Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Κέρατο στο αγόρι μου (3ο μέρος): Στο πάρτι

Γεια σας και πάλι και καλό χειμώνα να έχουμε. Την τελευταία φορά σας διηγήθηκα τι συνέβη στο εταιρικό πάρτι πριν τις διακοπές. Οι διακοπές διήρκεσαν δύο μήνες. Πήγα στην Ελευσίνα στους δικούς μου, πήγαμε και οικογενειακώς μια εβδομάδα στην Κρήτη και άλλη μια εβδομάδα με τον Άρη στη Σύρο. Εκεί περάσαμε πραγματικά τέλεια, ο Άρης μου έδειξε στο έπακρο πόσο γλυκός και περιποιητικός μπορούσε να γίνει. Για μια εβδομάδα η μέρα μας ήταν παραλία-σεξ-έξοδος-σεξ χωρίς σταματημό. Όσο ήμουν μαζί του δε σκεφτόμουν καθόλου το Γιώργο. Δυστυχώς δε συνέβαινε το ίδιο και όταν ήμαστε χώρια. Όσο κι αν προσπαθούσα να το αποφεύγω, η ανάμνηση από τα γαμήσια των τελευταίων μηνών μαζί του μου προκαλούσε πλέον μόνο καύλα και σεξουαλική επιθυμία.

Έφτασε λοιπόν ξανά ο Σεπτέμβριος και μαζί του άρχισε ξανά και η δουλειά. Ήλπιζα ότι ο Γιώργος, που είχε περάσει ένα καλοκαίρι με την κοπέλα του θα είχε ξεπεράσει το κόλλημά του και θα με άφηνε ήσυχη. Διαψεύστηκα από την πρώτη κιόλας ημέρα. Όταν έλαβα στο mail μου μια φωτογραφία από την προηγούμενη φορά, που με έδειχνε σκυμμένη στην τουαλέτα με την πούτσα του χωμένη στον κώλο μου. Όταν είχε λίγο κόσμο, σηκώθηκε απότομα, ήρθε πίσω από την καρέκλα μου, μου χούφτωσε δυνατά τα βυζιά και την επόμενη στιγμή έφυγε, πριν προλάβω να κάνω το παραμικρό.

Πέρασε η πρώτη εβδομάδα και το Σάββατο καθόμαστε με τον Άρη χαλαρά σπίτι μου. Το απόγευμα προγραμματίζαμε να πηγαίναμε Γλυφάδα. Σε κάποια φάση, όπως ήμουν στην κουζίνα και μαγείρευα, ακούω το κινητό μου να δονείται. Μήνυμα από το Γιώργο.

- Σε μια ώρα θα είμαι σπίτι σου. Φρόντισε να είσαι μόνη και έτοιμη.

Όχι ρε γαμώτο, πάλι τα ίδια. Ήξερα ότι δεν είχε κανένα νόημα να αρνηθώ, δε θα άλλαζε κάτι και μπορεί να έπεφτε πάνω στον Άρη. Έστειλα γρήγορα ένα μήνυμα στην αδερφή μου, κανόνισα να με πάρει τηλέφωνο ότι δήθεν έρχονται οι γονείς μας σπίτι αιφνιδιαστικά. Ζήτησα από τον Άρη να φύγει και αυτή τη φορά μπορούσα να καταλάβω ότι κάτι αντιλήφθηκε. Του ζήτησα χίλιες φορές συγγνώμη και ότι θα βρισκόμαστε αφότου έφευγαν. Με τα πολλά έφυγε.

Είχα μισή ώρα στη διάθεσή μου. Ήξερα ότι δε γλίτωνα το πήδημα, οπότε τουλάχιστον να περνούσα καλά. Έκανα ένα γρήγορο ντους για φρεσκάδα, μια γρήγορη αποτρίχωση, έβαλα τις κρέμες μου. Φόρεσα ένα σέξι σετ μωβ εσώρουχα, μαζί με ένα γαλάζιο κοντό νυχτικό, και περίμενα να χτυπήσει το κουδούνι.

Πράγματι σε δέκα λεπτά το κουδούνι χτύπησε. Κοίταξα από το ματάκι, τον είδα και του άνοιξα. Πριν προλάβω όμως να τον καλοδώ να μπαίνει διαπίστωσα έκπληκτη πως δεν ήταν μόνος του! Ήταν από πίσω του ένας τύπος, γεροδεμένος και μουσάτος, που αμυδρά κάτι μου θύμιζε αλλά σίγουρα δεν τον περίμενα εκείνη τη στιγμή.

- Γεια σου καργιολάκι. Έτοιμη σε βλέπω!

