Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και με πολλή ζέστη. Η μικρή Μαρία, φοιτήτρια νοσηλευτικής, ετοιμαζόταν για τις εξετάσεις στη σχολή και καθόταν στο σπίτι να διαβάσει. Η Μαρία είναι μια 20χρονη φοιτήτρια με σγουρό μαλλάκι καστανό και ένα φωτεινό και αθώο προσωπάκι. Ζούσε με την μητέρα της την Άννα και τον αδερφό της τον Θανάση σε μια μονοκατοικία των Βορείων Προαστίων της Αθήνας, μετά το χωρισμό των γονιών της.

Ο πατέρας της ήταν αρκετά ευκατάστατος και τους παραχώρησε το πολυτελές σπίτι. Σπίτι με όλες τις ανέσεις, πισίνα και ένα τεράστιο κήπο. Η Μαρία είναι αυτό το είδος κοριτσιού, που μόλις το βλέπεις λες ότι θέλεις να το σκίσεις. Ύψος περίπου στο 1.65, με στητό βυζάκι, στο νούμερο 2 και ένα κορμάκι γυμνασμένο από τα πολλά χρόνια ενασχόλησης με το χορό. Το κωλαράκι ήταν μικρό και στενό αλλά τουρλωτό, που έκανε όλα τα αγόρια από τη σχολή να το λιγουρεύονται. Η Μαρία όμως δεν έδινε σημασία. Ήξερε ότι η μητέρα της έδινε αγώνα για να τη σπουδάσει μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα της και δεν ήθελε μια σχέση να την αποσπάσει από το διάβασμα της. Έτσι αφοσιώθηκε στη μελέτη της και έμεινε εκτός από σχέσεις αλλά και από την ερωτική απόλαυση. Ήθελε να πάρει το πτυχίο της, το συντομότερο.

Εκείνη την ημέρα είχε καύλες το Μαράκι. Δυστυχώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος να τις σβήσει εκτός από την αυτοϊκανοποίηση. Κάτι που δεν ήθελε να κάνει στην ηλικία της. Έτσι αποφάσισε να βγει στην πισίνα για να κάνει μια βουτιά και λίγη ηλιοθεραπεία μήπως χαλαρώσει και ξεχαστεί για να μπορέσει να συνεχίσει το διάβασμα. Φόρεσε το μπικίνι της και πήρε την πετσέτα της για να βγει στον κήπο που βρισκόταν η πισίνα. Αφού βούτηξε και δροσίστηκε, κάθισε στη σεζ λογκ να κάνει ηλιοθεραπεία και να χαλαρώσει. Ήταν μόνη της στο σπίτι και έτσι σκέφτηκε να αφαιρέσει το πάνω μέρος του μαγιό. Φορούσε τα μαύρα γυαλιά της και όπως ήταν ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα, αποκοιμήθηκε. Την ηρεμία της διέκοψαν κάποιοι ήχοι που ακούστηκαν από το διπλανό σπίτι. Ακούστηκαν ομιλίες αρκετά δυνατές που την έκαναν να ξυπνήσει. Φοβήθηκε ότι μπορεί να την έβλεπαν οι διπλανοί γυμνόστηθη και έσπευσε να καλυφθεί. Αφού φόρεσε το σουτιέν της πήγε στο φράκτη να κοιτάξει ποιος ήταν αυτός που διέκοψε την μεσημεριανή της ηρεμία.

Ήταν ο γείτονας της ο Κώστας. Ένα κακομαθημένο και αχώνευτο παιδί, από πλούσια οικογένεια πού ήταν γνωστός για την ανωριμότητα του και τα άγουστα αστεία του. Ο Κώστας ήταν ψηλός και γεροδεμένος. Περίπου στο 1.85 και πολύ μυώδης. Θα μπορούσε να ήταν περιζήτητος γκόμενος αλλά η συμπεριφορά του απέτρεψε πολλά κορίτσια από το να μείνουν κοντά του. Η Μαρία πλησίασε τον ξύλινο φράκτη που χώριζε τις αυλές των δύο σπιτιών. Σε κάποιο σημείο ο φράκτης είχε μια τρύπα. Μια σανίδα είχε φθαρεί και βγήκε από τη θέση της, αφήνοντας ένα κενό. Η Μαρία σκέφτηκε να κοιτάξει από το κενό ώστε να μη γίνει αντιληπτή από τον ενοχλητικό γείτονα.

