Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχε περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που είδα την κοπέλα μου να κάνει σεξ με άλλον και ένιωσα ότι το ήθελα πάλι. Πήρα τηλέφωνο το παιδί που παρουσίασα στην κοπέλα μου σαν φίλο μου και του είπα ότι θέλω να ξαναγίνει. Ο φίλος δέχτηκε μετά χαράς αφού από ότι μου είχε πει το είχε ευχαριστηθεί πολύ και εκείνος και του άρεσε πολύ η κοπέλα μου. Με ρώτησε που θα ήθελε να συναντηθούμε και του είπα να την πάρει ο ίδιος τηλέφωνο κατευθείαν, υποτίθεται χωρίς να ξέρω εγώ και να κανονίσουνε. Απλά του είπα εγώ θα ήθελα να βρεθούνε σε ένα μέρος ώστε να μπορώ να παρακολουθώ. Αφού λοιπόν ο φίλος πήρε την κοπέλα μου τηλέφωνο, με πήρε πίσω να μου πει τι κανονίσανε.

Καταρχήν μου είπε ότι η κοπέλα μου χάρηκε πολύ που την πήρε και θα ήθελε και αυτή να βρεθούν και θα έλεγε σε εμένα ότι θα πάει στα μπουζούκια με κάτι φίλες της που έχουν έρθει από το εξωτερικό και καλά θα είναι μόνο γυναίκες. Ο φίλος μου της πρότεινε να βρεθούν σπίτι του, Σάββατο βράδυ κατά τις 23:00 και έτσι το ραντεβού κλείστηκε. Ο φίλος μου μένει σε ένα ισόγειο διαμέρισμα μέσα σε μια μονοκατοικία και μου είπε ότι το σαλόνι του έχει μεγάλες βεράντες και θα μπορώ να παρακολουθώ αφού θα αφήσει ανοιχτή μια κουρτίνα. Του είπα επίσης πράγματα που φαντασιώνομαι ότι θέλω να της κάνει και μου είπε ότι θα τα κάνει πράξη.

Τέταρτη βράδυ που πήγα στην κοπέλα μου, μου είπε ότι το Σάββατο θα βγει με 2 φίλες της που ήρθανε από το εξωτερικό. Της είπα ότι είναι πολύ καλή ιδέα γιατί ήθελα και εγώ να δω ένα φίλο που είχα καιρό. Το Σάββατο κατά τις 9:30 το βράδυ αφού ήμασταν σπίτι μου λέει αφού βγήκε από το ντους, ότι ήταν η ώρα για να ντυθεί και να βαφτεί έτσι ώστε να μην αργήσει με τις φίλες της. Οκ της είπα, έκανα ότι έβλεπα κάτι στην τηλεόραση και θα φύγω κι εγώ σε λίγο να πάω να βρω τον φίλο μου. Μπήκε ξανά στο μπάνιο και έκλεισε την πόρτα. Πήγα στην κλειδαρότρυπα να παρακολουθήσω. Αφού έτριψε το γυμνό της κορμί με μια λοσιόν άρχισε να ντύνεται. Πρώτα έβαλε ένα κόκκινο στρινγκάκι το όποιο ήταν διάφανο μπροστά και με πολύ λεπτό κορδόνι πίσω, δηλαδή σα να μη φοράει τίποτα. Από πάνω δε φόρεσε σουτιέν και έβαλε ένα στενό αμάνικο πράσινο μπλουζάκι με αποτέλεσμα να διαγράφονται τα βυζιά της και ποσό μάλλον οι καυλωμένες ρώγες της, που και εγώ τρελαίνομαι να πιπιλάω.

Από κάτω έβαλε μια super mini φούστα, μαύρη, που σίγουρα όπου και να καθότανε θα φαίνονταν όλα. Είχα καυλώσει απίστευτα, την άφησα να συνεχίσει και έφυγα να πάω προς το σπίτι του φίλου να δω πως θα έχω την καλύτερη θέα. Εγώ έφτασα στο σπίτι του φίλου μου 11 παρά 10 και αφού τα είπαμε στα γρήγορα με τον φίλο μου, μου έδειξε που να κάτσω. Στις 11 και 15 έφτασε η κοπέλα μου. Της άνοιξε και αφού φιλήθηκαν πέρασε μέσα στο σπίτι. Εγώ άκουγα τι λέγανε αφού είχε αφήσει λίγο το τζαμί ανοιχτό. Τη ρώτησε τι ήθελε να πιούνε. Η κοπέλα του είπε λευκό κρασί και έτσι άνοιξε ένα μπουκάλι. Η κοπέλα μου κάθισε σε μια ψηλή καρέκλα με αποτέλεσμα με το μίνι που φόραγε η σταυροπόδι η όχι φαινόταν το κόκκινο κιλοτάκι. Ο φίλος μου το είδε αμέσως και της είπε να νιώσει άνετα και να μη ντρέπεται και του άρεσε πολύ αυτό που έβλεπε. Αφού συζητήσανε για λίγο, αρχίσανε να φιλιούνται παθιασμένα. Της είπε να κάνουν ένα ωραίο παιχνίδι.