- Γιώργο τι γίνεται; Ποιος είναι αυτός;

- Σωστά, αγενέστατος, ξέχασα. Λευτέρη από εδώ η Νίνα. Νίνα ο Λευτέρης. Ίσως να τον θυμάσαι από το πάρτι. Έχασα ένα στοίχημα πρόσφατα και του χρωστάω κάτι λεφτά. Επειδή όμως σιχαίνομαι να δίνω χρήματα από στοιχήματα βρήκαμε άλλη λύση. Ο Λευτέρης σε θυμόταν πολύ καλά από το πάρτι, τον είχες καυλώσει άσχημα. Συμφωνήσαμε να σε πάρουμε μια παρτούζα μαζί σήμερα και να τον εξοφλήσω έτσι.

Δεν πίστευα στα αυτιά μου! Δε μπορεί να τα εννοούσε.

- Γιώργο κόφτο, ελπίζω να κάνεις πλάκα. Δε μπορείς να φέρνεις φίλους σου να με πηδάνε, δε σου έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα.

Στο σημείο αυτό έβαλαν και οι δύο τα γέλια, πράγμα που με έκανε να νιώσω ακόμα πιο μειονεκτικά.

- Πουτανάκι θα σε ξεσκίσουμε και μετά θα μας ζητάς κι άλλο. Συνέχισε όμως να κάνεις τη δύσκολη, με φτιάχνει.

Με άρπαξαν έτσι όπως ήμουν και με πήγαν σηκωτή στο κρεβάτι μου. Όπως με μετέφεραν το νυχτικό σηκώθηκε κι άλλο και φάνηκε το μωβ στρινγκ. Με πέταξαν στο κρεβάτι και άρχισαν να γδύνονται. Δεν αντιδρούσα, δεν ήξερα τι ήθελα. Καθόμουν και τους κοιτούσα με τα χέρια να καλύπτουν όπως-όπως το στήθος μου. Πρώτος ανέβηκε στο κρεβάτι ο Γιώργος. Έπιασε το νυχτικό μου και το έσκισε. Ο δυνατός ήχος που προκάλεσε το σκίσιμο έδιωξε κάθε σκέψη από το μυαλό μου. Ζούσα την απόλυτη φαντασίωσή μου, με έγδυναν και θα με πηδούσαν άγνωστοι πάνω στο ίδιο μου το κρεβάτι!

Ο Γιώργος πραγματικά δεν κρατιόταν. Μου έβγαλε το στρινγκ, μου άνοιξε τα πόδια και χώθηκε στο μουνάκι μου πριν το πάρω χαμπάρι. Τον έφτιαχνε πολύ το σκηνικό και φαινόταν. Έμπαινε μέσα-έξω βγάζοντας μουγκρητά, ενώ εγώ από την ηδονή που ένιωθα δεν έβλεπα μπροστά μου. Ο Γιώργος το έβλεπε και καύλωνε ακόμα περισσότερο.

- Γουστάρεις την πούτσα μου τσουλάκι; Το ξέρει ο Αρούλης ότι είσαι εδώ μαζί μου και σε πηδάω;

Δεν ήθελε πολύ ακόμα. Με το επόμενο δυνατό τίναγμα έχυσε τα πηχτάδια του στο μουνί μου. Μαζί του τελείωσα δυνατά κι εγώ.

- Μπράβο πουτανάκι μου. Σειρά του Λευτέρη τώρα.

Σήκωσα το κεφάλι κι έμεινα με το στόμα ανοικτό. Ο Λευτέρης είχε μια πούτσα πάνω από 20 εκατοστά, χοντρή και τεράστια, πολύ μεγαλύτερη από του Γιώργου. Κόλλησα το βλέμμα μου πάνω της, δε μπορούσα να σκεφτώ τίποτα. Την έβλεπα να πλησιάζει το ανοικτό μουνάκι μου, και ξαφνικά την ένιωσα να με παραβιάζει. Έφτασε με τη μία πολύ βαθιά, ούρλιαξα. Ο Λευτέρης γέλασε και δεν πτοήθηκε καθόλου. Χούφτωσε τον κώλο μου γερά, κάθισε στα γόνατα, με σήκωσε στον αέρα και κρατούσε τα πόδια μου ανοικτά, έτσι που είχα μείνει απόλυτα εκτεθειμένη. Στη στάση αυτή εισχωρούσε μέσα μου όλο και βαθύτερα και έχανα ξανά τον έλεγχο. Με κάθε σπρώξιμο ένιωθα να πλησιάζει στη μήτρα μου, αύξανε συνέχεια το ρυθμό του και έβγαζε βρυχηθμούς σα λιοντάρι. Είχα ήδη τελειώσει μια ακόμα φορά και πήγαινα για την τρίτη, όταν τον ένιωσα να βγάζει μια τρομερή κραυγή, να κολλάει την πούτσα του όσο βαθύτερα μπορούσε να φτάσει και να χύνει μέσα μου ποτάμια.

