Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τα μάτια μου άνοιξαν ξαφνικά. Το κεφάλι μου κόντευε να σπάσει. Γαμώτο πάλι ήπια πολύ χθες το βράδυ. Το ξεφτιλίσαμε με την παρέα. Κοίταξα γύρω μου. Η εικόνα γνώριμη. Η κρεβατοκάμαρα του σπιτιού μου. Ουφ... τουλάχιστον αυτή την φορά ξύπνησα στο σπίτι μου.

Χρειάζομαι επειγόντως καφέ και ντεπόν γιατί το κεφάλι θα σπάσει. Ποιος μαλάκας άφησε το πορτατίφ ανοιχτό και ξύπνησα στο ημίφως; Πρέπει να μπει φως εδώ μέσα επειγόντως. Κάνω να σηκωθώ από το κρεβάτι και τότε παγώνω. Δίπλα μου κείτεται ένα γυναικείο κορμί. Ένα γυμνό γυναικείο κορμί. Ένα όμορφο γυμνό γυναικείο κορμί. Κάθισα και το χάζεψα για μια στιγμή προσπαθώντας να θυμηθώ ποια είναι. Το γεγονός ότι ήταν μπρούμυτα και δε μπορούσα να δω το πρόσωπό της καθαρά δεν βοήθαγε ιδιαίτερα.

Αποφάσισα να κρατήσω το πορτατίφ ανοικτό για να μην την ξυπνήσω και κατέβηκα κάτω για να φτιάξω καφέ και να πάρω κάτι για να συνέλθω. Η πρώτη γουλιά του καφέ βοήθησε σημαντικά να θυμηθώ κάποια πράγματα από τη χθεσινή βραδιά. Ήμουν με τους φίλους μου στο Rock στο Κολωνάκι και τα πίναμε όπως κάθε Σάββατο. Εκεί γνωρίσαμε κάτι κοπέλες και η αλήθεια είναι ότι φλερτάραμε με μια από αυτές. Δε μπορεί… αυτή θα είναι έλεγα από μέσα μου. Πόσο άνετος να το παίξεις όταν θυμάσαι φευγαλέα εικόνες από μια βραδιά που κατέληξε να με βρει με μια όμορφη γυναίκα γυμνή δίπλα μου;

Πήρα την κούπα με τον καφέ μου και άλλη μια για εκείνη. Είχα πάρει την απόφαση μου. Θα έλεγα αλήθεια. Θα έλεγα όσα θυμόμουν. Η ειλικρίνεια σώζει σκέφτηκα!

Ανέβηκα στο δωμάτιο μου και άνοιξα λιγάκι το παράθυρο να μπει καθαρός αέρας και φως μιας και έξω η ημέρα ήταν ηλιόλουστη. Έκατσα λοιπόν να παρατηρήσω τη γυμνή φιγούρα της πίνοντας τον ζεστό μου καφέ. Η κοπέλα ήταν κοκκινομάλλα. Άραγε αυτή που φλερτάραμε χθες ήταν εκείνη; Γαμώτο… τίποτα ακόμα. Και είχε μια υπέροχη σταρένια επιδερμίδα. Μια όμορφη πλάτη για να την χαϊδεύεις και να την φιλάς με τις ώρες και έναν εξωπραγματικά τουρλωτό κώλο για το λεπτό σωματάκι της. Συγχωρέστε με που το λέω έτσι αλλά η κούρμπα που έκανε η μεσούλα της σε σχέση με τον θεσπέσιο κώλο της ήταν μοναδική. Ίσως άλλη μια φορά στην ζωή μου είχα συναντήσει τέτοιο κορμί. Θύμιζε λατίνες γυναίκες.

Και εκεί που καθόμουν και χάζευα αυτό το θαύμα της φύσης η γυμνή γυναίκα ξύπνησε. Γύρισε προς το μέρος μου και χαμογέλασε γλυκά.

- Καλημέρα μου είπε.

- Καλημέρα... απάντησα και εγώ με χαμόγελο.

- Καλημέρα Γιώργο... συνέχισε στο ίδιο γλυκό ύφος.

- Καλημέρα γλυκιά μου... απάντησα εγώ προσπαθώντας να ξεγλιστρήσω.

- Αλήθεια τώρα μετά από όσα έγιναν χθες βράδυ σε αυτό το κρεβάτι δε θυμάσαι το όνομά μου;... είπε με ένα μικρό παράπονο στο βλέμμα της και στην παιχνιδιάρικη φωνή της.

- Η αλήθεια είναι πως θυμάμαι αποσπασματικά λίγα πράγματα από τη χθεσινή βραδιά και όσο και να το παλεύω αδυνατώ για την ώρα να θυμηθώ τα υπόλοιπα...

