Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η πουτάνα η γυναίκα μου στις διακοπές (2ο μέρος)

Έφτασε η μέρα που το πουτανάκι μου γύρισε από το χωριό. Γεμάτος καύλα και περιέργεια περίμενα με ανυπομονησία να μου διηγηθεί τις αταξίες της καθώς την γαμάω. Έτσι και έγινε, το βράδυ που γύρισε δεν την άφησα να πάρει ανάσα. Με το που μπήκε σπίτι τη βούτηξα, την έσυρα μέχρι το κρεβάτι και τη γαμούσα με μανία καθώς μου περιέγραφε τις ιστορίες με τον κυρ Βαγγέλη και τους αλβανούς. Ήταν ίσως το καλύτερο γαμήσι που είχαμε κάνει. Γαμιόμασταν για ώρες. Η καύλα αντί να σβήνει μεγάλωνε συνεχώς μιας και είχα στο μυαλό μου ότι σε δύο μέρες φεύγουμε παρέα διακοπές και εκεί θα γίνουν ακόμα χειρότερα πράγματα. Την έβλεπα και εκείνη πως ανυπομονούσε να ξαναξενογαμηθεί. Έτσι κάποια στιγμή, αφού είχε τελειώσει με τις περιγραφές από το χωριό, αρχίσαμε να μιλάμε για το τι θα κάνει στην κρουαζιέρα που θα φεύγαμε σε δύο μέρες (είχα κλείσει μία 4ημερη κρουαζιέρα για το ξεκίνημα των διακοπών μας).

- Πουτανάκι μου ανυπομονώ να σε δω στη κρουαζιέρα μέσα στο πλοίο να προκαλείς και να ξενογαμιέσαι.

- Ναι θα γαμιέμαι κάθε μέρα και με άλλον η πουτάνα.

- Όχι πουτανάκι μου, δε θα κάνεις και στην κρουαζιέρα ότι θες.

- Τι εννοείς;

Και εκεί της ανέλυσα το τι είχα βάλει στο μυαλό μου, το σκεφτόμουν μέρες και νομίζω θα την καύλωνε πολύ η όλη φάση όπως και μένα.

- Με κάνεις που με κάνεις κερατά, τουλάχιστον στην κρουαζιέρα θα είσαι υπάκουο πουτανάκι, θα προκαλείς όποιον σου υποδείξω εγώ και θα γαμηθείς, σου αρέσει δε σου αρέσει, με όποιον σου πω και όπως σου πω.

- Μ… δηλαδή θα είσαι κάτι σαν νταβατζής μου;

- Ακριβώς, θα είσαι το υπάκουο πουτανάκι μου και θα κάνεις ότι σου λέω.

- Ναι μωρό μου, μου αρέσει πολύ, ανυπομονώ.


Πέρασε γρήγορα η επόμενη μέρα με τις ετοιμασίες, βαλίτσες κλπ, και ήρθε η μέρα που θα ξεκινούσαμε.

Φτάσαμε στο λιμάνι και αφού κάναμε το τσεκ ιν, πήγαμε στο δωμάτιο μας όπου τακτοποιήσαμε τα πράγματα μας. Αφού τακτοποιηθήκαμε, βάλαμε τα μαγιό μας και ανεβήκαμε στο κατάστρωμα που ήταν η πισίνα και το pool bar. Η Μαρία φορούσε το αγαπημένο της μαύρο μπραζίλ μαγιό που της τόνιζε τέλεια τον κώλο και τριγωνάκι μπικίνι από πάνω με το στήθος της να ξεχειλίζει, ένα παρεό που το δένει στη μέση σαν φούστα και φαίνονται τέλεια τα καλλίγραμμα πόδια της. Στη πισίνα τράβηξε όλα τα αντρικά βλέμματα, οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες, Έλληνες ήταν πολύ λίγοι. Ξαπλώσαμε σε κάτι ξαπλώστρες και παραγγείλαμε τα κοκτέιλ μας. Η ώρα κυλούσε ευχάριστα και πείραζα συνεχώς τη Μαρία λέγοντας της πως την γδύνουν οι άντρες με τα μάτια τους και εκείνη χαζογελούσε. Της έδειχνα μάλιστα διακριτικά κάποιους και η Μαρία φρόντιζε να τους τονίζει είτε την κωλάρα της είτε το στήθος της για να τους προκαλέσει.

