Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Απιστία στη Θάσο

Η Ξένια είχε άλλα σχέδια. Έκατσε στα πόδια μου έτσι ώστε το στήθος της να είναι στο στόμα μου. Μπορεί να έχει περάσει περίπου μία ώρα από το τελευταίο γαμήσι, αλλά η θέα της καυλωμένης Ξένιας, η μυρωδιά του στήθους, το απαλό της δέρμα δεν άργησαν να με αναστήσουν. Άρχισα να της δαγκώνω το στήθος πάνω από την μπλούζα της και η Ξένια άρχισε να τρίβεται στο μπούτι μου χαϊδεύοντας τον πούτσο μου που δεν ήταν και πολύ σκληρός.

- Δεν πιστεύω να τον βασάνισες. εννοώντας αν τον είχα παίξει καθόλου.

Για να δικαιολογήσω την αργοπορημένη στύση αποκρίθηκα πως ναι με νεύμα του κεφαλιού.

- Είσαι αλήτης…

και γονατίζει μπροστά μου και αρχίζει να ανοίγει το φερμουάρ από την βερμούδα.

- Είσαι στα καλά σου; Θα μας δει κανείς της λέω και πάω να τραβηχτώ.

- Τόση ώρα είμαι μόνη μου εδώ κάτω. Μόνο γάτες περνούν…

μου λέει, απελευθερώνει τον πούτσο μου και τον βάζει στο στόμα της. Ένα πράμα που μου αρέσει στο συζυγικό sex είναι ότι η Ξένια ξέρει τι μου αρέσει. Η γλώσσα της έκανε βόλτες στον πούτσο μου (που ήδη είχε αναστηθεί). Έγλειφε το πουτσοκέφαλο, το ρουφούσε, το φιλούσε, μου ρουφούσε τα αρχίδια και αυτό το έκανε με μια ακολουθία. Ρούφαγε τα αρχίδια, έγλειφε τον πούτσο μου σε όλο το μήκος του, φιλί στο πουτσοκέφαλο, ρούφηγμα και πάλι από την αρχή. Το τσιμπούκι της Ξένιας είναι απόλαυση, αλλά δε γούσταρα να μας δει κάποιος περαστικός, οπότε είχα το νου μου μην εμφανιστεί κανείς. Η Ξένια συνέχισε το τσιμπούκι σαν να μην υπήρχε αύριο.

Ο πούτσος μου πλέον είναι έτοιμος και στο προαύλιο ακούγεται ο ήχος του τσιμπουκώματος της Ξένιας και τα βογκητά της. Αφού έχει βεβαιωθεί με τη γλώσσα της για την στύση μου, σταματά την πίπα, σηκώνεται, γυρίζει πλάτη, κατεβάσει το σορτσάκι της και κάθεται στον πούτσο μου. Reverse cowgirl με εμένα καθισμένο.

- Είσαι με τα καλά σου; Θες να γίνουμε θέαμα;…

της λέω, αλλά η Ξένια έχει τόσες καύλες που δεν τη νοιάζει. Θέλει μόνο πούτσο και έχει αρχίζει να χοροπηδάει στον πούτσο μου λούζοντάς τον με τα υγρά του μουνιού της.

Ο πούτσος μου βυθιζόταν στο βάθος του μουνιού της και σε κάθε βύθιση ένοιωθα να τραντάζεται το κορμί της Ξένιας. Είχα απορροφηθεί στην ικανοποίηση της συζύγου μου και δε με ένοιαζε τίποτα εκείνη την στιγμή. Κάθε ενδοιασμός που είχα για το μέρος είχε εξαλειφθεί. Η Ξένια δεν άργησε να χύσει πλημμυρίζοντας με τα υγρά της τον πούτσο μου. Δε σταμάτησα να την γαμάω και το μουγκρητό της Ξένιας άρχισε να γίνεται εντονότερο. Βγήκα από μέσα της και την ανάγκασα να ξαπλώσει μπρούμυτα στο τραπέζι τουρλώνοντας την κωλάρα της.

Μπήκα με μανία μέσα της αρχίζοντας να τη γαμάω όλο και πιο έντονα. Η Ξένια είχε παραδοθεί. Ψιθυρίζω στο αυτί της…

- Να συνεχίσω;…

εννοώντας να εντάξω και την κωλάρα της στο παιχνίδι. Ούτε κατάλαβα από το μουγκρητό, οπότε το εξέλαβα ως ναι. Ο πούτσος μου ταξίδεψε στην χαράδρα του κώλου και άρχισα να πινελώνω την κωλοτρυπίδα της, η οποία δεν ήταν και τόσο χαλαρή, οπότε φρόντιζα με τα δάκτυλα να τη χαλαρώσω. Τινάχτηκε αλλά την ακινητοποίησα με το βάρος του κορμιού μου. Με το χέρι της κλείνω το στόμα γιατί από τα βογκητά της θα ξυπνούσε το συγκρότημα και μπαίνω από την πίσω πόρτα της. Δεύτερο τίναγμα αλλά πλέον το είχε αποδεχθεί. Σιγά-σιγά βυθίστηκε ο πούτσος μου και άρχισα να την γαμάω όλο και πιο έντονα μέχρι που έχυσα όσο σπέρμα μου είχε απομείνει στα βάθη του κώλου της. Καθίσαμε βαριανασαίνοντας στις καρέκλες φορώντας όπως-όπως τα σορτσάκια.

- Πάμε μέσα;… μου λέει.

- Πάμε για ύπνο ή έχεις και άλλα σχέδια;… απαντώ.

- Νάνι τώρα γιατί ο κώλος μου θέλει ξεκούραση, αλητάκο.

Σηκωνόμαστε να πάμε στο δωμάτιο και με την άκρη του ματιού μου αντιλήφθηκα κίνηση σε ένα από τα παράθυρα του συγκροτήματος που είχε θέα το προαύλιο.

- Λες;…

σκέφτηκα, αλλά είπα να μην το χαλάσω με την Ξένια. Πάμε για ύπνο και βλέπουμε.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 163281



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.