Έφερε ένα μαντήλι και της έδεσε τα μάτια να μην βλέπει. Της σήκωσε τα χέρια για να βγάλει το αμάνικο μπλουζάκι της και ξεπρόβαλαν τα σχεδόν καυλωμένα βυζιά της. Την κοπέλα μου την έβλεπα να νιώθει αμήχανα αλλά τον άφηνε να κάνει ότι θέλει. Της έπιασε τα χέρια και τα έδεσε από πίσω της με ένα σκοινί όχι πολύ σφιχτά αλλά να μη μπορεί να τα κουνήσει και να αντισταθεί. Η κοπέλα μου φοβήθηκε και του είπε τι κάνει… αλλά αυτός την καθησύχασε και της είπε ότι είναι μόνο ένα παιχνίδι ηδονής. Άρχισε να τη φιλάει στο λαιμό και να την δαγκώνει. Έφερε πάγο και τον έβαζε πάνω στις θηλές της. Τόσο σκληρές ρώγες δεν τις είχα ξαναδεί ούτε και εγώ έτσι. Αφού ήταν ήδη καυλωμένες οι ρώγες της, άρχισε να της δαγκώνει και να τις χαστουκίζει. Η κοπέλα μου είχε αρχίσει να τρελαίνεται από την καύλα και έβγαζε κραυγές ηδονής.

Είχα καυλώσει τόσο πολύ που είχα αρχίσει να τον παίζω. Σηκώθηκε όρθιος και κατέβασε το παντελόνι του. Ξεπρόβαλε ένα καυλί το οποίο ήταν απίστευτα μεγάλο και χοντρό. Πρέπει να ήταν 20 πόντους σίγουρα. Την προηγούμενη φορά δεν το είχα παρατηρήσει καλά γιατί ήταν σκοτάδι. Όπως ήταν καυλωμένος, το οδήγησε στο στόμα της και η κοπέλα μου άρχισε να του κάνει ένα βαθύ γλείψιμο με πάθος και χωρίς χέρια αφού ήτανε δεμένα. Έγλειφε με τη γλώσσα το πουτσοκέφαλο και μετά τον έπαιρνε όλο στο στόμα. Δε μπορούσε να αναπνεύσει καλά-καλά, αλλά έβλεπα ότι το ευχαριστιόταν. Άρχισε σιγά-σιγά να της βγάζει τη φούστα και το ανύπαρκτο κιλοτάκι, ώσπου ήτανε ολόγυμνη μπροστά του. Ήταν απίστευτη η καύλα να βλέπω ολόγυμνη την κοπέλα μου μπροστά σε ένα σχεδόν άγνωστο.

Κατέβηκε στο μουνάκι της και άρχισε να παίζει με τα μουνόχειλα της, να τα δαγκώνει, να τα χαστουκίζει και μετά άρχισε να της βάζει τα δάχτυλα πολύ βαθιά και δυνατά. Η κοπέλα μου ένιωθε πόνο και ηδονή μαζί. Τσίριζε. Προσπαθούσε να αντισταθεί κλείνοντας τα πόδια της, αλλά της τα άνοιγε εύκολα και συνέχισε τα χαστούκια και τα δάχτυλα. "Είσαι το πουτανάκι μου τώρα", της έλεγε… "και το μουνάκι σου είναι δικό μου". Η κοπέλα μου του απάντησε "ναι γαμιά μου, σκίσ' το μου". Εκεί έχυσα αμέσως. Άνοιξε τέρμα τα πόδια της και έβαλε με δύναμη το καυλί του μέσα. Άρχισε να μπαινοβγαίνει σιγά-σιγά στην αρχή και μετά πιο δυνατά. Έβαζε όλο το καυλί μέσα της και η κοπέλα μου φώναζε γιατί πόναγε και του έλεγε πιο σιγά. Έτσι μπαινόβγαινε πιο σιγά αλλά με ρυθμό και προσπαθούσε να τη γαμήσει και κυκλικά για να την ανοίξει, επειδή πάρ' όλο που κάναμε συχνά σεξ ήταν σφιχτό το μουνάκι της.

Την γύρισε στα τέσσερα και ξαναμπήκε μέσα της πάλι ρυθμικά. Της έλυσε όμως τα χέρια για να ευχαριστηθεί κι εκείνη και τα έβαλε πίσω από το κεφάλι της και άρχισε να κουνιέται με τον ρυθμό του. Άρχισε να μπαινοβγαίνει πιο δυνατά και με τε χέρια του έπιανε τα βυζιά της και τα ζούλαγε με δύναμη. Τον έβλεπα ποσό καυλωμένος ήτανε και ποσό καλά τη γαμούσε. Της φωνάζει ότι θέλει να χύσει μέσα της για να την κάνει δικιά του. Η κοπέλα μου του είπε να χύσει βαθιά μέσα της για να τον νιώσει. Έτσι άρχισε πιο δυνατά να την γαμάει και σε λίγο της φωνάζει ότι χύνει. Έσπρωχνε το καυλί του δυνατά μέσα για να τη γεμίσει παντού. Η κοπέλα μου φώναζε από την καύλα, είχε παραδοθεί στην απόλυτη ηδονή και του έλεγε να μείνει μέσα της γιατί ένιωθε το καυτό σπέρμα να τη γεμίζει. Εγώ εν τω μεταξύ είχα καυλώσει πάλι και ετοιμαζόμουν να χύσω για δεύτερη φορά. Δεν είχα τελειώσει ποτέ μέσα της και τρελάθηκα με αυτό που είδα. Έβλεπα τα χύσια να τρέχουν έξω από το μουνί της.

Της είπε να πάει να κάνει ένα μπανάκι και να συνεχίσουν και έτσι έγινε.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 163746



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.