Ένας από αυτούς ήρθε και κάθισε δίπλα μας από τη μεριά της, δεν μας μίλησε, προφανώς ήθελε καλύτερη θέα και φυσικά την είχε. Ήταν μάλλον Άγγλος και από τους τύπους που πραγματικά δε συγκινούσε καθόλου τη Μαρία και εμφανισιακά (μέτριος, ούτε όμορφος ούτε άσχημος, αδιάφορος θα έλεγα) κυρίως όμως από συμπεριφορά μιας και την έπεφτε σε όποια περνούσε παρότι ήταν μαζί με τη γυναίκα του η οποία δεν έδειχνε να ενοχλείται καθόλου από τη συμπεριφορά του, 40-45 χρονών και οι δυο, η γυναίκα του δε βλεπόταν, λογικό να θέλει άλλες. Της Μαρίας της την έδινε στα νεύρα γιατί είχε κολλήσει πάνω της το βλέμμα του σε σημείο που να μη νιώθει άνετα, λιγούρι κανονικό. Είπα από μέσα μου αυτός είναι, καύλωσα μόνο με την ιδέα να γαμηθεί με κάποιον που δεν είναι του γούστου της μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει εμένα. Της το είπα.

- Αυτός.

- Τι αυτός;… μου απαντά.

- Αυτός είναι η επιλογή μου.

- Πλάκα κάνεις.

- Καθόλου.

- Ξέρεις ότι τέτοιοι τύποι δε μου αρέσουν καθόλου, μου τη δίνει στα νεύρα ο τύπος με κοιτά, είναι λιγούρι, δεν υπάρχει περίπτωση.

- Είπαμε κάτι, το έχεις δεχτεί, είμαι ο νταβατζής σου δεν είπαμε;

- Μα βρε μωρό μου…

- Δεν έχει μα. Θα τον προκαλείς όπου τον πετυχαίνουμε και όταν σου δώσω το οκ, θα κάτσεις να σε γαμήσει. Μέχρι να σου δώσω το οκ, μόνο θα τον καυλώνεις και είμαι σίγουρος πως με το παιχνίδι αυτό θα καυλώσεις πολύ και συ.

- Μ… έτσι όπως μου το περιγράφεις αρχίζει και μ' αρέσει. Δηλαδή δε θα του κάτσω αμέσως, θα τον καυλώνω και θα τον αφήνω αρχικά;

- Ναι πουτανάκι μου, απόψε θα πάμε στη ντίσκο του πλοίου να χορέψουμε, αν τον βρούμε εκεί, πολύ πιθανό, άγγλος λιγούρι είναι θα τον ανάψεις όσο δεν πάει και μετά θα φύγουμε. Το επόμενο βράδυ λογικά, με την καύλα που θα του έχεις προκαλέσει, στάνταρ θα ξαναπάει για να σε ξαναδεί, θα τον ξαναπροκαλέσεις όσο δεν πάει και βλέπουμε. Α, μια λεπτομέρεια, αφού βρήκαμε τον στόχο από δω και στο εξής δε θα σε γαμάω, ούτε δάχτυλο δε θα σου βάλω, θέλω να έχεις φουλ καύλες.

- Μη μου το κάνεις αυτό. Ήδη θέλω.

- Είπαμε θα παίξουμε το παιχνίδι με τους όρους μου πουτανάκι μου.

- Εντάξει νταβατζή μου, όπως θες.

