Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα σε όλους. Καιρό έχω να γράψω οπότε ας μπούμε κατευθείαν στο θέμα.

Όπως βλέπετε από τον τίτλο, πήδηξα μια youtuber. Για να ακριβολογώ δεν είναι youtuber, αλλά τη γνωρίσαμε οι περισσότεροι στο youtube σε διάσημη εκπομπή. Για ευνόητους λόγους θα αλλάξω το όνομα της, δε θα αναφέρω που δουλεύει, και άλλα στοιχεία τα οποία ίσως την πρόδιδαν. Επίσης για να μη βγει τεράστια η ιστορία, δε θα αναφέρω ανούσιες λεπτομέρειες.

Όταν είδα για πρώτη φορά την «Έφη», ήξερα απευθείας τι θέλω απ´ αυτή. Έτσι έβαλα όσους γνωστούς μπόρεσα να βρω που να ξέρουν τους youtubers που συνεργαζόταν για να με φέρουν σε επαφή. Με τα πολλά ο ένας γνωστός έφερε τον άλλον και έτσι βρεθήκαμε σε κοινή παρέα. Εγώ τότε είχα τελειώσει τη σχόλη, έκανα την πρακτική μου πριν μπω στρατό, εκείνη 26 χρονών. Καστανόξανθη προς ξανθό, περίπου 1.70, κανονικά βυζιά και κωλάρα. Όχι γυμνασμένο κορμί, κανονικό με λίγα παραπάνω κιλά στις καμπύλες (εξ ου και η κωλάρα), αλλά δεν της φαίνεται καθόλου. Δυνατό της σημείο τα καλοσχηματισμένα πόδια της και τα τσιμπουκόχειλά της. Όσο για τα πατουσάκια της, ίσια δάχτυλα, υπέροχα νύχια, για γλείψιμο. Περιττό να σας πω πως όταν την είδα καύλωσα τόσο με τα χείλια της που ήθελα όπως και δήποτε να ακουμπήσω τον πουτσοκέφαλό μου στα καυτά σαρκώδη τσιμπουκόχειλά της. Ειδικά με κόκκινο κραγιόν, αμαρτία... Πίσω στην ιστορία.

Κανονίσαμε με τους γνωστούς να βγούμε. Σαν άνθρωπος είναι πολύ καλή, σοβαρή, με χιούμορ, χαρούμενη και χαμογελαστή. Δυστυχώς δε μου έδινε σημασία σαν άντρα. Κάποιες προσπάθειες που έκανα δεν έπιασαν τόπο, αλλά δεν το έβαζα κάτω. Ήθελα κολασμένα να τη σκίσω. Ήμουν εκεί όποτε χρειαζόταν κάποιον, μάθαινα από φίλες της, τι της αρέσει, τα μυστικά της και τα εφάρμοζα. Ήθελα να με ερωτευτεί ώστε να την κάνω την προσωπική μου πουτάνα. Να την ξεσκίζω όποτε θέλω, όπως και όπου θέλω. Κι έτσι έγινε. Με πετύχαινε παντού, μάθαινε συνεχώς για εμένα, για το πόσο καλό τυπάκι είμαι. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και να φτιάχνουμε μια σχέση. Στην αρχή ήμουν θερμός, μέχρι την 1η φάση που κάναμε. Μετά από ποτά, καθίσαμε σε ένα πάρκο, αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Της χάιδευα τα μπούτια. Το χέρι μου ανέβηκε και της άγγιξα το καυτό της μουνάκι. Έσταζε. Φορούσε μακριά φούστα. Να πω ότι ήταν Μάιος και είχαν πιάσει ζέστες.

