Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη γυναίκα μου παντρευτήκαμε σε ηλικία 30 ετών. Μετά από δύο χρόνια γάμου και μολονότι κάναμε συχνά σεξ δεν έμενε έγκυος. Πήγαμε και οι δύο σε γιατρό και υποβληθήκαμε σε εξετάσεις. Δυστυχώς το πρόβλημα το είχα εγώ. Της ζήτησα να χωρίσουμε αλλά εκείνη δεν ήθελε ούτε να το συζητήσει. Έτσι αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί έστω και χωρίς παιδιά. Ήταν Σεπτέμβρης του 1977 όταν στο διπλανό διαμέρισμα μετακόμισε ένα νιόπαντρο ζευγάρι. Περίπου στην ίδια ηλικία με εμάς. Ενώ o σύζυγος ήταν αρκετά κλειστός χαρακτήρας, η γυναίκα του δεν έβαζε γλώσσα μέσα της. Έτσι λοιπόν δεν άργησε να γίνει φίλη με την γυναίκα μου και να έρχεται συχνά σπίτι μας για απογευματινό καφέ.

Εγώ τα μεσημέρια ξεραινόμουν στον ύπνο και τα απογεύματα πήγαινα στο καφενείο. Ένα απόγευμα του Οκτώβρη γύρισα νωρίτερα και βρήκα στο σπίτι μας την γειτόνισσα η οποία έπινε καφέ με την γυναίκα μου. Μας ανακοίνωσε πως έπρεπε να φύγει εσπευσμένα για το χωριό της επειδή η μάνα της είχε αρρωστήσει βαριά. Μεταξύ άλλων μας ζήτησε να προσέχουμε το σύζυγό της ο οποίος είχε πρόβλημα όρασης και δεν έβλεπε καλά. Μέχρι τότε δεν το είχα καταλάβει καθώς κυκλοφορούσε μόνιμα με γυαλιά ηλίου. Έτσι λοιπόν η γυναίκα μου υπολόγιζε καθημερινά μια μερίδα φαγητού παραπάνω για τον γείτονα ενώ είχε αναλάβει να του πλένει και να του σιδερώνει τα ρούχα. Αυτός έλειπε τα πρωινά στη δουλειά και επέστρεφε το μεσημέρι. Σε αντίθεση με εμένα τα απογεύματα τα περνούσε σπίτι του.

Η γυναίκα μου του πήγαινε φαγητό κάθε μέρα κατά τις 16:00 καθώς εκείνη την ώρα επέστρεφε από τη δουλειά του. Εγώ γυρνούσα από την δουλειά μου κατά τις 15:30 οπότε τρώγαμε μαζί με την γυναίκα μου και μετά έπεφτα για ύπνο. Εκείνη μέχρι να μαζέψει το τραπέζι, να πάει και φαγητό στον γείτονα ξάπλωνε κατά τις 16:30. Μόλις ξυπνούσα την έβρισκα πάντα δίπλα μου να κοιμάται. Εν τω μεταξύ η γειτόνισσα ακόμη να φανεί. Η μάνα της εξακολουθούσε να είναι βαριά άρρωστη και δεν ήθελε να την αφήσει. Είχαν ήδη περάσει 3 εβδομάδες από τότε που έφυγε. Ένα απόγευμα τηλεφώνησε στη γυναίκα μου ευχαριστώντας την θερμά για την φροντίδα του συζύγου της ανακοινώνοντάς της παράλληλα πως θα παρατείνει την παραμονή της στο χωριό. Η αλήθεια είναι ότι ενοχλήθηκα λίγο γιατί δεν γούσταρα να συνεχιστεί αυτό το τροπάριο με την φροντίδα του γείτονα. Επίσης είχα παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες ότι η γυναίκα μου αργούσε να γυρίσει. Όταν τη ρώτησα γιατί αργεί μου είπε ότι δεν της έκανε καρδιά να του σερβίρει και να φεύγει. Καθόταν μαζί του όση ώρα αυτός έτρωγε κάνοντάς του παρέα. Μετά έπλενε τα πιάτα και του έψηνε και ένα καφεδάκι. Μου φάνηκε υπερβολικό όλο αυτό και της ζήτησα να "κόψει" τις πολλές περιποιήσεις.

