Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την Άννα μεγαλώσαμε σαν αδερφές. Ίδιο σχολείο, ίδια παρέα, ίδιο θρανίο, ίδια γειτονιά, ίδια όλα. Περνάγαμε συνέχεια χρόνο η μία στο σπίτι της άλλης, κάτι που, όταν ήμασταν μικρές, δεν δημιουργούσε κανένα θέμα. Όταν όμως άρχισα να μεγαλώνω (από τα 16 και μετά, τώρα είμαι 21) άρχισα να συνειδητοποιώ και με βάση αυτά που μου έλεγαν συνομήλικοί μου, τυχόν γκόμενοι αλλά και μεγαλύτεροι άνδρες, ότι εξελίσσομαι σε μια πραγματική γυναίκα. Όχι κοπέλα, γυναίκα. Ήμουν (και είμαι) ψηλή, 1.73, τα μαλλιά μου δεν είναι ιδιαίτερα μακριά αλλά έχουν ένα σέξι σπάσιμο, τα μάτια μου είναι μπλε και έχω τεράστιο στήθος και είμαι αυτό που λέμε ζουμερή. Έχω πολλές επιτυχίες στα αγόρια κάτι που ίσχυε από το σχολείο ακόμα. Πολλά αγοράκια με έπαιρναν μάτι την ώρα που έκανα τις ασκήσεις της γυμναστικής και εγώ φρόντιζα να τους καυλώνω ακόμη περισσότερο, με την τουρλωμένη κωλάρα μου ή το τεράστιο στήθος μου που πεταγόταν απειλητικά, έτοιμο να σκίσει το ύφασμα.

Εκείνο το καλοκαίρι είχα πάει, όπως και τις περισσότερες φορές, στο εξοχικό της Άννας, για να περάσω τις διακοπές μου εκεί. Είχα μόλις μπει και 18 και οι καύλες μου είχαν βαρέσει κόκκινο. Σα γυναίκα γενικά, πάντα ντύνομαι προκλητικά. Σχεδόν πάντα βαθύ ντεκολτέ, κοντές στενές φούστες, κολάν, και τα λοιπά. Τότε που ήταν καλοκαίρι, στη βαλίτσα μου είχα κυρίως σορτσάκια, φούστες, κοντά φουστανάκια και εννοείται 2 από τα πιο σέξι μαγιό μου. Μπικίνι, με ανοίγματα στο κάτω μέρος και μπραζίλ. Είχαμε πάει για μπάνιο σε γνωστή παραλία του νησιού και εγώ είχα απλώσει τη κορμάρα μου να μαυρίσω ομοιόμορφα, ενώ η Άννα τσαλαβουτούσε στα ρηχά. Καθώς λοιπόν έκανα την ηλιοθεραπεία μου διακρίνω μια σκιά. Βγάζω τα γυαλιά μου και βλέπω τον κύριο Άγγελο, τον πατέρα της Άννας να κρατάει μια πετσέτα θαλάσσης.

- Μπορώ να καθίσω;

- Μα φυσικά, τι ρωτάτε;…

είπα και πήρα την τσάντα μου από την καρέκλα για να κάτσει. Παρέμεινα μπρούμυτα και έπαιζα με τα πόδια μου λυγισμένα στον αέρα, ενώ είχα το πρόσωπο μου στραμμένο προς το μέρος του. Μιλάγαμε για διάφορα, αλλά παρατηρούσα ένα βλέμμα καύλας στο πρόσωπό του. Το εκμεταλλεύτηκα και γύρισα ανάσκελα. Είχα λύσει το πάνω μέρος του μαγιό μου οπότε ολόκληρη η παραλία, μαζί και ο κύριος Άγγελος είχαν θέα τα τεράστια βυζιά μου με τις σκούρες ρώγες. Τρελάθηκε, έχασε τη μιλιά του, αλλά δεν το συνέχισε γιατί ήρθε η Άννα και μαζεύτηκα όπως-όπως. Βούτηξε με τη δικαιολογία ότι έκανε πολύ ζέστη, ενώ εγώ ήμουν σίγουρη ότι μπήκε για να χαλαρώσει από τη θέα των βυζιών μου. Είχε ήδη σουρουπώσει και αποφασίσαμε να τα μαζέψουμε για να πάμε σπίτι να πλυθούμε και να βγούμε κάπου όλοι μαζί για φαγητό. Εγώ και η Άννα, ίσως συνεχίζαμε και κάπου για ποτό μετά το δείπνο.