Τα χείλη της φωτιά και μαλακά ταυτόχρονα. Με το ένα χέρι της έβαζα δάχτυλο ενώ με το άλλο πότε χάιδευα την πατούσα της αφού της είχα βγάλει την πλατφόρμα και πότε της έπιανα τα βυζιά. Της κατέβασα την strapless μπλούζα και τα βυζιά της ξεχύθηκαν. Τα ρούφαγα με πάθος. Εκείνη εμφανώς το απολάμβανε ενώ με το χέρι της μάλαζε τον πούτσο μου. Ήθελα να μου πάρει πίπα, αλλά αρνήθηκε. Απογοητευμένος τελείωσα όπως κι εκείνη. Από εκείνο το βράδυ άρχισα να την αποφεύγω. Την έφτυνα, είχα ψυχράνει. Απ´ ότι μου είχαν πει οι φίλες της, δεν ανοιγόταν, δύσκολα έκανε κάτι αλλά μόλις το έκανε, έστω και αυτό το λίγο, δενόταν. Πολλοί πρώην της, της έκαναν τα ίδια και κολλούσε απίστευτα, έκανε ό, τι ήθελαν αυτοί και έτσι κατέληξε επιφυλακτική και δύσκολα έκανε κάτι. Γι’ αυτό και μου το έπαιζε δύσκολη και δεν μου έπαιρνε πίπα. Όλα έβγαζαν νόημα, όλα επαληθεύονταν και φυσικά έπαιξα το ρόλο μου τέλεια. Κέρδισα την εμπιστοσύνη όλου του κύκλου της, πίστεψαν ότι καίγομαι γι’ αυτή και ότι θα έδινα και τη ζωή μου κι έτσι μου τα έλεγαν όλα χωρίς να της λένε αυτά που συμφωνούσαμε μεταξύ μας.

Για αρκετό καιρό συνεχιζόταν το φτύσιμο. Εκείνη στα πατώματα κι εγώ καυλωμένος. Ένα βράδυ ενώ ήμουν χαλαρός στο σπίτι, χτυπάει το κουδούνι. Ανοίγω και παθαίνω την πλάκα μου. Ήταν αυτή. Είχε ίσιο το μαλλί, σκούρο κόκκινο κραγιόν, φορούσε ένα μαύρο φόρεμα κοντό, πάνω απ´ το γόνατο και μαύρα 12ποντα μποτάκια, κλειστά σε όλο το πόδι εκτός στα δάχτυλα μπροστά. Αμέσως μου έγινε κάγκελο.

- Γιατί με αποφεύγεις; Μου λέει.

- Τι εννοείς;

- Επειδή δεν έγινε αυτό;

Και με μια κίνηση κάθεται στα γόνατα και μου κατεβάζει τη βερμούδα. Ο πούτσος μου πετάγεται, τη χτυπάει στο πρόσωπο και με μια κίνηση τον αρπάζει με το χέρι και τον βάζει όλο στο στόμα της. Στην αρχή ήταν γρήγορη και απότομη ενώ ξαφνικά κατεβάζει ταχύτητα και τον βγάζει αργά. Μου δίνει ένα καυτό φιλί στο κεφαλάκι και αρχίζει να το ρουφάει με αυτά τα χείλια και να με κοιτάει στα μάτια. Αυτό κράτησε για λίγο μέχρι που ξαναεπιτάχυνε απότομα. Δεν άντεξα και τέλειωσα ακαριαία. Τα κατάπιε χωρίς σκέψη. Κι εκεί που λέω ότι δεν πρόκειται να πάει καλύτερα το πράγμα, σηκώνεται, μου σκάει ένα φιλί με πάθος, ανεβαίνει στο τραπέζι, στήνεται στα 4 και σηκώνει το φόρεμα. Δε φορούσε εσώρουχο και η κωλάρα της με το καυτό μουνάκι της με περίμεναν στημένα.

- Κάνε με ό, τι θες, μου λέει.