Το θέαμα την άφησε άναυδη. Ο Κώστας είχε βγάλει έξω τον πούτσο του και τον έπαιζε, κρατώντας στο χέρι του το τάμπλετ του, που έπαιζε βίντεο πορνό από κάποιο σαΐτ του ίντερνετ. Ακουγόταν έντονα τα βογκητά από τους πρωταγωνιστές του βίντεο και ο Κώστας είχε πάρει μια περίεργη έκφραση καθώς τον έπαιζε. Το βλέμμα του Κώστα ήταν στραμμένο προς τον φράκτη και το μάτι του έπεσε αμέσως πάνω στο μάτι της Μαρίας που μόλις πλησίασε. Ντράπηκε την γειτόνισσα του που τον είδε να μαλακίζεται στην αυλή και αμέσως μαζεύτηκε. Φόρεσε το εσώρουχο του που το είχε κατεβάσει και από πάνω το σορτς ώστε να πλησιάσει το φράκτη και να δει ποιος από τους 3 γείτονες του, τον έπιασε στα πράσα.

Η Μαρία μόλις τον είδε να πλησιάζει, έφυγε τρέχοντας για να μην τη δει ο Κώστας. Σκέφτηκε να τρέξει προς την πισίνα και να βουτήξει μέσα αλλά δεν πρόλαβε. Το μόνο που πρόλαβε να δει ο Κώστας, ήταν το τουρλωτό κωλαράκι της Μαρίας, σήμα κατατεθέν, να τρέχει προς την πισίνα φορώντας το μαγιό. Το ανώριμο μυαλό του Κώστα, άρχισε να κάνει διάφορες σκέψεις. Σκέφτηκε ότι η Μαρία τον έπαιρνε μάτι τόση ώρα που τον έπαιζε. Άρα τον γουστάρει γι' αυτό κρυφό κοίταζε. Φυσικά η σκέψη του δεν είχε καμία επαφή με την πραγματικότητα. Η Μαρία το μόνο που πρόλαβε να δει, ήταν τον Κώστα γυρισμένο στο πλάι να παίζει με το μόριο του, αλλά αυτό ήταν στιγμιαίο καθώς ο Κώστας την αντιλήφθηκε αμέσως και έτρεξε να κρυφτεί.

Έτσι ο Κώστας σκέφτηκε να κάνει μια κίνηση για να πλησιάσει τη Μαρία και να διαπιστώσει αν ισχύουν οι υποψίες του. Φώναξε την όμορφη φοιτήτρια να έρθει προς τον φράκτη, δήθεν για να την ρωτήσει κάτι. Η Μαρία φανερά απρόθυμη, βγήκε από την πισίνα και πήγε προς το μέρος του.

- Γεια σου Κώστα

- Μαρία, συγνώμη που διέκοψα το κολύμπι σου, αλλά έχω την εντύπωση ότι κάποιος ήταν εδώ πριν από λίγο και κοιτούσε την αυλή μου. Μπορεί να κινδυνεύεις και εσύ από αυτόν που βρέθηκε εδώ.

- Κώστα τόση ώρα που είμαι εδώ, δεν είδα κανέναν. Θα το έβλεπα αν υπήρχε κάποιος.

- Άρα εσύ ήσουν που με παρακολουθούσες πριν; Σου άρεσε το θέαμα; Γιατί δε μου ζήτησες να στο δείξω και κάθεσαι να με βλέπεις στα κρυφά;

- Κώστα τι λες; Δεν είδα τίποτα και δεν ξέρω γιατί μιλάς. Δεν με ενδιαφέρει κανένα θέαμα.

Εκείνη την ώρα ο Κώστας που πίστευε ότι η Μαρία τον έπαιρνε μάτι επειδή τον γούσταρε, κατέβασε το σορτσάκι του και το εσώρουχο του και τοποθέτησε το πεσμένο πια πέος του, στην τρύπα του φράκτη. Εκεί που πριν ήταν η Μαρία και κοιτούσε δίπλα. Η Μαρία μόλις το είδε, εκνευρίστηκε. Θεώρησε ότι έτσι ο Κώστας την προσβάλλει και την μειώνει σαν άνθρωπο και σα γυναίκα.

