Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο δρόμος της απώλειας

Δυστυχώς στο επόμενο διάστημα δε μπόρεσα να ξαναβρεθώ με τον Παύλο, όπως είπα και πριν ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποιο ασφαλές μέρος, χαιρετιόμασταν τυπικά στο σχολείο, ανταλλάσαμε βέβαια καυτά μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες (οι οποίες με βοήθησαν να αυνανιστώ κάνα δύο φορές) αλλά ως εκεί. Κατά τα άλλα προσπαθούσα να είμαι όσο πιο γλυκιά με τον άντρα μου ώστε να μην υποψιαστεί τίποτα αλλά δεν τα κατάφερνα πάντα. Ίσως γι' αυτό μου ανακοίνωσε πως θα μας επισκεφτεί το επόμενο Σαββατοκύριακο. Όταν μου το είπε σκέφτηκα πως πρέπει να βρεθώ οπωσδήποτε με τον Παύλο μες τη βδομάδα και τον πίεσα να βρει κάποια λύση.

Πέταξα λοιπόν από τη χαρά μου όταν μου ανακοίνωσε πως κατάφερε να ξεφορτωθεί το απόγευμα της Δευτέρας τον αντιπαθητικό συγκάτοικο του τον Γιάννη και πως θα είχαμε το σπίτι του για ένα δίωρο δικό μας. Άφησα τον μικρό στη κυρά Παγώνα την σπιτονοικοκυρά μου λέγοντας της πως έπρεπε να λείψω για μια υπόθεση του σχολείου, κάλεσα ραδιοταξί και έτρεξα αμέσως εκεί. Όταν έφτασα χτύπησα το κουδούνι προσέχοντας μη με δει κανένας γνωστός και μπήκα γρήγορα μέσα. Με πήρε στην αγκαλιά του και με φίλησε παθιασμένα.

- Δεν έχουμε πολύ χρόνο, είπε.

Είχε δίκιο, η ώρα ήταν περιορισμένη και δεν είχα σκοπό να την χαραμίσω. Δεν περίμενα καν να πάμε στο κρεβάτι. Γονάτισα, του κατέβασα τη φόρμα που φορούσε μαζί με το εσώρουχο και άρχισα να τον πιπώνω. Εκείνος μου έσπρωχνε το κεφάλι για να τον παίρνω πιο βαθιά, τον ένιωθα να σκληραίνει μέσα στο στόμα μου.

- Πάμε μέσα, μου είπε.

Με τράβηξε μαζί του προς το δωμάτιο του. Είχε βγάλει τελείως τη φόρμα του και μέχρι να φτάσουμε έβγαλε και τη μπλούζα του. Στεκόταν γυμνός μπροστά μου, με πήρε ξανά στα χέρια του και με γύριζε προς τον τοίχο, ένιωθα τον πούτσο του να πιέζει το τζιν μου. Μου σήκωσε τα χέρια ψηλά και τράβηξε το μπλουζάκι μου προς τα πάνω, ύστερα έλυσε με γρήγορες κινήσεις το σουτιέν μου ενώ με φιλούσε και με δάγκωνε στο πίσω μέρος του λαιμού και στην πλάτη. Τα χέρια του γλίστρησαν προς το στήθος μου και έπιασαν τις ρώγες μου. Άρχισε να τις χαϊδεύει στην αρχή και μετά να τις τσιμπάει απαλά. Σιγά- σιγά κατέβηκε προς το παντελόνι μου και ξεκούμπωσε τα κουμπιά κατεβάζοντας το προς τα κάτω, το ίδιο έκανε και με το βρακάκι μου. Πήρε τον πούτσο του και τον τοποθέτησε ανάμεσα στα πόδια μου, άρχισε να κουνάει τη λεκάνη του και τον ένιωθα να τρίβεται στα χείλη του μουνιού μου. Με είχε κάνει να στάζω από καύλα.

- Μη με βασανίζεις, γάμα με σε παρακαλώ.

Με οδήγησε στο κρεβάτι και με έστησε στα τέσσερα.

- Έτσι θέλω να σε πάρω. Τούρλωσε το κωλαράκι σου.

Τον υπάκουσα. Ήρθε από πίσω μου και συνέχισε να τρίβει το καβλί του πάνω μου βάζοντας μέσα μου μόνο το κεφαλάκι.