απάντησα με απόλυτη ειλικρίνεια.

- Δε σε τιμά αυτό που είπες Γιώργο μόλις τώρα...

συνέχισε στο ίδιο παραπονιάρικα ύφος.

- Το αντίθετο πιστεύω. Είμαι ειλικρινής μαζί σου. Ξύπνησα με τρομερό πονοκέφαλο και θυμόμουν ελάχιστα. Ο καφές με βοήθησε να θυμηθώ λίγα ακόμα. Όταν ξύπνησες χάζευα το πανέμορφο κορμί σου... απάντησα φορώντας το πιο όμορφο χαμόγελό μου.

Γυρνώντας προς τα εμένα μου δόθηκε η δυνατότητα τόση ώρα να παρατηρήσω και όσα μου έκρυβε. Ένα υπέροχο προσωπάκι με ζεστό χαμόγελο και μεγάλα καφέ μάτια να με κοιτούν. Ναι τώρα είμαι σίγουρος. Ήταν η κοπέλα που φλερτάραμε χθες το βράδυ! Είχε ένα στητό αλλά μικρό στήθος. Από αυτά που οι Γάλλοι τα ονομάζουν ιδανικά γιατί χωράνε σε ένα ποτήρι σαμπάνιας. Και ένα μουνάκι ξυρισμένο τέλεια.

Επικράτησε σιωπή για λίγο και αποφάσισα να συνεχίσω την ειλικρινή επίθεση μου.

- Η παρουσία σου εδώ με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί αν θυμάμαι καλά χθες το βράδυ φλερτάραμε για αρκετή ώρα στο μπαράκι που ήσουν με τις φίλες σου αλλά από την άλλη με γεμίζει και με άγχος.

- Είδες που σιγά-σιγά αρχίζεις και θυμάσαι πράγματα;... απάντησε λέγοντας στη συνέχεια… γιατί όμως έχεις άγχος;

- Δε θυμάμαι πως καταλήξαμε γυμνοί στο κρεβάτι μου και αν πέρασες όμορφα χθες το βράδυ;

- Το πρωινό μου χαμόγελό δεν μαρτυρά πως τα πέρασα; Έλα δίπλα μου να σου θυμίσω τι κάναμε χθες.

Ξάπλωσα δίπλα της μη μπορώντας να αντισταθώ στο κάλεσμα της. Τη φίλησα γλυκά στα χείλη αλλά μετά από λίγο το πάθος μας κυρίευσε και τα φιλιά μας έγιναν επιθετικά. Λες και ήθελε να φάει ο ένας τον άλλον. Και η αλήθεια είναι πως το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι το πάθος κατά την γνώμη μου. Ανέβηκε πάνω μου όπως ήταν γυμνή και συνέχισε να με φιλά κατεβαίνοντας αργά και σαδιστικά προς τα κάτω. Έκανε την διαδρομή λαιμός, στέρνο, κοιλιά να μοιάζει με μια αιωνιότητα. Ο πούτσος μου ήταν ήδη ερεθισμένος και δεν άργησε να τον πάρει στο στόμα της. Με μια της κίνηση κατάφερε να τον εξαφανίσει προς στιγμή αλλά σύντομα δάκρυα ήρθαν στα μάτια της. Με κοίταξε κατευθείαν στα δικά μου και ήταν σαν να με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Αργά συνέχισε να με γλείφει χαμηλά. Απολάμβανε να κάνει στοματικό. Το γούσταρε και αυτό το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Δε θα άντεχα για πολύ και την τράβηξα κοντά μου. Με μια απότομη κίνηση τη γύρισα ανάσκελα και πήρα την πρωτοβουλία να γευτώ εγώ την κορμάρα της. Δεν έφερε ιδιαίτερη αντίσταση άλλωστε.