- Τι κάνεις ρε μαλακισμένο; Γιατί μου δείχνεις το πουλί σου; Θα στο ξεριζώσω τώρα…

και το αρπάζει με το χέρι της για να τον πονέσει. Λίγο η ζεστασιά του χεριού της, λίγο το απαλό χεράκι της Μαρίας, ξύπνησαν το εργαλείο του Κώστα και το έκαναν να σκληρό σε δευτερόλεπτα. Η Μαρία που το κρατούσε στο χέρι της ένιωθε την αλλαγή του μεγέθους και την αύξηση του μεγέθους που γινόταν μέσα στο χέρι της. Ο συνδυασμός της αίσθησης μέσα στο χέρι της, το θέαμα του πούτσου που σηκώνεται γι' αυτή και η πρωινή της καύλα, την έκαναν να φουντώσει και να δει το όργανο του γείτονα της με άλλο μάτι. Τώρα που το βλέπει, της αρέσει. Είναι το μεγαλύτερο που έχει συναντήσει ως τώρα. Βέβαια η Μαρία δεν είχε και πολλές εμπειρίες, αλλά δεν είχε δει μεγαλύτερο. Μακρύ και χοντρό. Περίπου 20 πόντους και με βαριά αρχίδια που κρεμόταν από κάτω.

Μία ανατριχίλα και μια ρίγη πέρασε το κορμί της, σαν να τη χτυπάει ρεύμα. Το ίδιο και ο Κώστας που ένιωθε το μικρό χεράκι της Μαρίας να του σφίγγει τον πούτσο. Ένας αναστεναγμός έφυγε ταυτόχρονα και από τους δύο. Ήταν ένα κύμα καύλας που ήρθε και χτύπησε τα δύο νέα παιδιά από αυτό το τυχαίο γεγονός στην αυλή τους. Η Μαρία που ακόμα έσφιγγε την τεράστια ψωλή, χαλάρωσε το σφίξιμο και άρχισε να χαϊδεύει το παλούκι του γείτονα της. Δεν κρατήθηκε άλλο. Αυτό το τεράστιο εργαλείο, ήθελε να το γευτεί για να ηρεμήσει την καύλα της. Έσκυψε και τον πήρε στο στόμα κάνοντας μια αργή και ζουμερή πίπα πίσω από το φράκτη. Ήθελε να το πάρει ολόκληρο στο στόμα της και την εμπόδιζε το μικρό πάχος της σανίδας στον φράκτη. Δεν την ένοιαζε που πνιγόταν από το υπερμέγεθες καυλί. Το ήθελε όλο.

Όλο για πάρτη της. Η μαεστρία της ήταν εκπληκτική. Τέτοια πίπα δεν κάνει ούτε επαγγελματίας χρόνων. Άρχισε να φιλάει το κεφαλάκι και να αγγίζει με τη γλωσσίτσα της, τη βάλανο. Μετά το πήρε στο στόμα της κάνοντας κύκλους με την γλώσσα της γύρω από την χοντρή βάλανο και να σφίγγει με τα χείλη της δίνοντας μια αίσθηση πίεσης και ζεστασιάς ενώ η γλώσσα της δούλευε ασταμάτητα αργά και βασανιστικά. Έβγαζε το τεράστιο παλούκι από το στόμα της και έγλειφε τον κορμό σε όλο του το μήκος χαρίζοντας στον Κώστα μια υπέροχη αίσθηση και μετά ξανά έβαζε την ψωλάρα στο στόμα της μέχρι τη ρίζα.

Η μυτούλα της πονούσε από την πίεση στον φράκτη αλλά δεν την ένοιαζε. Ήθελε να γλείψει αυτό το μεγάλο καυλί με τις ώρες. Όταν το στόμα της κουραζόταν, το έβγαζε και κατέβαινε στα χοντρά και φουσκωτά αρχίδια του κάνοντας πιπίλα. Ρουφούσε τα αρχίδια του Κώστα ένα-ένα σα να ήθελε να πιει τα χύσια του απευθείας μέσα από την πηγή. Από την άλλη πλευρά του φράκτη, ο Κώστας δεν πίστευε στην τύχη του και παρακαλούσε να έρθει η Μαρία στο σπίτι του ή να πάει αυτός στο δικό της και να απολαύσει το κορμί που είχε παίξει τόσες μαλακίες για χάρη της. Δυστυχώς ο φράκτης ήταν μεγάλο εμπόδιο και για τους δύο. Ο Κώστας ήθελε να αγγίξει τα δύο στητά βυζάκια της Μαρίας, αλλά ήταν αδύνατο λόγω του φράκτη.