- Το θες πολύ;

- Μ…

- Δεν άκουσα καλά

- Ναι… δωσ' τον μου σε παρακαλώ.

- Δε θες να βάλω προφυλακτικό αυτή τη φορά;

- Δε με πειράζει, απλά μη τελειώσεις μέσα.

- Εντάξει.

Δεν με λυπήθηκε καθόλου, το έχωσε με δύναμη στο μουνί μου και άρχισε να το γαμάει με μανία. Τα αρχίδια του χτυπιόνταν πάνω μου και με έπιασε από τα μαλλιά. Ξαφνικά άρχισε να με σφαλιαρίζει στα κωλομέρια.

- Σου αρέσει μωρή πουτάνα;

Περιέργως μου άρεσε πολύ, το να με χρησιμοποιεί έτσι και να με αποκαλεί πουτάνα με καύλωνε τρελά.

- Ναι, σκίσε με την πόρνη.

Συνέχισε να με καρφώνει με περισσότερη ορμή. Τα κωλομάγουλα μου πρέπει να είχαν κοκκινίσει από τα χαστούκια.

- Με κάνεις να χύνω, ναι… χύνω.

- Θα χύσω κι εγώ.

- Όχι μέσα, πάνω στο κώλο μου.

- Παρ' τα μωρή καργιόλα.

Μόλις που τραβήχτηκε και το καυτό σπέρμα τινάχτηκε πάνω μου. Έτρεμα από τον οργασμό και σωριάστηκα πάνω στο κρεβάτι, το ίδιο και αυτός. Αν και θα ήθελα πολύ να συνεχίσουμε και σε δεύτερο γύρο δυστυχώς δεν υπήρχε άλλος χρόνος. Ντύθηκα και έφυγα γρήγορα για το σπίτι μην τυχόν και πέσω πάνω στον Γιάννη. Μπορούσα πια να υποδεχτώ τον άντρα μου χορτασμένη από σεξ.

Είχε φτάσει πια το βράδυ και είχα ξαπλώσει ήρεμη στο κρεβάτι μου. Σκεφτόμουν το απογευματινό γαμήσι και χαϊδευόμουν καθώς ο γιος μου είχε αποκοιμηθεί από νωρίς στο δωμάτιο του. Η ειδοποίηση μηνύματος χτύπησε, σκέφτηκα πως θα είναι ο Παύλος με κάποια πρόστυχη pic που θα με βοηθούσε να τελειώσω και απόψε. Πραγματικά αυτός ήταν. Το μήνυμα όμως που διάβασα με πάγωσε "Τη γαμήσαμε, πάρε με τηλέφωνο αμέσως μόλις μπορέσεις". Κατάλαβα πως κάτι πολύ σοβαρό είχε συμβεί, μήπως με είχε δει κάποιος να μπαίνω στο σπίτι του; Κάλεσα τον αριθμό του με τρεμάμενα δάχτυλα. Το σήκωσε σχεδόν αμέσως.

- Έλα

- Δεν μπορώ να μιλήσω δυνατά, κοιμάται ο μικρός, τι έγινε;

- Ο Γιάννης τα ξέρει όλα.

- Πως είναι δυνατόν;

- Κοίτα, προφανώς είχε υποψιαστεί κάτι και έψαξε το κινητό μου όταν κοιμόμουν, βρήκε τα μηνύματα και τις φωτογραφίες σου και τις κατέβασε στο δικό του.

- Καλά παιδί μου είσαι μαλάκας, είχες το κινητό σου όπου να ναι;

- Τώρα αυτό είναι το θέμα μας;

- Πιστεύεις ότι θα μιλήσει σε κάποιον;

- Κάτι χειρότερο, απειλεί πως θα αποκαλύψει τα πάντα στην κοπέλα μου, και...

- Τι;

- Έμαθε από κάπου πως το Σαββατοκύριακο έρχεται ο άντρας σου και λέει πως θα κάνει το ίδιο και σ' αυτόν.

- Θεέ μου, θα τον βγάλουμε ψεύτη, πως τα βγάζει από το μυαλό του

- Και τις φωτογραφίες πως θα τις δικαιολογήσουμε;

- Θα πούμε πως έκανε φωτομοντάζ.