Έτσι και έγινε, το βράδυ ετοιμαστήκαμε να πάμε στη ντίσκο του πλοίου, η Μαρία ως συνήθως ντύθηκε πολύ πουτανέ, μπλε ελεκτρίκ φόρεμα σούπερ μίνι, με δωδεκάποντο πέδιλο, έξω πλάτη, χωρίς να φοράει σουτιέν με τις ρώγες της έτοιμες να το τρυπήσουν, έντονο βάψιμο, μαλλί ίσιο έφτανε λίγο πάνω από τη μέση της και τέλος είχε βάλει και κάτι κρέμες και γυάλιζε το δέρμα της, σκέτη καύλα. Με το που βγήκαμε από το δωμάτιο εμένα μου είχε γίνει τούρμπο. Μπήκαμε στη ντίσκο και δεν υπήρχε αντρικό κεφάλι που να μη γύρισε να τη κοιτάξει. Κοντοσταθήκαμε λίγο εξερευνώντας το χώρο, τον είδε πρώτη, καθόταν με τη γυναίκα του, η καυλίτσα μου υπάκουο πουτανάκι όπως της ζήτησα μου πρότεινε να πάμε να κάτσουμε δίπλα τους που είχε ένα άδειο τραπέζι. Γενικά είχε αρκετά άδεια τραπέζια και ίσως να φάνηκε ότι πάμε επίτηδες εκεί αλλά δε μας ένοιαζε. Η Μαρία κάθισε από τη μεριά του, ακριβώς δίπλα του (τα τραπεζάκια ήταν κολλητά σχεδόν), αυτός είχε γυρίσει τελείως προς τα εμάς, σχεδόν είχε γυρίσει την πλάτη στη γυναίκα του, που κοιτούσε την πίστα, και την κοίταζε ενώ η Μαρία έπαιζε με τα πόδια της και τον έκανε να χαζεύει το μαύρο στρινγκάκι της.

- Μπήκες στο πετσί του ρόλου σου βλέπω πουτανάκι μου.

- Εννοείται, κοίτα τον λιγούρη πως με κοιτάει, καλά η γυναίκα του είναι τελείως χάπατο;

- Μπορεί να γουστάρει να ξενογαμάει ο άντρας της.

- Λες; Μπορεί. Πάω να χορέψω… θα έρθεις;

- Αμέ.

Χορεύαμε πολύ αισθησιακά, μου τριβόταν και μας κοιτούσαν όλοι, φιλιόμασταν προκλητικά και καύλωναν και τα πλακάκια στην πίστα. Ενώ χορεύαμε και μου τριβόταν η Μαρία άρχισε να τον κοιτά και να παίζει μαζί του με τα μάτια της. Σηκώθηκε και άρχισε να χορεύει γύρω μας και αυτός, πότε μόνος του πότε με τη γυναίκα του η οποία είχε καταλάβει τη συμβαίνει και φαινόταν να συναινούσε. Κάποια στιγμή που τον είχε πλάτη, είχε κολλήσει από πίσω της και η Μαρία του τριβόταν. Ο πούτσος του ήταν πέτρα μου είπε και πολύ μεγάλος, φεύγω και την αφήνω να χορέψει μαζί του. Χόρευαν σα ζευγάρι, τη χούφτωνε στον κώλο και στα μπούτια αρχικά, αργότερα προσπάθησε να της βάλει και το χέρι στο μουνάκι αλλά δεν τον άφησε. Όταν της έδωσε ένα φιλί στο λαιμό τον έσπρωξε πίσω δήθεν τσαντισμένη και ήρθε και κάθισε μαζί μου. Εγώ είχα κατακαυλώσει, με τρέλαινε η εικόνα της να κωλοτρίβεται μαζί του. Ήταν και αυτή πολύ αναμμένη και φαινόταν.

- Τον έχω κάνει τούρμπο.

- Σίγουρα θα έχει αρχίσει να χύνει ο πούτσος του. Της απαντώ.

- Το μουνάκι μου να δεις.

- Φαντάζομαι.

- Θέλω να με γαμήσεις.

- Όσο και να έχω καυλώσει δε θα σε γαμήσω, θέλω όταν σου πω να είσαι τόσο καυλωμένη που να γαμιέσαι μαζί του σα λυσσασμένη σκύλα.

- Μ… μη μου το κάνεις αυτό.

- Σκάσε πουτανάκι. Πάμε στο δωμάτιο και αύριο θα συνεχίσουμε.