Ο πούτσος μου ξανασηκώθηκε με ταχύτητα φωτός. Έπεσα σαν ζώο και της έκανα γλειφομούνι στο φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της. Έκαιγε και τα υγρά της έσταζαν. Σειρά είχε η κωλότρυπά της. Έχωσα το πρόσωπό μου κι έγλειφα. Είχε λίγες μικρές τρίχες γύρω-γύρω αλλά με καύλωνε. Η γεύση και η μυρωδιά μεθυστική. Της γαμούσα την κωλότρυπα με τη γλώσσα μου όσο της χούφτωνα τα κωλομέρια και τα μπούτια. Εκείνη βογκούσε. Της έτριψα με δύναμη την κλειτορίδα και τελείωσε. Πριν συνέλθει με μια κίνηση της τον καρφώνω στο μουνί. Τη γαμούσα με μίσος. Πρέπει αλήθεια να πονούσε αλλά έδειχνε να της αρέσει όπως και αποδείχτηκε αργότερα. Αφού τελείωσε κάμποσες φορές, σειρά είχε ο κώλος. Άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου στην κωλότρυπά της σαν πινέλο ενώ έφτυνα και έπαιρνα τα υγρά απ´ το μουνί της για να γλιστράει.

- Όχι από εκεί, δεν το ´χω ξανακάνει μου λέει με ναζιάρικο ύφος.

Ξαφνικά η απογοήτευση διαγράφεται στο πρόσωπό μου και μου ξαναλέει:

- Απλά μη με πονέσεις, εντάξει;

Αυτό ήταν. Αργά άρχισε να εισχωρεί στην κωλάρα της. Σύντομα την ξέσκιζα. Στην αρχή δεν της άρεσε αλλά μετά γούσταρε. Κουνιόταν κι αυτή. Ήμουν έτοιμος να χύσω αλλά ήθελα να τη γαμήσω κι άλλο. Κι άλλο να γλεντήσω το κορμί της. Την έπιασα στα μπράτσα μου έτσι όπως ήταν και τη γαμούσα στα όρθια. Στη συνέχεια την πήγα στο κρεβάτι. Έβγαλε τα παπούτσια και κάθισε 69. Τον ρουφούσε όλο μέσα ενώ εγώ της έγλειφα τις πατούσες. Της καθάρισα τα πόδια με το στόμα όσο με τσιμπούκωνε. Έπειτα τα έβαζα στο στόμα μου και τα τσιμπούκωνα. Της άρεσε γιατί αναστέναζε. Την πήδηξα λίγο ακόμα στον κώλο και τέλειωσα μέσα του. Αυτή πήγε στο μπάνιο να τα βγάλει, την ακολούθησα, έκατσε την τουαλέτα και όσο τα έβγαζε την τσιμπούκωνα ξανά. Ήμασταν και οι 2 ακόμα καυλωμένοι. Μπήκαμε για μπάνιο. Ακολούθησε ένας γύρος μέσα στο μπάνιο και ένας στο κρεβάτι.

Το ξημέρωμα μας βρήκε αγκαλιά. Αφού είπαμε πόσο «ερωτευμένοι» είμαστε και πόσο ωραίο γαμήσι ήταν, της είπα να γίνει πιο ανοιχτή γιατί τα ωραία πράγματα έρχονται. Έτσι πέρασε το καλοκαίρι μας μέχρι τέλη Αυγούστου, με ξέφρενο γαμήσι παντού, ώσπου ήρθε το χαρτί του στρατού και παρουσιαζόμουν Σεπτέμβρη. Ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος οπότε έπρεπε να πέσει το τελευταίο και θεαματικότερο γαμήσι. Με ένα ζευγάρι που είχα γνωρίσει από αγγελία, είχαμε κανονίσει να πάμε σε ένα μαγαζί που πάνε ζευγάρια, παράνομα και μη, και πηδιούνται μπροστά σε όλους. Φυσικά δεν ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Το μαγαζί παράνομα το κάνει αυτό, ως βιτρίνα είναι καφετέρια και για να μπεις θες πρόσκληση. Και εννοείται πως όσο και διάσημος κι αν είναι κάποιος, κανείς δεν το βγάζει στη φόρα γιατί παίζουν άλλα στη μέση. Σε γενικές γραμμές ήταν το τέλειο μέρος να την πηδήξω δημόσια και να μας βλέπουν χωρίς να αποκαλύψει ποτέ κανείς ποια είναι αν την αναγνώριζαν. Βέβαια μη φανταστείτε ότι είχε πολλά άτομα. Ζήτημα να ήταν 5 ζευγάρια σε ολόκληρο χώρο που γαμιότανε και μερικούς/ές ηδονοβλεψίες.