- Δεν γίνεται, άκου, υπάρχει κάτι που δεν σου έχω πει. Προφανώς είχε καταλάβει πως θα ερχόσουν το απόγευμα και είχε κρύψει το κινητό του στο σπίτι με την κάμερα ανοιχτή. Έχει τη σκηνή που μου παίρνεις πίπα.

- Καταστράφηκα

- Ίσως όχι, μου είπε πως θέλει να μας δει αύριο το απόγευμα στο σπίτι και τους δύο. Αν του μιλήσουμε μπορεί να αλλάξει γνώμη, μην απελπίζεσαι.

- Γαμώτο ρε Παύλο, δεν έπρεπε να φτάσουμε ως εκεί.

- Τώρα έγινε, θα τα πούμε αύριο από κοντά, καληνύχτα.

Μου στάθηκε αδύνατο να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ. Το μυαλό μου στριφογύριζε. Σκεφτόμουν για πρώτη φορά τις συνέπειες των πράξεων μου. Υπήρχε περίπτωση ο Γιώργος να μου συγχωρούσε την απιστία μου; Αν του εξηγούσα πως ήμουν σε κατάσταση κατάθλιψης και προσπαθούσα να βρω μια διέξοδο; Αν του ορκιζόμουν πως ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που τον είχα απατήσει; Όσο το συλλογιζόμουν τόσο καταλάβαινα πόσο αγαπούσα τον άντρα μου και το παιδί μου, θα πέθαινα αν τους έχανα, θα έκανα ότι μπορούσα για να μην μάθουν τίποτα για την προδοσία μου.

Την άλλη μέρα στο σχολείο ήμουν ψυχικό ράκος, προσπάθησα να αποφύγω και τον Παύλο και τον Γιάννη, μου έκανε εντύπωση πάντως πως και οι δύο ήταν ευδιάθετοι. Γύρισα σπίτι, τάισα το παιδί μου και φώναξα την κυρά Παγώνα να της πω πως η χθεσινή δουλειά δεν τελείωσε και πως θα έπρεπε να λείψω και σήμερα το απόγευμα. Η καλή γριούλα δέχτηκε με χαρά να κρατήσει ξανά τον Παναγιωτάκη.

Έφτασα στο σπίτι του Παύλου και του Γιάννη χωρίς να ξέρω τι να περιμένω. Ο Παύλος μου άνοιξε και με οδήγησε μέσα, Ο Γιάννης μας περιμένε και τους δύο μένα ειρωνικό χαμόγελο στο πρόσωπο του.

- Γεια σου Κατερινάκι, κάθισε, σαν το σπίτι σου.

- Γιάννη ήρθα για να σε παρακαλέσω...

- Επειδή την έχω κάνει την συζήτηση αυτή ήδη με τον Παύλο, θα σε διακόψω. Δεν μου αρέσει αυτό που κάνετε, το θεωρώ προσβολή προς τους δικούς σας και είμαι αποφασισμένος να τα αποκαλύψω όλα, εκτός αν...

- Εκτός κι αν κάνετε ότι σας πω.

- Ότι θες Γιάννη, αν πρόκειται για χρήματα...

- Με προσβάλλεις, δεν έχω τέτοια κίνητρα.

- Τότε θα διακόψω με τον Παύλο, έχεις δίκιο προδώσαμε τους δικούς μας αλλά δεν πρόκειται να ξαναγίνει ποτέ.

- Το αντίθετο γλυκιά μου, εγώ θα ήθελα να ξαναγίνει και μάλιστα αυτή τη στιγμή. Συγκεκριμένα θέλω και οι δύο να γδυθείτε αμέσως τώρα.

Κοίταξα ξαφνιασμένη τον Παύλο, στεκόταν αμίλητος και μαγκωμένος στην γωνία. Δεν έκανα όμως καμία κίνηση.

- Να το ξαναπώ ή βγάζετε και οι δύο ρούχα σας τώρα ή σηκώνεσαι και φεύγεις και θα έχω ένα ενδιαφέρον διάλογο τον άντρα σου το Σαββατοκύριακο. Στην κοπέλα σου Παύλο θα στείλω ένα μηνυματάκι σε λίγο.

Είδα τον Παύλο να ξεκουμπώνει το πουκάμισο του και να κατεβάζει το παντελόνι του, κατάλαβα πως δεν είχαμε άλλη επιλογή και αποφάσισα να τον μιμηθώ. Όταν έφτασα όμως στα εσώρουχα δίστασα.