Στο δωμάτιο ούτε καν την άγγιξα, όσο και αν ήθελα να τη βάλω κάτω και να την ξεσκίσω. Την άφησα εκεί, να στάζει από την καύλα και να περιμένει πότε θα τον φάει να ξεδιψάσει. Το πρωί φτάσαμε στο πρώτο νησί που θα έπιανε το καράβι, κατεβήκαμε, κάναμε τη βολτίτσα μας και το απογευματάκι επιστρέψαμε στο καράβι. Όντας κουρασμένοι από το νησί (το γυρίσαμε αρκετά και πολύ ποδαρόδρομο) γυρίσαμε στο δωμάτιο κατ' ευθείαν κάναμε ένα ντους και ξαπλώσαμε να κοιμηθούμε ώστε να είμαστε ξεκούραστοι το βράδυ. Κατά τις 9 το βράδυ σηκωθήκαμε και αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια της περιπέτειάς μας. Η Μαρία το τερμάτισε, φόρεσε μια σούπερ μίνι μαύρη φούστα και από πάνω ένα μαύρο μπλουζάκι όλο διαφανές με αποτέλεσμα να φαίνονται τα βυζιά της μέσα στο μαύρο της σουτιέν και από κάτω δε φόρεσε βρακάκι.

- Είσαι μεγάλη πουτάνα.

- Είμαι.

- Θα τον κάψεις τον άμοιρο.

- Στο χέρι σου είναι να τον σώσεις, αν μου δώσεις το οκ θα γευτεί το μουνάκι μου.

- Θα δούμε.

Ξεκινήσαμε για τη ντίσκο πάλι. Αυτός πάλι εκεί ακριβώς στο ίδιο τραπέζι, μας περίμενε φαίνεται. Έτσι και εμείς κάτσαμε στο ακριβώς διπλανό. Του είχανε πεταχτεί τα μάτια έξω. Μας έπιασε την κουβέντα δήθεν για να ρωτήσει για την συνέχεια της κρουαζιέρας. Τον έλεγαν Άνταμ, τα μάτια του καρφωμένα στα βυζιά της και στα μπούτια της. Προσπαθούσε να κρύψει τη καύλα του αλλά δε γινόταν. Μετά από λίγο φάνηκε και η γυναίκα του, η Κέιτ, η οποία ενθουσιάστηκε πολύ από τη γνωριμία. Ήταν φανερό ότι την καύλωνε πολύ και αυτή η όλη φάση. Κάποια στιγμή πρότεινε να πάμε έξω όλοι μαζί για ένα τσιγάρο, εγώ ψιθύρισα στη Μαρία να πει ότι δε θα έρθει εκείνη γιατί θέλει να χορέψει. Ο Άνταμ εννοείται προθυμοποιήθηκε να τη συνοδεύσει ώστε να βγω εγώ έξω για τσιγάρο. Έτσι και έγινε. Εγώ με τη Κέιτ βγήκαμε για το τσιγάρο ενώ εκείνοι ανέβηκαν στη πίστα και άρχισαν τον χορό. Από εκεί που ήμασταν είχαμε καλή οπτική επαφή και κοιτούσαμε παρέα με την Κέιτ. Η Μαρία του τριβόταν πιο έντονα ακόμα από χθες ενώ αυτός της χούφτωνε πότε τα βυζιά πότε τα μπούτια, αυτή τη φορά τον άφηνε να της δίνει και πεταχτά φιλιά στο λαιμό.

Μετά από λίγο γυρίσαμε με τη γυναίκα του στο τραπέζι. Κάποια στιγμή τη γύρισε πρόσωπο με πρόσωπο προσπαθώντας να τη φιλήσει στο στόμα, η Μαρία τον απέφυγε και γύρισε προς το μέρος μου να δει αν την αφήνω να προχωρήσει. Η καύλα μου είχε φτάσει στο απροχώρητο και πίστευα ότι δεν πρέπει να το τραβήξω άλλο γιατί δε θα αντέξω εγώ, θέλω να τη δω να τη γαμάει, έτσι της έκανα νεύμα να συνεχίσει. Η γυναίκα του για να του αφήσει το πεδίο ελεύθερο μας καληνύχτισε και έφυγε. Στην επόμενη απόπειρά του λοιπόν η Μαρία δεν αντιστάθηκε, της έδωσε ένα γλωσσόφιλο πολύ παθιάρικο ενώ της έβαζε και το χέρι κάτω από τη φούστα και έπιανε το υγρό μουνάκι της που ήταν γυμνό. Εγώ κόντευα να χύσω. Η Μαρία σίγουρα ήταν πλημμυρισμένη και αυτός πάρα μα πάρα πολύ καυλωμένος και έτοιμος να τη γαμήσει. Κάνω νόημα στη Μαρία να πάμε στο δωμάτιο όλοι μαζί. Τον παίρνει από το χέρι και αυτός σαν υπνωτισμένος την ακολουθεί. Όλη η ντίσκο είχε γυρίσει και μας κοιτούσε, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση του.