Δε συγκινήθηκε από την απαίτησή μου αυτή και συνέχισε να κάνει το ίδιο. Ένα μεσημέρι μετά το φαγητό ξάπλωσα στο κρεβάτι και άναψα ένα τσιγάρο. Δε με έπαιρνε ο ύπνος. Η γυναίκα μου ήταν στην κουζίνα και ετοίμαζε το φαγητό του γείτονα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα χρονομετρήσει πόση ώρα θα έκανε να επιστρέψει. Βλέπεις όταν επέστρεφε εγώ κοιμόμουν αλλά είχα την αίσθηση ότι αργούσε τώρα τελευταία να επιστρέψει. Και αυτό γιατί μόλις ξυπνούσα δεν την έβρισκα στο κρεβάτι. Τις περισσότερες φορές την πετύχαινα να κάνει μπάνιο. Μου μπήκε στο μυαλό η ιδέα να την παρακολουθήσω. Έτσι έσβησα αμέσως το τσιγάρο και έκανα τον κοιμισμένο. Εκείνη προτού φύγει ήρθε στο υπνοδωμάτιο μας και αφού πήρε κάτι από το συρτάρι βγήκε κλείνοντας την πόρτα του δωματίου μας. Μετά από 5 λεπτά περίπου άκουσα την εξώπορτα να κλείνει. Άναψα ξανά τσιγάρο και άφησα να περάσει λίγη ώρα.

Μετά από μισή ώρα περίπου σηκώθηκα και βγήκα στο μπαλκόνι. Πλησίασα το αδιάφανο διαχωριστικό τζάμι και με κίνδυνο να πέσω από το μπαλκόνι πέρασα στο διαμέρισμα του γείτονα. Το πατζούρι του σαλονιού ήταν κλειστό αλλά όχι κλειδωμένο. Έτσι μπήκα από εκεί ώστε να μην γίνω αντιληπτός. Μόλις μπήκα στο σαλόνι και έκλεισα το πατζούρι άκουσα διάφορους ήχους που όσο πλησίαζα προς το χωλ γινόταν πιο ξεκάθαροι. Μόλις έφθασα στο χωλ οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν. Η γυναίκα μου και ο γείτονας κυλιόντουσαν στο κρεβάτι αγκαλιάζοντας και φιλώντας ο ένας τον άλλο με πάθος. Ίδρωσα, ενώ ένιωσα την πούτσα μου να σκληραίνει. Η γυναίκα μου είχε φοβερές καμπύλες, ούτε παχιά ούτε αδύνατη. Την έβλεπα ολόγυμνη στην αγκαλιά του γείτονα ο οποίος είχε περάσει το ένα του χέρι στον κώλο της γυναίκας μου χαϊδεύοντας τον ενώ με το άλλο του χέρι κρατούσε το κεφάλι της όσο της ρούφαγε τον λαιμό.

Ήταν πολύ αρρενωπός. Είχε πλούσια μαύρα μαλλιά μονίμως ατημέλητα και πυκνό μαύρο μουστάκι. Ανοίγοντας ελαφρά τα πόδια της η γυναίκα μου, γύρισε και βρέθηκε πάνω στον γείτονα. Ξαφνικά είδα τον πούτσο του γείτονα σκληρό σαν στειλιάρι και τη γυναίκα μου να τον παίρνει απαλά και να τον χώνει μέσα στο μουνάκι της. Αφού τον τοποθέτησε, έσκυψε και άρχισε να φιλάει τον γείτονα στο στόμα. Εκείνος της έκανε ελαφρύ μασάζ στην πλάτη όση ώρα εκείνη ανεβοκατέβαινε αναστενάζοντας πάνω στο καυλί του. Στη συνέχεια αυτός άπλωσε τα χέρια του ακουμπώντας τα στα κωλομέρια της και άρχισε να την πηδάει. Όσο περνούσε ή ώρα η πούτσα του μπαινόβγαινε όλο και πιο γρήγορα με αποτέλεσμα η γυναίκα μου να χύσει με ένα γλυκό αναστεναγμό. Έμεινε από κάτω της αρκετά λεπτά αλλά μόλις κόντευε να χύσει και εκείνος, την έφερε με μια απότομη κίνηση από κάτω του.