Δεν της είπα τίποτα. Έκπληξη. Της είπα ότι είναι φίλοι απ´ τα παλιά (ήταν περίπου συνομήλικοι και οι 2). Μπήκαν μπροστά, συνεννοηθήκανε και μας οδήγησε η σερβιτόρα. Μπήκαμε μέσα σε ένα αρκετά μεγάλο χώρο. Τα τραπέζια ήταν με 2 καρέκλες και ένα μεγάλο καναπέ. Είχαμε θέα έξω αλλά δε μας έβλεπαν γιατί τα τζάμια απ' έξω ήταν καθρέφτες. Καθίσαμε δίπλα σε παράθυρο για να βλέπουμε έξω. Μόνο στην ιδέα ότι θα μπορούσαν να μας βλέπουν οι περαστικοί, καύλωνα κι άλλο, ακόμα κι αν αυτό δεν ήταν εφικτό λόγω τζαμιών. Αφού είπαμε 2-3 κουβέντες, τα παιδιά υποτίθεται ότι θα έφευγαν, ενώ στην πραγματικότητα πήγαν πιο πίσω ώστε να γαμηθούν και να προϊδεάσω την "Έφη", όπως κι έγινε. Μετά από απαίτησή μου, είχε φορέσει ένα αέρινο φόρεμα μέχρι τα γόνατα, ένα μικρό κανονικό βρακάκι και πέδιλα αλλά όχι σουτιέν. Ξαφνικά, άρχισα να τη φιλάω με πάθος. Το χέρι μου έπιανε τα πόδια της και πέρασε ανάμεσά τους. Τραβήχτηκε. Αν και το είχαμε ξανακάνει σε δημόσιο μέρος, ποτέ μπροστά σε κόσμο. Επέμεινα και της εξήγησα πως έχει το πράγμα. Τελικά παραδόθηκε. Άρχισα να τη δαχτυλώνω με δύναμη και φώναζε. Σύντομα η προσοχή ήταν στραμμένη πάνω μας. Πέταξα στα γρήγορα τον πούτσο μου έξω, την τράβηξα απότομα και της τον κάρφωσα στο στόμα.

Όσο με πίπωνε, είδα ότι τα παιδιά που μας έβαλαν είχαν ξεκινήσει ήδη και ένα άλλο ζευγάρι μαζί με μας. 2 γυναίκες στο μπαρ (self service στην αίθουσα που ήμασταν) μαλακίζονταν όπως και ένας άντρας. Τη σήκωσα για να τη φιλήσω και της ξεκούμπωσα τις τιράντες που κρατούσαν το φόρεμα στο στήθος της και απότομα της το κατέβασα και τα βυζιά της πετάχτηκαν έξω. Την ξανακατέβασα για τσιμπούκι λίγο ακόμα και όταν ήμουν έτοιμος, σήκωσα το αριστερό της πόδι, της έβγαλα το πέδιλο, της έγλειψα την πατούσα και τα δάχτυλα με πάθος, της αφαίρεσα το βρακί, το πέταξα μακριά και άρχισα να σφυροκοπάω ανελέητα το πλέον καυτό και υγρό φρεσκοξυρισμένο μουνί της.