Παραδομένη στα φιλιά μου και στα χάδια μου απλά αναστέναζε καυλιάρικα κάθε φορά που εντόπιζα ένα ευαίσθητο σημείο της πάνω στην κορμάρα της. Και είχε πολλά. Τους λοβούς των αυτιών της, το λαιμό της, τα μικρά της στήθη της με τις σκληρές από τον ερεθισμό ρώγες της που γλείφοντας τες τέντωνε το κορμί της σαν να ήταν τόξο. Συνέχισα προς την κοιλίτσα της και φυσικά κατέληξα στο μουνάκι της που ήταν υγρό και με περίμενε. Μύριζε υπέροχα κιόλας οπότε δεν έχασα την ευκαιρίας να το ανοίξω διάπλατα. Να βάλω το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια της και κρατώντας την με δύναμη να τη γλείψω για πολύ ώρα. Οι αναστεναγμοί της είχαν πλέον γίνει βογκητά τα οποία αμυδρά έφταναν στα αυτιά μου μιας που είχα χαθεί στην μουνάρα της μέσα που γινόταν όλο και πιο υγρή. Όλο και πιο νόστιμη. Δεν θα με επηρέαζε. Ήθελα να χύσει στο πρόσωπο μου και θα το κατάφερνα. Εκείνη προσπαθώντας να αντισταθεί άρχισε να μου τραβάει με δύναμη τα μαλλιά. Τότε σήκωσα απότομα το κεφάλι μου. Την κοίταξα στα μάτια για μια στιγμή. Η έκφραση του προσώπου της γλυκιά και άγρια ταυτόχρονα. Και ξαναβούτηξα στο γλείψιμο. Δεν άργησε να τελειώσει στο στόμα μου μέσα σε φωνές και βρισιές.

Ανέβηκα και την φίλησα γλυκά στα χείλη. Μπορούσε να γευτεί τα χύσια της που είχαν γεμίσει το στόμα μου. Προσπάθησα να ξαποστάσω δίπλα της για μια στιγμή μόνο που εκείνη είχε αλλά σχέδια. Με πήρε από το χέρι και κατευθυνθήκαμε γυμνοί προς την εσωτερική σκάλα του σπιτιού. Έπεσε στα γόνατα μπροστά μου όταν φτάσαμε στην βάση της σκάλας και ξανάρχισε να με τσιμπουκώνει! Σε ελάχιστες στιγμές ήμουν σκληρός και έτοιμος να μπω μέσα της. Σηκώθηκε. Με διέταξε να βάλω προφυλακτικό και να τη γαμήσω όπως χθες το βραδύ. Η προσταγή της λειτούργησε αφροδισιακά. Πήγα και φόρεσα προφυλακτικό και γυρνώντας σε εκείνη την είδα να έχει πιάσει τη σκάλα και να μου τουρλώνει τον υπέροχο κώλο της. Η άτιμη ήξερε ότι αυτό είναι το δυνατό της σημείο επάνω της και ήθελε να την γαμήσω εκεί… στα όρθια.

Δεν άργησα να μπω με δύναμη μέσα της και να ακούσω το πρώτο βογγητό της. Συνέχισα να τη γαμάω σιγά και σταθερά. Απολαμβάνοντας τον πούτσο μου που χανόταν μέσα στη μουνάρα της και τον ήχο που κάνανε τα γυμνά μας σώματα κάθε φορά που έρχονταν σε επαφή. Ήξερε να στήνεται η γυναίκα και σιγά-σιγά επιτάχυνα τον ρυθμό μου μετά από παράκληση της. Ξαφνικά μπήκα στον πειρασμό και της έδωσα το πρώτο χαστούκι στην κωλάρα της. Και ο αντίλαλος από τον ήχο ακούστηκε σε όλο το σπίτι.

- Ναι… έτσι, συνέχισε, μη σταματάς...

είπε ξαφνικά και τότε συνέχισα με όλο και μεγαλύτερη δύναμη να καρφώνω τον ερεθισμένο μου πούτσο στην μουνάρα της και με όλο και μεγαλύτερη δύναμη να χαστουκίζω την τα κωλομέρια της. Κάναμε πλέον σεξ σαν τα σκυλιά. Παρασυρμένοι από το πάθος και την καύλα της στιγμής. Και ο ήχος που κάνανε τα γυμνά μας κορμιά συνόδευε τις κραυγές μας, τα βογκητά μας και τα γλυκά βρισίδια!

Η γυναίκα ήξερε να γαμιέται κρατώντας τον κώλο της τουρλωμένο μέχρι να χύσω. Είχαμε χάσει το χρόνο και οι δύο και απλά απολαμβάναμε ο ένας τον άλλον. Τραβώντας της τα μαλλιά μετά από ώρα και ενώ είχαμε ιδρώσει από την ένταση έχυσα μέσα της.

Με δυσκολία κατευθυνθήκαμε στον καναπέ και εκεί την αγκάλιασα γλυκά και τη φίλησα προσπαθώντας να βρω τις ανάσες μου.

- Το ίδιο καλά περάσαμε και εχθές βράδυ και ας μην το θυμάσαι... μου είπε… και το όνομα μου είναι Νατάσσα Γιώργο.

Με την Νατάσσα συνεχίσαμε να περνάμε καλά για έξι μήνες ακόμα και πραγματικά ήταν από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής μου. Νατάσσα όπου και να είσαι να είσαι καλά και να χαμογελάς!




Copyright protected OW ref: 163323



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.