Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είναι Σάββατο βράδυ, είμαι στο club και παίζω μουσική. Με παίρνει τηλέφωνο ή μάνα μου και μου λέει θα έρθει με τη θεία μου και την κολλητή της φίλη τη Φ για ποτό. Η Φ είναι γύρω στα 47, με κορμί μοντέλου και μικρό στήθος. Από μικρός ήθελα να γίνει κάτι αλλά είχε μείνει στο μυαλό μου μόνο.

Μετά από 2 ώρες ανοίγει η πόρτα και το σαγόνι μου κρέμασε. Η Φ με ένα κόκκινο πολύ κολλητό δερμάτινο φόρεμα και κόκκινες γόβες. Αμέσως πήγα να τις υποδεχτώ και να τις βάλω στο τραπέζι που τους είχα κρατήσει. Η Φ άρχισε να μου λέει πως μεγάλωσα έτσι αφού είχε να με δει χρόνια. Της δίνω ένα φιλί στο μάγουλο και την ευχαριστώ. Η μυρωδιές που έβγαζε το δέρμα της με καύλωσαν σε χρόνο μηδέν και όπως ακούμπαγα πάνω της πρέπει να το κατάλαβε και με έσπρωξε ελαφρά προς τα πίσω.

Πήγα γρήγορα στα deck να βάλω το επόμενο τραγούδι και να ηρεμήσω λιγάκι. Όσο πέρναγε η ώρα η Φ έπινε μόνη της αφού η μάνα μου μίλαγε με τη θεία μου. Της έκανα νόημα να έρθει κοντά μου. Πήρε το ποτό και ήρθε να κάτσει δίπλα μου και την πιάνω από το χέρι και την βάζω μέσα στα deck εκεί που ήμουν και εγώ. Ήταν ένας πολύ μικρός χώρος αλλά μας κάλυπτε μέχρι λίγο πιο κάτω από το στήθος. Όπως μπήκε μέσα την πήγα μπροστά στο μίκτη και της λέω για πλάκα παίξε εσύ μουσική. Άρχισε να γελάει και να με ρωτάει το τι κάνει κάθε κουμπί, ήρθα από πίσω της τότε για να της εξηγήσω και κόλλησα το στόμα μου στο αυτί της και όπως μίλαγα ένοιωθα το κορμί της να τρέμει ενώ τα χέρια μου ακουμπούσαν ελαφρά τους γοφούς της.

Γύρισε με κοίταξε και μου είπε να μην μιλάω τόσο κοντά στο αυτί της γιατί ένοιωθε πολύ υγρή, πώς δε φόραγε εσώρουχα από κάτω και μετά που θα κατέβαινε θα την έπαιρναν χαμπάρι. Εγώ τότε της είπα "πλάκα μου κάνεις, αποκλείεται να μην φοράς εσώρουχο" μου παίρνει το χέρι και το βάζει στο μουνάκι της αφού σήκωσε την φούστα. Κοίτα μου λέει πως έγινε… και μόλις το ακουμπάω ακούω έναν αναστεναγμό μαζί με τρέμουλο. Αφού χάιδεψα τα χειλάκια της λίγο και είδα ότι είναι μούσκεμα έβγαλα το χέρι μου και το έβαλα στο στόμα. Ήταν πραγματικά υπέροχα… πολύ ζεστά και γλυκά.

Σιγά-σιγά κατεβάζω το φερμουάρ, τον βγάζω έξω και τον ακουμπάω στα χειλάκια της. Ήταν τόση έντονη η καύλα μου που έκανε συσπάσεις το καυλί μου και μόνο που την ακούμπαγε. Τότε η Φ μου λέει τι είναι αυτό που νοιώθω; Σίγουρα δεν είναι το δάχτυλο σου. Είναι αυτό που ξύπνησες μωρό μου και με μια κίνηση την τραβάω ελαφρά προς τα πίσω. Ήταν τόσο υγρή που μπήκε μέσα της ενώ εκείνη μου έσφιξε τα χέρια μιας και δε μπορούσε να φωνάξει. Μου είπε βάλε ένα απαλό τραγούδι και μόλις έβαλα άρχισε να κουνάει την μέση της απαλά και αισθησιακά με το καυλί μου μέσα της και να χορεύει. Είχα καυλώσει τόσο πολύ που κατευθείαν έβαλα το δάχτυλο μου στην τρυπούλα της πίσω και την άφηνα σιγά-σιγά με το χορό της να το βάζει όλο και πιο μέσα. Της γάμαγα και τις δυο τρυπούλες. Άρχισα να ακούω την ανάσα της πιο έντονα ενώ με έσφιγγε όλο και πιο δυνατά.

Άρχισε να χύνει ασταμάτητα ενώ τα πόδια της έτρεμαν. Χωρίς να το καταλάβω έχυνα ασταμάτητα και εγώ μέσα στο μουνάκι της που ήταν πολύ σφιχτό και υγρό. Με μια κίνηση ρίχνει το ποτήρι της κάτω και σκύβει να το μαζέψει. Τότε αισθάνομαι το στοματάκι της να μου τον έχει πάρει όλο μέσα και με την γλώσσα της να μαζεύει τα χύσια μου από το κεφαλάκι και τον κορμό. Αφού το σκούπισε καλά-καλά σηκώθηκε και δίνοντας μου ένα φιλί στο λαιμό κατεβαίνει και πάει στην μάνα μου με την θεία μου μέσα στα χαμόγελα. Από τότε με τη Φ βρισκόμαστε μια φορά το μήνα στο μαγαζί που δουλεύω και μου κάνει παρέα στα deck.
Copyright protected OW ref: 163280Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.