- Όλα, δεν νομίζω πως χρειάζεται να ντρέπεστε, δεν υπάρχει και κάτι που να μην έχετε δει.

Έβγαλα το σουτιέν μου και το κιλοτάκι μου και έμεινα εντελώς γυμνή μπροστά στους δύο άντρες. Ο Παύλος είχε γδυθεί πολύ πιο γρήγορα.

- Ωραία, τώρα Κατερίνα θέλω να πάς στο κρεβάτι και να καθίσεις με τα πόδια ανοιχτά.

- Γιάννη αυτό που ζητάς είναι απαράδεχτο.

- Τώρα είπα.

Υπάκουσα, πήγα στο κρεβάτι και κάθισα ανοίγοντας τα πόδια μου. Ένιωθα ντροπιασμένη όσο ποτέ άλλοτε.

- Εσύ Παύλο θα πας και θα γονατίσεις μπροστά της, της έχεις κάνει ποτέ γλειφομούνι;

- Όχι

- Κακώς, θα της κάνεις τώρα, πήγαινε.

Ο Παύλος έκανε ότι του είπε, ήρθε κοντά μου, γονάτισε και ένιωσα τη γλώσσα του στο μουνί μου. Όσο γινόταν αυτό είδα τον Γιάννη να ξεκουμπώνει το παντελόνι του και να βγάζει έξω τον πούτσο του, άρχισε να τον παίζει. Πίστεψα τότε πως ήταν κάποιο είδος ηδονοβλεψία που απλώς ήθελε να μας βλέπει να το κάνουμε μπροστά του.

- Σε γλείφει καλά Κατερίνα;

- ...

- Απάντησε μου.

- Ναι πολύ καλά.

Το εννοούσα αυτό που είπα, δε με είχαν γλείψει σχεδόν ποτέ εκεί κάτω και παρά το γεγονός πως όλο αυτό γινόταν κάτω από τις χειρότερες συνθήκες είχα αρχίσει να υγραίνομαι. Ίσα- ίσα ακόμα και αυτός ο εξευτελισμός στον οποίο υποβαλλόμουν με εξίταρε λιγάκι. Όσο σκεπτόμουν αυτά ο Γιάννης έβγαλε τα ρούχα του και κινήθηκε προς το μέρος μας, ήρθε και στάθηκε δίπλα μου, ο πούτσος του ήταν στητός και τελικά ήθελε κάτι παραπάνω από απλώς να βλέπει.

- Κοιτάξτε πως με κάνατε παλιόπαιδα, Κατερίνα θα πρέπει να κάνεις κάτι γι' αυτό.

- Δεν θέλω.

- Έλα τώρα, απ' ότι είδα στο βίντεο είσαι φοβερή στα τσιμπούκια.

Μου τράβηξε το κεφάλι προς τον πούτσο του, κατάλαβα πως δε θα σταματούσε αν δεν έπαιρνε αυτό που ήθελε και πως δεν ήμουν σε θέση να προβάλλω κάποια αντίσταση. Άνοιξα το στόμα μου και αυτός οδήγησε το όργανό του βαθιά μέσα.

- Έτσι πουτανάκι μου, γλείψε τον!

Έκανα αυτό που μου είπε, σκέφτηκα πως αν μείνει ικανοποιημένος ίσως το ζήτημα τελείωνε εδώ, έτσι προσπάθησα να τον κάνω να χύσει γρήγορα αλλά με σταμάτησε.

- Όπα, θέλω να γαμήσω το στόμα σου.

Με έσπρωξε προς τα πίσω και κάθισε πάνω μου, έτριψε τη ψωλή του πάνω στο στήθος μου και μετά έριξε το σώμα του ελαφρά με τέτοιο τρόπο ώστε να φτάσει ως τα χείλη μου, ενώ με το χέρι του μου ανασήκωσε το κεφάλι. Αναγκάστηκα να τον ξαναπάρω στο στόμα μου και πραγματικά άρχισε να με γαμάει με ορμή, πρώτη φορά μου έκαναν κάτι παρόμοιο. Είχα την αίσθηση πως πνιγόμουν και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω στο πρόσωπο μου και δεν έδειχνε τη διάθεση να με λυπηθεί.