Η γυναίκα μου ήταν η χαρά κάθε άνδρα. Δύο πελώρια στήθη και δύο ρώγες που είχαν γίνει σα σταφύλια από την καύλα και ένα πρόσωπο ροδόχροο, σκέτη γλύκα, με χειλάκια δροσερά και αφράτα, πλαισιωμένο από ένα κοντό σγουρό καστανοκόκκινο μαλλί. Ήταν πραγματικά για δάγκωμα. Ο γείτονας πριν διεισδύσει για τα καλά μέσα της άρχισε να ρουφάει τις ρώγες με μανία. Φαινόταν άγαρμπος καθώς έβλεπα πως η γυναίκα μου ένιωθε πόνο από το ανελέητο ρούφηγμα. Εκείνη έπαιζε με τα μαλλιά του κάνοντάς τον να φαίνεται πιο άγριος έτσι ξεμαλλιασμένος που ήταν. Μόλις μπήκε μέσα της άρχισε το μεγάλο γαμήσι. Δεν την άφηνε να πάρει ανάσα. Εκείνη είχε γαντζωθεί πάνω του και εκείνος έστυβε κυριολεκτικά την πούτσα του στο μουνί της. Μπαινόβγαινε με μανία πιέζοντας τον κώλο του ώστε να πετύχει πιο βαθιά διείσδυση. Της ρούφαγε τα χείλη και τον λαιμό ενώ με τα χοντροκομμένα του χέρια κρατούσε ψηλά τα μπούτια της.

Στη συνέχεια γράπωσε με τις χερούκλες του τα κωλομέρια της και γαμούσε σαν τρελός. σαν άγριο ζώο. Το κρεβάτι άρχισε να τρίζει, χτυπώντας στον τοίχο, η γυναίκα μου άρχισε να βογκάει δυνατά, μπήγοντας τα νύχια της στην πλάτη του. Εκείνος θέριευε περισσότερο αυξάνοντας ταχύτητα, ώσπου με μια κραυγή ηδονής και ανακούφισης σταμάτησε απότομα. Έμεινε ακίνητος πάνω στην γυναίκα μου η οποία τον χάιδευε γλυκά στην πλάτη του, όση ώρα εκείνος έχυνε μέσα της. Στη συνέχεια βγήκε από μέσα της και ξάπλωσε ανάσκελα δίπλα της με χαλαρωμένο πλέον καυλί που εξακολουθούσε να στάζει σπέρμα. Έφυγα άρον-άρον ώστε να μη με αντιληφθούν. Αυτό γινόταν καθημερινά όσο διάστημα έλειπε η σύζυγος του γείτονα. Μόλις γύρισε σταμάτησαν όλα και η γυναίκα μου στην ρουτίνα της.

Μετά τα Χριστούγεννα μου ανακοίνωσε περιχαρής πως ήταν έγκυος και πως έγινε το θαύμα. Δεν είχε καταλάβει ότι ήξερα τι γινόταν ανάμεσα σε αυτήν και στον γείτονα. Μέχρι σήμερα το πρώτο "μας" παιδί, ολόκληρος άνδρας πλέον, νομίζει πως εγώ είμαι ο πραγματικός του πατέρας.




Copyright protected OW ref: 163688



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.