Μπήκα πρώτη στο ντους και φρόντισα να βγω γυμνή από το μπάνιο, μια και το δωμάτιο μου έβλεπε επιτόπου έξω στο μπαλκόνι, όπου καθόταν ο κύριος Άγγελος. Με είδε που ήμουν γυμνή και προσπάθησε να κρύψει την αμηχανία του. Φόρεσα ένα τοπάκι και ένα σορτς και χαμηλά πέδιλα να φαίνονται τα νυχάκια μου και βγήκαμε τελικά για φαγητό. Η ώρα κύλησε ευχάριστα με την Άννα. Πήγαμε τελικά για ποτό όπου και γυρίσαμε με εμένα να την κουβαλάω κυριολεκτικά. Την έβαλα για ύπνο και κάθισα στο σαλόνι. Έβλεπα τηλεόραση όταν μπήκε μέσα ο Άγγελος. Του χτύπησα τη θέση για να έρθει να κάτσει και πιάσαμε κουβεντούλα. Πάνω στην αμηχανία, ανέβηκα πάνω του και άρχισα να τον φιλάω παθιασμένα. Το στήθος μου τριβόταν στο θώρακά του και εγώ του έγλειφα το λαιμό και τον φίλαγα παντού.

Γονάτισα ανάμεσα στα πόδια του και έβγαλα έξω το πρησμένο του καβλί. Το έφτυσα και άρχισα να τον τσιμπουκώνω χωρίς χέρια. Μέσα έξω, μέσα έξω, το καβλί του μου γαμούσε το στόμα κι εγώ έσταζα. Τον έπαιρνα όλν στο στόμα μου και τον έβγαζα μόνο λίγο πριν πνιγώ. Τον κράταγα με το χέρι μου και τον χτύπαγα στην λυσσασμένη γλώσσα μου ενώ τον κοίταγα κατάματα. Με μια κίνηση βγάζω τα τιραντάκια του νυχτικού και τον βάζω για ισπανικό. Τον τρίβω στη πρησμένη μου ρώγα και τον κλείνω απλά σπρώχνοντας τον. Πιέζω τα βυζιά μου πάνω του και εκείνος βογκάει σιγά για να μην μας ακούσουν. Φτύνω πάλι και αρχίζει να μου γαμάει τα βυζιά μου με ένταση. Με τραβάει από το χέρι και με πάει στο μπαλκόνι. Με στήνει πάνω στο τραπέζι και μου σηκώνει το νυχτικό. Σαλιώνει το μουνάκι μου και έτσι όπως έχω ανοιχτά τα πόδια μπαίνει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Όσο μου γαμούσε το μουνάκι μου οι βυζάρες μου τρίβονταν στην επιφάνεια του τραπεζιού και καύλωνα όλο και πιο πολύ. Μου είχε κλείσει το στόμα να μη φωνάζω και μου όργωνε κυριολεκτικά την τρύπα. Τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω μου. Δεν άργησα να χύσω εγώ πάνω στο πούτσο του και αυτός με γονάτισε κι έχυσε στα βυζιά μου. Μπήκα στην κουζίνα να ξεπλυθώ και κάθισα στη βεράντα για ένα τσιγάρο. Εκείνος πήγε στη γυναίκα του.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία. Αν θέλετε, συνεχίζω.




Copyright protected OW ref: 163867



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.