- Παρ' τα μωρή καργιόλα, παρ' τα όλα μέσα σου. Παλιοτσουλάκι, πουτάνα που πηδιέσαι με αγνώστους.

Όταν σταμάτησε να χύνει είχα ολοκληρώσει κι εγώ τον τρίτο μου οργασμό και ήμουν εξαντλημένη. Κοίταξα το Γιώργο που βλέποντας το φίλο του να με πηδάει είχε καυλώσει ξανά. Δε ρώτησα αν θα φεύγανε, ήξερα την απάντηση. Πριν προλάβω να συνέλθω κάπως ένιωσα το χέρι του να με πιάνει από τα μαλλιά και να με στήνει στα τέσσερα. Την επόμενη στιγμή η πούτσα του Λευτέρη χώθηκε στο στόμα μου και ένιωσα πρώτα τα δάχτυλα του Γιώργου να επεξεργάζονται την τρυπούλα μου, έπειτα την πούτσα του να εισχωρεί με τρομερή δύναμη. Αν δεν ήμουν μπουκωμένη με το καυλί του Λευτέρη θα ούρλιαζα.

Ο Γιώργος μπαινόβγαινε μέσα μου δυνατά και άνοιγε την τρύπα μου όσο ο Λευτέρης με τσιμπούκωνε και δε με άφηνε να πάρω ανάσα. Το εργαλείο του μεγάλωνε ξανά, και αναρωτιόμουν που θα εκτονωνόταν αυτή τη φορά. Δυστυχώς δεν άργησα να το μάθω. Όταν το ένιωσε να φτάνει ένα ικανοποιητικό μέγεθος βγήκε απότομα από το στόμα μου και ταυτόχρονα ένιωσα το Γιώργο να βγαίνει και να με γυρνάει στο πλάι, με τρόπο που και οι δύο τρυπούλες μου ήταν εκτεθειμένες. Ένιωσα το τεράστιο παλούκι του Λευτέρη να ακουμπά τη σούφρα μου και ούρλιαξα, δε δυσκολεύτηκε όμως να μπει, έτσι όπως ήταν σαλιωμένο και με το Γιώργο να έχει ήδη κάνει τη δουλειά. Ακολούθησε ο Γιώργος, που ξαναμπήκε στο μουνάκι μου για να διαπιστώσει ότι έτρεχε σα βρύση.

- Στο είχα πει πουτανάκι. Με την παρτούζα αυτή ξεπληρώνω το στοίχημα στο φίλο μου. Θα σε κάνουμε σουρωτήρι, να μη μπορεί ο Αρούλης να περάσει από την εξώπορτα!

- Κοίτα πως το απολαμβάνει το πουτανάκι, που την ξεσκίζουμε πάνω στο κρεβάτι της. Που ξαπλώνει μωρή ο μαλάκας σου να χύσουμε τα σεντόνια;

Από ένα σημείο και μετά συντονίστηκαν, όταν ο ένας έμπαινε ο άλλος έβγαινε, και έτσι δε μου άφηναν ούτε στιγμή χαλάρωσης. Ήταν σίγουρο ότι το είχαν ξανακάνει, ποιος ξέρει σε πόσες άλλες. Είχα παραδοθεί, δε μπορούσα να συντονιστώ. Είχα τελειώσει πολλές φορές. Είχα χάσει τελείως την αίσθηση του χρόνου.

Όταν έφτασαν κοντά να τελειώσουν, βγήκαν και οι δύο από τις τρύπες μου και έσπρωξαν το κεφάλι μου στα μαξιλάρια. Με τσιμπούκωναν εναλλάξ, ουσιαστικά μου γαμούσαν το στόμα, μιας που δε μπορούσα να κουνηθώ καθόλου. Πρώτος τελείωσε ο Λευτέρης, μέσα στο στόμα μου και με έβαλε να τα καταπιώ. Ακολούθησε ο Γιώργος, που έχυσε στη μούρη μου. Τότε κοίταξα πρώτη φορά το ρολόι. Με πηδούσαν ήδη δύο ώρες.

- Τι καργιόλα είναι αυτή ρε φίλε;… που τη βρήκες;…

- Δωράκι από το γραφείο ρε. Την ξεσκίζω όποτε έχω καύλες και ο κερατάς της δεν έχει πάρει χαμπάρι.

Ντύθηκαν, πήραν το σκισμένο μου νυχτικό σαν τρόπαιο, μου είπαν καλό απόγευμα και χαιρετίσματα στον Άρη κι έφυγαν. Δε μπορούσα να κάνω και να πω τίποτα, αυτή η παρτούζα με είχε εξαντλήσει. Με πήρε ο ύπνος, και ξύπνησα ώρες μετά. Βρήκα στο κινητό μου ένα μήνυμα από τον Άρη.

"Ήμουν από κάτω, τα είδα όλα. Τελειώσαμε".




Copyright protected OW ref: 158568



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.