Σειρά είχε ο κώλος. Τη σήκωσα ώστε να κάτσει πλάτη προς τα μένα, τα πόδια της να πατάνε πάνω στα μπούτια μου και τη γύρισα επίτηδες προς τους άλλους ώστε να μας βλέπουν όλοι. Το πρωκτικό είχε γίνει πλέον συνηθισμένο κομμάτι στη σεξουαλική μας ρουτίνα. Μπήκε σχετικά με άνεση, βόγκηξε για λίγο και άρχισε να χοροπηδάει πάνω μου μέχρι που τελικά έχυσα μέσα στην κωλάρα της. Ήμουν τραγικά καυλωμένος και την πήγα στον καναπέ. Της έβγαλα το φόρεμα και το άλλο πέδιλο. Την έστησα στα 4 με τον κώλο και το μουνί της εκτεθειμένα στα μάτια όλων και φρόντιζα φυσικά να αναδεικνύονται και να τα έχω ανοιχτά όσο μπορούνε ώστε να θαυμάζουν όλοι τι γαμούσα. Πήγα μπροστά της και άρχισε να με τσιμπουκώνει. Εκείνη έτριβε γρήγορα την κλειτορίδα της και παρατήρησα ότι οι 2 γυναίκες και ο άντρας, της είχαν πάρει το βρακί και τα πέδιλα και την έπαιζαν με αυτά. Ο άντρας και η μια γυναίκα ήταν δειλοί κι απλά τα μύριζαν ενώ η άλλη τα έγλειφε και έτριβε το υγρό βρακί της «Έφης» στο μουνί της.

Τα άλλα 2 ζευγάρια που γαμιότανε πρόσφεραν μοναδικό θέαμα με κορυφή την κωλότρυπα της «Έφης» που έσταζε από τα χύσια μου. Το ότι καύλωναν με τα πράγματα της «Έφης» με έκανε να αμολήσω μια τεράστια ποσότητα σπέρματος μέσα στο στόμα της, πήγε να τραβηχτεί αλλά δεν την άφησα. Ήθελα να τα καταπιεί, μέχρι την τελευταία σταγόνα. Αν και πήγε να πνιγεί, έτσι έγινε. Μετά πήγα από πίσω της και ξάπλωσα. Της είπα να κάτσει πάνω στο κεφάλι μου. Εκείνη μου πάτησε το κεφάλι με την πατούσα της και αυτό με ξανακαύλωσε αμέσως. Άρχισε να τρίβει το μουνί της κουνώντας τη λεκάνη της στο πρόσωπό μου και με τις πατούσες της μου είχε ακινητοποιήσει το κεφάλι. Μετά από λίγο άρχισε να χύνει. Πρώτη φορά έκανε squirting. Δε μου έδωσε επιλογές και με έκανε να το καταπιώ. Μου άρεσε.

Την έβαλα να κάτσει ξανά στα 4 και άρχισα να της ρουφάω τα πόδια σαν να ήταν πούτσος. Αφού τα είχα σαλιώσει καλά, την έπαιξα με τα πόδια της και έχυσα στις πατούσες της. Τη διέταξα να τα γλείψει και να τα καταπιεί. Μάζεψα τα πράγματά της που τα είχαν παρατήσει αφού είχαν κάνει τη δουλειά τους, εκείνη καθαρίστηκε από τα χύσια μου, ντυθήκαμε γρήγορα και φύγαμε. Τα πήρε όλα εκτός το βρακί της που κάποιος το κράτησε ως ενθύμιο.

Αποχαιρετιστήκαμε και χωρίσαμε αφού κανείς δεν άντεχε απ´ τους 2 μας το στρατιωτικό. Εξάλλου έπρεπε να ξενοικιάσω και να ετοιμαστώ. Δεν ξαναειδωθήκαμε ούτε ξαναμιλήσαμε από τότε. Όμως με όλα αυτά που σας διηγήθηκα, τα θυμήθηκα και καύλωσα, και μάλλον ήρθε η ώρα να τα ξαναπούμε με την "'Έφη".




Copyright protected OW ref: 163576


Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.