Από την άλλη ο Παύλος δεν έγλειφε πια απλά το μουνί μου, το έτρωγε, κυριολεκτικά το καταβρόχθιζε. Οι μικρές δαγκωνιές στα μουνόχειλα μου και η γλώσσα του που βυθιζόταν μέσα μου με είχαν φέρει στα πρόθυρα του οργασμού, ίσως του πιο δυνατού οργασμού που είχα έως τώρα. Το κορμί μου άρχισε να τρέμει και τα υγρά μου έτρεχα σαν ποτάμι στο στόμα του Παύλου. Θα ούρλιαζα από ηδονή αν το στόμα μου δεν ήταν μπουκωμένο με τον πούτσο του Γιάννη. Αυτός το κατάλαβε και ανέβασε την ένταση, είχε φτάσει βαθιά ως το λαρύγγι μου.

- Χύνεις μωρή σκύλα; Πάρε και τα δικά μου χύσια στο στόμα σου.

Το σπέρμα ξεχύθηκε από το καυλί του και δεν με άφησε να ανασάνω παρά μόνο αφού αναγκάστηκα να τα καταπιώ όλα.

Εκεί που νόμισα πως είχαν τελειώσει όλα, ένιωσα κάτι σκληρό ανάμεσα στα πόδια μου, ήταν ο Παύλος, προφανώς είχε ερεθιστεί από το όλο σκηνικό και αποφάσισε να διεκδικήσει το μερίδιο του. Ήμουν τόσο υγρή που μπήκε μέσα μου πανεύκολα, σήκωσε τα πόδια μου ψηλά στους ώμους του και έφτασε βαθιά όσο ποτέ. Σφυροκοπούσε τα τοιχώματα του κόλπου μου. Βογκούσα από την καύλα και ο Γιάννης που είχε ξαπλώσει δίπλα μου βρήκε την ευκαιρία να ασχοληθεί με το στήθος μου. Δεν το πίστευα αλλά το να έχω δύο άντρες να με χρησιμοποιούν με αυτόν το τρόπο με έκανε να χύσω για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα λεπτά, αυτή τη φορά ούρλιαξα.

- Σκάσε μωρή, θα σε ακούσει η γειτονιά, τώρα σου έφυγαν οι ντροπές;

Πραγματικά εκείνη την ώρα δεν με ενδιέφερε τίποτα, ούτε καν το γεγονός πως ο Παύλος έχυνε μέσα μου χωρίς προφυλακτικό. Έμεινα ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια μου και το σπέρμα να κυλάει.

Ο Γιάννης πάντως δεν είχε πει τη τελευταία του λέξη, ήταν και πάλι σκληρός και θεώρησε πως θα ήταν κρίμα να με αφήσει να φύγω χωρίς να εκμεταλλευτεί το μουνάκι μου. Με γύρισε μπρούμυτα και άρχισε να με σφαλιαρίζει στον κώλο. Ήμουν πολύ εξουθενωμένη για να προβάλλω οποιαδήποτε διαμαρτυρία. Κόλλησε τότε το σώμα του πάνω μου, άνοιξε τα πόδια μου ελαφρά και έχωσε τον πούτσο του μέσα μου. Ένιωθα το βάρος του σώματος του πάνω μου και δε μπορούσα να κουνηθώ.

- Πόσο μεγάλο πουτανάκι είσαι Κατερίνα; Μακάρι να ήταν εδώ ο αντρούλης σου να σε καμαρώσει.

Τα λόγια του με έκαναν να βάλω τα κλάματα κάτι που απ' ότι φάνηκε του άρεσε γιατί τον ένιωσα να σκληραίνει κι άλλο και λίγο πριν χύσει και αυτός μέσα στο μουνί μου, μου ψιθύρισε στ' αυτί.

- Δεν έχεις παράπονο θα υποδεχτείς τον κερατά σου με το μουνάκι σου ανοιγμένο. Δε θα δυσκολευτεί καθόλου να σε γαμήσει.

Γύρισα στο σπίτι το βράδυ εξαντλημένη, τα πόδια μου δεν με κρατούσανε. Η κυρά Παγώνα με περίμενε στη πόρτα.

- Άργησες περισσότερο απόψε κόρη μου, φαίνεσαι χάλια, μην τους αφήνεις να σε ξεθεώνουν έτσι.

- Δε βαριέσαι κυρά Παγώνα, κατά βάθος μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω.








Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).