Από την άλλη η Μαρία είχε επιδοθεί σε ένα βαθύ και υγρό τσιμπούκι που έκανε το μικροσκοπικό μουνάκι της να στάζει από καύλα. Το Μαράκι έγλειφε και ρούφαγε ασταμάτητα. Κόντευε να χύσει ώσπου άκουσε τη φωνή του Κώστα να της λέει ότι έφτασε σε οργασμό.

- Τραβήξου γιατί χύνω.

Η Μαρία αντί να τραβηχτεί έβαλε το τεράστιο καυλί ακόμα πιο βαθιά στο στόμα της. Για πρώτη φορά είχε την περιέργεια να δοκιμάσει τη γεύση του σπέρματος. Ο Κώστας δε μπορούσε να κρατηθεί άλλο και άδειασε το καυτό του σπέρμα μέσα στο λαρύγγι της απευθείας. Μια δυνατή κραυγή ανακούφισης βγήκε και το καβλί του άρχισε να εκτοξεύει τεράστιες ποσότητες σπέρματος που η Μαρία προσπαθούσε να καταπιεί χωρίς να πνιγεί. Ήταν αδύνατο να χωρέσει όλη αυτή η ποσότητα μέσα της. Μέρος των υγρών έτρεξαν απ έξω. Το μουνάκι της Μαρίας άρχισε να χύνει και να της χαρίζει έναν δυνατό κολπικό οργασμό. Η Μαρία παρ' όλο που δε συμπαθούσε καθόλου τον Κώστα, είχε ερωτευτεί το μεγάλο και όμορφο εργαλείο του. Δεν ήθελε να το βγάλει από το στόμα της. Συνέχισε να το γλείφει και το απολάμβανε. Καθάρισε όλο το πέος από τα υγρά που έβγαλε και κάποια έμειναν πάνω στο σαγόνι της και στο μάγουλο της. Το καβλί του Κώστα παρέμεινε όρθιο και καμαρωτό και η Μαρία συνέχιζε να χαρίζει απόλαυση στο θηρίο. Δε χόρταινε να το τρομπάρει και το ρούφαγε λυσσασμένα μέχρι που ένας ήχος διέκοψε την σκηνή της ηδονής.

Η Μαρία γύρισε προς το μέρος που ακούστηκε η φωνή και είδε τον αδερφό της τον Θανάση να στέκεται μπροστά στην πισίνα και να παρακολουθεί την αδερφή του επί τω έργω. Δεν ήθελε να βγάλει το καυλί από το στόμα της αλλά συνήλθε μετά από λίγα δευτερόλεπτα και το έβγαλε αμέσως.

- Θανάση, δεν... ξέρεις... εγώ πήγα για μπάνιο στην πισίνα... δεν... με τον Κώστα...

Προσπαθούσε να βρει λόγια για να δικαιολογήσει αυτό που είδε ο αδερφός της, αλλά ήταν δύσκολο. Δεν έβρισκε κάτι αληθοφανές να πει. Μόνο ψέλλιζε διάφορα ασυνάρτητα λόγια που έμοιαζαν περισσότερο με κραυγές παρά με ομιλία. Ο Θανάσης ήταν πιο ψύχραιμος και πιο ανεκτικός από όσο περίμενε η Μαρία.

- Μαρία δεν με νοιάζει τι έκανες με τον Κώστα. Είναι δικαίωμα σας. Αλλά τα χύσια στο πρόσωπο σου μαρτυρούν ότι δεν ήσουν φρόνιμο κορίτσι. Απλά σε ενημερώνω ότι σε λίγο έρχεται η μαμά από τη δουλειά και νομίζω ότι δεν θα της άρεσε να σε δει έτσι. Ξέρει πως είναι τα χύσια και πιστεύω ότι δε θα ήταν τόσο ψύχραιμη όσο εγώ.

- Αδερφούλη μου έχεις δίκιο. Δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα και ότι σε λίγο έρχεται η μαμά. Τρέχω να πλύνω το πρόσωπο μου.

Έσκυψε στο αγαπημένο της καυλί και έδωσε ένα φιλάκι στο κεφαλάκι.

- Θα τα πούμε άλλη στιγμή Κώστα. Πρέπει να φύγω.

Ο Κώστας γέλασε και της είπε ότι θα πρέπει να τα πούνε σύντομα μαζεύοντας τη μισοσηκωμένη ψωλάρα του.




Copyright protected OW ref: 163306



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.