με νοιώθει να ελαττώνω γυρνάει και αρχίζει αμέσως να μου ανοίγει το παντελόνι. Βγάζει την πούτσα μου έξω και αρχίζει να τη ρουφάει με μανία. Τέτοια ένταση δεν είχα ξαναζήσει μέχρι τότε. Της λέω πως δεν αντέχω άλλο και αυτή με μια κίνηση καταλήγει καβάλα πάνω μου έχοντας τον πούτσο μου μέσα της.

Όσο την έβλεπα που έκανε σα λυσσασμένη τόσο δεν άντεχα. Ήθελα να χύσω και το καταλάβαινε. Τα ήθελε μέσα της χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Δευτερόλεπτα πριν χύσω, τη βάζω στα τέσσερα μέσα στο smart, της τη βάζω μέχρι τέρμα και έχυσα όλη μου την καύλα που κράταγα για τόσους μήνες.

Εκείνο το βράδυ θα μου μείνει αξέχαστο. Μια καύλα τόσων μηνών μαζεμένη σε μια βραδιά.

Copyright protected OW ref: 163889

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.