Φτάσαμε στο δωμάτιο, εγώ κάθισα σε μία πολυθρόνα απέναντι στο κρεβάτι και έβγαλα έξω τον πρησμένο πούτσο μου και τον έπαιζα. Αυτός τη βούτηξε και με μία κίνηση της έσκισε τη μπλούζα και τη φιλούσε λυσσασμένα, δεν έβλεπε μπροστά του. Τη πέταξε πάνω στο κρεβάτι, έβγαλε τη πούτσα του έξω, ήταν μέτρια σε μέγεθος αλλά πολύ χοντρή, πήγε από πάνω της και της την έβαλε στο στόμα, της το γαμούσε για κάνα 5λεπτο. Δεν άντεχε όμως για παραπάνω και βγήκε απότομα από το στόμα της, της σήκωσε τη μικροσκοπική φουστίτσα, της άνοιξε τέρμα τα πόδια και με μία απότομη κίνηση της τον κάρφωσε, εκείνη έβγαζε βογγητά καύλας και κραυγές ηδονής. Αυτός επίσης βογκούσε, δεν άντεξε για πολύ, βγήκε και την έχυσε στα βυζιά της και στο πρόσωπο, τη γέμισε σπέρμα. Μαζί έχυσα κι εγώ. Την έβαλε να γονατίσει και να του τον καθαρίσει με μία ωραία πίπα. Η Μαρία που παίρνει πίπα καλύτερα από επαγγελματία, δεν άργησε να του το ξανασηκώσει, την έστησε στα 4 και την ξανακάρφωσε στο μουνί.

Τη γαμούσε ξανά με μανία. Μετά από λίγο αυτός μου έκανε σήμα να πάω κι εγώ, να την πιπώσω. Πήγα μπροστά της και την μπούκωσα. Τη γαμούσαμε παρέα για ώρα και το πουτανάκι το απολάμβανε. Άρχισε να βογκάει δυνατά, ενώ ήταν μπουκωμένη και να κουνάει δυνατά το κώλο της. Τελείωσε και τιναζόταν το μουνάκι της. Στα καπάκια τελείωσε και ο Άνταμ, της έχυσε το μουνάκι αυτή τη φορά. Εγώ τελείωσα μετά από κάνα δίλεπτο, της γέμισα το στόμα με το σπέρμα μου και εκείνη το ήπιε όλο σα καλό πουτανάκι. Ο τύπος αφού πέρασε λίγη ώρα και ηρέμησε ντύθηκε και έφυγε. Εγώ όμως ήμουν ακόμα καυλωμένος με την όλη φάση. Η Μαρία και αυτή, τη γύρισα στα 4 και της σάλιωσα την τρυπούλα της. Άρχισα σιγά-σιγά να της τον βάζω στον κώλο της, μόλις μπήκα τελείως άρχισα να τη γαμάω σα σκύλα.

- Πουτάνα θα στον σκίσω τον κώλο, που πας και μου γαμιέσαι με τον ένα και με τον άλλο.

- Ναι γαμιά μου σκίσε με.

- Θα στον ματώσω.

Άρχισα να της βαράω τα κωλομάγουλα με μανία. Της τα έκανα μωβ από το ξύλο ενώ παράλληλα την έβριζα. Αυτή έχυνε συνεχώς από το μουνί, τα υγρά της έτρεχαν ποτάμια πάνω στα μπούτια της. Βγήκα από τον κώλο της και μπήκα στο μουνί της. Ήθελα να τελειώσει, της άξιζε το είχε κερδίσει. Τελείωσε για πλάκα. Μετά από 2-3 λεπτά, βγήκα, ξαναμπήκα στον κώλο της και της τον έχυσα. Ήθελα να είναι χυμένη σε όλες της τρύπες.




Copyright protected OW ref: 163328



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).